οι κατασκευες μου CNC πρεπει να το δειτε αυτο
-
οι κατασκευες μου CNC πρεπει να το δειτε αυτο
μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα παιδί που από μικρό του άρεσε κάτι να φτιάχνει στην πρώτη γυμνασίου στα καλλιτεχνικά έπαιρνε τους καλύτερους βαθμούς για τις κατασκευές του ως που μια μέρα του ζητήθηκε να φτιάξει κάτι είχε φτιάξει ένα ηλεκτροκίνητο τοξοβόλο όπλο που ήταν άκρως επικίνδυνο που όταν πυροβολούσες σε ένα δέντρο δεν μπορούσε κανένας να βγάλει το τόξο παρά μόνο να το σπάσει και να αφήσει το σιδερένιο του μέρος μέσα όταν το είδε ο δάσκαλος του το παιδί αυτό περίμενε κάποια καλή κουβέντα αλλά κάθε άλλο παρά καλή κουβέντα άκουσε το αποτέλεσμα ήταν να πάει στην διευθύντρια με τους γονείς του και είπαν στους γονείς του να τον προσέχετε γιατί μπορεί να σας βγει σε κακό το χάρισμα που έχει μέχρι και ψυχολόγος ήρθε σπίτι του από τότε το παιδί αυτό το πήρε από κάτω ώσπου μια μέρα όταν έκλισε τα 17 πήγαινε οικογενειακώς στην θάλασσα στην αγία τριάδα χάλασε το αμάξι ακριβώς στο αεροδρόμιο και είδε ένα θεριό να κατεβαίνει από τον αέρα ήταν ένα boing 747-400 και πέρασε ακριβώς από πάνω του το παιδί αυτό είχε σηκώσει τα χέρια του και φώναζε με όλη του την δύναμη αααααααααααα!!
από τότε του είχε μπει το μικρόβιο στο μυαλό να φτιάξει ένα δικό του αεροπλάνο το οποίο να έχει το δικό του σχέδιο και όχι να το αντιγράψει ξεκίνησε αμέσως δουλεία μόλις ερχόταν από την δουλεία ασχολιόταν με το αεροπλάνο και ρωτούσε ο πατέρας του τι είναι αυτό που φτιάχνεις πάλι εκεί ένα μεγάλο τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο έλεγε το παιδί ώσπου μια μέρα είδε καθιζνα την άλλη υδραυλικούς μηχανισμούς και στο τέλος είδε έναν κινητήρα suzuki GSXR 400 εκείνη η μέρα ήταν και η τελευταία για το αεροπλάνο που έφτιαχνε 5 ολόκληρους μήνες.
όταν γύρισε από την δουλεία έβλεπε έναν καπνό τι ήταν άραγε... το αεροπλάνο είχε γίνει κάρβουνο
πω ρε π@υσ@η ούτε ο Φώσκολος να ήμουν
ουφφφ κουράστηκα να γράφω παιδιά μέχρι τις 22-4 τελειώνω το CNC μόλις το τελειώσω θα φτιάξω ένα αληθινό αεροπλάνο. σας παρακαλώ μην αρχίζετε τα θα σκοτωθείς δεν θα μπορέσεις κάτι θα πάει στραβά αφήστε το αεροπλάνο θα μπει σε άλλο POST
αύριο τι αύριο σήμερα θα σας ανεβάσω Φώτο με το CNC που φτιάχνω να μου πείτε την γνώμη σας πάντως πιστεύω πώς ο κάθε μοντελιστής πρέπει να έχει ένα σπίτι του
από τότε του είχε μπει το μικρόβιο στο μυαλό να φτιάξει ένα δικό του αεροπλάνο το οποίο να έχει το δικό του σχέδιο και όχι να το αντιγράψει ξεκίνησε αμέσως δουλεία μόλις ερχόταν από την δουλεία ασχολιόταν με το αεροπλάνο και ρωτούσε ο πατέρας του τι είναι αυτό που φτιάχνεις πάλι εκεί ένα μεγάλο τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο έλεγε το παιδί ώσπου μια μέρα είδε καθιζνα την άλλη υδραυλικούς μηχανισμούς και στο τέλος είδε έναν κινητήρα suzuki GSXR 400 εκείνη η μέρα ήταν και η τελευταία για το αεροπλάνο που έφτιαχνε 5 ολόκληρους μήνες.
όταν γύρισε από την δουλεία έβλεπε έναν καπνό τι ήταν άραγε... το αεροπλάνο είχε γίνει κάρβουνο
πω ρε π@υσ@η ούτε ο Φώσκολος να ήμουν
ουφφφ κουράστηκα να γράφω παιδιά μέχρι τις 22-4 τελειώνω το CNC μόλις το τελειώσω θα φτιάξω ένα αληθινό αεροπλάνο. σας παρακαλώ μην αρχίζετε τα θα σκοτωθείς δεν θα μπορέσεις κάτι θα πάει στραβά αφήστε το αεροπλάνο θα μπει σε άλλο POST
αύριο τι αύριο σήμερα θα σας ανεβάσω Φώτο με το CNC που φτιάχνω να μου πείτε την γνώμη σας πάντως πιστεύω πώς ο κάθε μοντελιστής πρέπει να έχει ένα σπίτι του
-
Απάντηση: οι κατασκευες μου CNC πρεπει να το δειτε αυτο
τώρα που το διαβάζω ψωνίστικο μου φαίνετε παιδιά δεν είναι ψώνιο απλά είχα ανάγκη να το μοιραστώ με κάποιους που έχουν τα ιδία όνειρα με μένα έτσι πιστεύω τουλάχιστον ποτέ δεν καυχιέμαι για τον εαυτό μου απλά είναι μια αληθινή ιστορία
ΜΗν "κολλας" πουθενα, προχώρα στην κατασκευή.
-
ιδού και οι Φώτο πώς σας φαίνετε?
- Συνημμένα
-
- 180420102330.jpg (94.48 KiB) Προβλήθηκε 147 φορές
-
- 180420102325.jpg (93.1 KiB) Προβλήθηκε 147 φορές
-
- 170420102316.jpg (90.78 KiB) Προβλήθηκε 147 φορές
-
- 180420102328.jpg (94.25 KiB) Προβλήθηκε 147 φορές
-
- 180420102320.jpg (94.46 KiB) Προβλήθηκε 147 φορές
Καλά αυτοί οι δάσκαλοι όλο βλακείες, άκου ψυχολόγους....
Σε λάθος χώρα βρεθήκαμε για ρομαντικούς καλλιτέχνες αλλά ΜΠΡΆΒΟ !!!!
Για ρίχνε και επεξηγήσεις ... Το νιώθω πως θα μ αρεσει πολύ πάντως .... ;)
Σε λάθος χώρα βρεθήκαμε για ρομαντικούς καλλιτέχνες αλλά ΜΠΡΆΒΟ !!!!
Για ρίχνε και επεξηγήσεις ... Το νιώθω πως θα μ αρεσει πολύ πάντως .... ;)
-
Πολυ καλη δουλεια, μπραβο!+(*)
Ειναι δυο αξονων ε; Τι διαστασεις μπορει να επεξεργαστει;
Ποιο software χρησημοποιεις;
Ουπς! ειναι τριων αξωνων...
Ειναι δυο αξονων ε; Τι διαστασεις μπορει να επεξεργαστει;
Ποιο software χρησημοποιεις;
-
λοιπόν θα σας εξηγήσω αυτήν στιγμή τελειώνω κάτι που στις διαστάσεις του κάνει το λιγότερο 60.000 και το περισσότερο 300.000 βέβαια από εταιρία θα πιο όμορφο θα αλλάζει και μαχαίρια μόνο του τα 60.000 είναι όμως πιο όμορφα τέλος πάντων.
αυτό που φτιάχνω είναι ένα 4αξονικο CNC ρουτερ το οποίο μου κόστισε κάπου 1300 με 1600 ευρώ έχει διαστάσεις 2.80 επί 1.65 βέβαια το κόστος εξαρτάται σημαντικά από το μέγεθος του εργαλείου για εσάς που φτιάχνετε αεροπλάνα μικρότερου μεγέθους 2 η 3 μέτρα δεν θα σας κοστίσει πάνω από 600 με 700 ευρώ http://buildyourcnc.com/electronicscombo.aspx
πάντως αν ξέρετε να το δουλεύετε το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι η συναρμολόγηση του αεροπλάνου πιστέψτε με θα είναι πολύ εύκολη η συναρμολόγηση αν θα κάνετε τα κομμάτια να κουμπώνουν γερά και με κόλα στιγμής θα είναι εντάξει δοκιμασμένο από εμένα
αυτό που φτιάχνω είναι ένα 4αξονικο CNC ρουτερ το οποίο μου κόστισε κάπου 1300 με 1600 ευρώ έχει διαστάσεις 2.80 επί 1.65 βέβαια το κόστος εξαρτάται σημαντικά από το μέγεθος του εργαλείου για εσάς που φτιάχνετε αεροπλάνα μικρότερου μεγέθους 2 η 3 μέτρα δεν θα σας κοστίσει πάνω από 600 με 700 ευρώ http://buildyourcnc.com/electronicscombo.aspx
πάντως αν ξέρετε να το δουλεύετε το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι η συναρμολόγηση του αεροπλάνου πιστέψτε με θα είναι πολύ εύκολη η συναρμολόγηση αν θα κάνετε τα κομμάτια να κουμπώνουν γερά και με κόλα στιγμής θα είναι εντάξει δοκιμασμένο από εμένα
-
Dimitris-kriti έγραψε: ↑Πολυ καλη δουλεια, μπραβο!+(*)
Ειναι δυο αξονων ε; Τι διαστασεις μπορει να επεξεργαστει; 248x161
Ποιο software χρησημοποιεις; mach 3
όχι Δημήτρη είναι 3αξονικο και στο μέλλον θα γίνει 4αξονικο ο τέταρτος άξονας θα είναι σούβλα για κυλινδρική κατεργασία όπως το πρόσωπο μου σε αγαλματίδιο θα το κάνω αυτό!
-
Ναι, το ειδα μετα οτι ειναι τρειων αξωνων. Εχω κατεβασει και 'γω το demo του mach 3 εδω και πολυ καιρο αλλα τα ατιμα τα Αγγλικα μου...<CT>^
...ΜΠΡΑΒΟ Ρωμανεεεεεεεε...!!! :>)
... συνεχισε με μερακι και πεισμα, μονο και μονο αυτα τα δυο συστατικα θα φερνουν τις...επιτυχιες..., μπραβο και παλι !!!
Φιλικα
Χρηστος Αραπης
ΥΓ
Κρατα μας ενημερους με φοτο και ποσταρισματα να βλεπουμε τιιι γινεται, οεοοοοοοο...
... συνεχισε με μερακι και πεισμα, μονο και μονο αυτα τα δυο συστατικα θα φερνουν τις...επιτυχιες..., μπραβο και παλι !!!
Φιλικα
Χρηστος Αραπης
ΥΓ
Κρατα μας ενημερους με φοτο και ποσταρισματα να βλεπουμε τιιι γινεται, οεοοοοοοο...
-
Δεν ξέρω αν θα δουλεύει και τι ποιότητα - ακρίβεια μπορεί να πετύχεις με αυτή την κατασκευή αλλά μόνο η σκέψη και η προσπάθεια αξίζει ένα μεγάλο μπράβο
-
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Δεν ξέρω αν θα δουλεύει και τι ποιότητα - ακρίβεια μπορεί να πετύχεις με αυτή την κατασκευή αλλά μόνο η σκέψη και η προσπάθεια αξίζει ένα μεγάλο μπράβο
Αντώνη εάν θα υπάρχει έστω και 5 δέκατα ανακρίβεια θα το γεμίσω με σύρματα και πολυεστέρα θα γίνει μασίφ δηλαδή όλα τα έχω σκεφτεί, διέφυγα σε αυτήν την κατασκευή επειδή το κόστος του μασίφ αλουμινίου ξέρεις και μόνος σου πιο είναι.
όσον αφορά αν θα δουλέψει δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλέψει αν και είναι η πρώτη φορά που πιάνω κάτι τέτοιο στο χέρι μου
-
λοιπόν έχουμε και λέμε το CNC το τέλειωσα αλλά δεν ξέρω να δουλεύω το MACH 3 υπάρχει κανείς που να ξέρει του δίνω 50 με 80 ευρώ να μου μάθει να το δουλεύω.
ξέρω πολύ καλά να δουλεύω το solid works έχω καλές γνώσεις Η/Υ
θα το μάθω γρήγορα αλλά θέλω μια βοήθεια εδω με το αζημίωτο
βέβαια
για όποιον ενδιαφέρεται μένω διαβατά Θεσσαλονίκης <:-)>>
υπάρχει πρόβλημα με το ανέβασμα τον Φώτο της ανεβάζω αλλά δεν τις βγάζει
βέβαια
-
romanos1983 έγραψε: ↑λοιπόν έχουμε και λέμε το CNC το τέλειωσα αλλά δεν ξέρω να δουλεύω το MACH 3 υπάρχει κανείς που να ξέρει του δίνω 50 με 80 ευρώ να μου μάθει να το δουλεύω.
βέβαια
.....................
- Συνημμένα
-
- 260420102364.jpg (96.01 KiB) Προβλήθηκε 147 φορές
-
- 060520102377.jpg (94.63 KiB) Προβλήθηκε 147 φορές
-
Dimitris-kriti έγραψε: ↑Ναι, το ειδα μετα οτι ειναι τρειων αξωνων. Εχω κατεβασει και 'γω το demo του mach 3 εδω και πολυ καιρο αλλα τα ατιμα τα Αγγλικα μου...<CT>^
Δημήτρη αν χρειάζεσαι βοήθεια θα σε βοηθήσω με το μαχ 3 το έμαθα αν και παιδεύτηκα πάρα μα πάρα πολύ να το μάθω πραγματικά είχα εξαντλήσει όλη την υπομονή μου ρώτα με ότι θες και θα σου πω
(2f)