Lama v4 εμβελεια ? ? ?

Απάντηση
blackholesun

Lama v4 εμβελεια ? ? ?

Δημοσίευση από blackholesun »

Καλησπερα σε ολους, και καλος σας βρηκα, εχω μια απορια πανω στο lama, μεχρι ποση εμβελεια μπορει να πιασει ? εννοω 10,20 μ ?
Και αν οχι το προβλημα ειναι στον δεικτη πομπο , η και τα δυο μαζι ?
Ευχαριστω προκαταβολικα
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Lama v4 εμβελεια ? ? ?

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Καλώς ήρθες στο petame
Το lama που έχεις βγαίνει με 2 τύπους τηλ/σης …………στους 35 mhz και στους 2,4 ghz
στην πρώτη περίπτωση όταν το παραλαμβάνεις η κεραία μέσα στο canopy είναι μασουράκι και θέλει να το απλώσεις ακόμη και αν ένα τμήμα κρεμαστεί έξω από το ελικόπτερο
η εμβέλεια και στα 2 συστήματα είναι πάνω από 50μέτρα υπέρ αρκετή για το χειρισμό του ελικοπτέρου αυτού
blackholesun

Nα διευκρινησω, εχω την λιγο πιο καλυτερη την 2.4
Κ.Αντωνη ειστε σιγουρος πανω απο 50 μετρα? χωρις να θελω να αμφισβητησω η ερωτηση μου ηταν εμπευσμενη απο ενα αρθρο που διαβασα μεσα εδω, και μαλιστα λεγανε καποια παιδια οτι μετα τα 10μετρα υπαρχει μια ασταθεια στο ελικοπτερο οταν το πετανε .
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

με 2,4 φτανεις τα 3-3,5 χιλιομετρα αδερφέ, ξεχνα το
Αντώνης Κριτζάς

το 2.4 το είχα και δεν έκανε κιχ πολύ περισσότερο από τα 50 μέτρα
το ποιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις δικό σου range test παρέα με κάποιον φίλο που θα σου κρατά το ελικόπτερο καθώς θα απομακρύνεσαι
Όσο για το άρθρο που διάβασες επειδή δεν το θυμάμαι πιστεύω πως ομίλαγαν για 35αρα που μάλλον θα είχαν μασουρισμένη κεραία
το δικό σου μη το φοβάσαι καθόλου
Αντώνης Κριτζάς

mogolos τα συστήματα για lama δεν είναι park flyer ........είναι indoor και πολυ ποιο αδύναμα ..........αλλα σίγουρα υπέρ αρκετά για ένα ελικόπτερο αυτού του μεγέθους
blackholesun

Αυτο θα κανω, ευχαριστω, θα σας πω τα νεα μου συντομος!
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Επειδή έχω κι εγώ ένα λάμα ν3 2.4, η εμβέλεια δεν είναι μόνο 10 μέτρα σε καμιά περίπτωση. Αυτό ίσχυε για κάτι "παλαιάς κοπής" μίνιουμ, που τα κυνήγαγες με την τηλεκατεύθυνση από πισω :D . Το λάμα το έχω πετάξει αρκετά πάνω από 10 μέτρα σε εξωτερικό χώρο στη Συρο και δεν έβγαζε κιχ. Μην ανυσηχείς λοιπόν.

Φιλικά Κώστας.
SHARKGR

Δημοσίευση από SHARKGR »

+1 να εισαι σιγουρος για τα 50μετρα+ οσες φορες το εχω πεταξει εξω σε τοση αποσταση δεν εχει κανει κιχ π λενε κ τα παιδια,κ αργοτερα π το εκανα bind στην MX16s ακοοοοοοομα πιο μακρια! *SAR*
blackholesun

Ευχαριστω πολυ παιδια, εαν ξεπερναει τα 50-60 μετρα τοτε ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και την ερωτηση της εμβελειας την εκανα για τον εξης λογο :
Εχω τροποποιηση το lama v4 , με ιnner shaft (για μερες χωρις αερα, και πιο σιγουρης πτησης χωρις πτωσης κτλ, metal upgrade (λογο ελαχιστης πιο σταθεροτητας, ολα τα περιτα καλωδια απο το 2.4 στα σερβο και τα μοτερ κοψιμο για να φυγει καποιο καλωδιο σε βαρος , και ξανα κολημα με κολητηρι, και ελαφρυ πλαναρισμα στον σκελετο του λαμα τον βασικο, ωστε σαν αποτελεσμα να μαζεψω καποια γραμμαρια λογο τοποθετησης καμερας.

πηγαινω σε διαφορα αξιοθεατα και τραβαω βιντεο, εχω αυτην την λοξα!
Τωρα βασικα θελω να παω στο χωριο της κοπελας μου να κανω καποιες αστρονομικες ληψεις..... Αν εινια ετσι οπως τα λετε παιδια και εχω περιμετρικη εμβελεια 50 μετρα θα κανω παπαδες! Για να δουμε και το πρωτο ιπταμενο βιντεο:D:D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”