LAMA v4 upgrades. Βοήθεια παρακαλώ!
LAMA v4 upgrades. Βοήθεια παρακαλώ!
Μολις εχθες πληρωσα 50 ευρω την φουλ μεταλλικη αναβαθμιση στους αξονες σε χρωμα νικελ και οταν λεω φουλ εννοω σαν αυτο που εχω στην φωτο παρακατω. Τα τοποθετησα στο λαμα, υστερα ρυθμισα τα σερβο (ξερω πολυ καλα να ρυθμιζω) και συνειδητοποιησα οτι δεν σηκωνεται λογο βαρους.....
Παιδια σας γραφω γιατι (θελω) να πιστευω οτι υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση μηπως;
Αν οχι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που το πουλανε (επωνυμα μαγαζια..)
Παρακαλω οποιος μπορει ας με βοηθησει ( μια λυση ειναι να βγαλω καποιο μεταλ, αυτη την λυση την αποκλειω η ολοκληρο το σετ η τιποτα.)
Βοηθηστε!
Παιδια σας γραφω γιατι (θελω) να πιστευω οτι υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση μηπως;
Αν οχι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που το πουλανε (επωνυμα μαγαζια..)
Παρακαλω οποιος μπορει ας με βοηθησει ( μια λυση ειναι να βγαλω καποιο μεταλ, αυτη την λυση την αποκλειω η ολοκληρο το σετ η τιποτα.)
Βοηθηστε!
- Συνημμένα
-
- 3dp_hdclama_demo02.jpg (34.6 KiB) Προβλήθηκε 55 φορές
Απάντηση: LAMA v4 ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!
φιλε αποκλειεται να ειναι λογο βαρους,μηπως εσφιξες τον αξονα πολυ πανω στο γραναζι;
Μηπως πανω στην αλλαγη, εβαλες τους κατω ελικες πανω καταλαθος; η μηπως -λεω μηπως- αντεστρεψες την πολικοτητα κανενος μοτερ;
(εννοειται οτι μπαταρια ειναι φορτισμενη, οτι είναι καλη κλπ...)
Μηπως πανω στην αλλαγη, εβαλες τους κατω ελικες πανω καταλαθος; η μηπως -λεω μηπως- αντεστρεψες την πολικοτητα κανενος μοτερ;
(εννοειται οτι μπαταρια ειναι φορτισμενη, οτι είναι καλη κλπ...)
Απάντηση: LAMA v4 ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!
Επισης, αν και δε θα'ναι αυτο στην περιπτωση σου, δες αν το center hub του κατω στροφειου ειναι στο σωστο υψος, αν οι πανω βιδες του μπαινουν σε 2 τρυπουλες που εχει ο εξωτερικος αξονας καπου σ'αυτο το υψος
Απάντηση: LAMA v4 upgrades. Βοήθεια παρακαλώ!
Φίλε μου, είχα αγοράσει το ίδιο ακριβώς σετ και μια χαρά πέταγε το LAMA. 100% δεν έχεις πρόβλημα βάρους και 100% έχεις κάνει κάποιο από τα λάθη που αναφέρει το παλικάρι από πανω. _Β_Ο
Λοιπον παιδια αγανακτησα! Λοιπον το παραπανω σετακι το ανταλλαζω με οτιδηποτε αξεσουαρ για λαμα οποιιος ενδιαφερετε μου λεει.
Και εγω οταν το ειχα βαλει πεταγε μια χαρα .Το δικο μου προβλημα που ειχα ηταν στην συναρμολογηση του γραναζιου αυτου που ειναι κοντα στην μπαταρια ,γλυστραγε ,με συνεπεια να μην σηκωνετε.
Για να κανεις ελεγχο πιανεις πανω ελικες και το γραναζι ,εκει διαπιστωνεις εαν εχεις προβλημα .
_Β_Ο
Για να κανεις ελεγχο πιανεις πανω ελικες και το γραναζι ,εκει διαπιστωνεις εαν εχεις προβλημα .
_Β_Ο
φιλε δεν ειναι αναγκη να το ανταλαξεις,μην απελπιζεσε δν ειναι τπτ σοβαρο απλα ψαξε ηρεμα,και αν ερθεις κ στο αμην μπορουμε αν θες να βρεθουμε καπου και να το δουμε μαζι :p
Επρεπε να ειχα παρει τα extreme moter, παρα το metal upgrade το μετανιωσα. Οποιος εχει οτιδιποτε της εξτριμ και θελει ανταλλαγη εδω ειμαι εγω .
ηρεμισεε,ξαναβαλε τα πλαστικα να δεις πεταει? ^%^
-
να πάς εκεί που τα πήρες και ζητήσεις τα φώτα τους .....................θα σου πούνε που έκανες το λάθος ................γιατί για λάθος πρόκειται μιας και το lama αντέχει πολύ περισότερο βάρος
Με τα πλαστικα πεταει , με τα μεταλ πεταει χαμηλα και στροβιλιζει (κανει κυκλους γυρω απο το εαυτο του)
Εχω μια αμφιβολια εδω που το σκεφτομαι, θα σας την πω και πειτε μου τη γνωμη σας :
Οταν εβαλα το swashplate, οι δυο δαγκανες των σερβο ηταν πολυ χαμηλα βιδωμενες, και τις ξεβιδωσα να ερθουν περιπου στο υψος του swashplate. Λετε να φταιει αυτο;
Εν τω μεταξύ, θυμηθηκα οτι ειχα βγαλει ολα τα μεταλ και ειχα αφησει μονο τα δυο μεταλλικα πανω κατω που ενωνουν τους ελικες , και παλι δεν πεταγε......
Για πειτε γνωμες
Εχω μια αμφιβολια εδω που το σκεφτομαι, θα σας την πω και πειτε μου τη γνωμη σας :
Οταν εβαλα το swashplate, οι δυο δαγκανες των σερβο ηταν πολυ χαμηλα βιδωμενες, και τις ξεβιδωσα να ερθουν περιπου στο υψος του swashplate. Λετε να φταιει αυτο;
Εν τω μεταξύ, θυμηθηκα οτι ειχα βγαλει ολα τα μεταλ και ειχα αφησει μονο τα δυο μεταλλικα πανω κατω που ενωνουν τους ελικες , και παλι δεν πεταγε......
Για πειτε γνωμες
Για να κανει κυκλους γυρο απο τον εαυτο του, οπως λες, και αν καταλαβα σωστα, σημαινει οτι ενας απο τους 2 ροτορες χανει στροφες. Αν ειναι ετσι, τοτε σιγουρα δεν εχεις σφιξει σωστα και στο σωστο σημειο το γραναζι του εσωτερικου αξονα, ή ο εσωτερικος αξονας δεν ειναι καλα σφιγμενος στην κορυφη της κεφαλης. Το οτι ψηλωσες τα ροδακια, αν το εκανες αφου συνδεσες το swash στο κεντρικο hub του κατω στροφειου με τα πλαστικα rod που δε ρυθμιζουν και εφοσον δε γερνει προς καμια κατευθυνση, εκανες καλα, ειδαλως ξαναρυθμισε :p
Θα μπορουσε επισης να φταιει και το κατω στροφειο, εαν δεν φροντισες οι βιδες του hub του να μπαινουν στις τρυπες που εχει ο εξωτερικος αξονας. Ελεγξε και αυτο _P_P
Oλα αυτα παιδια που ειπατε ειναι τσεκαρισμενα απο πριν, μολις τωρα το ξαναβαλα ολο το σετ, o πανω αξονας δεν γυριζε με ευκολια μεσα στο Τ και λιμαρα λιγο το σιδερο , ως αποτελεσμα τωρα σηκωνετε στο μισο μετρο χωρις να στροβιλιζει, δηλαδη τωρα το προβλημα ειναι μονο στο υψος.....
καμια αλλη ιδεουλα ?
καμια αλλη ιδεουλα ?
αν κ εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι κατι μηχανικο,θα μπορουσαν να ειναι κ τα μοτερ σου,εμενα τα μαμα μοτερ μμε καθημερινη πτηση σε 1βδομαδα + ηταν αχρηστα,το ιδιο κ του αδερφου μου,για να φτασει στο μισο μετρο π λες κοκκινιζει το λαμπακι του δεκτη?
επισης,αν κ ειναι λιγο επικυνδινο,πιασε το hub του καθε αξονα κ δοκιμασε να τρεξεις τα μοτερ,να δεις αν περιστρεφεται το μοτερ η αν μπλοκαρει,μη το κανεις πολυ ωρα κ καψεις τπτ,μια γκαζια δοσε κ δεσ.
Επισης μηπως εχεις χαλασει την μπαταρια?ξερεις ποσο να την αποφωρτιζεις κ τα σχετικα?!@/-=}{{
επισης,αν κ ειναι λιγο επικυνδινο,πιασε το hub του καθε αξονα κ δοκιμασε να τρεξεις τα μοτερ,να δεις αν περιστρεφεται το μοτερ η αν μπλοκαρει,μη το κανεις πολυ ωρα κ καψεις τπτ,μια γκαζια δοσε κ δεσ.
Επισης μηπως εχεις χαλασει την μπαταρια?ξερεις ποσο να την αποφωρτιζεις κ τα σχετικα?!@/-=}{{