Λέσχη Αεραθλητών Ιωαννίνων

sofoklis

Απάντηση: Λέσχη Αεραθλητών Ιωαννίνων

Δημοσίευση από sofoklis »

Μου επιτρέπεις να καταθέσω την γνώμη μου ξεκινώντας από την τελευταία σου λέξη ότι η τρέλα σου δεν έχει όρια , κανείς δεν ξέρει δηλαδή ώσπου μπορεί να φτάσει..
Ευχαριστώ που με απάλλαξες από τον κόπο και έτρεξες να δημοσιεύσεις μόνος σου για "ιστορικούς λόγους" την ανακοίνωση αυτή δικαολογώντας τη μ' αυτό τον τρόπο.
Ας επισυμάνω κάποια πραγματα λοιπόν:
1) Εμεις δεν βλέπουμε κανένα όνομα του εκπρόσωπου του υπό σύσταση αεραθλητικού σωματείου σου εκτός εάν το φαγε η " μερμάγκα " για περιορισμένο χώρο στην εφημερίδα. Ενα τηλέφωνο και ένα εμαιλ βλέπουμε που κανείς αναγνώστης δεν ξέρει σε ποιόν ανήκουν..
2) Όπως ο ίδιος μα λές , αναγνωρίστηκε το σωματείο σου πριν λίγες μέρες ενώ η ανακοίνωση αυτή πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2009 !! Δηλαδή δεν υπηρχε κανένα υπό σύσταση Αεραθλητικό σωματείο τότε αλλά το όνομα αυτό το επινόησες μόνος σου για να προσελκύσεις κόσμο που δεν ήξερε ποός πραγματικά είσαι.!!
3) Συνέχιζες να είσαι τότε (τον Μαιο) μέλος της Αερολέσχης Ιωαννίνων η οποία απ ότι έμαθα σου επέτρεπε να διαφημίζεις μέσα απο το φόρουμ της ίδιας της Αερολέσχης την υπό σύσταση αναγνώριση του καινούργιου σωματείου σου ώσπου αναγκάστηκε να σταματήσει την λειτουργία του φόρουμ ύστερα απο τις συκοφαντίες που έλεγες κυρίως για τον ίδιο τον Πρόεδρο και τον εκπαιδευτή της λέσχης.
Αν είχες λοιπόν διαφωνίες με την Αερολέσχη Ιωανίνων και ήσουν πράγματι κύριος. θα έλεγες "γειά σας κύριοι διαφωνώ και ξεκινώ μια καινούργια προσπάθεια, η θα προσπαθούσες μέσα από τα όργανα της λέσχης να ψηφιστείς δημοκρατικά και να παλέψεις για τις απόψεις σου πείθοντας με επιχειρήματα τα υπόλοιπα μέλη για το δίκαιο των σκέψεών σου.
Αντί λοιπόν να πασκίζεις για το συμφέρον της λέσχης με όλους τους δυνατούς τρόπους (όπως το καταστατικά των σωματείων αναφέρουν ) και να σέβασαι τις αποφάσεις του Δ.Σ. στο οποίο ήσουν και συ μέλος ,προσπαθούσες να διαβάλεις με συκοφαντίες τα υπόλοιπα μέλη για να στηρίξεις τα προσωπικά σου συμφέροντα με τη δημιουργία νέου σωματείου και απ ότι παρακολουθούμε στην "παιδικίστικη" συμπεριφορά στα μυνήματά σου , να πολεμήσεις ένα ιστορικό σωματείο προσπαθώντας να το διαλύσεις με τις συκοφαντίες σου.
4) Μ αρέσει που δηλώνεις στον κόσμο ότι η πρώτη εκαιδευτική σειρά είχε περιορισμένες θέσεις αλλά δεν φτάνει αυτό θα ακολουθούσε ΤΌΤΕ και δεύτερη.
5) Μ αρέσει που θα έπαιρνες άδεια να πετάξεις από την Κατσικά ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ενώ ξέρεις ότι ο χώρος έχει παραχωρηθεί στο δημόσιο και χαρακτηρίζεται πλέον σαν ένα απλό οικόπεδο.
6) Ανακοίνωσες και κόστος πτήσεων ενώ , αναγνωρίστηκες "χτές έχεις και εκπαιδευτικό αεροσκάφος να πετάς πήρες την άδεια για έγκριση σχολής από την ΥΠΑ.)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .
Αν νομίζεις ότι με τα ψέμματα θα αναπτύξεις τον αεραθλητισμό αργά η γρήγορα αυτό το οικοδόμημα που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου θα καταρεύσει..
Δεν είσαι άνθρωπος που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί και με τα λεγομενά σου και την πορεία σου στο χώρο μερικές φορές γίνεσαι και επικίνδυνος.
Παρ όλα αυτά σου εύχομαι να σταθείς πραγματικά στο ύψος σου και να βάλεις ένα λιθαράκι εάν μπορείς με αλήθειες και πραγματικό έργο και όχι ονειροπολήσεις στον ελληνικό αεραθλητισμό..
sokratis

Δημοσίευση από sokratis »

Αν απ`οσα εχουν γραφτει μεχρι τωρα εσυ αυτα καταλαβες....τοτε δεν απορω καθολου για τον τροπο που εκφραζεσαι.Και το γεγονος οτι ενω εισαι μελος του ΔΣ της Αερολεσχης "κρυβεσαι" πισω απο ψευδωνυμα,φανερωνει το χαρακτηρα σου και το ηθος σου.Προσπαθησα εδω κι ενα χρονο να εκφρασω τις αποψεις μου στην Αερολεσχη,αλλα 2 ατομα τρομοκρατηθηκαν στην ιδεα οτι θελησα να φερω κοσμο,αναπτυξη και να βγει η Ηπειρος και τα Γιαννενα απο τον αεροπορικο μεσαιωνα που καποιοι σαν κι εσας(μαζι με σας)εχουνε καταδικασει τα τελευταια 20 χρονια.Αν μετα απο 35 χρονια παρουσιας το μονο που εχετε να δειξετε ειναι ενα ιδιωτικο μοτοανεμοπτερο που πεταει μονιμως πανω απο το αεροδρομιο με τους 2 ιδιοκτητες του,αφηνω τα συμπερασματα σε ολους. Δεν με καλεσατε ποτε να σας αναλυσω τις ιδεες μου και τα σχεδια μου,παρα με μυστικες συναντησεις και πολυ παρασκηνιο,βιαστηκατε να με "ξεφορτωθειτε" πριν ενημερωθουν και τα υπολοιπα μελη της Λεσχης. Με απειλησατε,με βρισατε,με εκβιασατε,με συκοφαντησατε.....αλλα ποτε δεν μου απαντησατε.
Οσο για τις ανοησιες που γραφεις για την Κατσικα,επι 35 χρονια την αγνοουσατε,και ξαφνικα φετος,ανακοινωνετε οτι πρεπει να διασωθει.....Μηπως μπορειτε να μας το εξηγησετε?
Ο προεδρος σας δεν ηταν που δημοσιευε προτασεις (κατοπιν εορτης)για την διασωση της Κατσικας......που ειχε αντιγραψει απο δημοσιευσεις του δικου μας προεδρου?
Ο προεδρος σας δεν ειναι που πριν 2 βδομαδες δημοσιευσε ενα καταπτυστο κειμενο εναντιον της Λεσχης μας γραφοντας μεταξυ αλλων οτι δεν γνωριζει ποιος την εκπροσωπει?Πριν 3 μηνες δεν ηταν ο ιδιος που στη γενικη σας συνελευση(φιασκο...)τον προλογισε και τον καλεσε να μιλησει ενωπιον σας?
στην κοπη της πιτας σας,ο προεδρος μας ηταν παρων(φαινεται και στις φωτο που βαλατε).Ο προεδρος σας ειναι φιλος με τα περισοτερα μελη του ΔΣ μας,ανταλασει μηνυματα,τηλεφωνηματα,e-mail,κι εχει στενες σχεσεις με καποιους απο αυτους, βγηκε ομως πριν λιγο καιρο και τους κατηγορησε δημοσιως οτι δεν εχουν εκπροσωπο!!!!!
Ωραιο ηθος Κε Προεδρε......
ΚΑι ο ιδιος προεδρος σας ,ειναι που βγαινει για ζητιανια σε Νομαρχιες,Δημους,Πολιτικη Προστασια ζητωντας λεφτα να αγορασει κι αλλο αεροσκαφος για να πετανε παλι τα 2 ατομα της Αερολεσχης. Και τους λεει,οτι εμεις εχουμε διαλυθει και θα παμε στη Λεσχη του......
Εχει χαθει η ντροπη εδω και πολλα χρονια......
Με το να με βριζετε,να με απειλειτε και να με συκοφαντειτε,τη Λεσχη σας μειωνετε. Κι οπως ειπα και θα ξαναπω,ολα αυτα ειναι αποτελεσμα της ηλιθιας νοοτροπιας ορισμενων που νομιζουν οτι απειλειται το ιδιωτικο τους αεροπλανακι που πεταει υπο την "προστασια" της Λεσχης,και για το λογο αυτο θελουν τον απολυτο ελεγχο της Λεσχης και διαγραφουν οποιον θεωρουν απειλη για την περιουσια τους.
Καποτε υπηρχαν 3 ανεμοπτερα στη Λεσχη,σημερα κανενα.Πηρατε γεναιες επιδοτησεις σε υλικο και χρηματα τη δεκαετια του 80 απο την ΕΑΛΕ,και το αποτελεσμα σημερα ειναι μηδεν.
Δεν εχετε να απαντησετε τιποτα για ολες τις παρατυπιες που σας εχω καταγγειλει.
Οσο για τις υπολοιπες ανοησιες που γραφεις(μαθε να γραφεις λιγο καλυτερα τα Ελληνικα γιατι μας δυσκολευεις.....),στην ανακοινωση που βαλαμε περυσι το Μαιο,δεν υπαρχει ονομα εκπροσωπου(εσυ το ανεφερες)παρα μονο το ονομα αυτου που εβαλε την ανακοινωση και ειναι το ονομα της Λεσχης μας(αναγραφεται 2 φορες,δες λιγο καλυτερα).
Για τις βλακεις οτι αναγνωριστηκα χτες κλπ κλπ,τι να σου πω και τι να καταλαβεις.Πεταω 20 χρονια,εχω παρει με την αξια μου 3 πτυχια χειριστη κι εχω μεγαλυτερη εμπειρια απο σενα....και το γνωριζεις.
Τελειωνοντας αγαπητε Σοφοκλη ή οπως αλλιως σε λενε(αλλα ντρεπεσαι και για το ονομα σου....)ο χρονος θα δειξει και μαλιστα συντομα ποιος ειχε δικιο και ποιος οχι. Μεχρι τοτε,πετα με το αεροπλανακι σου πανω απο το αεροδρομιο,αλλα μην απομακρυνεσαι πολυ,η αγνοια σκοτωνει.......!@/-=}{{
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

-Πας καλά? Ο δικός μας πρόεδρος ειναι καλήτερος από τον δικό σας!! ΚΑι εισαι ψευτης!
-Τι λες ρε βλάχο!! Που θα μας πείς ότι ο δικός σας ειναι καλήτερος. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ και ο ΠΡΩΤΟΣ και ΕΣΥ εισαι πιο πολύ ψευτης από μενα!
-Σοβαρα? Τι μας λές! Ο δικός μας εφερε και καφετιέρα στον σύλλογο.
-Σωπα ρε, καταξοδεύτηκε! Ο δικός μας πλέμει και σφουγκαρίζει
-Ο δικός μας...
-Ναι αλλα ο δικός μας...
>:(Ro:o/ /!/!*$no$:./>,<

Μια χαρά βλέπω τα πράγματα στην πατρίδα μου. Μάλον καλά εκανε η μανα μου και την κοπάνησε. Προφανώς δεν εβρησκε εναν σοβαρό συλλογο.
Συνεχίστε το αγαθό εργο σας παιδιά. Το φορουμ αυτό εχει γίνει το "ριαλιτι" του πετάμε.
Περιμενουμε και βιντεακια με τσαμπουκάδες και μπουκετα

ps: Ζητω οι αλανες!!
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

_Β_Ο
ΣΟΦΟΚΛΗΣ:
Ο Σοφοκλής (496 π.Χ.
- 406 π.Χ.
) (στα αρχ. ελλ.
Σοφοκλ&#8134;ς) ήταν Έλληνας
τραγικός
ποιητής της κλασικής εποχής
. Αυτός, ο Αισχύλος
και ο Ευριπίδης
είναι οι τρεις τραγικοί ποιητές των οποίων έχουν σωθεί ολοκληρωμένα έργα. Σύμφωνα με αρχαίες μαρτυρίες φαίνεται ότι έγραψε περίπου 120 έργα, από τα οποία παραδίδονται ολοκληρωμένες μόνο επτά

Γεννήθηκε στον Ίππιο Κολωνό
της Αθήνας. Γιος του Σοφίλλου, εύπορου Αθηναίου που είχε εργοστάσιο μαχαιροποιΐας, διαπαιδαγωγήθηκε ανάλογα με την οικονομική του άνεση. Έλαβε επιμελημένη αγωγή και παιδεία. Διδάχθηκε μουσική από τον περίφημο μουσικοδιδάσκαλο Λάμπρο και ανέπτυξε αρμονικά τις σωματικές και ψυχικές του δυνάμεις. Δεκαπενταετής, ήταν ο κορυφαίος του χορού των εφήβων που πήρε μέρος στον εορτασμό της νίκης για τη ναυμαχία της Σαλαμίνας
. Συνδέθηκε στενά με πολιτικές και πνευματικές προσωπικότητες της εποχής, όπως με τον Περικλή
, τον Σωκράτη
, τον Πλάτωνα
και κατέλαβε διάφορα υψηλά αξιώματα στην πολιτική, στις θρησκευτικές λατρείες και στις τέχνες. Τα έτη 443
-442 π.Χ.
ήταν ταμίας της αττικής ναυτικής συμμαχίας. Τα έτη 441
-440
διοικούσε μαζί με τον Περικλή το στόλο στην επίθεση κατά της Σάμου
, όπου εσφάγησαν όλοι οι άνδρες του νησιού, το 428
ήταν πάλι στρατηγός με τον Θουκυδίδη
και από το 413
ήταν μέλος της ολιγαρχικής κυβέρνησης της Αθήνας. Είχε ένα γιο με την Νικοστάτη, ο οποίος έγινε επίσης τραγικός ποιητής, αλλά και ένα εξώγαμο γιο, επίσης Σοφοκλή, ο οποίος απεδείχθη σημαντικότερος συγγραφέας από τον έτερο γιο του. Ο μεγάλος τραγικός ποιητής εισήγαγε στην Αθήνα
τη λατρεία του Ασκληπιού
και ήταν ένας από τους λόγους που τιμήθηκε μετά το θάνατό του ως ήρωας «Φιλαθηναίος».

ΣΩΚΡΑΤΗΣ:
Ο Σωκράτης (4 Ιουνίου
470 π.Χ.
- 399 π.Χ.
) ήταν Έλληνας
Αθηναίος
φιλόσοφος
και μια από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του Ελληνικού και παγκόσμιου πολιτισμού
.
Ήταν γιος του Σωφρονίσκου και της Φαιναρέτης. Παντρεύτηκε σε μεγάλη ηλικία την Ξανθίππη
. Ο Σωκράτης είχε έναν πολυάριθμο κύκλο πιστών φίλων, κυρίως νέων από αριστοκρατικές οικογένειες, απ' όλη την Ελλάδα. Ορισμένοι απ αυτούς έγιναν γνωστοί ως ιδρυτές φιλοσοφικών σχολών διαφόρων κατευθύνσεων. Οι γνωστότεροι ήταν ο Πλάτωνας
και ο Αντισθένης
στην Αθήνα, ο Ευκλείδης
στα Μέγαρα
και ο Φαίδωνας
στην Ηλεία.
Οι πληροφορίες για τη ζωή του Σωκράτη είναι ποικίλες και ο μελετητής του Αρχαιοελληνικού κόσμου μπορεί να βγάλει ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Διάφοροι αξιόλογοι συγγραφείς ασχολήθηκαν μαζί του, και ο καθένας πρόσθεσε νέες πτυχές από την ζωή του. Έτσι, ο Πορφύριος
μας πληροφορεί ότι ο Σωκράτης ασχολήθηκε αρχικά με το επάγγελμα του πατέρα του, ο οποίος ήταν λιθοξόος
.
Στα 17 του χρόνια γνώρισε το φιλόσοφο Αρχέλαο
, που του μετέδωσε το πάθος για τη φιλοσοφία και τον έπεισε να αφιερωθεί σ' αυτήν. Μία πιο βαθιά ψυχολογική πλευρά του φανερώνει ο Πλάτωνας, που στην Απολογία του παρουσιάζει το Σωκράτη να θεωρεί τη φιλοσοφική ενασχόληση ως θεία εντολή. Εδώ ο Σωκράτης μπορεί να χαρακτηριστεί ως Θεόπνευστος
, καθώς αναφέρει το ισχυρό του ένστικτο, ως μία εσωτερική παρόρμηση, να του υπαγορεύει ποιες πράξεις κι ενασχολήσεις πρέπει να ακολουθήσει.
Στις φιλοσοφικές του έρευνες τον παρακολουθούσαν πολλοί, ιδιαίτερα νέοι, που ένιωθαν ευχαρίστηση ακούγοντας τον να μιλάει και να συζητάει για θέματα κοινωνικά, πολιτικά, ηθικά και θρησκευτικά. Έτσι σχηματίστηκε γύρω του ένας όμιλος, που δεν αποτελούσε όμως σχολή, γιατί ο Σωκράτης δε δίδαξε συστηματικά, αλλά διαλεγόταν σε κάθε σημείο της πόλης, με ανθρώπους κάθε κοινωνικής τάξης και σε αντίθεση με τους σοφιστές
δεν έπαιρνε χρήματα από τους μαθητές του.

ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Αυτό που όλοι μας έχουμε καταλάβει, είναι ότι για άλλη μια φορά η ασυνεννοησία και τα μικροσυμφέροντα οδηγούν το χώρο μας ένα βήμα μπροστά και τέσσερα πίσω.
Τα Ιωάννινα -δυστυχώς- δεν αποτελούν εξαίρεση, εφόσον παρόμοιες καταστάσεις διαδραματίζονται τόσο και σε άλλες περιφέρειες, όσο και στην Αθήνα όπου τίποτα δεν προχωρά και τίποτα σοβαρό δε συμβαίνει.

"Μικρομάγαζα" κακών, κουρασμένων (ενίοτε και άθλιων από πλευράς έργου) διαχειριστών Συλλόγων (όπως αυτό των Αθηνών), φτάνουν στο σημείο να αποστρέφουν κόσμο από την οργάνωσή τους και από τον αθλητισμό.

Ως αναγνώστες και ως Έλληνες (λάτρεις της κόνξας και του καυγά), κανείς δεν κουράζεται με τα όσα λέγονται εδώ μέσα. Τουναντίον, κάποιοι το απολαμβάνουν κιόλας.
Θα πρέπει όμως να προστατέψουμε τους νέους επισκέπτες, οι οποίοι απογοητεύονται με όλες αυτές τις καταστάσεις.

Τα πυρά σας ήταν αρκετά. Από εδώ και πέρα στο θέμα "Λέσχη Αεραθλητών Ιωαννίνων" θα ενημερωνόμαστε για τις δραστηριότητες της λέσχης και για τίποτε παραπάνω. Σε άλλη περίπτωση, το θέμα θα κλειδωθεί.
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Mogolos έγραψε: -Πας καλά? Ο δικός μας πρόεδρος ειναι καλήτερος από τον δικό σας!! ΚΑι εισαι ψευτης!
-Τι λες ρε βλάχο!! Που θα μας πείς ότι ο δικός σας ειναι καλήτερος. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ και ο ΠΡΩΤΟΣ και ΕΣΥ εισαι πιο πολύ ψευτης από μενα!
-Σοβαρα? Τι μας λές! Ο δικός μας εφερε και καφετιέρα στον σύλλογο.
-Σωπα ρε, καταξοδεύτηκε! Ο δικός μας πλέμει και σφουγκαρίζει
-Ο δικός μας...
-Ναι αλλα ο δικός μας...
>:(Ro:o/ /!/!*$no$:./>,<

Μια χαρά βλέπω τα πράγματα στην πατρίδα μου. Μάλον καλά εκανε η μανα μου και την κοπάνησε. Προφανώς δεν εβρησκε εναν σοβαρό συλλογο.
Συνεχίστε το αγαθό εργο σας παιδιά. Το φορουμ αυτό εχει γίνει το "ριαλιτι" του πετάμε.
Περιμενουμε και βιντεακια με τσαμπουκάδες και μπουκετα

ps: Ζητω οι αλανες!!

Δεν βρισκω διολου αδικο,αδερφε μου,μονο που δεν μιλαμε για παιγνιδια-μοντελλακια,μιλαμε για πραγματικες αεροπορικες μηχανες που μεταφερουν εμψυχο υλικο.Μοναχα αυτη ειναι η διαφορα,και αφου μπαινει ο ανθρωπινος παραγων μεσα....συμβαινει αυτο που συμβαινει..δυστηχως,θα θελα να ταν αλλιως ,ωραιοτερα,αγνοτερα,πραγματικοτερα.!Κυβερνουν,εκεινοι που τους εκλεγουμε-εκλεγουν,μην παραπονουμαστε λοιπον.Ασφαλως και τα βαρεθηκα ολα αυτα,δεν μπορω να κανω αλλιως ομως.Η διαχειριση μπορει να αφαιρεσει το μυνημα μου,εαν το κρινει,αλλα να τα βλεπουν οι νεοι να αυτοπροστατευονται.Καλημερα.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

γι αυτα και αυτά όταν μιλάνε και για συλόγους αερομοντελιστών κλπ ...........την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια (η μήπως πρεπει να τρέχουμε όσο ποιο μακρυά μπορούμε)
(βλέπε θέμα αερομοντελιστικών κανονισμών)
KM

Δημοσίευση από KM »

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Ούτε καν μπορώ να διαβάσω όλα αυτά που γράφονται. Προτιμώ να διαβάσω κάτι που θα μου είναι χρήσιμο και θα με κάνει καλύτερο. Αλήθεια κύριοι τι προσπαθείτε να αποδείξετε? Αισθάνομαι ότι ούτε εσείς οι ίδιοι ξέρετε. Έχετε φάει ατελείωτες ώρες να γράψετε τι? ΤΙΠΟΤΑ

Έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες και ας μας λουστούμε. Όπως λέει και ο λαός «είμαστε άξιοι της τύχης μας».

Ένα είναι σίγουρο πάντως. Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε... Με λίγα λόγια η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά!!!

Καλή σας μέρα
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Δυστηχώς, για άλλη μια φορά ακόμη βλέπουμε το'' ίδιο έργο '' με άλλους πρωταγωνιστές.

Όπου βρίσκονται πάνω από 4έλληνες, τσακώνονται αναμεταξύ τους.

Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει κάτι, ή θα απογοητευθεί ή θα εξαναγκαστεί να βουτήξει στην λάσπη που εκτοξέυουν οι 2μεριές.
Και κινδυνέυει να του έρθει και όγκος λάσπης, από κάποιον από τις αντίπαλες παρατάξεις και τους '' ανώνυμους συμμάχους '', και θα θεωρηθεί...παράπλευρη απώλεια.

Η είσαι μαζί μας, ή είσαι με τους άλλους,

(το έχουν πει πολλοί αυτό,νομίζω και ο George Bush jr. πρώην πρόεδρος ΗΠΑ ).

Αντί να μονιάσουν, και σύσωμοι να αντιμετωπίσουν τα τοπικά προβλήματα τους και να δώσουν ένα τρανό παράδειγμα σε όλους, να κάνουν και τους πρωτευουσιάνους να τρίβουν τα ματάκια τους.

Τσακώνεστε σαν κοκόρια στην ίδια αυλή, ενώ ο χασάπης ακονίζει το μαχαίρι για την επικείμενη σε λίγο σφαγή τους.

Το σίγουρο είναι ότι σε λίγο θα καταφέρεται να μήν ασχολείται κανείς μαζί σας.

Ούτε και με τα αεροπορικά δρώμενα στα Ιωάνιννα,με επιπτώσεις που δεν θα περιοριστούν δυστηχώς στο τοπικό σας επίπεδο.

Τραυματίζεται την αεροπορία με την παράλογη συμπεριφορά σας.

Με αεροπορικούς χαιρετισμούς.
sokratis

Επειδη καποιοι τα εχουν ισοπεδωσει και τα βαζουν ολα στο ιδιο σακι να διευκρινησουμε καποια πραγματα.
Μιλαμε για την προσπαθεια ενος σωματειου που μολις πριν λιγες μερες πηρε την επισημη αναγνωριση,παρ`ολα αυτα εδωσε τα πρωτα δειγματα γραφης με οργανωση σεμιναριου,εκδρομων,εορτασμου,ιστοσελιδας κλπ.
Απο την αλλη εχουμε ενα σωματειο που μετα απο 35 χρονια παρουσιας δεν εχει να δειξει απολυτως τιποτα σημερα.
ΚΑι μιλαμε για το "ευγενικο" καλωσορισμα που δεχτηκαμε(μετα μπολικης λασπης)απο 1-2 ατομα οι οποιοι δεν ειδαν τιποτα ακομη.Απλα τυγχανει οι παλιες Αερολεσχες ανα την Ελλαδα(που σχηματιστηκαν τις δεκαετιες 70-80)να θεωρουν τα σωματεια τους αποκλειστικους διαχειριστες στο Νομο τους και δερβεναγες που εξουσιαζουν τα αεροπορικα τεκταινομενα.Το αποτελεσμα ειναι να σαμποταρουν καθε νεα προσπαθεια που γινεται απο νεα ατομα στο χωρο.Ο αερας ανηκει σε ολους(κι η Ελλαδα στους Ελληνες.....#**).ΚΑποιοι νταβατζηδες λοιπον πιστευουν οτι μονο αυτοι εχουν το αποκλειστικο δικαιωμα να "αναπτυσουν" αεραθλητικη δραστηριοτητα σαν ιστορικα σωματεια και αλλα τετοια γραφικα.....
Το εχω ζησει και σε αλλα μερη ανα την Ελλαδα και δυστυχως ειναι αυτο που μας χαρακτηριζει σαν ρατσα.Οταν δεν μπορουμε εμεις να πετυχουμε κατι,δεν αφηνουμε και το γειτονα να το καταφερει.
Κατι τετοιο συμβαινει και στα Γιαννενα.
Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο ομως......
ΥΓ.Δεν εκπροσωπω επισημα κανενα σωματειο.Γραφω αυτα που συμβαινουν κι εκφερω την αποψη μου.
Αν μου επιτρεπετε(γιατι καποιοι μου το απαγορεψαν......)
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

sokratis σου έχει επιτραπεί να εκφράζεις τις απόψεις σου και με το παραπάνω.
Δε θέλω να πιστέψω ότι το τελευταίο σου σχόλιο αποτελεί στο παραμικρό μομφή.

Ήδη, τα όσα έχεις αναφέρει-καταγγείλει, τα έχουμε "χρεωθεί" από μερικούς, ως "προστασία" που σου παρέχεται εκ μέρους μας, πράγμα που ΔΕ συμβαίνει. Όση άνεση βήματος έχεις εσύ, άλλη τόση έχουν και οι υπόλοιποι.

Θεωρώ ότι έχουν ειπωθεί αρκετά και ότι οι περισσότεροι καταλάβαμε τι συμβαίνει εκεί, όπως και αλλού. Σε άλλη περίπτωση, θα ήμασταν ηλίθιοι.

Αρκετά λοιπόν έως εδώ. Θα προτιμούσαμε να μας ενημερώνεις αποκλειστικά και μόνο για τις δραστηριότητές σας, πράγμα που θα μας ενδιέφερε και περισσότερο.
sokratis

Δεν εχω καμια αντιρηση και δεν μεμφθηκα κανενα.
Κι επειδη οι εξελιξεις τρεχουν,θα εχετε πολυ συντομα ευχαριστα νεα απο την Ηπειρο.
Ευχομαι και στα περισοτερα σωματεια ανα την Ελλαδα να λειτουργουνε με γνωμονα το συμφερον του αθληματος(και του χομπυ μας)κι ελπιζω σιγα σιγα να "επικρατησουν" οι αγνοι χομπυστες παρα οι "πρωταθλητες" κι οι "καρεκλαδες"......
sokratis

Κάποιοι στα Γιάννενα πουλάνε μούρη και μας παραμυθιάζουν χρόνια τώρα για την 35χρονη παρουσία του ιστορικού τους σωματείου, και κάποιοι άλλοι Ηπειρώτες μέσα σε λίγους μήνες κατάφεραν ότι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι πολυλογάδες όλα αυτά τα χρόνια.......
Διαβάστε :
http://www.lai.gr/index.php/component/content/article/34-this-is-thesprotia
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Ωραίο άρθρο, μια ωραία παρουσίαση αεροπορικής δραστηριότητας.

Εύχομαι και σε καλύτερα και ασφαλέστερα, για όλους μας.

Έχω όμως δύο ενστάσεις και μερικές ερωτήσεις να κάνω, εάν μου επιτρέπετε,

α) ο Λεωνίδας, στην Ελλάδα γραφόταν και γράφετε με το ελληνικό αλφάβητο.

β) ο Λεωνίδας ,ποτέ δεν είπε και δεν θα έλεγε, και δεν θα έγραφε κάτι εκτός ελληνικής γλώσσας και ελληνικού αλφάβητου, όπως για παράδειγμα αυτά που γράφεται για την Θεσπρωτία.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήτε έμφαση, υπάρχουν όλες οι αποχρώσεις της ελληνικής γλώσσας ώστε να βρήτε την κατάλληλη.

Παρακαλώ να είστε πιό ενήμερος στην χρήση της ελληνικής.

Ερωτήσεις.

1) Δέν αναφέρεται το σημείο του πεδίου δραστηριότητος;

2) Είναι νόμιμη η απογείωση και προσγείωση του υπερελαφρού ά/φους;

3) Ο εξουσιοδοτημένος μηχανικός, για την συναρμολόγηση , έλεγχο και παράδοση του ά/φους στον χειρηστή, τι πτυχίο έχει και πιά η αμοιβή του;

Δέν γνωρίζω και θα ήθελα να μάθω.

Τέλος ήθελα να πώ, αφού είδα, ότι την σελίδα σας την παρακολουθούν πολλοί σερφίστες παγκόσμια στο διαδίκτυο, τουλάχιστον ταυτόγχρονα με μένα,(μέτρησα, άλλους 5 ) προσεκτικότερες εκφράσεις από όλους θα ήταν καλύτερα για όλους μας.

Ευχαριστώ πολύ και ασφαλείς προσγειώσεις.
sokratis

Αγαπητε "αγνωστε", κατ`αρχην, το λογοπαιγνιο με το Λεωνιδα, αφορουσε την κινηματογραφικη ταινια "300" (οπου ολοι μιλουσαν Αγγλικα,αν θυμασαι)και προφανως ο μονος που δεν το καταλαβε ησουνα εσυ.....
Οσο για τα μαθηματα Ελληνικων,προσεξε λιγακι ποσες φορες εχεις γραψει τη λεξη "γραφετε-αι"......λαθος. (επισης χειριστης κι οχι χειρηστής).
ΚΑι για να επανελθω στα αεροπορικα,στην συγκεκριμενη εκδηλωση,ημασταν φιλοξενουμενοι και ως εκ τουτου,δεν μπορουμε να δωσουμε περισσοτερες πληροφοριες.
ΥΓ.Ο μηχανικος εχει πολλα πτυχια(χειριστη,μηχανικου,κατασκευαστη,κλπ)αλλα για την αμοιβη του ουτε γνωριζω,ουτε με αφορα,ουτε με ενδιαφερει.
Το νοημα του αρθρου απεχει πολυ απο αυτο που εσυ καταλαβες.
Σ`ευχαριστω για την τελευταια σου ευχη,θα την χρειαστω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σύλλογοι & Αερολέσχες/Greek rc clubs”