v_tolias έγραψε: ↑Απλά θα υποθέσω ότι εσένα δεν θα σε πειράξει καθόλου να κάνεις συμπέθερο έναν ΕΛΛΗΝΑ αθίγγανο και να μένεις σε καταυλισμό...Είναι έλληνας και κατάγεστε από τους ίδιους προγόνους!
Και φυσικά δεν θα σε πειράξει να κάνεις νύφη μία πανέμορφη Ιταλίδα ή βραζιλιάνα ή γαμπρό έναν γάλλο!!Γιατί όμως?Γιατί αυτοί έχουν ιδανικά???`M`
Παραδεχτείται ότι το θέμα είναι ρατσιστικό και όχι Εθνικό-Εθνικιστικό!@/-=}{{
Δεν είναι ότι θέλετε να προστατέψετε τα ιδανικά, και την ιστορία της χώρας, αλλά απλά δεν μπορείται να συμβιώσετε με όλους τουν ανθρώπους που νομίζετε ότι έιναι κατώτεροι από εσάς..
Οπως ειπα δεν θεωρω κανεναν κατωτερο. Απλά μ αρεσουν οι παραδόσεις μας.
Δεν έχω πειράξει άνθρωπο και συμβιώνω με πολλούς ξένους.Το ίδιο είναι όλοι, απλά όσοι βρίζουν και διεκδικούν εδάφη και ιστορία της Ελλάδας, τους έχω σε λιγότερη εκτίμηση φυσικά.
Όπως δε σε χαρακτηρίζω, ούτε θέλω εσύ να μου βάζεις ταμπέλες γιατί δεν εντάσσομαι σε κανένα από αυτά που υποννοείς.
Και επειδή οι χειρονομίες σου δείχνουν ότι με βρίζεις μ@λ@κα ή ότι τραβάω μ@λ@κία μήπως; Κάνω λάθος;
Έτσι μιλάς συνήθως , εχουμε γνωριστεί;
Και όπως είπα εφόσον είναι ανώφελο να προσπασθεί να πείσει η να πεισθεί κάποιος, καλό θα είναι να σεβόμαστε την ιδιαιτερότητα, την άποψη του καθενός και κυρίως την προσωπικότητά του.Κι ας διαφωνούμε.