Συμβουλή αγοράς ελικοπτέρου

tasos3d

Συμβουλή αγοράς ελικοπτέρου

Δημοσίευση από tasos3d »

Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να με βοηθησετε να διαλεξω ενα ελικοπτερο 3d. Δε διαθετω πανω απο 300 ευρω.
Το ξερω οτι ειναι λιγα, αλλα θα ειναι και το πρωτο μου 3d
GREECEPILOT

Απάντηση: ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΣ

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Καλημέρα Τάσο ,στην τιμή αυτή νομίζω ότι θα πρέπει να δεις το Falcon3D της Art-Teck....Εγώ το είχα πάρει 290 από ότι θυμάμαι και το πήρα από το κατάστημα http://www.savethegame.gr

Οι παλιότεροι σίγουρα μπορούν να σου πουν περισσότερα...
Απόστολος.
_P_P
Nontas

Δημοσίευση από Nontas »

Εγώ πρόσφατα έφερα από το εξωτερικό το TREX 450 Sport με 315Ε http://www.helipross.com/align-t-rex-450-sport-super-combo-kx015076.html
trex450pro

Δημοσίευση από trex450pro »

μέχρι πρίν λίγο νόμιζα οτι το ποιό φθηνό κινέζικο κατάστημα για το ΤΡΕΧ 450 προ είναι το
http://flying-hobby.com/catalog/index.php?cPath=3_286_310

Αλλά το Helipross το ξεπερνάει... ευχαριστώ πολύ
trex450pro

αν και κατέλειξα οτι τα ποιό φθηνά ανταλακτικά είναι απο το TAROT 450 PRO
ακόμη και όλο το ελικόπτερο κάνει 118 δολάρια...

http://www.ac-rc.com/product_info.php?cPath=55_24&products_id=964&osCsid=mm4e6mj1rpflnilrirkp9uunb5
Δημήτρης Άρτα

Δημοσίευση από Δημήτρης Άρτα »

Συγνώμη. . . . .αλλά το ΗΚ-450 δεν το ξέρει κανείς εδώ??
trex450pro

Εγώ πήρα το ΗΚ 450 σαν αρχικό για εκπάιδευση με όλα τα ηλεκτρονικά απο το 450 προ που πήρα επίσης μαζί. Ενα χόβερ έκανα και δεν είχα όρεξη για περισότερο, ειδικά οταν έχεις δίπλα σου κάτι ποιό ποιοτικό... ισως να είναι απλά γούστο... τι να πώ
GREECEPILOT

Εγώ προσπαθώ να βάλω τα ηλεκτρονικά στο ΗΚ500!! Είναι πολύ τζαμάτο:D
Mogolos

Απάντηση: Συμβουλή αγοράς ελικοπτέρου

Δημοσίευση από Mogolos »

Μιας και λέτε για το ΗΚ, ενα θα σας πώ...
...καλό κουράγιο.
Αυτό το ελικόπτερο αξίζει μονο να το πάρεις για να εχεις σωματα να σπάς. Αν θελεις να "πεταξει" πρεγματικά (3D) πρέπει να βάλεις όλα τα μηχανικά μέρη του trex. Τα δικά του σπάνε στον αερα μολις το ζορίσεις.

Σημβουλή στον φίλο που ψάχνει: ΠΑΡΕ TREX. Αν δεν σου "βγαίνει" για καινούριο πάρε μεταχειρισμένο.
GREECEPILOT

Καλησπέρα...Έχει δίκιο ο "Μογκ.." .Φταίω εγώ που δεν διευκρίνισα...Εγώ δεν το θέλω το ΗΚ500 για 3Ντι πτήσεις..το θέλω για απλή πτήση με πολύ βασικά ακροβατικά...Συμφωνώ απόλυτα ότι εάν κάποιος έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από το ελικόπτερό του τότε προσωπικά πιστεύω ότι το TREX αποτελεί μονόδρομο...
!@/-=}{{
Whirlwind

Δημοσίευση από Whirlwind »

Μια χαρα εισαι.... ολοι εχουν γινει 3d masters πια και δεν μπορουν με αλλα ελικοπτερα !@/-=}{{
jaames74

Δημοσίευση από jaames74 »

Mogolos έγραψε: Μιας και λέτε για το ΗΚ, ενα θα σας πώ...
...καλό κουράγιο.
Αυτό το ελικόπτερο αξίζει μονο να το πάρεις για να εχεις σωματα να σπάς. Αν θελεις να "πεταξει" πρεγματικά (3D) πρέπει να βάλεις όλα τα μηχανικά μέρη του trex. Τα δικά του σπάνε στον αερα μολις το ζορίσεις.

Σημβουλή στον φίλο που ψάχνει: ΠΑΡΕ TREX. Αν δεν σου "βγαίνει" για καινούριο πάρε μεταχειρισμένο.

...μέχρι να φτάσει να το "ζορίζει πραγματικά" θα έχει πληρώσει μια περιουσία σε ανταλλακτικά align - για να μην πω πως στο τέλος θα καταλήξει να αγοράζει ανταλλακτικά του κλώνου να βάζει στο TREX. Οπότε ας πάρει ο άνθρωπος ένα HK450GT που είναι και full carbon - metal και όταν δεν τον καλύπτει πια "αγοράζει και το καλό αμάξι", αν και πολύ αμφιβάλω αν θα θελήσει να το αγοράσει στο τέλος..... !@/-=}{{

Α!, υπόψη φίλε tase3D, δεν ξέρω τι εμπειρία έχεις, αλλά η κατηγορία 450 είναι αρκετά δύσκολη..
GREECEPILOT

Καλημέρα σας! James? Για ποιο λόγο λές ότι η κατηγορία 450 είναι πολύ δύσκολη? Και εγώ μετά από το Λαμα το μικρό ,πήγα στο Φαλκον 3Ντι της ΑρτΤεκ...Βλακεία έκανα λες?
Nontas

Δημοσίευση από Nontas »

Θα συμφωνήσω με τον GREECEPILOT πριν από 2 εβδομάδες πήρα το TREX 450 Sport (είναι το πρώτο μου ελικόπτερο) και κάνω loop, stall turn και roll :) :)
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

GREECEPILOT έγραψε: Καλημέρα σας! James? Για ποιο λόγο λές ότι η κατηγορία 450 είναι πολύ δύσκολη? Και εγώ μετά από το Λαμα το μικρό ,πήγα στο Φαλκον 3Ντι της ΑρτΤεκ...Βλακεία έκανα λες?

Δεν θα σου πώ αν εκανες βλακεία, αλλα θα ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα όταν πετάξεις κάποιο 500αρι ή 600αρι....
:p
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”