Που να πεταξω? Help !

Drimalitis_George

Που να πεταξω? Help !

Δημοσίευση από Drimalitis_George »

Καλησπέρα σε όλους !
Εδώ και μερικούς μήνες η μόνιμη κατοικία μου είναι στην Αθήνα. νέος στο Forum νέος και στον τόπο. Ασχολούμαι χρόνια με το hobby (στην Κρήτη που έμενα). Τώρα που έχω κάπως προσαρμοστεί αποφάσισα ότι είναι πλέον καιρός να φέρω και τα μοντέλα μου (για λόγο χώρου τα έχω φυλάξει στην Κρήτη).
Λοιπόν για να μην σας κουράζω αυτό που θέλω από εσάς είναι να μου πείτε που μπορώ να πετάω. Να σημειώσω ότι μένω Γλυφάδα και θα με ενδιέφερε το πλησιέστερο σημείο. Όχι ότι απορρίπτω και τα πιο μακρινά. Θα προτιμούσα κάποια οργανωμένα club ή χώρους συλλόγων. Δεν θα με εξυπηρετούσαν κάποια parking ή ..πλατείες γιατί συνήθως πετάω gas μοντέλα και θα ήθελα να νοιώθω ποιο ...ευρύχωρα και φυσικά για λόγους ασφαλείας. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και ελπίζω να τα πούμε και από κοντά με κάποιους από εσάς.
Καλό βράδυ!
topg

Απάντηση: Που να πεταξω? Help !

Δημοσίευση από topg »

Καλησπερα και καλως ορισες... Λοιπον αν εχεις το Google Earth ριξε μια ματια εδω http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=1008

Τα οργανωμενα μοντελοδρομια εδω "κοντα" ειναι του Ντουνη στα Μεγαρα , η Λεσχη Δεβενοχωριων, πανω απο την Ελευσινα και καπως πιο μακρια το μοντελοδρομιο του ΗobbyBox στο Ακραιφνιο... Αν θελησεις διευκρινησεις πες μου σε ΠΜ ....
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

καλώς μας ήρθες σύντεκνε

Διάβασε στο forum και δες Φώτο από τα μοντελοδρόμια
Αν όμως είσαι warbirdερακιας η άποψη μου είναι ότι στο hobbybox θα βρεις το στοιχείο σου
φυσικά και τα υπόλοιπα προσφέρουν φιλόξενο περιβάλλον και μαζί με την συνδρομή είσαι και ασφαλισμένος (νομίζω σε όλα) για αστική ευθύνη

για αναγνωριστική επίσκεψη στο Ηobbybox μπορουμε να πάμε παρέα
jppp

Δημοσίευση από jppp »

εαν θελετε οργανωμενο χωρο θα πατε εκει που σας λενε τα παιδια

εαν δεν θελετε οργανωμενο χωρο θα πατε αναβυσσο ειναι πολυ κοντα και ειναι αχανης χωρος
επισης ειναι ο σχινιας και ο ασπροπυργος
προσωπικα προτιμω αναβυσσο διοτι μενω νοτια μπορειτε να πατε και στο παρκινγκ του ελληνικου αν ειστε καλος με τα θερμικα αλλα δεν σας το συνιστω γιατι εχει δεντρα,και οταν εχει εκθεση στο ελληνικο και μεσα στον διαδρομο

αυτα που σας αναφερω ειναι κοντα και δεν θα πληρωσετε μια
εκτος αττικης επειδη ειναι οργανωμενα εχουν συνδρομη και ειναι μακρια
Drimalitis_George

Καλησπέρα και πάλι!
Καταρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια. Ο χάρτης με βοήθησε πολύ ώστε να καταλάβω και τις αποστάσεις. Το κοντινότερο σε μένα είναι η Ανάβυσσο αλλά με φοβίζει λίγο. Πριν μερικούς μήνες είχα περάσει από εκεί και παρόλο που ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος γίνετε ψιλό...χαμός. Είναι λίγο αυθαίρετα τα πράγματα. Οπότε σε πρώτη φάση σκέφτομαι για Ντούνη ή Δερβενοχώρια. Βέβαια θα επισκεφτώ και το μοντελοδρόμιο του hobbybox έστω για ...αναγνώριση. Στου Ντούνη είχα πάει τα προ-προηγούμενα Χριστούγεννα και ήταν πολύ καλά. Και ο χώρος επίσης.
Φίλε Αντώνη δεν είμαι warbird...άκιας. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι (όπως και πολύ άλλοι) με Giant Scale ακροβατικά. Ξέρεις ...hover....torch roll... harrier... κλπ. Είναι πολύ τις μόδας τελευταία. Εώς ενοχλιτικό. Αλλά Μ' αρέσει !!! Έχω 3 μοντέλα και τα τρία CARF (Composite-ARF). Ένα Extra 300L με άνοιγμα 2,6μ και κινητήρα DA100cc, ένα Yak55 ίδιες διαστάσεις και κινητήρα και ένα SuperExtra με άνοιγμα 3.1μ και κινητήρα DA150cc.
Από αυτά πετάω το πρώτο Extra(100 αρι). Το Yak είναι ακόμα στην κούτα του και το 150άρι είναι έτοιμο αλλά δεν έχει πετάξει ακόμα. Μόλις το τελείωσα ξεκίνησα τη μετακόμιση και κόλλησα εκεί.
Επειδή σας κούρασα αρκετά μία τελευταία ερώτηση. Την Κυριακή 2/5 θα πετάτε πουθενά να περάσω να τα πούμε και από κοντά?
Καλό απόγευμα και καλές πτήσεις.
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Την Κυριακή εγώ θα πετάω στο μοντελοδρόμιο στα Δερβενοχώρια ,αν θέλεις να δεις το χώρο κι από κει. Του Ντούνη το έχεις δει και δεν μένει μετά παρά να δεις και το Ακραίφνιο για να έχεις μια πλήρη εικόνα για τα μοντελοδρόμια κοντά στην Αττική. Γιατί κρίνοντας από το μέγεθος των αεροπλάνων σου, θα χρειαστείς κάποια στιγμή μοντελοδρόμιο. Τέτοιου μεγέθους αεροπλάνα δεν είναι για αλάνα.

Φιλικά Κώστας.
Drimalitis_George

Κώστα καλησπέρα.
Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση. Εάν ο καιρός είναι καλός θα έρθω. Τι ώρα στο ...περίπου πηγαίνετε?
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Γιωργο, καλησπέρα και από μενα. Το μοναδικό "ελευθερο" μερος να πετάξεις με κανόνες μοντελοδρομίου, είναι ο Μαραθώνας. Εκει λειτουργούν όλοι με βαση την ασφάλεια πτησης και την συνεννόηση. Και οι νεοι στην παρέα ακολουθούν την "κουλτούρα" των παλαιοτέρων, οπότε υπάρχει αψογη συνεργασία μεταξύ μας.

Θα χαρούμε να σε δουμε και να σε γνωρίσουμε από κοντα.
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Drimalitis_George έγραψε: Τι ώρα στο ...περίπου πηγαίνετε?

Συνήθως κατά τις 10-11.

Φιλικά Κώστας.
topg

Δημοσίευση από topg »

Καλησπερα και παλι. Και εγω οπως ο Κωστας (bladeskiller) πεταω Δερβενοχωρια. Την Κυριακη μετα της 9-10 εκει θα ειμαστε. Αν δεν παρουσιαστει κατι εκτακτο θα κανω και την maiden πτηση στο 50cc YAK μου (φουυυ αγχωθηκα !!! ) w
Drimalitis_George

Γιώργο με το καλό !!!
Οπότε θα τα πούμε κι από κοντά.
Φίλε Mogolos που ακριβώς πετάτε στο Μαραθώνα?
Καποια στιγμή θελω να περάσω κι από εκεί.
topg

Δημοσίευση από topg »

Καλησπερα Γιαννη (mogolos) Ο Μαραθωνας συνεχιζει και ειναι αλανα οσο και να το εχετε συμμαζεψει εσυ και τα παιδια (γιαυτο ερχομαι εξ'αλλου και εισαστε φανταστικη παρεα ). Πολυ περισσοτερο που ο φιλος μας λεει οτι πεταει μεγαλα βενζινοκινητα. Μας αρεσει η οχι, αυτου του ειδους αεροπλανα ΔΕΝ πετανε σε ελευθερο χωρο.
topg

Δημοσίευση από topg »

Απο την αλλη Γιωργο, για μικροτερα glow αεροπλανα και ελικοπτερα ο Μαραθωνας ειναι οτι πρεπει. Εγω μενω Ραφηνα οποτε αν ειναι θα συναντηθουμε και εκει
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Drimalitis_George έγραψε: Γιώργο με το καλό !!!
Οπότε θα τα πούμε κι από κοντά.
Φίλε Mogolos που ακριβώς πετάτε στο Μαραθώνα?
Καποια στιγμή θελω να περάσω κι από εκεί.

"Στο πάρκινγκ του Σκινια". Στριβεις από την Μαραθώνος δεξια για Σκινιά, και στα 100 μέτρα (1ο φαναρι) πάλι δεξια. Θα το δεις στα 50 μετρα στο αριστερό σου χερι.
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Εδω ειναστε Γιωργη...

Συνημμένα
0.jpg
0.jpg (88 KiB) Προβλήθηκε 48 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια/flight fields”