Γνώμες και απόψεις περι Αερολεσχών και συλλόγων
Απάντηση: Πώς μπορώ να γίνω πιλότος ανεμοπτέρου;
Αχ βρε Γιαννη με εκανες και γελασα παλι.*SAR*
1.Οτι λεω το πιστευω και το υποστηριζω πολυ απλα .....γιατι ειναι αληθεια.
2.Το οτι δε μιλαει κανεις αλλος,ισως υπαρχουν πολλες εξηγησεις.Εδω στη Γενικη Συνελευση που προσπαθησατε να κανετε μετα απο 2,5 χρονια(!!!)δε μαζεψατε ουτε 10 ατομα,κι αυτα με το ζορι(γι`αυτο και ματαιωθηκε επ`απειρον).Ξερεις πολυ καλα οτι 2 ατομα κανουν κουμαντο στο "μαγαζακι"....
Κι ενας συνονοματος μου πριν 2.500 χρονια πριν,ηταν ο τρελος που φωναζε και κατηγορουσε το συστημα(ωσπου τον τελειωσαν).Μην ξεχνας αλλωστε οτι ειμαι ο μονος που τολμησε να τα βαλει με την ΥΠΑ και τις αθλιες συμπεριφορες καποιων υπαλληλων που καποιοι αλλοι "εγλυφαν" εδω στα Γιαννενα.
3.Εγω δε στηνω σωματεια.Αποδειξη οτι δε συμετειχα και δε συμετεχω σε ΔΣ,μιας και εχω ιδιαιτερη απεχθεια σε καρεκλες και αξιωματα.
Το αν θα χαλαρωσω ή οχι δε σε αφορα(αν και μεταξυ μας,θα σας το συνιστουσα ανεπιφυλακτα...).
ΥΓ.Το θεμα ειναι πως θα ξεβρωμισει ο χωρος απο τετοιες συμπεριφορες,προεδρων,σωματειων,υπαλληλων,επιτροπων,κλπ κλπ κλπ
Αφου εισαι τοσο σιγουρος για το ποιος εισαι,γιατι δεν γραφεις επωνυμα οπως κι οι αλλοι?
(περαστικά.....)
1.Οτι λεω το πιστευω και το υποστηριζω πολυ απλα .....γιατι ειναι αληθεια.
2.Το οτι δε μιλαει κανεις αλλος,ισως υπαρχουν πολλες εξηγησεις.Εδω στη Γενικη Συνελευση που προσπαθησατε να κανετε μετα απο 2,5 χρονια(!!!)δε μαζεψατε ουτε 10 ατομα,κι αυτα με το ζορι(γι`αυτο και ματαιωθηκε επ`απειρον).Ξερεις πολυ καλα οτι 2 ατομα κανουν κουμαντο στο "μαγαζακι"....
Κι ενας συνονοματος μου πριν 2.500 χρονια πριν,ηταν ο τρελος που φωναζε και κατηγορουσε το συστημα(ωσπου τον τελειωσαν).Μην ξεχνας αλλωστε οτι ειμαι ο μονος που τολμησε να τα βαλει με την ΥΠΑ και τις αθλιες συμπεριφορες καποιων υπαλληλων που καποιοι αλλοι "εγλυφαν" εδω στα Γιαννενα.
3.Εγω δε στηνω σωματεια.Αποδειξη οτι δε συμετειχα και δε συμετεχω σε ΔΣ,μιας και εχω ιδιαιτερη απεχθεια σε καρεκλες και αξιωματα.
Το αν θα χαλαρωσω ή οχι δε σε αφορα(αν και μεταξυ μας,θα σας το συνιστουσα ανεπιφυλακτα...).
ΥΓ.Το θεμα ειναι πως θα ξεβρωμισει ο χωρος απο τετοιες συμπεριφορες,προεδρων,σωματειων,υπαλληλων,επιτροπων,κλπ κλπ κλπ
Αφου εισαι τοσο σιγουρος για το ποιος εισαι,γιατι δεν γραφεις επωνυμα οπως κι οι αλλοι?
(περαστικά.....)
-
Απάντηση: Πώς μπορώ να γίνω πιλότος ανεμοπτέρου;
Κύριοι
Ειλικρινά λυπούμαστε για τα αρνητικά συναισθήματα τα οποία δημιουργούνται στον αναγνώστη από το επίπεδο της συζήτησης . Ζητούμε συγνώμη αν κουράσαμε κάποιους φίλους αναγνώστες τώρα και στο παρελθόν από τις αντιπαραθέσεις της Αερολέσχης Ιωαννίνων με τΙς απόψεις του κ. Καραβίδα Σωκράτη .
Η Αερολέσχη Ιωαννίνων δεν θα συμμετέχει πλέον στο παιχνίδι του παραπάνω κυρίου .
Οι απαντήσεις για όλες τις συκοφαντίες που έχουν ειπωθεί έχουν ήδη δωθεί στα μέλη της αερολέσχης μας και σε όποιον "έχει αυτιά για να ακούει " και επιθυμεί να ενημερωθεί και να ακούσει την άποψη της Αερολέσχης Ιωαννίνων για όλα τα θέματα.
Η επίσημη εκπροσώπηση και συμμετοχή μας σε αυτό το site θα είναι πλέον μόνο για ανακοινώσεις - ενημερώσεις των φίλων του αεραθλητισμού για την προσπάθεια που γίνεται από μέρους μας στο Νομό Ιωαννίνων.
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας , παρακαλούμε μην εκλάβετε αυτήν την στάση μας ώς αδυναμία μας, και επαναλαμβάνουμε ότι για όποια πληροφορία θέλετε είμαστε στη διάθεσή σας μέσα από το site της Αερολέσχης Ιωαννίνων http://www.airioa.gr
.
Δήμος Ιωάννης
Πρόεδρος Αερολέσχης Ιωαννίνων
Ειλικρινά λυπούμαστε για τα αρνητικά συναισθήματα τα οποία δημιουργούνται στον αναγνώστη από το επίπεδο της συζήτησης . Ζητούμε συγνώμη αν κουράσαμε κάποιους φίλους αναγνώστες τώρα και στο παρελθόν από τις αντιπαραθέσεις της Αερολέσχης Ιωαννίνων με τΙς απόψεις του κ. Καραβίδα Σωκράτη .
Η Αερολέσχη Ιωαννίνων δεν θα συμμετέχει πλέον στο παιχνίδι του παραπάνω κυρίου .
Οι απαντήσεις για όλες τις συκοφαντίες που έχουν ειπωθεί έχουν ήδη δωθεί στα μέλη της αερολέσχης μας και σε όποιον "έχει αυτιά για να ακούει " και επιθυμεί να ενημερωθεί και να ακούσει την άποψη της Αερολέσχης Ιωαννίνων για όλα τα θέματα.
Η επίσημη εκπροσώπηση και συμμετοχή μας σε αυτό το site θα είναι πλέον μόνο για ανακοινώσεις - ενημερώσεις των φίλων του αεραθλητισμού για την προσπάθεια που γίνεται από μέρους μας στο Νομό Ιωαννίνων.
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας , παρακαλούμε μην εκλάβετε αυτήν την στάση μας ώς αδυναμία μας, και επαναλαμβάνουμε ότι για όποια πληροφορία θέλετε είμαστε στη διάθεσή σας μέσα από το site της Αερολέσχης Ιωαννίνων http://www.airioa.gr
.
Δήμος Ιωάννης
Πρόεδρος Αερολέσχης Ιωαννίνων
Απάντηση: Γνώμες και απόψεις περι Αερολεσχών και συλλόγων
Την ουρα στα σκελια......και οπου φυγει φυγει......!@/-=}{{
Αγαπητοί φίλοι, δεν γνωρίζω κανεναν από εσας προσωπικά, και αν συνεχίσετε με τον ιδιο "ρυθμό", δεν θα θελω να σας γνωρίσω.
Το φορουμ αυτό δεν ειναι για πρωσοπικές αντιπαραθέσεις, αλλα για να εξυπηρετεί τους μοντελιστές και αεραθλητές της χωρας. Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μην συνεχίσετε την αντιπαράθεσή σας, αλλα να κουβεντιάσετε σοβαρά.
Θα προτιμούσα να έβλεπα (διαβαζα) μια συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα του χώρου (ωστε να ενημερωθώ) και όχι να παρακολουθώ ενα ριαλιτι με καβγαδες και "μπιχτες"!
Για το κ. Δημο
Η προεδρία δεν ειναι φετιχ
Για τον κ. Σωκρατη
Οι δημοκρατικές διαδικασίες σου επιτρέπουν να παλέψεις για ενα καλήτερο μελλον (γινε εσυ προεδρος)
Για όλους μας.
Οταν κάτι βλέπουμε ότι ειναι "στραβό", οφείλουμε να παλέψουμε για να το αλλαξουμε. Παντα όμως με αξιοπρέπια και θετική διάθεση.
Ελπίζω για ενα καλήτερο αυριο και παλευω για αυτό
Το φορουμ αυτό δεν ειναι για πρωσοπικές αντιπαραθέσεις, αλλα για να εξυπηρετεί τους μοντελιστές και αεραθλητές της χωρας. Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μην συνεχίσετε την αντιπαράθεσή σας, αλλα να κουβεντιάσετε σοβαρά.
Θα προτιμούσα να έβλεπα (διαβαζα) μια συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα του χώρου (ωστε να ενημερωθώ) και όχι να παρακολουθώ ενα ριαλιτι με καβγαδες και "μπιχτες"!
Για το κ. Δημο
Η προεδρία δεν ειναι φετιχ
Για τον κ. Σωκρατη
Οι δημοκρατικές διαδικασίες σου επιτρέπουν να παλέψεις για ενα καλήτερο μελλον (γινε εσυ προεδρος)
Για όλους μας.
Οταν κάτι βλέπουμε ότι ειναι "στραβό", οφείλουμε να παλέψουμε για να το αλλαξουμε. Παντα όμως με αξιοπρέπια και θετική διάθεση.
Ελπίζω για ενα καλήτερο αυριο και παλευω για αυτό
Συμφωνώ με το φίλο Γιάννη (Mogolo).
Πριν αρκετό καιρό, επειδή έχω την διάθεση/πρόθεση να μάθω να πετάω ανεμόπτερα, ξεκίνησα το θέμα "Πώς μπορώ να γίνω πιλότος ανεμοπτέρου" (άρα είμαι θετικά διακείμενος ...)
Μετά από 50 σχετικά μηνύματα και 3 φορές περισσότερα άσχετα, όχι μόνο συμπέρασμα δεν έχω καταφέρει να βγάλω, αλλά αντίθετα φοβάμαι πως θα αποθαρρυνθώ να συνεχίσω γιατί οι απαντήσεις δείχνουν ανοργανωσιά, ανετοιμότητα και δεν μου δίνουν καμιά εγγύηση για την ασφάλειά μου.
Δεν έχω δει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμιά επίσημη ενημέρωση ως προς (τα απλά πράγματα) τα προαπαιτούμενα, τα κόστη, τις ημερομηνίες, πιθανές ιατρικές εξετάσεις, ασφάλιση, για να μη μιλήσω για μέτρα ασφαλείας (π.χ. αλεξίπτωτα).
Εχω όμως δει αμέτρητους καυγάδες και επικρίσεις, "καρφιά" και τελικά νομίζω πως το πιο σωστό το έχει πει με τον ιδιαίτερο τρόπο του ο sokratis (όχι ο αρχαίος) εδώ
αναφερόμενος στην Ελληνική Ανεμοπορία:"ο ασθενής απέθανε"
Τι διάολο? Εχω γεράσει και παραξενέψει τόσο πολύ πια?
Αν κάποια λέσχη προσφέρει κάτι ας το διαφημίσει με όλες τις λεπτομέρειες στη σελίδα της, στο petame, στο facebook, όπου νομίζει τέλος πάντων.
Διαφορετικά, πώς νομίζετε πως μπορώ εγώ ο αδαής να το μάθω και να γίνω μέλος της οικογένειας. Εκτός κι αν (για λόγους που δεν καταλαβαίνω...) δεν θέλετε καινούριους στα "πόδια" σας...
Ελπίζοντας σε πληρέστερη πληροφόρηση,
Βαγγέλης
Πριν αρκετό καιρό, επειδή έχω την διάθεση/πρόθεση να μάθω να πετάω ανεμόπτερα, ξεκίνησα το θέμα "Πώς μπορώ να γίνω πιλότος ανεμοπτέρου" (άρα είμαι θετικά διακείμενος ...)
Μετά από 50 σχετικά μηνύματα και 3 φορές περισσότερα άσχετα, όχι μόνο συμπέρασμα δεν έχω καταφέρει να βγάλω, αλλά αντίθετα φοβάμαι πως θα αποθαρρυνθώ να συνεχίσω γιατί οι απαντήσεις δείχνουν ανοργανωσιά, ανετοιμότητα και δεν μου δίνουν καμιά εγγύηση για την ασφάλειά μου.
Δεν έχω δει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμιά επίσημη ενημέρωση ως προς (τα απλά πράγματα) τα προαπαιτούμενα, τα κόστη, τις ημερομηνίες, πιθανές ιατρικές εξετάσεις, ασφάλιση, για να μη μιλήσω για μέτρα ασφαλείας (π.χ. αλεξίπτωτα).
Εχω όμως δει αμέτρητους καυγάδες και επικρίσεις, "καρφιά" και τελικά νομίζω πως το πιο σωστό το έχει πει με τον ιδιαίτερο τρόπο του ο sokratis (όχι ο αρχαίος) εδώ
αναφερόμενος στην Ελληνική Ανεμοπορία:"ο ασθενής απέθανε"
Τι διάολο? Εχω γεράσει και παραξενέψει τόσο πολύ πια?
Αν κάποια λέσχη προσφέρει κάτι ας το διαφημίσει με όλες τις λεπτομέρειες στη σελίδα της, στο petame, στο facebook, όπου νομίζει τέλος πάντων.
Διαφορετικά, πώς νομίζετε πως μπορώ εγώ ο αδαής να το μάθω και να γίνω μέλος της οικογένειας. Εκτός κι αν (για λόγους που δεν καταλαβαίνω...) δεν θέλετε καινούριους στα "πόδια" σας...
Βαγγέλης
-
:'(κατα πως δείχνει Βαγγέλη .........μάλλον προσγειωμένος θα μείνεις.........
-
ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έγραψε: ↑Κύριοι, Ειλικρινά λυπούμαστε για τα αρνητικά συναισθήματα τα οποία δημιουργούνται στον αναγνώστη από το επίπεδο της συζήτησης . Ζητούμε συγνώμη αν κουράσαμε κάποιους φίλους αναγνώστες τώρα και στο παρελθόν από τις αντιπαραθέσεις της Αερολέσχης Ιωαννίνων με τΙς απόψεις του κ. Καραβίδα Σωκράτη .
Η Αερολέσχη Ιωαννίνων δεν θα συμμετέχει πλέον στο παιχνίδι του παραπάνω κυρίου.
Αγαπητοί. Κανείς δεν κουράζεται, εφόσον οι συζητήσεις διεξάγονται κόσμια και εφόσον οι απόψεις του κάθε ένα μπορούν να στηριχτούν βάσιμα και αξιοπρεπώς. Τα μέλη άλλωστε, έχουν δικαίωμα επιλογής του τι επιθυμούν να αναγνώσουν και τι όχι.
Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι κάτι ακραίο εδώ μέσα δεν ειπώθηκε, ώστε να χρειαστεί "παρέμβαση" συντονιστών, πέραν μια δυό εκφραστικών αστοχιών για τις οποίες και έγιναν ήδη συστάσεις στο μέλος Socratis.
Ωστόσο, για τα περισσότερα θέματα που ετέθησαν, υπήρξαν αντιπροτάσεις και στοιχειοθετήσεις, την ευστάθεια των οποίων τη γνωρίζουν οι δυό πλευρές και μεταξύ τους πλέον μπορούν να ξεδιαλύνουν τα πράγματα.
Εμείς ως αναγνώστες ή συντονιστές, δεν είμαστε σε θέση να παύσουμε μέρος του διαλόγου, γιατί κινδυνεύουμε να αδικήσουμε κάποια από τις πλευρές.
Είμαστε όμως σε θέση να αντιληφθούμε ότι η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση, ίσως λίγο πιο εδώ ή λίγο πιο εκεί.
Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες αψιμαχιών, σε ένα χώρο που απαρτίζεται από μια χούφτα ανθρώπους και αυτό είναι απο λυπηρό, έως ιδιαίτερα απογοητευτικό.
Πρόσφατα αποκαλύφθηκαν και νέα πολύ άσχημα συμβάντα στον αεραθλητικό τομέα, για τα οποία το petame έως τώρα δεν έκανε σκοπίμως καμία αναφορά, προκειμένου να μην οξυνθούν πάλι καταστάσεις. Για αυτά τα γεγονότα ΚΑΙ ΠΑΛΙ ευθύνονται οι γνωστοί "μοντελιστές" που κατά καιρούς ζημιώνουν το χώρο, επιθυμούν να προεδρεύουν εσαεί και το μόνο που έχουν παράσχει είναι ένα τεράστιο μηδενικό.
Έως πριν λίγες μέρες, το petame πρωτοστάτησε αντιδρώντας στις ανόητες (μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν) "ασφαλιστικές" προτάσεις ορισμένων "προστατών" του χώρου. Δεν πέρασε λίγος καιρός και τώρα άρχισαν να σκοτώνονται μεταξύ τους, βάζοντας ως στόχο την ΑΕΜΑ.
Συμβούλια ολόκληρα παραιτούνται και ένας θεός ξέρει τι θα ακούσουμε σε λίγες μέρες σχετικά με επιδοτήσεις και επιδόματα που "λαμβάνονταν" από κάποιους και που κόπηκαν (τα έχουμε ακούσει ήδη, όπως έχουμε ακούσει και τον "τρόπο" που τα λάμβαναν).
Επιτέλους, όλα τούτα τα μειράκια που ενοχλούν, βάζουν τρικλοποδιές, καρπώνονται και καταστρέφουν το hobby μας, ας τα πετάξουμε από το παράθυρο να τελειώνουμε.
Το θέμα θα διαχωριστεί
κύριοι,
θα πρέπει να είστε παραδείγματα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή. Ειδικά όταν είστε παράγοντες.
Χαίρομαι που απαντάτε στα ερωτηματά έστω και μερικώς, κ.Δήμο.Μας γνωρίσατε επιτέλους, την ιδιοτητά σας στη αερ/χη Ιωαννίνων.
Εμείς εδώ στην Αθήνα δεν μπορουμε να έχουμε ενημέρωση για τα τοπικά σας ζητήματα. Επιζητούμε μια αληθινή ενημέρωση και ένα σωστό διάλογο από όλους.Τουλάχιστον σε όσους συμμετέχουν.
Ισως δεν γνωρίζετε, αλλά πολλοί παρακολουθούν τις συζητήσεις μας, και όλοι κρινόμαστε συνεχώς. Ο έλεγχος , τιμά τον ελεγχόμενο.Σκεφτείτε τι εικόνα δείχνετε, ή δείχνουμε σε κάθε επισκέπτη, ενδιαφερόμενο κτλ.
Το σίγουρο είναι ότι πολύ θα απογοητευτούν, και θα γυρίσουν την πλάτη. Είστε αιρετός πρόεδρος, όχι εφόρου ζωής.
Εκλεγήκατε με δημοκρατικές διαδηκασίες φαντάζομαι, συμπεριφερθείτε δημοκρατικά, και δώστε το καλό παράδειγμα.
Αντιμετωπίζετε και πρόβλημα με το πρώην Στρ. Αεροδρόμιο ΚΑΤΣΙΚΑ,έχετε σκεφθεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να βοηθήσουν, με τις όποιες δυνάμεις έχουν, και ζούν εκτός Ιωαννίνων;
Υπάρχει και σχετικό θέμα στο φόρουμ μας εάν θέλετε διαβάστε.
Τους χρειάζεστε όλους.Οι ανώνυμοι φίλοι σας, δεν βοηθούν στην κατανόηση των θέσεων και προθέσεων σας, ούτε στην διάδοση του αεροπορικού ιδεώδους.
Μετά τιμής.
θα πρέπει να είστε παραδείγματα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή. Ειδικά όταν είστε παράγοντες.
Χαίρομαι που απαντάτε στα ερωτηματά έστω και μερικώς, κ.Δήμο.Μας γνωρίσατε επιτέλους, την ιδιοτητά σας στη αερ/χη Ιωαννίνων.
Εμείς εδώ στην Αθήνα δεν μπορουμε να έχουμε ενημέρωση για τα τοπικά σας ζητήματα. Επιζητούμε μια αληθινή ενημέρωση και ένα σωστό διάλογο από όλους.Τουλάχιστον σε όσους συμμετέχουν.
Ισως δεν γνωρίζετε, αλλά πολλοί παρακολουθούν τις συζητήσεις μας, και όλοι κρινόμαστε συνεχώς. Ο έλεγχος , τιμά τον ελεγχόμενο.Σκεφτείτε τι εικόνα δείχνετε, ή δείχνουμε σε κάθε επισκέπτη, ενδιαφερόμενο κτλ.
Το σίγουρο είναι ότι πολύ θα απογοητευτούν, και θα γυρίσουν την πλάτη. Είστε αιρετός πρόεδρος, όχι εφόρου ζωής.
Εκλεγήκατε με δημοκρατικές διαδηκασίες φαντάζομαι, συμπεριφερθείτε δημοκρατικά, και δώστε το καλό παράδειγμα.
Αντιμετωπίζετε και πρόβλημα με το πρώην Στρ. Αεροδρόμιο ΚΑΤΣΙΚΑ,έχετε σκεφθεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να βοηθήσουν, με τις όποιες δυνάμεις έχουν, και ζούν εκτός Ιωαννίνων;
Υπάρχει και σχετικό θέμα στο φόρουμ μας εάν θέλετε διαβάστε.
Τους χρειάζεστε όλους.Οι ανώνυμοι φίλοι σας, δεν βοηθούν στην κατανόηση των θέσεων και προθέσεων σας, ούτε στην διάδοση του αεροπορικού ιδεώδους.
Μετά τιμής.
vhal έγραψε: ↑Συμφωνώ με το φίλο Γιάννη (Mogolo).
Βαγγέλης
Βαγγελη το επιασες το μηνυμα.Τα χαλια της σημερινης εικονας που παρουσιαζει η ανεμοπορια σημερα οφειλονται σε μεγαλο ποσοστο στη νοοτροπια καποιων,που πραγματικα δεν θελουν να ασχολουνται αλλοι με αυτο κι ετσι με τον τροπο τους ,διωχνουν κοσμο και ειδικα νεα ατομα με ορεξη και παθος.Ετσι κι εγω πριν ενα χρονο που επεστρεψα στην πολη μου,θελησα να δωσω μια νεα πνοη στον πεθαμενο αεραθλητισμο και στη Λεσχη που ημουν μελος για 20 χρονια.Δυστυχως επεσα πανω σε τετοιες νοοτροπιες και πολεμηθηκα ασταματητα και υπουλα.Δεν με ενδιαφερουν οι καρεκλες και νομιζω οτι αυτο φαινεται.Καποιοι με κατηγορησαν οτι εφτιαξα τη δικη μου Λεσχη κλπ κλπ κλπ.Οπως ειδατε δεν ειμαι καν στο ΔΣ κι οπως θα δειτε σε λιγο καιρο,μετα τις πρωτες εκλογες,παλι δεν θα συμετεχω στα διοικητικα.Και αν δω ποτε το νεο σωματειο να βαδιζει στα χναρια των παλιων,θα την "κανω" αμεσως.....
Ο αεραθλητικος μεσαιωνας που βιωνει η Ηπειρος τα τελευταια 20 χρονια οφειλεται στο μεγαλυτερο βαθμο στη νοοτροπια που εχουν τα υπαρχοντα παλαια "ιστορικα" σωματεια της πολης.Προεδροι,γραμματεις κλπ,με θητεια 20 χρονων και βαλε.Ανυπαρκτη δραστηριοτητα(εκτος απο πιτες κλπ)και μηδενικο ενδιαφερον απο τις διοικησεις για προσελκυση νεου κοσμου.Μεγαλη πληγη το γεγονος οτι ιδιωτικα αεροσκαφη,"βαφτιζονται" λεσχικα κι αμεσως η Λεσχη και η ομαδικοτητα παει περιπατο και μιλαμε πλεον για πριβε μαγαζακια.δεν υπαρχει διαλογος,αντιλογος και δημοκρατικες διαδικασιες.Οποιος διαφωνει με τον προεδρο και συνηθως ιδιοκτητη του αεροσκαφους,διαγραφεται συνοπτικα και χωρις καμια διαδικασια.
Ο Κος Δημος γραφει στην επισημη ιστοσελιδα του :"Η Αερολέσχη μας προσφέρει την υποδομή για ανεμοπορική δραστηριότητα και παρέχει εκπαιδευτικό έργο".
Μηπως μπορει να μας το εξηγησει καλυτερα?Πετανε δηλαδη ανεμοπτερα στα Γιαννενα και δεν το ξερουμε?εκπαιδευτικο εργο τι ακριβως σημαινει?Υπαρχει σχολη στα Γιαννενα και δεν το ξερουμε?Παρακατω γραφει παλι:" αλλά και βασική εκπαίδευση με το μοτοανεμόπτερό".
Ερωτηση:Υπαρχει πτυχιο μοτοανεμοπτερου?Με ποιο δικαιωμα παραπλαναει τον κοσμο γραφοντας τετοια ψεματα?Πριν μερικους μηνες δηλωνε 40 αθλητες στην ιστοσελιδα,και τωρα γινανε 10.....Αν εβαζαν και την αθλητικη αδεια διπλα,ουτε οι μισοι δε θα μενανε.Με ψεματα προσπαθει να προσελκυσει κοσμο?Με σκοπο τι?Να τους κανει βολτα με το ιδιωτικο του αεροπλανακι πανω απο το αεροδρομιο?Ε και?Αυτο ειναι αναπτυξη του αεραθλητισμου?Η μηπως ανεμοπορικη δραστηριοτητα?Γιατι κοροιδευουν τον κοσμο?
Γιατι δεν μας απανταει που πηγαν τα 3 ανεμοπτερα που ειχε καποτε η Αερολεσχη?Τα 2 μαλιστα ητανε κρατικη περιουσια που παραχωρηθηκαν απο την ΕΑΛΕ.Οι πτησεις ανεμοπτερων δεν απαγορευτηκαν ποτε απο τα Γιαννενα.Η Αερολεσχη εθαψε την ανεμοπορια.......
Τον ενοχλει αφανταστα τον Κο Δημο το γεγονος οτι εμφανιστηκε το νεο σωματειο(που δεν ειναι δικο μου)κι εδειξε απο τις πρωτες μερες ποσο διαφορετικο ειναι απο ολα τα αλλα.Στους λιγους μηνες της ανεπισημης λειτουργειας του διοργανωσε το πρωτο και μοναδικο σεμιναριο ανεμοποριας με τον Ντ.Αυγερινο,ειχε μια πολυ ουσιωδη παρουσια στην γιορτη της ΠΑ,εφερε το πρωτο υπερελαφρο στα Γιαννενα και διοργανωσε πολλες εκδρομες για τα μελη του με δωρεαν πτησεις σε Εδεσσα,Λαρισα,Αγρινιο κλπ.Πραγματα που η Αερολεσχη με τα 35 χρονια ιστοριας....δεν εκανε ποτε!!!!Την ιστοσελιδα μας εχουν επισκεφτει μεχρι σημερα περισοτεροι απο 12.500 επισκεπτες οταν στη δικη του δεν μπαινουν ουτε τα μελη του ΔΣ.
Ολα αυτα τον εχουν εκνευρισει με αποτελεσμα να μην ξερει τι λεει,να δημοσιευει ψευδεις συκοφαντιες για εμας,και να προσπαθει να σαμποταρει τη Λεσχη μας τηλεφωνοντας και επικοινωνοντας με μελη μας διαβαλλοντας του ιδρυτες κι εμπνευστες της προσπαθειας. Η λεσχη μας ουδεποτε ασχοληθηκε με αλλα σωματεια,δεχθηκε ομως χτυπηματα κατω απο τη ζωνη απο πολλους.Μας κατηγορησανε οτι δεν θα καταφερουμε τιποτα,οτι ειμαστε τρελοι,γραφικοι κλπ.στο τελος κατεληξαν να μας αντιγραφουν και τωρα προσπαθουν να μας παρουν με το μερος τους!!!!!
Ελεος πια.
Κι επειδη του Κου Δημου του αρεσουν οι δημοκρατικες διαδικασιες,ας μας δωσει επιτελους μετα απο ενα χρονο τα πρακτικα των συνεδριασεων και αποφασεων του ΔΣ.Ας απαντησει επισημα και δημοσια γιατι δεν θελει με τιποτα να φερω ενα αεροσκαφος στα Γιαννενα.Ας μας εξηγησει(αν θελει)γιατι πεταει με το αεροπλανακι του μονιμως πανω απο το αεροδρομιο επι 15 χρονια........Τα αεροπλανα φτιαχτηκαν για να πετανε απο αεροδρομιο σε αεροδρομιο κι οχι πανω απο αυτα.Αλλα οταν δεν ξερεις,δεν εχει γνωσεις,φοβασαι και δεν εχεις αξιοπιστο σκαφος, μενεις πανω απο το αεροδρομιο κι "εκπαιδευεις".........
Ντροπη ρε......
δε ζητησα τις καρεκλες σας.Χαρισμα σας.Δεν εχετε κανενα δικαιωμα ομως
να σαμποταρετε και να κατηγορειτε τη μοναδικη προσπαθεια που γινεται εδω και λιγο καιρο απο το νεο σωματειο ωστε να αλλαξει αυτη η σαπια κατασταση που επικρατουσε τα τελευταια 20 χρονια.
Κι αυτος ειναι κι ο λογος Κε Δημο που οταν με συναντας,σκυβεις το κεφαλι σου και γυριζεις αλλου το βλεμα σου.δεν εχεις το κουραγιο να με κοιταξεις στα ματια μετα απο οσα εχεις πει κι εχεις κανει εναντιον μου.Πριν πολλα χρονια σε βοηθησα να παρεις το πτυχιο σου και σου εδινα το ανεμοπτερο μου να πετας.Κι εσυ μου το ανταπεδωσες με τον χειροτερο τροπο.
Γι`αυτο και θα σκυβεις παντα το κεφαλι οταν με συναντας.......
-
Ζητήθηκε από μη μέλος, μέσω μηνύματος που έστειλε με τη χρήση "φόρμας επικοινωνίας" του petame, να διαγραφεί μήνυμα από το παρών θέμα, γιατί όπως υποστηρίζει θίγεται.
Θεωρώ ανεπίτρεπτη οποιαδήποτε απαίτηση από μη μέλος του χώρου και δη με τον τρόπο που αυτή εκφράστηκε. Το θέμα είναι ανοιχτό και ο διάλογος ελεύθερος για όλους. Ο Κάθε ένας μπορεί να αντιταχθεί, να υποστηρίξει τις θέσεις του, ή και να αποχωρήσει. Δε μπορεί όμως να διαγράφει τα μηνύματα του άλλου.
Επιτέλους ας ξεφύγουμε από τις σκαλωμένες στους "μπατζανάκηδες" και κουμπάρους" Ελληνικές αντιλήψεις και ας μάθουμε να κινούμαστε με τρόπο που -πάνω από όλα- θα δείξει σεβασμό στον ίδιο τον εαυτό μας.
Όποιος αισθάνεται αδικημένος, μπορεί να συμμετάσχει στη συζήτηση ή να ακολουθήσει τη νομική οδό, πράγμα που δικαιούται να κάνει.
Το petame αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά στους "όρους χρήσης", ότι οι απόψεις των μελών του ΔΕΝ το αντιπροσωπεύουν, παρά μονάχα εκείνες των Διαχειριστών και ιδιοκτητών του.
Αν υπάρξουν ανώνυμες καταγγελίες από μέλος του petame προς επώνυμο μέλος/μη μέλος, τότε ο χώρος πράγματι οφείλει να προστατέψει το θιγόμενο. Στην περίπτωσή μας, κάτι τέτοιο ΔΕ συμβαίνει. Ότι έχει ειπωθεί εδώ μέσα, και ό,τι έχει καταγγελθεί, έχει γίνει επώνυμα.
Θεωρώ ανεπίτρεπτη οποιαδήποτε απαίτηση από μη μέλος του χώρου και δη με τον τρόπο που αυτή εκφράστηκε. Το θέμα είναι ανοιχτό και ο διάλογος ελεύθερος για όλους. Ο Κάθε ένας μπορεί να αντιταχθεί, να υποστηρίξει τις θέσεις του, ή και να αποχωρήσει. Δε μπορεί όμως να διαγράφει τα μηνύματα του άλλου.
Επιτέλους ας ξεφύγουμε από τις σκαλωμένες στους "μπατζανάκηδες" και κουμπάρους" Ελληνικές αντιλήψεις και ας μάθουμε να κινούμαστε με τρόπο που -πάνω από όλα- θα δείξει σεβασμό στον ίδιο τον εαυτό μας.
Όποιος αισθάνεται αδικημένος, μπορεί να συμμετάσχει στη συζήτηση ή να ακολουθήσει τη νομική οδό, πράγμα που δικαιούται να κάνει.
Το petame αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά στους "όρους χρήσης", ότι οι απόψεις των μελών του ΔΕΝ το αντιπροσωπεύουν, παρά μονάχα εκείνες των Διαχειριστών και ιδιοκτητών του.
Αν υπάρξουν ανώνυμες καταγγελίες από μέλος του petame προς επώνυμο μέλος/μη μέλος, τότε ο χώρος πράγματι οφείλει να προστατέψει το θιγόμενο. Στην περίπτωσή μας, κάτι τέτοιο ΔΕ συμβαίνει. Ότι έχει ειπωθεί εδώ μέσα, και ό,τι έχει καταγγελθεί, έχει γίνει επώνυμα.
Να σας θυμισω μονο οτι οταν καποιο ανωνυμο μελος απο εδω,με κατηγορησε οτι εχω δημιουργησει προβληματα σε ολες τις αερολεσχες,κι οτι εχω βαλει αγγελια σε εφημεριδες για σχολη υπερελαφρων με κοστολογιο........κανεις δεν με προστατεψε(αλλωστε δε το ζητησα)και κανεις δεν αντεδρασε.Καποιοι ανωνυμοι ομως εχουν την απαιτηση να σβησετε οτι εχει γραφτει για προσωπα και γεγονοτα και ειναι περα για περα αληθινα.Ας βγουνε λοιπον να κανουν διαλογο κι ας κρατησουν το δικαιωμα του διαγραφειν(οποιον δεν γουσταρουνε)στα "δημοκρατικα" τους "μαγαζακια".
Και για να μην ξεχνιομαστε ,ξαναδιαβαστε το παρακατω:
Αρχικό μήνυμα από iiyamaflatron http://www.petame.gr/forumv/images/styles/blackyellow/buttons/viewpost.gif
Κ. Γιάννη Κλημεντίδη
Ο sokratis δεν δημιουργει προβληματα μονο σε σας .
Ξεκίνησε , να δημιουργει προβληματα , απο την Λέσχη που τον μεγάλωσε ( http://airioa.gr
) ( αν μπορειτε να διαβάσετε στο foroum της λέσχης να δειτε τι γραφει . ) συνεχισε να δημιουργει προβληματα στην αερολέσχη αγρινιου , φυσικά στην ΑΝΛΑ και αφου τελειωσαν τα κοντινά του σωματεία επιασε και σας.^%^
Ολα ξεκήνησαν , επειδη οπως εγραψε σε διαφημιση -ανακοινωση, σε εφημεριδες των Ιωαννίνων , θα ανοιξει σχολη υπερελαφρων . Μαλιστα ανκοινωσε και τιμη .!!!!
Προφανως η αερολέσχη ιωανίνων του χαλάει τα σχεδια, αφου μετα την αλλαγη του κανονισμου ανεφοδιασμου ελαφρων και υπερελαφρων αεροσκαφών , πετάει ξανα , μετα απο 7 μήνες , αναγκαστικής καθήλωσης .
ΥΓ.Δυστυχως στο Forum της airioa δεν μπορειτε να διαβασετε τα "μαργαριταρια" καποιων μελων του ΔΣ,γιατι εντελως δημοκρατικα τα εξαφανισαν καποιοι......
Και για να μην ξεχνιομαστε ,ξαναδιαβαστε το παρακατω:
Αρχικό μήνυμα από iiyamaflatron http://www.petame.gr/forumv/images/styles/blackyellow/buttons/viewpost.gif
Κ. Γιάννη Κλημεντίδη
Ξεκίνησε , να δημιουργει προβληματα , απο την Λέσχη που τον μεγάλωσε ( http://airioa.gr
) ( αν μπορειτε να διαβάσετε στο foroum της λέσχης να δειτε τι γραφει . ) συνεχισε να δημιουργει προβληματα στην αερολέσχη αγρινιου , φυσικά στην ΑΝΛΑ και αφου τελειωσαν τα κοντινά του σωματεία επιασε και σας.^%^
Ολα ξεκήνησαν , επειδη οπως εγραψε σε διαφημιση -ανακοινωση, σε εφημεριδες των Ιωαννίνων , θα ανοιξει σχολη υπερελαφρων . Μαλιστα ανκοινωσε και τιμη .!!!!
Προφανως η αερολέσχη ιωανίνων του χαλάει τα σχεδια, αφου μετα την αλλαγη του κανονισμου ανεφοδιασμου ελαφρων και υπερελαφρων αεροσκαφών , πετάει ξανα , μετα απο 7 μήνες , αναγκαστικής καθήλωσης .
ΥΓ.Δυστυχως στο Forum της airioa δεν μπορειτε να διαβασετε τα "μαργαριταρια" καποιων μελων του ΔΣ,γιατι εντελως δημοκρατικα τα εξαφανισαν καποιοι......
iiyamaflatron έγραψε: ↑Κ. Γιάννη Κλημεντίδη
Δεν μας λες βρε φιλαρακο απο τη μακρινη Σητεια......!@/-=}{{.....
μηπως βρηκες τελικα την διαφημιση-ανακοινωση που εβαλα στις εφημεριδες να την διαβασουνε ολοι εδω μεσα?Αν δεν την εχεις πες μου να την βαλω εγω να δουνε ολοι τι συκοφαντης εισαι.
Οσο για τα υπολοιπα, καλω τον οποιοδηποτε εκπροσωπο απο την Αερολεσχη Εδεσσας,Αγρινιου και την ΑΝΛΑ να δηλωσει επωνυμα τι ειδους προβληματα εχω δημιουργησει στις Λεσχες τους.
Εχω την εντυπωση αγαπητε iiyamaflatron,οτι ξεσκεπαστηκες κι εχεις καταπιει τη μεγαλη γλωσσα που εχεις......
Θελω να ευχαριστησω επισης τα μελη του ΔΣ της airioa,για τα απειλητικα,υβριστικα,χυδαια τηλεφωνηματα που μου κανουν προσπαθωντας να με αποθαρυνουν.
Τελειωνουν τα ψεματα κυριοι.......ετοιμαστειτε.+(*)
-
Η συνεχής αποστολή προσωπικών μηνυμάτων προς τα εμένα από θιγμένα/ενοχλημένα μέλη, με αναγκάζει για άλλη μια φορά να επαναλάβω ότι οι καταγγελίες είναι επώνυμες και άρα ο κύριος Καραβίδας Σωκράτης είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος των γραφόμενών του. Αν οι καταγγελίες ήταν ανώνυμες, θα είχαν διαγραφεί αμέσως και το μέλος θα είχε ήδη απομακρυνθεί από εδώ.
Στο http://www.petame.gr
δεν υιοθετείται καμία από τις απόψεις των μελών του, παρά εκφράζεται και αντιπροσωπεύεται μονάχα δια των διαχειριστών του.
ελέγχεται η ποιότητα των θεμάτων του, σχεδόν καθημερινά και παρεμβαίνει εκεί που πραγματικά χρειάζεται ή απαιτείται.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το "κατ'επιλογήν" φιλτράρισμα μηνυμάτων, για λόγους δεοντολογίας και ηθικής, εφόσον δεν παραβιάζεται ο ιδιωτικός χώρος άλλου μέλους, όπως επίσης εφόσον δεν έρχεται σε αντίθεση με οποιονδήποτε διεθνή ή ελληνικό νόμο. Αν παραβιαστεί αυτό, τότε ακολουθείται η νομική οδός για εξεύρεση λύσης και δικαίωσης της αδικημένης πλευράς.
Ο Μοντελισμός και ο Αεραθλητισμός δεν είναι τσιφλίκι κανενός (τουλάχιστον όχι εδώ μέσα). Το petame δεν κρατά την ομπρέλλα σε κανέναν και δεν εξαρτάται από κανένα μοντελιστικό παραμάγαζο.
Ο κύριος Καραβίδας έχει δεχτεί πολλές συστάσεις για τη συμπεριφορά του, όπως επίσης και έχουν διαγραφεί πολλά (κατά την κρίση μας) μηνύματά του που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγχιση με τον τρόπο που διατυπώθηκαν. Ο κύριος Καραβίδας προκαλεί με τα μηνύματά του, δεδομένου ότι οι καταγγελίες του είναι σοβαρές. Ποια όμως είναι η αλήθεια; Μπορούμε να την ξέρουμε εμείς;
Η φίμωσή του (έστω επιλεκτικά και κατα "παραγγελία") δε θα συμβεί, όπως δε θα συμβεί για ΚΑΝΕΝΑ επώνυμο μέλος του χώρου.
Από εμάς θα συνεχιστεί η τακτική των συστάσεων και της διακριτικής "διαιτησίας", για να μην εκτροχιαστούμε, αλλά έως εκεί.
Θα σας πρότεινα να μη μπαίνετε καν στον κόπο να στρέφεστε κατά της διαχείρισης του ιστοχώρου. Όλες οι φωνές θα ακούγονται εδώ μέσα και αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης του petame, εν συγκρίσει με άλλους.
Παρακαλούμε περιοριστείτε και αρκεστείτε σε υγιείς διαλόγους και προσπαθήστε μέσα από αυτούς να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν.
δεν υιοθετείται καμία από τις απόψεις των μελών του, παρά εκφράζεται και αντιπροσωπεύεται μονάχα δια των διαχειριστών του.
ελέγχεται η ποιότητα των θεμάτων του, σχεδόν καθημερινά και παρεμβαίνει εκεί που πραγματικά χρειάζεται ή απαιτείται.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το "κατ'επιλογήν" φιλτράρισμα μηνυμάτων, για λόγους δεοντολογίας και ηθικής, εφόσον δεν παραβιάζεται ο ιδιωτικός χώρος άλλου μέλους, όπως επίσης εφόσον δεν έρχεται σε αντίθεση με οποιονδήποτε διεθνή ή ελληνικό νόμο. Αν παραβιαστεί αυτό, τότε ακολουθείται η νομική οδός για εξεύρεση λύσης και δικαίωσης της αδικημένης πλευράς.
Ο Μοντελισμός και ο Αεραθλητισμός δεν είναι τσιφλίκι κανενός (τουλάχιστον όχι εδώ μέσα). Το petame δεν κρατά την ομπρέλλα σε κανέναν και δεν εξαρτάται από κανένα μοντελιστικό παραμάγαζο.
Ο κύριος Καραβίδας έχει δεχτεί πολλές συστάσεις για τη συμπεριφορά του, όπως επίσης και έχουν διαγραφεί πολλά (κατά την κρίση μας) μηνύματά του που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγχιση με τον τρόπο που διατυπώθηκαν. Ο κύριος Καραβίδας προκαλεί με τα μηνύματά του, δεδομένου ότι οι καταγγελίες του είναι σοβαρές. Ποια όμως είναι η αλήθεια; Μπορούμε να την ξέρουμε εμείς;
Η φίμωσή του (έστω επιλεκτικά και κατα "παραγγελία") δε θα συμβεί, όπως δε θα συμβεί για ΚΑΝΕΝΑ επώνυμο μέλος του χώρου.
Από εμάς θα συνεχιστεί η τακτική των συστάσεων και της διακριτικής "διαιτησίας", για να μην εκτροχιαστούμε, αλλά έως εκεί.
Θα σας πρότεινα να μη μπαίνετε καν στον κόπο να στρέφεστε κατά της διαχείρισης του ιστοχώρου. Όλες οι φωνές θα ακούγονται εδώ μέσα και αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης του petame, εν συγκρίσει με άλλους.
Παρακαλούμε περιοριστείτε και αρκεστείτε σε υγιείς διαλόγους και προσπαθήστε μέσα από αυτούς να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν.
Ολα αυτα θα ειχαν αποφευχθει εαν η Αερολεσχη Ιωαννινων λειτουργουσε συμφωνα με το καταστατικο,και ο προεδρος δεχοτανε το διαλογο,τις διαφορετικες αποψεις των αλλων μελων και τηρουσε τις δημοκρατικες διαδικασιες(που τοσο του αρεσει να αναφερει....).
Ενα μικρο αλλα χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι η Γενικη Συνελευση(φιασκο...)της 4ης Νοεμβριου.Απο τα 7 μελη του ΔΣ,μονο τα 2 ηταν ενωπιον ολων για τον απολογισμο της διετιας.οι υπολοιποι ειχαν "κρυφτει" στα τελευταια καθισματα,κρυμενοι πισω απο τις κολωνες και συζητουσαν το σεναριο της διαγραφης μου.ΝΑ σημειωσω οτι την προηγουμενη μερα,ο επιτιμος προεδρος και προεδρος της ΓΣ,μου τηλεφωνησε για να μαθει τι θα πω και να μου πει:"μην πεις καμια χαζομαρα,να τελειωνουμε γρηγορα,να σε διαγραψουμε να παμε για κανα κρασι!!!!".
ΤΑ παροντα μελη δεν ξεπερνουσαν τα 10 ατομα(!!!)παρ`ολα αυτα αποφασιστηκε να συνεχιστει η συνελευση.Μετα απο ενα 2ωρο παραληρημα του προεδρου μου δοθηκε ο λογος.Πριν προλαβω να ξεκινησω αποφασισαν να διακοψουν(για να συσκεφτουν πως θα αποφυγουν το ρεζιλεμα)κι αφου πηρα ξανα το λογο,με διακοπτει ο προεδρος της ΓΣ και μου προτεινει να τα ξεχασουμε ολα,να μην μιλησω καθολου και να φυγουμε ολοι αγαπημενοι!!!!
Φυσικα δεν τους εκανα τη χαρη και ξεκινησα να μιλαω.Μπροστα στο κυμα των αποκαλυψεων και της αποδειξεως της ενοχης ορισμενων μελων του ΔΣ,δεχομουνα συνεχως φραστικες επιθεσεις και υβρεις απο μελος του ΔΣ που κρυβοτανε στο βαθος της αιθουσας.Τη σκυταλη επαιρναν κι αλλα μελη που με διακοπτανε με σκοπο να με εκνευρισουν και να με αποθαρυνουν. Το περιμενα και με παροιμειωδη υπομονη και ηρεμια συνεχιζα την ομιλια μου. Μπροστα στο αδιεξοδο,κι εντελως δημοκρατικα,ο προεδρος της ΓΣ,διεκοψε την ομιλια μου,με το αιτιολογικο της μη απαρτιας!!!!!Μεχρι να μιλησω,η απαρτια υπηρχε,μετα εξαφανιστηκε!!!Σε δευτερολεπτα η αιθουσα αδειασε(με 10 ατομα βεβαια δεν ηταν ποτε γεματη)κι ολοι εξαφανιστηκαν......
Ενα μηνα αργοτερα ο Κος Δημος με βαση τις αποφασεις αυτης της ΓΣ(συμφωνα με το καταστατικο,εγινε και ψηφοφορια... με απολυτη πλειοψηφια συμφωνα με το αρθρο 14.5.5)με διεγραψε απο την Αερολεσχη.
Τωρα πως ειναι δυνατον μια ΓΣ που αναβληθηκε λογω μη απαρτιας,να εχει ψηφισει κατα πλειοψηφια αυτο μονο ο Κος Δημος το γνωριζει.Και στα πρακτικα θα ηθελα να μαθω τι γραφτηκε οτι απολογηθηκα μιας και δεν με αφησαν να μιλησω καθολου....
Στα νεα μελη που ητανε εκεινη τη μερα(μοντελιστες,παραπενταδες)θα ηθελα να πω οτι σαφως και δεν εχουν καμια σχεση με τετοιες πρακτικες(γι`αυτο και κοιτουσαν με εκπληξη τα οσα συνεβαιναν),φερουν ομως μεγαλη ευθυνη, γιατι με τη σιωπη και την ανοχη τους,εφτασε ενα ιστορικο σωματειο σε τοσο αθλια κατασταση.
Το ερωτημα που θετω σε ολους σας ειναι:
Θελετε πραγματικα τετοια ατομα ?Αυτοι οι ανθρωποι θα στηριξουν και θα αναπτυξουν τον αεραθλητισμο?Τετοιες ενεργειες θα βγαλουν τα αεραθληματα απο το σημερινο πατο?Το μονο που ζητησα,ηταν να ακουστει μια διαφορετικη αποψη-προταση.Τετοιες τακτικες ακολουθουνται και απο αλλα ατομα σε πολλα σωματεια.Ειναι οι λεγομενοι επαγγελματιες καρεκλακηδες και το μονο που τους ευχαριστει ειναι να φορανε τα κουστουμια τους,να κοβουν πιτες και να δινουν συνεντευξεις.
Ολοι τα ξερετε κι ολοι τα ανεχεστε.
Λυπαμαι,αλλα εγω δεν μπορω.
Ειμαι στη διαθεση ολων για διαλογο και συνεργασια.
Ενα μικρο αλλα χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι η Γενικη Συνελευση(φιασκο...)της 4ης Νοεμβριου.Απο τα 7 μελη του ΔΣ,μονο τα 2 ηταν ενωπιον ολων για τον απολογισμο της διετιας.οι υπολοιποι ειχαν "κρυφτει" στα τελευταια καθισματα,κρυμενοι πισω απο τις κολωνες και συζητουσαν το σεναριο της διαγραφης μου.ΝΑ σημειωσω οτι την προηγουμενη μερα,ο επιτιμος προεδρος και προεδρος της ΓΣ,μου τηλεφωνησε για να μαθει τι θα πω και να μου πει:"μην πεις καμια χαζομαρα,να τελειωνουμε γρηγορα,να σε διαγραψουμε να παμε για κανα κρασι!!!!".
ΤΑ παροντα μελη δεν ξεπερνουσαν τα 10 ατομα(!!!)παρ`ολα αυτα αποφασιστηκε να συνεχιστει η συνελευση.Μετα απο ενα 2ωρο παραληρημα του προεδρου μου δοθηκε ο λογος.Πριν προλαβω να ξεκινησω αποφασισαν να διακοψουν(για να συσκεφτουν πως θα αποφυγουν το ρεζιλεμα)κι αφου πηρα ξανα το λογο,με διακοπτει ο προεδρος της ΓΣ και μου προτεινει να τα ξεχασουμε ολα,να μην μιλησω καθολου και να φυγουμε ολοι αγαπημενοι!!!!
Φυσικα δεν τους εκανα τη χαρη και ξεκινησα να μιλαω.Μπροστα στο κυμα των αποκαλυψεων και της αποδειξεως της ενοχης ορισμενων μελων του ΔΣ,δεχομουνα συνεχως φραστικες επιθεσεις και υβρεις απο μελος του ΔΣ που κρυβοτανε στο βαθος της αιθουσας.Τη σκυταλη επαιρναν κι αλλα μελη που με διακοπτανε με σκοπο να με εκνευρισουν και να με αποθαρυνουν. Το περιμενα και με παροιμειωδη υπομονη και ηρεμια συνεχιζα την ομιλια μου. Μπροστα στο αδιεξοδο,κι εντελως δημοκρατικα,ο προεδρος της ΓΣ,διεκοψε την ομιλια μου,με το αιτιολογικο της μη απαρτιας!!!!!Μεχρι να μιλησω,η απαρτια υπηρχε,μετα εξαφανιστηκε!!!Σε δευτερολεπτα η αιθουσα αδειασε(με 10 ατομα βεβαια δεν ηταν ποτε γεματη)κι ολοι εξαφανιστηκαν......
Ενα μηνα αργοτερα ο Κος Δημος με βαση τις αποφασεις αυτης της ΓΣ(συμφωνα με το καταστατικο,εγινε και ψηφοφορια... με απολυτη πλειοψηφια συμφωνα με το αρθρο 14.5.5)με διεγραψε απο την Αερολεσχη.
Τωρα πως ειναι δυνατον μια ΓΣ που αναβληθηκε λογω μη απαρτιας,να εχει ψηφισει κατα πλειοψηφια αυτο μονο ο Κος Δημος το γνωριζει.Και στα πρακτικα θα ηθελα να μαθω τι γραφτηκε οτι απολογηθηκα μιας και δεν με αφησαν να μιλησω καθολου....
Στα νεα μελη που ητανε εκεινη τη μερα(μοντελιστες,παραπενταδες)θα ηθελα να πω οτι σαφως και δεν εχουν καμια σχεση με τετοιες πρακτικες(γι`αυτο και κοιτουσαν με εκπληξη τα οσα συνεβαιναν),φερουν ομως μεγαλη ευθυνη, γιατι με τη σιωπη και την ανοχη τους,εφτασε ενα ιστορικο σωματειο σε τοσο αθλια κατασταση.
Το ερωτημα που θετω σε ολους σας ειναι:
Θελετε πραγματικα τετοια ατομα ?Αυτοι οι ανθρωποι θα στηριξουν και θα αναπτυξουν τον αεραθλητισμο?Τετοιες ενεργειες θα βγαλουν τα αεραθληματα απο το σημερινο πατο?Το μονο που ζητησα,ηταν να ακουστει μια διαφορετικη αποψη-προταση.Τετοιες τακτικες ακολουθουνται και απο αλλα ατομα σε πολλα σωματεια.Ειναι οι λεγομενοι επαγγελματιες καρεκλακηδες και το μονο που τους ευχαριστει ειναι να φορανε τα κουστουμια τους,να κοβουν πιτες και να δινουν συνεντευξεις.
Ολοι τα ξερετε κι ολοι τα ανεχεστε.
Λυπαμαι,αλλα εγω δεν μπορω.
Ειμαι στη διαθεση ολων για διαλογο και συνεργασια.
sokratis έγραψε: ↑Δεν μας λες βρε φιλαρακο απο τη μακρινη Σητεια......!@/-=}{{.....
μηπως βρηκες τελικα την διαφημιση-ανακοινωση που εβαλα στις εφημεριδες να την διαβασουνε ολοι εδω μεσα?Αν δεν την εχεις πες μου να την βαλω εγω να δουνε ολοι τι συκοφαντης εισαι.
Οσο για τα υπολοιπα, καλω τον οποιοδηποτε εκπροσωπο απο την Αερολεσχη Εδεσσας,Αγρινιου και την ΑΝΛΑ να δηλωσει επωνυμα τι ειδους προβληματα εχω δημιουργησει στις Λεσχες τους.
Εχω την εντυπωση αγαπητε iiyamaflatron,οτι ξεσκεπαστηκες κι εχεις καταπιει τη μεγαλη γλωσσα που εχεις......
Θελω να ευχαριστησω επισης τα μελη του ΔΣ της airioa,για τα απειλητικα,υβριστικα,χυδαια τηλεφωνηματα που μου κανουν προσπαθωντας να με αποθαρυνουν.
Τελειωνουν τα ψεματα κυριοι.......ετοιμαστειτε.+(*)
Σωκράτη
κάποιος πρέπει νε σε ξεσκεπάσει για να καταλάβουν όλοι ότι είσαι ο μεγαλύτερος ψεύτης στο χώρο που πέρασε από δω μέσα ..
Εχε υπομονή και όταν βρώ τον χρόνο έαν δεν απαντήσει κάποιος άλλος από τα μέλη των Δ,Σ, που θίγεις θα σου απαντήσω εγώ ο οποίος γνωρίζω αρκετά πράγματα για το ποιός πραγματικά είσαι...
Δυστυχώς οι παραπάνω συντονιστές σου βάζουν πλάτη γιατί τους εξυπηρετείς με την επισκεψιμότητά σου και γίνεται τζερζελές εδώ μέσα χώρις αυτού του είδους οι συζητήσεις να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό και να αποθαρρύνουν κάθε νέο , λογικό άνθρωπό να ασχοληθεί με τον χώρο.
Το τελικό συμπέρασμα για μένα και θα το αποδείξω ,είναι οτι κάνεις μεγαλύτερη ζημιά στον αεραθλητισμό παρά προσφέρεις κάτι στα δρώμενα.
Λυπάμαι γιατί πίστευα ότι αυτό το site είναι σοβαρό ,όμως κύριοι συντονιστέ δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε έστω και επώνυμα να λέει ότι του καπνίσει, να συκοφαντεί, και να κατηγορεί δημόσια με το όνομά τους οποιονδήποτε.
Αναρωτηθήκατε έαν αυτοί που κατηγορεί εδω ο Σωκράτης έχουν πρόσβαση , χρόνο και όρεξη να απαντούν στις "μαλ..." του κ. Καραβίδα..
Γιατι να είναι αναγκασμένοι να καταφύγουν δικαστικά όταν συνεχίζετε να φιλοξενείτε στο χώρο σας τέτοιες απόψεις?
Υπεύθυνοι είναι να δίνουν εξηγήσεις και λόγο μέσα στα όργανά τους " μέλη , συνελεύσεις .συναντήσεις κ.λ.π." και όχι να στήθεί ένα δικαστήριο εδώ και να δικάσουμε κάθε λέσχη για το τί πράτει και έπραξε.
Ας ψηφίσουμε κι όλας οι υπόλοιποι σας μάρτυρες ποιος έχει δίκιο και να ΄καταδικάσουμε "κρέμασε κρέμασε" αυτόν ..
Βρε τι ωραίοι που έιμαστε εμείς οι Ελληνες.
Κύριοι έαν δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχο στις μαλακίες που γράφονται .. κλέίστε το μαγαζί ..
Υπάρχουν εκλογές και κάλιστα αυτοί που δεν πρόσφεραν κάτι μπορουν να μην ψηφιστουν ξανά...
Το ότι δεν θέλει ο Σωκράτης μια θέση στο Δ.Σ. ενός σωματείου εμένα μου δείχνει ανευθυνότητα, μου δείχνει ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με κανέναν και δεν μπορεί να σεβαστεί τις αποφάσεις της πλειοψηφίας των Δ.Σ., αλλά του αρέσει ΄βγάζοντας την ουρά του απ έξω να πυροβολεί τον καθένα.
Κανείς που έχει προσφέρει πραγματικά στην Αερολέσχη Εδεσσας . ΑΝΛΑ, Αερολέχη Λαρισας και Αερολέσχη Ιωαννίνων δεν κάθεται να αχοληθεί εδώ μέσα με τις βλακείες που λέει ο παραπάνω κύριος εκμηδενίζοντας την πολυετή προσφορά εκπαιδευτών σε Γιάννενα Εδεσσα Λάρισα και Αθήνα χωρίς αυτός να έχει προσφέρει τίποτα ουσιαστικό έως τώρα στο χώρο παρά το μόνο που τον νοιάζει είναι πως θα καταφέρει να πετάξει ό ίδιος εκμεταλευόμενος αυτούς που δεν γνωρίζουν τα σχετικά...
Ας μας πει ο παραπάνω κύριος τι έχει προσφέρει έως τώρα στις λέσχες τις οποίες δραστηριοποιήθηκε.
ΤΙΠΟΤΑ
Μόνο ο ευατό του έως τώρα τον ενδιέφερε και πως θα πετάξει ο ίδιος...
Αλλα ούτε αυτό του αρέσει τελικά γιατι όταν είχε συναιτερικά το ανεμόπετρο ΚΑ6 με τον εκπαιδευτή του έβαλε ελάχιστες πτήσεις γιατί ήταν και χέστης εκτός των άλλων.
Χορτάσαμε από τέτοιους μέγάλους ανεμοπόρους.
Να τον χαιρεσετε εσείς που τον αποκαλείτε μέγα αυτόν που κατηγορεί ότι δεν ξέρουν να πετάνε εκπαιδευτές που έχουν χιλιάδες έκπαιδευτικές πτήσεις στο ενεργητικό τους..
Μιά ζωή ξερόλας ήταν ο παραπάνω κύριος και δεν ακουγε ποτέ τις συμβουλές των εκπαιδευτών του , γι αυτο έκανε και απανωτά λάθη με το παραπάντε που παρ ολίγο το ατύχημά του κόντεψε να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.
Εκμεταλέυτηκες τη φιλία και αναπηρία σου για να σταξεις φαρμάκι κατηγορώντας Εδεσσα και Αθήνα ..και οι ΄άλλοι από ευαισθησία στο πρόβλημά σου σε αφήσανε να λές βλακείες.
Αυτοί λοιπον κύριοι που θέλουν να μάθουν να πετάνε δεν ξημεροβραδιάζονται μπρόστα σρην οθόνη του υπολογιστή τους για να διαβάζουν τις μπούρδες σας..
Ξυπνάνε πρωί . βαράνε κάρτα στη δουλεία τους . τρε΄χουν για το μεροκάματο για να βγάλου τα λέφτά της πτήσης και κλέβουν χρόνο από την οικογένειά τους τη γυναίκα τους και τα παιδιά τους για να μάθουν , εκπαιδεύσουν και βρεθούν κοντά στο αγαπημένο τους άθλημα όσο μακριά και άν χρειαστεί να πάνε,
Κάθεσαι κυριε τάδε και ρωτάς πως μπορείς να γίνεις πιλότος ανεμοπτέρου. αεροσκαφους ,διαστημοπλίου...
Δυό λέσχες υπάρχουν όλες κι όλες . Αθηνα και Εδεσσα και στα Γιάννενα πετουσε απο 95 απότι νομίζω το μοτοανεμόπετρο ως το 2003 και ο εκεί εκπαιδευτής έχει πετάξει αμέτρητο κόσμο χωρίς απο να πληρώνουν αρκετοί τις πτήσεις τους.
Πέσε πίτα να σε φάω έισαι μωρέ και μετά περιμένεις να μάθεις να πετάς όταν οι γνήσιοι ανεμοπόροι ρωτάνε τους υπευθύνους τρέχουν στην έδεσσα , ιδρώνουν πάνω κάτω κουβαλώντας όλη μέρα το ανεμόπτερό τους για να πάρουν την σειρά τους και εαν είναι τυχεροί να κάνουν την πτηση τους.
Ντροπή σε ανθρώπους σαν τον Σωκράτη που εκμηδενίζουν τις προσπάθεις των παιδιών στην Εδεσσα να μάθουν να πετάνε , ντροπή σε αυτόν που συγκρίνει τον ευατο του με τον "παλιό" Σωκρατη" , ντροπή σε αυτόν που κατηγορεί αυτόν που τον πρωτοπέταξε , τον συμβούλεψε τον έμαθε να πετάει κλέβοντας χρόνο από τα παιδια του και τρέχοντας πρόθυμα ακόμη και τώρα ΄φθάνοντας εώς την Αερολέσχη Ταλως στιο Ηράκλειο για να πετάξει τα ανεμόπτερά τους ,για να ρθει τώρα να του πεί ότι δεν ξέρει να πετάει και δεν έχει βγάλει ένα σολίστα..
τέλος για σήμερα ,θα ψάξω και θα βρω κ Σωκράτη τις διαφημίσεις με τα ψέμματα που έλεγες στον κόσμο ότι θα πετάξεις υπερελαφρά από την Κατσικά Ιωαννίνων με μοναδικό σκοπό να παραπλάνήσεις και να αγοράσεις το σκάφος σου για να κάνεις εσύ τις βόλτες σου..
Εχε υπομονή "μέγα " Σωκράτη για να μάθεις τι σε περιμένει..
Φτάνει πιά η υπομονή μας μαζί σου εξαντλήθηκε..