Αναζήτηση παρέας για πτήσεις ανεμοπτέρου σε πλαγιά
-
Αναζήτηση παρέας για πτήσεις ανεμοπτέρου σε πλαγιά
Γεια και χαρα σε ολους ειμαι καινουργιος στην παρεα,λεω μετε απο καποια χρονια αποχης μου απο τις πτησεις να ξαναμπω στο αθλημα, λατρευω τ'ανεμοπτερα και ψαχνω ανεμοπορους για τρελες πτησεις,ειμαι στα β.προαστεια οποτε βολευη η πεντέλη , ο Αγιος Στέφανος και η Κερατέα+(*)+(*)+(*)
-
Απάντηση: αναζητηση παρεας για πτησεις αναμοτέρου σε πλαγια
Καλως ηλθες και καλη παραμονη φιλε Tragafotis.
Θα χαρω να πεταξουμε παρεα,εφοσων σου αρεσει το κεφαλαιο της Ανεμοποριας.
Η Πεντελη πεταει κατ'εξοχην Νοτια φουλ δυναμικο στον Αγ.Παντελεημονα.Πεταει και λιγο πιο ζορικα σε απο-προσεγγιση και Βορια.
Επικοινωνουμε
τηλ.2118008515
6978045221.
Στεφανος
Θα χαρω να πεταξουμε παρεα,εφοσων σου αρεσει το κεφαλαιο της Ανεμοποριας.
Η Πεντελη πεταει κατ'εξοχην Νοτια φουλ δυναμικο στον Αγ.Παντελεημονα.Πεταει και λιγο πιο ζορικα σε απο-προσεγγιση και Βορια.
Επικοινωνουμε
τηλ.2118008515
6978045221.
Στεφανος
-
γεια σου Στέφανε πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω και πλαγιά αν κανονίσετε στειλτε και κανα μύνημα
-
sos.o.ka έγραψε: ↑γεια σου Στέφανε πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω και πλαγιά αν κανονίσετε στειλτε και κανα μύνημα
Οποτε θες Αντωνη ισχυει η τηλεφωνικη διαδικασια.
τηλ.2118008515
6978045221.
Στεφανος
-
Στέφανε γεια
εσύ γνωρίζεις τις κατάληλες συνθήκες .......βγάλε παράρτημα
πλάκα θα έχει να είμαστε πολλοί!!!!!!!
-
Συνθηκες..ναι,πιοτερο ομως ειναι η αξια της καλης παρεας!Μια συναντηση στο βουνο θελει αγαπη για το βουνο,για την ανεμοπορια,για την δυσκολια που ΔΕΝ μεταφραζεται σε ταλαιπωρια αλλα σε ευτυχια!!!
Δεν υπαρχει ιδιαιτερος καιρος Αντωνιε!
Εχω ξανακαλεσει στο παρελθον,να χεις το νου σου τον Νοτια.
Ο fazerdreamer ετσι κι αλλιως θα βρει τροπο να πεταξει,ευχομαι να στε οοολοι εκει ψηλα,παρειτσα!!(2f)
Δεν υπαρχει ιδιαιτερος καιρος Αντωνιε!
Εχω ξανακαλεσει στο παρελθον,να χεις το νου σου τον Νοτια.
Ο fazerdreamer ετσι κι αλλιως θα βρει τροπο να πεταξει,ευχομαι να στε οοολοι εκει ψηλα,παρειτσα!!(2f)
sos.o.ka έγραψε: ↑Στέφανε γεια
Αντώνιε, ενημέρωσέ με τηλεφωνικά please ^%^.
Μήπως τα καταφέρω...
Ευχαριστώ
-
Γεια σου Γιώργο ακριβοθώρητε
πήρες glider....... ολο και κάποιος νοτίας θα κάτσει αλλα μέχρι τότε κανόνισε για Ακραίφνιο
οσο για το glider το παίρνω παντα μαζί για μία χαλαρωτική πτήση με οτι καιρό και να κάνει
πήρες glider....... ολο και κάποιος νοτίας θα κάτσει αλλα μέχρι τότε κανόνισε για Ακραίφνιο
οσο για το glider το παίρνω παντα μαζί για μία χαλαρωτική πτήση με οτι καιρό και να κάνει
- Συνημμένα
-
- P9130304.jpg (3.38 KiB) Προβλήθηκε 54 φορές
-
- P9130319.jpg (1.09 KiB) Προβλήθηκε 54 φορές
Απάντηση: Αναζήτηση παρέας για πτήσεις ανεμοπτέρου σε πλαγιά
Καλησπερα κι απο τα Γιαννενα.Αν κι αρχισα λιγο αργα την ενασχοληση με τα μοντελα(ανεμοπτερα)εχω ξετρελαθει,ειδικα τωρα που βρηκα μια καταπληκτικη πλαγια πανω απο το σπιτι μου με πανοραμικη θεα ολο το λεκανοπεδιο(Ιωαννινων).Αν και αρχαριος πεταω αρκετη ωρα(χωρις να σπαω πλεον)το ανεμοπτερακι μου κι ετοιμαζομαι για το επομενο βημα.Εχω παρει ενα Fox που θελει δουλιτσα και χερι. Με τα υπολοιπα παιδια της Λεσχης μας σκεφτομαστε να διοργανωσουμε μια συναντηση ανεμοπτερων στην περιοχη μας, μιας και υπαρχουν δεκαδες λοφοι που πετανε με καθε διευθυνση αερα.Ο Φανης που ειναι ο παλιοτερος εχει πολυ ορεξη και λεμε να το δοκιμασουμε.Συντομα θα κανουμε κι ενα σχετικο αρθρο-αφιερωμα στην επισημη ιστοσελιδα μας με φωτογραφιες και βιντεακια. Αν θελει καποιος να μαθει περισσοτερα ειμαστε εδω και σας περιμενουμε.
-
τι να σου κάνει εσένα το ανεμοπτεράκι όταν έχεις τη τύχη να βλέπεις απο ψηλά μερικά απο τα ποιο όμορφα τοπία της Ελλάδας μας παρέα με τα γεράκια και τους αετούς
όπως και να έχει καλή αρχή ...........μα πρόσεχε το fox δεν ειναι για αρχάριους
αν σε πάρει ο δρόμος για την Αθήνα ..........σε περιμένουμε στη Πεντέλη να πετάξουμε παρέα
όπως και να έχει καλή αρχή ...........μα πρόσεχε το fox δεν ειναι για αρχάριους
αν σε πάρει ο δρόμος για την Αθήνα ..........σε περιμένουμε στη Πεντέλη να πετάξουμε παρέα
Εχεις απολυτο δικιο.Η μαγεια και η συγκινηση του να πετας ανεμοπτερο σε ορεινο τοπιο,ειδικα στην Ηπειρο ειναι απιστευτη.Ευχομαι μια μερα να καταφερουμε να μοιραστουμε με πολλα ατομα τετοιες συγκινησεις.Ειναι κριμα η ανεμοπορια να εχει φτασει στη σημερινη κατασταση.......
Το Fox φυσικα δεν τολμαω να το πεταξω,πρεπει να βαλω καμποσες ωρες ακομη στο σαραβαλακι μου.Παντως χτες συνεβει το καταπληκτικο,στην πλαγια που πετουσαμε,βρεθηκαν ταυτοχρονα και σε παραλληλες τροχιες,2 ανεμοπτερα-μοντελα,2 γερακια,κι ενα παραπεντε με φοντο το ηλιοβασιλεμα στα βουνα της Θεσπρωτιας.Ηταν κατι το μαγευτικο που δυστυχως δεν μπορεσαμε να αποτυπωσουμε σε φωτο.Σιγουρα θα ξανασυμβει μιας και το λοφακι ειναι αρκετα καλο και μαζευει ανεμοπορους. Στην Αθηνα δεν με βλεπω να ερχομαι ευκολα.Μαλλον θα ερθετε εσεις αν κανονισουμε καμια συναντηση ανεμοπτερων.
Βεβαια να τονισω οτι ειμαι κι εγω ενας ανασφαλιστος μοντελιστης,ανενταχτος και εκτος οργανωμενων συλλογων(μοντελισμου),αλλα τα προβατα,τα αλογα κι οι αλεπουδες που μου κανουν παρεα στο λοφακι,ποτε δεν ενοχληθηκαν......._P_P
Το Fox φυσικα δεν τολμαω να το πεταξω,πρεπει να βαλω καμποσες ωρες ακομη στο σαραβαλακι μου.Παντως χτες συνεβει το καταπληκτικο,στην πλαγια που πετουσαμε,βρεθηκαν ταυτοχρονα και σε παραλληλες τροχιες,2 ανεμοπτερα-μοντελα,2 γερακια,κι ενα παραπεντε με φοντο το ηλιοβασιλεμα στα βουνα της Θεσπρωτιας.Ηταν κατι το μαγευτικο που δυστυχως δεν μπορεσαμε να αποτυπωσουμε σε φωτο.Σιγουρα θα ξανασυμβει μιας και το λοφακι ειναι αρκετα καλο και μαζευει ανεμοπορους. Στην Αθηνα δεν με βλεπω να ερχομαι ευκολα.Μαλλον θα ερθετε εσεις αν κανονισουμε καμια συναντηση ανεμοπτερων.
Βεβαια να τονισω οτι ειμαι κι εγω ενας ανασφαλιστος μοντελιστης,ανενταχτος και εκτος οργανωμενων συλλογων(μοντελισμου),αλλα τα προβατα,τα αλογα κι οι αλεπουδες που μου κανουν παρεα στο λοφακι,ποτε δεν ενοχληθηκαν......._P_P
sokratis έγραψε: ↑
Σαν δεν ντρέπεσαι παιοχαρακτήρα
Και αν πέσει το σκάφος και χτυπήσει καμια αλεπού? Πώς θα αποζημειωθεί?
Και αν σου κάνει μυνηση κανας βοσκος? ή κανα γεράκι?
χαχαχαχαχα
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ
ps: Ζηλεύουμε τη "γειτωνιά" που πετας!
ΝΑ υψωσουμε πειρατικη σημαια για να μας ξεχωριζουν απο τους "νομοταγεις"......._P_P
-
!@/-=}{{..........αν ο δρόμος με βγάλει στα Γιάννενα τι πιθανοτα θα είχα να με πάς βόλτα ............λέω τώρα:;"'
Ειμαστε σε αναμονη της αποφασης για να μας επιτραπει η εισοδος στο τοπικο αεροδρομιο.Τα προβληματα ειναι μεγαλα,γιατι η νοοτροπια ειναι πολυ ασχημη.Απο περυσι καποιοι μας λενε οτι τα εργα θα τελειωσουν σε 2 μηνες και μετα θα μπουμε μεσα,αλλα φως δεν ειδαμε ακομη.Καποιοι προσπαθουν σε συνεργασια με "αλλους" να μας δημιουργησουν προβληματα......
Πιστευω οτι τον επομενο μηνα θα εχουμε επιτελους το δικο μας χωρο στο αεροδρομιο για να ξεκινησουμε δραστηριοτητες.Δεν μπορουμε να εχουμε αεροπλανα εκτεθειμενα εξω. Βεβαια καποιοι "αλλοι" απολαμβανουν ιδιαιτερης μεταχειρισης απο τη διοικηση του αεροδρομιου,αλλα αυτα παντα γινοντουσαν.Οπως εχετε καταλαβει εδω και καιρο,η ΥΠΑ εχει μια συγκεκριμενη αποψη για την αναπτυξη του αεραθλητισμου και φαινεται ολοκαθαρα απο τους κανονισμους που εκδιδει. Θελει ατσαλινα νευρα κι επιμονη(κι ενα καλο δικηγορο).
Πιστευω οτι τον επομενο μηνα θα εχουμε επιτελους το δικο μας χωρο στο αεροδρομιο για να ξεκινησουμε δραστηριοτητες.Δεν μπορουμε να εχουμε αεροπλανα εκτεθειμενα εξω. Βεβαια καποιοι "αλλοι" απολαμβανουν ιδιαιτερης μεταχειρισης απο τη διοικηση του αεροδρομιου,αλλα αυτα παντα γινοντουσαν.Οπως εχετε καταλαβει εδω και καιρο,η ΥΠΑ εχει μια συγκεκριμενη αποψη για την αναπτυξη του αεραθλητισμου και φαινεται ολοκαθαρα απο τους κανονισμους που εκδιδει. Θελει ατσαλινα νευρα κι επιμονη(κι ενα καλο δικηγορο).