οι Έλληνες

Roinides

Απάντηση: οι Έλληνες

Δημοσίευση από Roinides »

v_tolias έγραψε: Απλά θα υποθέσω ότι εσένα δεν θα σε πειράξει καθόλου να κάνεις συμπέθερο έναν ΕΛΛΗΝΑ αθίγγανο και να μένεις σε καταυλισμό...Είναι έλληνας και κατάγεστε από τους ίδιους προγόνους!
Και φυσικά δεν θα σε πειράξει να κάνεις νύφη μία πανέμορφη Ιταλίδα ή βραζιλιάνα ή γαμπρό έναν γάλλο!!Γιατί όμως?Γιατί αυτοί έχουν ιδανικά???`M`

Παραδεχτείται ότι το θέμα είναι ρατσιστικό και όχι Εθνικό-Εθνικιστικό!@/-=}{{
Δεν είναι ότι θέλετε να προστατέψετε τα ιδανικά, και την ιστορία της χώρας, αλλά απλά δεν μπορείται να συμβιώσετε με όλους τουν ανθρώπους που νομίζετε ότι έιναι κατώτεροι από εσάς..

Οπως ειπα δεν θεωρω κανεναν κατωτερο. Απλά μ αρεσουν οι παραδόσεις μας.
Δεν έχω πειράξει άνθρωπο και συμβιώνω με πολλούς ξένους.Το ίδιο είναι όλοι, απλά όσοι βρίζουν και διεκδικούν εδάφη και ιστορία της Ελλάδας, τους έχω σε λιγότερη εκτίμηση φυσικά.

Όπως δε σε χαρακτηρίζω, ούτε θέλω εσύ να μου βάζεις ταμπέλες γιατί δεν εντάσσομαι σε κανένα από αυτά που υποννοείς.

Και επειδή οι χειρονομίες σου δείχνουν ότι με βρίζεις μ@λ@κα ή ότι τραβάω μ@λ@κία μήπως; Κάνω λάθος;
Έτσι μιλάς συνήθως , εχουμε γνωριστεί;

Και όπως είπα εφόσον είναι ανώφελο να προσπασθεί να πείσει η να πεισθεί κάποιος, καλό θα είναι να σεβόμαστε την ιδιαιτερότητα, την άποψη του καθενός και κυρίως την προσωπικότητά του.Κι ας διαφωνούμε.
vhal

Δημοσίευση από vhal »

Μιας και γιορτάζουμε να βάλουμε κι ενα τραγουδάκι:
Μαθήματα δικτατορίας άνευ διδασκάλου - Γ. Μαρίνος
http://www.youtube.com/watch?v=n8rlaZiLEwc
GREECEPILOT

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Εμένα πάντως δεν με χαλάει καθόλου να με πούνε ρατσιστή εάν πρόκειται να βλέπω κάποιους να έχουν "μάτια" σε εδάφη και ιστορία της Ελλάδας. Μπορεί να μην νοιώθω ανώτερος από κανέναν Αλβανό ή Τούρκο ή και εγώ δεν ξέρω ποιον άλλον ,αλλά όποιος μου πειράξει το "σπίτι" (Ελλάδα ,οικογένεια.) θα φροντίσω να του "πειράξω " εγώ νωρίτερα πολλά περισσότερα!Αυτά...~!!~!!~!!
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Αγαπητοί φίλοι

Θα ήθελα να παρακαλέσω να υποστηρίζετε τις ιδέες σας χωρίς να θίγετε την εθνικότητα, την θρησκεία και την ιθαγένεια των συνανθρώπων γύρω μας. Είναι σεβαστό το να υπάρχει πλήθος απο απόψεις για το θέμα. Είναι επίσης αντιληπτό το γεγονός της παγκοσμιοποίησης των εθνών. Η μετανάστευση πλέον έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις σε όλη την ευρώπη, και οι πολιτισμικές συγκρούσεις είναι πρωτοσέλιδα γεγονότα - θυμηθείτε τα γεγονότα των Παρισίων και σε πολλές πόλεις της Γερμανίας τα τελευταία πέντε χρόνια. Το να εθελοτυφλούμε βάζοντας "ταμπέλες" δεν είναι και το σωστότερο. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να συμβιώσουμε χωρίς προβλήματα. Οι νόμοι, η ιστορία, η θρησκεία αλλά και η εθνική συνοχή της Ελλάδας είναι εκ των ουκ άνευ σεβαστά και θα πρέπει να παραμείνουν σεβαστά και σε αυτούς που αποφασίζουν να μεταναστεύσουν στην πατρίδα μας. Η Λαθρομετανάστευση είναι ένα πρόβλημα το οποίο δεν λύνεται μέσα απο ένα φόρουμ. Οι αρχές του τόπου θα πρέπει να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Εφ' όσων δεν το λύνουν, (αντίθετα ορισμένοι το καπηλεύονται για να εξαγοράσουν ψήφους τις επόμενες εκλογές..) σε αυτούς θα πρέπει να γίνουν και τα παράπονα και όχι στους ταλάιπωρους μετανάστες ...
Άντε και καλή συνέχεια...
Τρύφωνας
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

κύριοι ..........ας μη το χοντραίνουμε
"πήραμε" απόψεις από τις δύο πλευρές .........οι επαναλήψεις είναι περιττές μια και δείξαμε τι πιστεύει ο καθένας. Οι προσωπικές επιθέσεις είναι άχρηστες και δεν προσφέρουν στην συζήτηση (αν και είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε νεοελληνικές συζητήσεις)
Ας ρίξουμε τους τόνους ………..μήπως και θελήσει να εκφέρει κάποιος την άποψη του χωρίς να εμπλακεί σε καυγάδες
Τώρα που τα είπαμε και εκτονωθήκαμε λίγο ας απασχολήσουμε το forum με κανένα αερομοντελιστικό θεματάκι
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: κύριοι ..........ας μη το χοντραίνουμε
"πήραμε" απόψεις από τις δύο πλευρές .........

"Δώθηκαν" όμως - στα πλαίσια των απόψεων φαντάζομαι(!) - και δώρα-έκπληξη: σειρά προσβλητικών χειρονομιών, εμπαιγμών και ξεχειλωμένων υπονοούμενων.

Αδυνατώ να καταλάβω πώς οι ευγενείς αυτές χορηγίες εισφέρουν σε μια συζήτηση που κύριος άξονάς της τελικά, είναι οι έννοιες "αποδοχή" και "σεβασμός".

Υποπτεύομαι πως για την αδυναμία μου αυτή οφείλεται η ίδια ελαφρά διανοητική υστέρηση που με κρατά - σκανδαλωδώς όπως αποδεικνύεται στην εποχή αυτή - λίγο πιο "παραδοσιακό", λίγο πιο "επιφυλακτικό στη παγκοσμιοποίηση" και τα συμπαρομαρτούντα αυτής.

Παραμένω λοιπόν στο παραδοσιακό μικρόκοσμό μου με τα καθημερινά μου μικρο-μεγαλοπροβλήματα και αφήνω τη κατάσταση στα προοδευτικά και ελεύθερα μυαλά.

Είμαι βέβαιος πως καθε ένα απο αυτά φιλοξενεί ήδη στο σπίτι του τουλάχιστον ένα νόμιμο ή μή μετανάστη ως έμπρακτη έκφραση των με τόσο ζήλο εκφερόμενων απόψεων του.

Παρακαλώ να "δωθεί" σε αυτή τη συζήτηση η ΣΥΓΝΩΜΗ που της οφείλεται.
Στα πλάισια της "αποδοχής" και του "σεβασμού" φυσικά.

Φιλικά
Γιώργος
Τρύφωνας

Αγαπητέ Γιώργο (gxaid)

Πολύ σωστό αυτό που γράφεις. Είναι όμως φυσιολογικό μέσα σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον να υπάρχουν πάνω απο μια απόψεις. Οι μετανάστες δεν είναι το πρόβλημα. Είναι ένα ακόμα πρόβλημα σε μια αγορά που λειτουργεί με αρνητική ανάπτυξη. Το κυρίως πρόβλημα είναι οι πραγματικοί λόγοι της εξαθλίωσης της αγοράς και σίγουρα δεν είναι οι μετανάστες....
Όταν δηλαδή τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο η "φάπα" να πάει στα λαμόγια που έφαγαν το χρήμα του λαού αλλά και το κρατικό- βλεπε τα χρήματα των αποθεματικών των ταμείων- με το χρηματιστήριο, με τα δάνεια - τότε σύμφεραν - και ούτω καθεξής.

Αυτοί είναι που αξίζουν τις "φάπες" βλέπε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που κυβερνούν τόσα χρόνια και τα έκαναν τόσο "σκατά", - που βρωμάνε ήδη- και θα συνεχίσουν να βρωμάνε και για καμμιά δεκαπενταετία ακόμα....

Για όλα αυτά λοιπόν δεν φταίνε οι αλλοδαποί......

Δεν βλέπω όμως να μιλάει κανείς στην βουλή και στους "βολευτές" για τις λαμογιές τους......Αντίθετα η έυκολη λύση είναι η φάπα στον "έγχρωμο" μετανάστη....Δεν είναι ωραία πραγματα αυτά.....

Ακόμα και για τον λαθρομετανάστη, στα λαμόγια τους πολιτικούς μας να τα χώνετε......Αυτοί (οι πολιτικοί) κρύβονται απο πίσω και παίζουν μπάλα και στις πλάτες μας αλλά και στις πλάτες των μεταναστών......
Τρύφωνας

Και αν θέλουμε να κάνουμε και την αυτοκριτική μας......

Εμείς φταίμε...Σε ένα μεγάλο μέρος....Εμείς φταίμε για την κατάντια του τόπου μας, μιας και εμείς εκλέγουμε τους μαϊντανούς που μας κυβερνάνε όλα αυτά τα χρόνια......Δεν έχουμε καταλάβει οτι είναι εντολοδόχοι;;; Ποιοί είναι οι εντολείς τους;;; Δεν τα βλέπουμε τα πράγματα δηλαδή;;; Ξαφνικά ήρθαν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα;;;; Ποιός "άνοιξε" τα σύνορα στα "αδέρφια" μας - έτσι αναφερόταν στους αλβανούς-βορειοηπειρώτες τότε- Δείτε σήμερα.....Τον βγάλαμε και αρχηγό κόμματος....τρομάρα μας.....

Οι λαθρομετανάστες λοιπόν.......
Τί έκαναν τα λαμόγια που κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια γι αυτό;;; Προστάτευσαν τα σύνορα;;; Τί έκαναν οι συνοροφύλακες μας;;;;(μήπως είναι τοποθετημένοι οι περισσότεροι κομματικά στις θέσεις του δημοσίου;;;Μήπως κάνουν "μπίζνες" με τους δουλεμπόρους αντί να κάνουν την δουλειά τους;;;)

Λοιπόν μήπως τελικά δεν φταίει ο Πακιστανός της γειτονιάς μας (που πεινάει κιόλας) και φταίνε ένα κάρο λαμόγια που κονομάνε απο τον λαθραίο, ταλαίπωρο μετανάστη;;;

Που είναι οι εφοριακοί;;; Που είναι η ελληνική αστυνομία;;; Που είναι το αλλοδαπών;;; Τι κάνουν γι αυτό το υπουργείο εξωτερικών;;; Τι κάνει το πεντάγωνο για την έλλειψη περιφρούρησης των συνόρων;;;

Πολλές ερωτήσεις......Η απάντηση είναι μια....Ότι και να κάνουν είναι απλά ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ......Όπως και με την οικονομία...Δηλαδή τα έχουν κάνει ΣΚΑΤΑ!
Εφ' όσων υπάρχουν τόσα εκατομμύρια λαθρομετανάστες....
Εφ' όσων κοιτάνε πως να κονομήσουν παρά να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με επιτυχή μέτρα...
Εφ' όσων έχουν εναποθέσει την διακυβέρνηση της χώρας στην ευρωπαϊκή ένωση...Κάθε φορά εκεί αναφέρονται με διαβήματα....(λές και οι ευρωπαίοι είναι οι πολιτικοί που ψηφίσαμε...)

ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΤΕ! ΣΤΟΥΣ "ΒΟΛΕΥΤΕΣ" ΜΑΣ.
Κάνουν ότι πρέπει για την "βολή" τους....
Για την Ελλάδα όμως χλωμά τα πράγματα.....Για τους υπηκόους της Ελλάδας, ακόμα πιο χλωμά τα πράγματα..είτε είναι έγχρωμοι, είτε είναι λαθραίοι, είτε είναι εθνικιστές, είτε δημοκράτες........
Το μέλλον είναι κοινό για όλους μας... Σκατά καλλιεργήσαμε....Ε σκατά θα θερίσουμε!
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

Τρύφωνας έγραψε: Και αν θέλουμε να κάνουμε και την αυτοκριτική μας......

Εμείς φταίμε...Σε ένα μεγάλο μέρος....Εμείς φταίμε για την κατάντια του τόπου μας, μιας και εμείς εκλέγουμε τους μαϊντανούς που μας κυβερνάνε όλα αυτά τα χρόνια......

Σωστά. Εμείς φταίμε ολοκληρωτικά αγαπητέ Τρύφωνα.

Γιατι σε συνέχεια των εύστοχων ερωτημάτων σου και του θεάρεστου έργου των αιρετών απο εμάς αρχόντων του τόπου, εμείς αράξαμε με "φρέντο κα*****ίνο" στα "ίν καφέ" και γίναμε αφεντικά νόμιμων ή μή μεταναστών, τους οποίους στο τέλος της μέρας τους φάγαμε και το μισό μεροκάματο...

Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες και ειδικά με τους νόμιμους και παραγωγικούς. Είμαι ο πρώτος που έσπευσε να διαχωρίσει κάποιες έννοιες νωρίτερα σε αυτή τη συζήτηση, όταν αυτή χανόταν.

Δε μπορώ όμως και να φύγω από το ήδη βεβαρυμένο με τόσα προβλήματα σπίτι/χώρα μου για να χωρέσουν αυτοί που ήδη στριμώχνονται. Νόμιμοι ή μη.

Υπάρχουν όμως πολλοί Έλληνες ακόμα - με συγκαταλέγω σε αυτούς - που ούτε συμμετείχαν επι δεκαετίες στη συντήρηση του δικομματισμού, ούτε έφαγαν απο τις business του, ούτε "βολεύτηκαν" ούτε "βόλεψαν" στις πλάτες κάποιου "βολευτή", ούτε εκμεταλλεύτηκαν ποτέ μετανάστη στο τέλος της ημέρας.

Και που καλώς ή κακώς ζω τον Ελληνικό μύθο, όπως διάβασα σε μια ωραία συνέντευξη τις προάλλες, προφανώς γιατί θέλω να εξασφαλίσω τη συνέχειά του ή ακομα καλύτερα την επαλήθευσή του.

Τον μύθο μιας αδιαμφσβήτητα ένδοξης σε κάθε επίπεδο αρχαίας ιστορίας και στη σημερινή του εκδοχή όπου Έλληνες σε περιβάλλον εξωτερικού διακρίνονται και διαπρέπουν συνεχώς.

Εν τέλει δε κατανοώ προς τι όλος αυτός ο "πόλεμος" σε οποιονδήποτε νοσταλγεί κάτι αυθεντικό Ελληνικό και την υπεράσπιση και διατήρηση της Εθνικής μας ταυτότητας, από το επίπεδο ενός φόρουμ όπως εδώ έως τα λατρεμένα ΜΜΕ που δίνουν και τον ανάλογο ρυθμό...

Υ.Γ. Τα "αστεράκια" στο καφέ τα βάζει αυτόματα το λογισμικό του φόρουμ :D
GeorgeC

Δημοσίευση από GeorgeC »

"Οι λαοι οριζουν τους κυβερνητες που τους αξιζουν".-
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

GeorgeC έγραψε: "Οι λαοι οριζουν τους κυβερνητες που τους αξιζουν".-

οι λαοί ΟΡΙΖΑΝ τους κυβερνήτες που τους ΑΞΙΖΑΝ
Εδώ και 40 χρόνια (αν όχι από την ίδρυση αυτου του κράτους) είναι "βαλτοί" οι κυβερνήτες!

ps: εκτος και αν ξεχασαμε το "γραμμα της Μαργαρήτας"!
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

Roinides!
Για να μην υπαρχει παρεξήγηση..
Ούτε εγώ συμπαθώ κάποιον που προσβάλλει τη χώρα μου και τη σημάια μου(οι έλληνες που το κάνουν είναι περισσότεροι όπως πολιτικοί/δημοσιογράφοι κτλ)!
Παρόλα αυτά δεν θα βάλω ταμπέλα σε έναν λαό, για κάτι που έκαναν 100 άτομα!!Αυτό το έκανε η Κουξ Κουξ Κλαν με τους μαυρους! Ένας έκλεβε, όλοι κλέφτες..Ένας σκότωνε, 15 σκότωναν..

Από εκεί και πέρα με το (`M`) δεν θέλω να σε βρίσω..Κακώς χρησιμοποίησα δευτερο ενικό πρόσωπο!! Ηθελα να πώ ότι μαλακία είναι αυτή η λογική που έχουν κάποιοι..Έξω οι πακιστανοί,Ιρανοί κτλ με την δικαιολογία οτι μας αποξενώνουν από τις ρίζες μας και όχι οι Γάλλοι,Άγγλοι,Αμερικανοί(αυτόι άραγε δεν μας αποξενώνουν?)!

Εμένα μου έδωσες να καταλάβω ότι δεν γουστάρεις όλους τους Αλβανους ή Πακιστανούς λέγοντας:
Θα χαρώ τελος πάντων να σας δω με Αλβανό ή Πακιστανό συμπέθερο και να μένετε σε γειτονιές μεταναστών αφού δεν έχετε κανένα πρόβλημα.

δεν χρησιμοποίησες ουτε άλλους λαούς, ούτε είπες πχ
Θα χαρώ τελος πάντων να σας δω με Αλβανό ή Πακιστανό ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ συμπέθερο και να μένετε σε γειτονιές μεταναστών αφού δεν έχετε κανένα πρόβλημα.

Αυτό που έγραψες δείχνει απέχθεια προς μερικούς λαούς και όχι πρός συγκεκριμένους ανθρώπους!Μπορεί να μην υπάρχει απαίχθεια αλλά ο τρόπος σύνταξης αυτό δείχνει..Οπότε ίσως έπρεπε να χρησιμοποιήσεις άλλη σύνταξη για να μην παρεξηγηθείς(όπως έκανα και εγώ και το(`M`))!

Τέλος να καταλήξω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους "εθνικιστές"!!
Ελευθερία έχουμε και πιστευει κανεις ότι θέλει!!
Όπως είπα όμως ξανα, δεν δέχομαι-ανέχομαι να μου το πάιζει κάποιος εθνικιστής μόνο με όσους τον συμφέρει(οχι στους αλβανους,ναι στους γάλλους γιατί ο γάλλος θα έρθει το καλοκαιρι και θα μου αφήσει και έμενα που έχω ξενοδοχειο 1000 ευρωπουλάκιαH())!!
Αυτό είναι ρατσιμός και συμφέρον! Δεν γουστάρω τον τάδε λαό...Και συνήθως συμβαίνει αυτό γιατί αυτός ο λαός θεωρείται κατώτερος!

Υπάρχει κάποια άλλη παρεξήγηση για να σας τη λύσω?
v_tolias

Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην χρησιμοποιούμε τι λεξεις "μετανάστης" και "μετανάστευση" για να χαρακτηρίζουμε εξαθλιωμένους ανθρώπους που ήρθαν στη χώρα μας, από αναπτυσσόμενες χώρες, για να βρούν μία δουλειά, να σπουδάσουν τα παιδιά τους, να γλιτώσουν από βόμβες..
Μετανάστες είναι και άνθρωποι από ανεπτυγμενες χώρες που ήρθαν εδώ και άνοιξαν μία επειχήρηση που απασχολεί 10-15-100 άτομα μόνο και μόνο γιατί τους άρεσε η Ελλάδα ή γιατί στη χώρα τους δεν μπορούσαν να κάνουν μία τέτοια επένδυση!!
Τέλος μετανάστης είμαι και εγώ που έφυγα από το χωριό μου για να μείνω στην Αθήνα(και μάλιστα οικονομικός)!!

διαβάστε
sav.in

Δημοσίευση από sav.in »

Μεγάλωσα σε μια χώρα που λέξη ρατσισμός πρέπει να γράφεται με κεφαλαία(Εδώ ο ρατσισμός είναι μόνο παχιά λόγια στο στόμα των παπαγάλων)
Είχα όμως την τύχη να είμαι Έλληνας και να έχουμε την εκτίμηση όλων Βλέπετε στο εξωτερικό εκτιμούν την Ελλάδα και τους Έλληνες
Τώρα τελευταία μας τα media δίνουν μια εντύπωση ότι όλοι μας αντιπαθούν και μας θεωρούν κλέφτες και καλοπερασάκηδες
Δεν είναι όμως έτσι διότι ο Έλληνας όταν είναι απαλλαγμένος από την ευκαιριακή νοοτροπία που έχει αποκτήσει σε τούτη την χώρα είναι δουλευταράς και τίμιος …….αρετές που όπως βλέπω εδώ χάνονται
Η κοινότητα μας είναι η ποιο σεβαστή από όλες των υπολοίπων μεταναστών χωρίς να έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στη χώρα που μας φιλοξένει
Ζούσαμε (οι άλλοι ακόμη) με την ελπίδα κάποια μέρα να έρθουμε εδώ Η θρησκεία μας και η πατρίδα για μας είναι απαραίτητο συστατικό ενότητας κάτι που εδώ έχει χαθεί
Η δουλειά μου με ταξιδεύει σε πολλές χώρες (περισσότερο τριτοκοσμικές) και θα σας πω ότι ακόμη και εκεί που κατασπαράζονται από εμφύλιο το κάνουν γιατί έχουν κάποια ιδανικά Τέτοιο μίσος για την πατρίδα τους και την θρησκεία τους δεν είδα πουθενά
Μπορεί να μην έχω Ελληνική ταυτότητα (ακόμη) αλλά η καρδιά μου βρίσκετε πάντα εδώ γιατί μεγάλωσα με την πατρίδα μου και την θρησκεία μου πάνω από όλα …………….και έρχομαι εδώ και συναντώ αγνώμονες που δεν ξέρουν τι έχουν και τι κληρονομία διαχειρίζονται
Εσείς οι κύριοι που τίποτα δεν βρίσκετε καλό άντε γίνετε μετανάστες άλλου και μετά τα λέμε
Η καρδιά μου σπάει,το στομάχι μου γίνεται κόμπος από τη ταραχή και ένα μόνο μπορώ να πω Ντροπή σας
Άτομα που νοιάζονται μόνο για τον εαυτούλη τους με μόνο ιδανικό την καλοπέραση του σήμερα καταστρέφουν τη Ελλάδα με τις ανόητες ισοπεδωτικές ιδέες του
Ευτυχώς που λίγες αδύναμες φωνές προσπαθούν ακόμη
Δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω μια και διακριτικά το ζήτησαν οι συντονιστές του forum
αλλά έπρεπε να σας πω πως σκέπτονται οι μετανάστες ……………οι Έλληνες μετανάστες
Ευχαριστώ το petame για το βήμα και την ανοχή του
Ps το easy star που με την βοήθεια σας ετοιμάζω θα πετά μαζί μου( σε όσα μέρη θα πάω πάλι) με Ελληνικά χρώματα στα φτερά
v_tolias

Γιατί να μην έχει κάποιος εδώ την ίδια εκτίμηση με εσένα έξω??
Αυτό θέλω να μου εξηγήσει κάποιος...
Ποιός σας έιπε ότι αυτοί ήρθαν εδώ γιατί το ήθελαν και όχι γιατί αναγκάστηκαν?
Αν πέρναγαν καλά εκέι γιατί έφυγαν?

Τελικά ντροπή μας που θέλουμε να κάνουμε για κάποιον, αυτό που έκανε κάποιος άλλος για τους παππούδες μας, πριν από 60 χρόνια!!

Συγνώμη και από μένα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”