LAMA v4 upgrades. Βοήθεια παρακαλώ!

Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: LAMA v4 upgrades. Βοήθεια παρακαλώ!

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Η αλήθεια είναι ότι οι lipo αν αποφορτιστούν υπερβολικά δεν ξαναφορτίζουν ποτέ ξανά πλήρως …………..ο΄ποτε αν κατά την χρήση η και τις δοκιμές που κάνεις τελευταία την έχεις ξελιγώσει τότε ήρθε η ώρα να πάρεις μια νέα
Παρόλα αυτά πρέπει να ελέγξεις αν τα πτερύγια γυρνούν ελευθέρα με το χέρι χωρίς κομπιάσματα η άλλα προβλήματα
astrolos

Δημοσίευση από astrolos »

Φιλε & ευγενικε Αντωνη ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου ειλικρινα, να σου πω κιολας εκτος οτι εξασκω το επαγγελμα του ηλεκτρολογου, βοηθαω και σε αλουμινοκατασκευες καποιους φιλους, απο μικρος ειμαι στο θεμα κατασκευης. Οι lipo ειναι για πολλες φορτωσεις, εκτος αυτου εχω 6 lipo για αρκετη (διασκεδαση) . Ξερω να αποφορτιζω και να φορτιζω, Το προβλημα δεν ειναι πουθενα,εξακριβωμενο γιατι με τα δικα του πλαστικα πεταει ΤΕΛΕΙΑ! το προβλημα που αργησα να καταλαβω ειναι το εξης :
Υπαρχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ στην αγορα γνησια και μη γνησια, το δικο μου ειναι στην δευτερη κατηγορια, και αυτο γιατι δεν αποτελειται απο αλουμινιο αλλα απο σιδερο, αυτο εχει σαν συνεπεια σε καθε σκαλιστη γωνια των μεταλ να δινει αρκετη ταλαντωση, τελος εξακριβωσα οτι αυτο εινια το προβλημα, και να προσθεσω κατι που εκανα λαθος η φωτο που ανεβασα ειναι αλλο metal, συγνωμη τωρα το παρατηρησα, και αυτο γιατι ελεγα στον εαυτο μου πως γινετε να το εχουν βαλει και να πετανε με αυτο κανονικα. ?? Πηρα μαθημα παντος, οτι θελω ποτε απο γνωστο και ποτε απο ιντερνετ! μονο απο καταστημα μοντελισμου για να μου δινουν και τα φωτα τους σε τυχον προβλημα εξαρτηματος! Ευχαριστω και παλι παιδια
SHARKGR

Δημοσίευση από SHARKGR »

...να σου πω κιολας εκτος οτι εξασκω το επαγγελμα του ηλεκτρολογου''

Ελα ρε συναδελφε +(*)τει πειραια εδω
μ φενεται οτι το μπλεκεις πολυ το θεμα...ταλαντωσεις κλπ...νομιζω οτι ειναι πιο απλο...
astrolos

να μου επιτρεψετε να σας κανω επισης καποιες ερωτησεις σε καποια αλλα θεματα :

η τηλεκατευθυνση μου ειναι η 2.4 , επειδη ομως εσκισα το κωδικο πανω απο το 4-1 πως θα μαθω τι κωδικο χρησιμοποιουσε ?

για να μην τα πολυ μπερδευω, την τηλεκατευθυνση μπορω πχ να την χρησιμοποισω εκτος ελικοπτερου και με αεροπλανο ? Αν ναι απο που γινετε αυτη η ρυθμιση και πιο αεροπλανο σαν ΣΚΕΤΟ (χωρις τκ) μου προτεινετε ?
Ευχαριστω
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

astrolos έγραψε: "...Μολις εχθες πληρωσα 50 ευρω την φουλ μεταλλικη αναβαθμιση στους αξονες" "...Αν οχι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που το πουλανε (επωνυμα μαγαζια..)

astrolos έγραψε: Πηρα μαθημα παντος, οτι θελω ποτε απο γνωστο και ποτε απο ιντερνετ! μονο απο καταστημα μοντελισμου για να μου δινουν και τα φωτα τους σε τυχον προβλημα εξαρτηματος! Ευχαριστω και παλι παιδια

Από τις παραπάνω παραθέσεις, αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα πρέπει να αποφασίσεις από που πήρες τα upgrades.
Αρχικά δήλωσες αυστηρά ότι το κατάστημα ήταν απαράδεκτο για την πώλησή του, ενώ δευτερευόντως δήλωσες ότι η αγορά έγινε από φίλο ή από το internet!.

Ως προς την κατεύθυνση, ΔΕΝ κάνει για αεροπλάνο. Επιτέλους, ο μοντελισμός δεν είναι παιγνίδι. Ασχοληθείτε σοβαρά μαζί του, για να μη χτυπήσετε άλλους και να μη χτυπηθείτε και οι ίδιοι.
Να προμηθευτείς μια σοβαρή τηλεκατεύθυνση για τα αεροπλάνα σου, γιατί θα το χάσεις στα 50 μέτρα.
astrolos

Φιλε Ζαφείρη την μεταλικη αναβάθμιση την πήρα απο ενα φιλο που μου εδωσε και μια μπαταρια , τα οποια μου τα έδωσε γιατι και ο ιδιος δεν βρήκε λύση, τα πήραμε μαζι απο το συγκεκριμενο μαγαζι, τωρα οσο αφορα για τον μοντελισμο προσωπικη μου αποψη ολη η ασχολια του μοντελισμου για πιο αποτελεσμα ειναι ? απλα στο να μας ψυχαγωγη και να μας διασκεδαζει , οποτε εγω το βλεπω καθαρα σαν παιχνιδι και συγνωμη για την απαντηση που σου δινω αλλα εγω ετσι το βλεπω.. ενα παιχνιδι με παρα πολυ ενδιαφερον και κανονες ασφαλειας τιποτα παραπανω.
Να σε ρωτησω και κατι γιατι σε βλεπω πολυ ψαχμενο κιολας._Β_Ο ?
εχθες πηγα να παιξω με το λαμακι μου (χωρις τα μεταλ upgrade και ελαφρος στροβιλιζε καθως εκανα hover, τελος συνδητοποιησα οτι δεν επαιρνε αρκετο υψος, εβαλα 4 μπαταριες για να το τσεκαρο και σε ολες στροβιλιζε και δεν επαιρνε υψος, + οτι οταν εχωνα πολυ γκαζι αναβε κοκκινο. Οι μπαταριες ειναι καινουργιες 2 η 3 πτηση κανανε, φυσικα δεν της ξεφορτωσα πληρως και επισης της φορτωσα μεχρι να αναψει πρασινη ενδειξη. Λες να ειναι μοτερ?
astrolos

SHARKGR λες να ειναι τοσο καιρο αυτο που μου ειπες ?

αν κ εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι κατι μηχανικο,θα μπορουσαν να ειναι κ τα μοτερ σου,εμενα τα μαμα μοτερ μμε καθημερινη πτηση σε 1βδομαδα + ηταν αχρηστα,το ιδιο κ του αδερφου μου,για να φτασει στο μισο μετρο π λες κοκκινιζει το λαμπακι του δεκτη?

για να καταλαβω κατι ρε παιδια, οταν τα μοτερ θελουν αλλαγμα αρχιζει και πεφτει απλα η αποδοση τους με αποτελεσμα να δινεις παραπανω γκαζι και αυτα να μην στροφαρουνε ?
SHARKGR

Δημοσίευση από SHARKGR »

το οτι πεφτει η αποδοση τους,αν οι μπατριες ειναι οκ,και δεν ευθυνεται κατι μηχανικο,ναι ειναι καθαρα αποτελεσμα φθορας,το στροβιλισμα,ειναι η γιατι καποιο ειναι πιο φθαρμενο απτο αλλο η δεν εχεις ρυθμισει σωστα το 4-1...μια ερωτηση,περιστρεφεται γυρω απτον εαυτο του ετσι?οχι σε παραλληλους με το εδαφος κυκλους?

Επισης θα συμφωνησω με τον Γιαννη,ο οποιος εννοει οτι ναι,μπορει να ειναι ενα παιχνιδι οπως ειπες,αλλα οχι σαν οποιοδηποτε αλλο,καθως πρεπει να ασχοληθεις σοβαρα μαζι του,να διαβασεις,και να εχεις λογο γιαυτα π λες και κανεις και να εισαι γνωστης,και οχι απλως για να περασεις λιγες στιγμες διασκεδασης με κινδυνο για τους αλλους κ σενα..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”