Λέσχη Αεραθλητών Ιωαννίνων
Απάντηση: Λέσχη Αεραθλητών Ιωαννίνων
Να υπενθυμίσω ότι, οι Σπαρτιάτες σκότωσαν τους αγγελιοφόρους του πέρση βασιλέα, διότι τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν την Ελληνική γλώσσα, ζητώντας γή και ύδωρ από την Σπάρτη.
Ο Λεωνίδας, και κανένας άλλος λάκων, δεν είπε στους αγγελιοφόρους του πέρση βασιλέα ότι, εδώ είναι η Σπάρτη.
Ήταν γνωστό σε όλους.
Αλλοδαπούς και ιθαγενείς.
Ο Λεωνίδας, και κανένας άλλος λάκων, δεν είπε στους αγγελιοφόρους του πέρση βασιλέα ότι, εδώ είναι η Σπάρτη.
Ήταν γνωστό σε όλους.
Αλλοδαπούς και ιθαγενείς.
-
αν κατάλαβα το πνεύμα του Σωκράτη στο άρθρο του……….. το leonidas το γράφει χιουμοριστικά ειρωνευόμενος την ταινία οι 300 με τον Λεωνάιντας και το δις ις Σπάρτα
-
α μαζι τα γράφαμε..............και μη μαλωνετε
που να δείτε τα δικά μου ε αι
που να δείτε τα δικά μου ε αι
Ορθοτατη η παρατηρηση.Νομιζω οτι μαθηματα γραμματικης #** και Ιστοριας απασχολουν αλλα Forum.
+(*)
+(*)
Δέν είμαι άγνωστος γιατί το όνομα και επίθετο μου σου είναι γνωστό, Σωκράτη.
Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν μαζί στο φόρουμ, και δεχθηκα υποδείξεις από τα φιλαράκια σου από τα Ιωάννινα.
Τώρα με απαρνιέσαι Σωκράτη;
Γιατί άραγε;;;
Κάνω λάθη γιατί είμαι άνθρωπος όχι θεός.
Σου είπε κανείς ότι οι καθηγητές πανεπιστημίων δεν κάνουν ορθογραφικά λάθη;
Εξάλλου ουδείς άσφαλτος είπε η λαίδη, και παιζόταν για μήνες.
Εσύ δεν έχεις κάνει λάθη;
Για τα πτυχία του μηχανικού που είναι πολλά, εσύ τα έχεις δει και ξέρεις, και σε πιστέυω.
Για αυτό σε ρωτάω γιατί δεν το γνωρίζω.
Πειράζει που ρωτάω να μαθαίνω;;;;
Εφοριακός πάντος δεν είμαι.
Τώρα άμα θές, να απαντάς σε ερωτήσεις μου απαντάς.
Άμα δεν θές, δεν πειράζει.
Εγώ την λύση και την απάντηση θα την βρώ!!!
Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν μαζί στο φόρουμ, και δεχθηκα υποδείξεις από τα φιλαράκια σου από τα Ιωάννινα.
Τώρα με απαρνιέσαι Σωκράτη;
Γιατί άραγε;;;
Κάνω λάθη γιατί είμαι άνθρωπος όχι θεός.
Σου είπε κανείς ότι οι καθηγητές πανεπιστημίων δεν κάνουν ορθογραφικά λάθη;
Εξάλλου ουδείς άσφαλτος είπε η λαίδη, και παιζόταν για μήνες.
Εσύ δεν έχεις κάνει λάθη;
Για τα πτυχία του μηχανικού που είναι πολλά, εσύ τα έχεις δει και ξέρεις, και σε πιστέυω.
Για αυτό σε ρωτάω γιατί δεν το γνωρίζω.
Πειράζει που ρωτάω να μαθαίνω;;;;
Εφοριακός πάντος δεν είμαι.
Τώρα άμα θές, να απαντάς σε ερωτήσεις μου απαντάς.
Άμα δεν θές, δεν πειράζει.
Εγώ την λύση και την απάντηση θα την βρώ!!!
sokratis έγραψε: ↑Συμφωνω.....(αλλα εισαι εκτος θεματος παλι).
.............................................................................................
έχωμε.......μονοτονικό.
ΟΧΙ ....... ατονικό
sokratis έγραψε: ↑Ορθοτατη η παρατηρηση.Νομιζω οτι μαθηματα γραμματικης #** και Ιστοριας απασχολουν αλλα Forum.
+(*)
.............................................................................................
ευχαριστώ που δέχεσαι την οπθότητα της παρατήρησης.
Μαθήματα γραμματικής, δεν παραδίδω.
Κάνω όμως διαλέξεις σε Ιστορικά θέματα που είναι από τα ενδιαφεροντά μου.
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑αν κατάλαβα το πνεύμα του Σωκράτη στο άρθρο του……….. το leonidas το γράφει χιουμοριστικά ειρωνευόμενος την ταινία οι 300 με τον Λεωνάιντας και το δις ις Σπάρτα
...........................................................................................
ΑΑΑααααα,,,,, παιδιά, θα τα χαλάσουμε,
είπαμε, όχι γκρήκλις , και άλλα εκτός ελληνικών.
Πολύ ωραία ταινία, με αληθινά στοιχεία και σεβασμό στη ιστορία, μεχρι που το χόλυγουντ αφήνει.
Τήν είδα την ταινία αγόρασα και το δισκάκι 25ευρώ με απόδειξη.
Το κατάλαβα ότι επηρεάστηκε από την ταινία ο λησμονιάρης, ο φίλος μου ο Σωκράτης. Όλοι φίλοι μου είναι αλλά δεν το έχουν καταλάβει.
Εγώ άλλο του έγραψα, αλλά δεν κατάλαβε κανείς.
Στο τέλος θα μας πούνε οι φίλοι μας, ότι ο Λεωνίδας ήταν από .....Δανία ή Σουηδία, γιατί οι προγόνοι του έκαναν κάθοδο.
sokratis έγραψε: ↑Συμφωνω.....(αλλα εισαι εκτος θεματος παλι).
.........................................................................................
αφού συμφωνείς,
τι το χαλάς;;; +(*):)>)>)
Ρε παιδια,πως περιμενετε να θυμαμαι τα ονοματα ολων οσων ειστε εδω μεσα απο τη στιγμη που ολοι σας γραφετε με nicknames????
Σχετικα τωρα με τα ιστορικα θεματα,η αποψη μου ειναι οτι μας διδασκουν οτι θελουν.Ακομη κι αυτοι που αφησαν ντοκουμεντα πριν 2.000 χρονια,εγραφαν οτι τους συμφερε. Ιστορια γραφει ο καθενας και γραφει οτι θελει.Γιατι λοιπον να πιστευω αυτα που μας παρουσιαζουν σαν ιστορια καποιοι?Αλλωστε ειναι γνωστο οτι η ιστορια γραφεται συνηθως απο τους νικητες.
(Το θεμα παντως για την γραμματικη,δεν το ξεκινησα εγω._Β_Ο)
Ειμαι σιγουρος βεβαια οτι και πολυτονικο να χρησιμοποιησω,παλι κατι θα βρεθει εναντιον μου......_Β_Ο
Οσο για το αρθρο(για το οποιο θα επρεπε να μιλαμε),υπαρχουν σοβαροι λογοι που δεν μπορω να αποκαλυψω περισσοτερα σεβομενος και την επιθυμια καποιων.
Να υπενθυμισω οτι εχω δεχτει ηδη 2 μηνυσεις με μαρτυριες τα οσα γραφω επωνυμα εδω μεσα,αλλα οπως βλεπετε δεν πτοουμαι και θα συνεχισω να εκφραζω ελευθερα και επωνυμα την αποψη μου με οποιοδηποτε κοστος.
ΚΑι προτιμω να μιλαω για αεροπορικα θεματα,εδω μεσα.
Σχετικα τωρα με τα ιστορικα θεματα,η αποψη μου ειναι οτι μας διδασκουν οτι θελουν.Ακομη κι αυτοι που αφησαν ντοκουμεντα πριν 2.000 χρονια,εγραφαν οτι τους συμφερε. Ιστορια γραφει ο καθενας και γραφει οτι θελει.Γιατι λοιπον να πιστευω αυτα που μας παρουσιαζουν σαν ιστορια καποιοι?Αλλωστε ειναι γνωστο οτι η ιστορια γραφεται συνηθως απο τους νικητες.
Ειμαι σιγουρος βεβαια οτι και πολυτονικο να χρησιμοποιησω,παλι κατι θα βρεθει εναντιον μου......_Β_Ο
Οσο για το αρθρο(για το οποιο θα επρεπε να μιλαμε),υπαρχουν σοβαροι λογοι που δεν μπορω να αποκαλυψω περισσοτερα σεβομενος και την επιθυμια καποιων.
Να υπενθυμισω οτι εχω δεχτει ηδη 2 μηνυσεις με μαρτυριες τα οσα γραφω επωνυμα εδω μεσα,αλλα οπως βλεπετε δεν πτοουμαι και θα συνεχισω να εκφραζω ελευθερα και επωνυμα την αποψη μου με οποιοδηποτε κοστος.
sokratis έγραψε: ↑Ρε παιδια,πως περιμενετε να θυμαμαι τα ονοματα ολων οσων ειστε εδω μεσα απο τη στιγμη που ολοι σας γραφετε με nicknames????
......................................................................................
Εγώ τουλάχιστον σήμερα σε όλα τα γραπτά μου σε προσφονώ με το ονομά σου.
Εσύ ή δεν βλέπεις, ή δεν θές να δείς.
Εγώ σου γράφω, φιλικά και συμβουλευτικά.
Και εσύ.....
Εάν θέλεις, στείλε με Π.Μ το κινητό σου νούμερο να σε πάρω το απόγευμα να τα πούμε.
Να μήν μας λένε κιόλας ότι τσακωνόμαστε.
Δεν εισαι στη λιστα αυτων που τσακωνομαι και το γνωριζεις.
Το τηλ μου ειναι 6983515335, και μπορει να με καλεσει οποιος θελει.Απλα καποια πραγματα δεν λεγονται εδω μεσα,γιατι οπως εχω ξαναπει,τα παντα παρακολουθουνται.....(και καταγραφονται)_Β_Ο.
(Μπορεις να με καλεσεις και στο σταθερο βεβαια:2651060685)
Το τηλ μου ειναι 6983515335, και μπορει να με καλεσει οποιος θελει.Απλα καποια πραγματα δεν λεγονται εδω μεσα,γιατι οπως εχω ξαναπει,τα παντα παρακολουθουνται.....(και καταγραφονται)_Β_Ο.
(Μπορεις να με καλεσεις και στο σταθερο βεβαια:2651060685)
ρότζερ
θα καλέσω μετά τις 19:00
over and out.
θα καλέσω μετά τις 19:00
over and out.
sokratis έγραψε: ↑Κάποιοι στα Γιάννενα πουλάνε μούρη και μας παραμυθιάζουν χρόνια τώρα για την 35χρονη παρουσία του ιστορικού τους σωματείου, και κάποιοι άλλοι Ηπειρώτες μέσα σε λίγους μήνες κατάφεραν ότι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι πολυλογάδες όλα αυτά τα χρόνια.......
Διαβάστε :
http://www.lai.gr/index.php/component/content/article/34-this-is-thesprotia
O μοναδικός παραμυθάς είσαι εσύ εδώ μέσα.
Δείξε μας τι κάνεις εσύ και όχι η θεσπρωτία κα το Αγρίνιο που πράγματι τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Τις προσωπικές σου εκδρομές με εναν - δυο κολλητούς σου τις βαφτίζεις "εργο" της λέσχης Αεραθλητών. Ποιας λέσχης που ο προσωρινός πρόεδρος - γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. της λέσχης σας παρετήθηκαν όταν έμαθαν
ποιός πραγματικά είσαι και τι ρόλο παιζεις . Ψάχνεις ανυποψίαστους ανθρώπους που αγαπάνε τον αεραθλητισμό για να τους εκμεταλευτείς χρημαδοτώντας το ιδιωτικό μονοθέσιο μοτοανεμόπτερό σου, καταγγέλοντας με ψευδείς συκοφαντίες συχρόνως τους ίδιους φίλους σου αεραθλητές και εκπαδευτές που σε βοηθήσανε να μάθεις και να συνεχίσεις να πετάς ανεμόπτερα..
Εφτιαξες μια προσωπική σελίδα και τη βάφτισες σελίδα της Λέσχης Αεραθλητών ενώ στην ουσία την πλήρωσες μόνος σου και γραφεις μόνος σου ότι σου αρέσει χωρίς να αφήνεις άλλο πιθανό μέλος να εκφράσει τις απόψεις του . Λές ότι δεν είσαι εκπρόσωπος της λέσχης (αλήθεια ποιός είναι) και γιατί κανείς άλλος δεν εμφανίζεται εδώ μέσα?
Η ανοιξη ήρθε ,ο Αύγουστος πλησιάζει και ούτε Δ.Σ. δεν έχει ακόμη η λέσχη σου.
Σε λίγο θα μας έρθει και η " μπουλονάσαινα " η μήπως θα έρθουμε να δούμε το ακροβατικό σμήνος που θα πετάξει στα Γιάννενα.
Μάλλον για το σαραβαλάκι σου ανεμοπτεράκι στη πλαγιά πάνω από το σπίτι σου μιλούσες όταν έλεγες πως θαν πετάξεις ανεμόπτερα με ρυμούλκηση με αυτοκίνητο στα Γιάννενα..
Επιτέλους σταμάτα να κοροιδεύεις τον ευατό σου και σύνελθε.