Γειά σας, _P_P
Ξέρει κανείς άν υπάρχει ακόμη αυτός ο χώρος και άν ναι πως μπορεί να πάει κανείς ;
Κορωπί - τσιμεντάδικο
-
Απάντηση: Κορωπί - τσιμεντάδικο
το Κορωπι υπαρχει σιγουρα ακομα αν και σε λιγα χρονια προβλεπω να γινεται Koropi , για το τσιμενταδικο , με την ανεργια που υπαρχει εχω αμφιβολιες........#**
το μοντελοδρομιο δεν εγινε τελικα
υπαρχει το λεγομενο τσιμενταδικο που ειναι ενας καλος χωρος
http://www.aeromodelismos.gr/index.php/topic,603.0.html
υπαρχει το λεγομενο τσιμενταδικο που ειναι ενας καλος χωρος
http://www.aeromodelismos.gr/index.php/topic,603.0.html
γεια εμας στα νοτια οπως ειναι τα πραματα η αναβυσσος ειναι η καλυτερη νιωθεις ελευθερια κινησεων, το τσιμενταδικο εχει συρματα δεν ειναι κακο αλλα για αεροπλανα πρεπει να προσεχεις απο την πλευρα των συρματων , εχω τυχει να παω και να ειναι driftades ,στο αεροδρομιο τωρα εαν εδιναν 2 στρεματα
ολη η αθηνα πειραιας νοτιοι θα μαζευονταν πιστευω θα ταν τελεια της μουρλης:p
θα πεθανω και το αεροδρομιο θα μεινει ανεκμεταλευτο δυστυχως
ο μπαμπας μου εργαζοταν εκει γνωρισα την αιγλη του αεροδρομιου την ηρεμια και την δυναμη της πιστας
ολη η αθηνα πειραιας νοτιοι θα μαζευονταν πιστευω θα ταν τελεια της μουρλης:p
θα πεθανω και το αεροδρομιο θα μεινει ανεκμεταλευτο δυστυχως
ο μπαμπας μου εργαζοταν εκει γνωρισα την αιγλη του αεροδρομιου την ηρεμια και την δυναμη της πιστας
-
(Γειά σας,
Ξέρει κανείς άν υπάρχει ακόμη αυτός ο χώρος και άν ναι πως μπορεί να πάει κανείς ;)
Οι συντεταγμένες του "Τσιμεντάδικου" στο Κορωπί είναι
37.915091, 23.828578
η φωτογραφία αριστερά είναι όπως ήταν ο χώρος το Σάββατο 25/11/2012.
Στη φωτογραφία δεξιά έχω μοντάρει την κλίμακα του Google, ώστε να διαπιστώσετε μόνοι σας το μήκος του διαδρόμου, που είναι γύρω στα 150 μέτρα. Στην ίδια φωτογραφία έχω σχεδιάσει με κόκκινο τα καλώδια της ΔΕΗ. Δεν πρόκειται για σιδερένιους πυλώνες υπερυψηλής τάσεως, αλλά για ξύλινους πυλώνες μέσης τάσεως που δεν είναι πολύ ψηλοί.
Έχω πετάξει στον χώρο το 2004 χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, ούτε και χρειάζεται όλο το μήκος του διαδρόμου για την προσέγγιση για προσγείωση, εκτός βέβαια και αν πρόκειται για κάποιο πολύ γρήγορο μοντέλο.
Ο προσανατολισμός του διαδρόμου δεν είναι και ο ιδανικός, ενώ ένα μειονέκτημα είναι και ο περιβάλλων χώρος, που είναι γεμάτος μπάζα, σκουπίδια και παλιά λάστιχα αυτοκινήτων.
Δεδομένου ότι κάνουμε το χόμπυ μας για να χαλαρώσουμε και λίγο, ο περιβάλλων χώρος έχει και αυτός τον ρόλο του.
Πάντως για τους κατοίκους των Ανατολικών περιοχών είναι ίσως μια κάποια (κοντινή) λύση.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Καρασούλας
Ξέρει κανείς άν υπάρχει ακόμη αυτός ο χώρος και άν ναι πως μπορεί να πάει κανείς ;)
Οι συντεταγμένες του "Τσιμεντάδικου" στο Κορωπί είναι
37.915091, 23.828578
η φωτογραφία αριστερά είναι όπως ήταν ο χώρος το Σάββατο 25/11/2012.
Στη φωτογραφία δεξιά έχω μοντάρει την κλίμακα του Google, ώστε να διαπιστώσετε μόνοι σας το μήκος του διαδρόμου, που είναι γύρω στα 150 μέτρα. Στην ίδια φωτογραφία έχω σχεδιάσει με κόκκινο τα καλώδια της ΔΕΗ. Δεν πρόκειται για σιδερένιους πυλώνες υπερυψηλής τάσεως, αλλά για ξύλινους πυλώνες μέσης τάσεως που δεν είναι πολύ ψηλοί.
Έχω πετάξει στον χώρο το 2004 χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, ούτε και χρειάζεται όλο το μήκος του διαδρόμου για την προσέγγιση για προσγείωση, εκτός βέβαια και αν πρόκειται για κάποιο πολύ γρήγορο μοντέλο.
Ο προσανατολισμός του διαδρόμου δεν είναι και ο ιδανικός, ενώ ένα μειονέκτημα είναι και ο περιβάλλων χώρος, που είναι γεμάτος μπάζα, σκουπίδια και παλιά λάστιχα αυτοκινήτων.
Δεδομένου ότι κάνουμε το χόμπυ μας για να χαλαρώσουμε και λίγο, ο περιβάλλων χώρος έχει και αυτός τον ρόλο του.
Πάντως για τους κατοίκους των Ανατολικών περιοχών είναι ίσως μια κάποια (κοντινή) λύση.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Καρασούλας
- Συνημμένα
-
- TSIMENTADIKO_2.jpg (101.09 KiB) Προβλήθηκε 141 φορές
-
- TSIMENTADIKO.jpg (91.74 KiB) Προβλήθηκε 141 φορές
george_karasoulas έγραψε: ↑
...αγαπητοί φίλοι... ας μην έχουμε αυταπάτες ... είναι πιο ρεαλιστικό να πούμε ότι πλέον η κοντινή λύση για τους κατοίκους όχι μόνον των Ανατολικών περιοχών αλλά του μεγαλύτερου μέρους της Αττικής είναι το επίσημο, ανερχόμενο κ' ανοιχτό σε όλους τους φίλους αερομοντελιστές μοντελοδρόμιο 'ΕΡΜΗΣ' του συλλόγου της ΠΕΤΜΕ... καθαρός χώρος...'καθαρός' αέρας για πτήσεις...καλή παρέα...πανέμορφη θέα...
η ταν, η, τα πετάν...
Μια που το έχω κοντά είπα να πεταχτώ μια βολτίτσα σήμερα να δω τι παίζει...
Δεν είναι άσχημα για μια κοντινή και σύντομη εξόρμηση αν και το παρκιν στο κλειστό γυμναστήριο στην Παιανία να πω την αλήθεια μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον. Δεν μπορεί βέβαια να συγκριθεί με μοντελοδρόμιο και σίγουρα το 'ΕΡΜΗΣ' του συλλόγου της ΠΕΤΜΕ είναι μια πολύ καλή λύση για εμάς στα Ανατολικά.
Ένα βιντεάκι από την σημερινή πτήση
http://www.youtube.com/watch?v=KZMIubl8KA4
Δεν είναι άσχημα για μια κοντινή και σύντομη εξόρμηση αν και το παρκιν στο κλειστό γυμναστήριο στην Παιανία να πω την αλήθεια μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον. Δεν μπορεί βέβαια να συγκριθεί με μοντελοδρόμιο και σίγουρα το 'ΕΡΜΗΣ' του συλλόγου της ΠΕΤΜΕ είναι μια πολύ καλή λύση για εμάς στα Ανατολικά.
Ένα βιντεάκι από την σημερινή πτήση
http://www.youtube.com/watch?v=KZMIubl8KA4