ΤC
Απάντηση: ΤC
μην παρεξηγηστε δεν αμφιβαλω για τις γνωσεις σας
απλα ειναι πολυ κωμικοτραγικο ολο αυτο
το σερβο στο ενα ειναι futaba 3004
sto αλλο hitec hs303
απλα ειναι πολυ κωμικοτραγικο ολο αυτο
το σερβο στο ενα ειναι futaba 3004
sto αλλο hitec hs303
jppp έγραψε: ↑οταν το στιck ειναι μπροστα
σε νορμαλ το tc κλεινει αλλα κλεινει με το stick πανω που κλεινει το γκαζι
σε reverse που ολα ειναι οκ ανοιγει το tc
Επειδή αυτό δεν το κατάλαβα καλά θέλω να μου πείς... όταν πιάνεις την τηλ/ση και πετάς, και έχεις κλειστό γκάζι, το στικ είναι προς εσένα ή προς την κεραία?
-
οταν το στιck ειναι μπροστα
σε νορμαλ ειναι κλειστο το βαρελακι και το χρησιμοποιω σε reverse
που ειναι μια χαρα ανοιχτο
Μια ερώτηση και απο εμένα....μπορεί να είναι και `M`
Οταν το stick είναι μπροστά σε νορμαλ- άρα το βαρελάκι κλειστό- το διακοπτάκι το tc τι κάνει όταν το πατήσεις?
Δηλαδή με λίγα λόγια, το tc αντί να σου κλείνει τελείως-τέρμα το γκάζι...σου το ανοίγει λίγο?
v_tolias έγραψε: ↑Επειδή αυτό δεν το κατάλαβα καλά θέλω να μου πείς... όταν πιάνεις την τηλ/ση και πετάς, και έχεις κλειστό γκάζι, το στικ είναι προς εσένα ή προς την κεραία?
προς εμενα και το tc den κλεινει ανοιγει
οταν πεταω ειναι reverse το throttle
asterixx25 έγραψε: ↑Μια ερώτηση και απο εμένα....μπορεί να είναι και `M`
Οταν το stick είναι μπροστά σε νορμαλ- άρα το βαρελάκι κλειστό- το διακοπτάκι το tc τι κάνει όταν το πατήσεις?
Δηλαδή με λίγα λόγια, το tc αντί να σου κλείνει τελείως-τέρμα το γκάζι...σου το ανοίγει λίγο?
το κλεινει τελειως σε νορμαλ δεν το ανοιγει σε reverse to anoigei και τα stick δουλευουν οπως πρεπει
http://img99.imageshack.us/img99/3779/14052010426.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/2838/14052010425.jpg
-
Στο μενού του tc στη θέση potition το έχεις act?
asterixx25 έγραψε: ↑Στο μενού του tc στη θέση potition το έχεις act?
ναι........................
-
Κατά μια πρώτη εκτίμηση, εμένα μου κάνει για πρόβλημα στο λογισμικό της τ/κ.
Ενδεχομένως να χρειάζεται να ξανασεταριστεί απο το εργοστάσιο.
Υπάρχει μια πάρα πολύ μικρή πιθανότητα να μπορεί να διορθωθεί απο το διακοπτάκι, αλλά μάλλον θα θέλει λίγο σκάλισμα.
Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά.:D
Θα δοκιμάσω και τη δικιά μου (Futaba 7c) απο περιέργεια να δω αν το κάνει.
Υπάρχει μια πάρα πολύ μικρή πιθανότητα να μπορεί να διορθωθεί απο το διακοπτάκι, αλλά μάλλον θα θέλει λίγο σκάλισμα.
asterixx25 έγραψε: ↑Κατά μια πρώτη εκτίμηση, εμένα μου κάνει για πρόβλημα στο λογισμικό της τ/κ.
απο φωτογραφιες σε ανοιχτη δχ6ι το διακοπτακι εχει 3 σιδερακια τα καλωδια ειναι στα 2 πρωτα θα βαλω φοτο υποπτευομαι αν αλλαξω το θετικο
θα φτιαξει wait ......... logismiko ακομα και να ειναι αν αλλαχτουυν οι πολοι στο διακοπτη θα ναι οκ δεν βαζω το χερι μου στην φωτια περιμενε για φοτο
http://www.max3design.com/soporte/RC/DX6i/DX6i_mode_change.htm
στις κατω κατω φοτο φενετε αυτο που λεω αν δεις ειναι τα καλωδια στα 2 πρωτα σιδερακια αν το γκρι ειναι το θετικο
και το βαλεις στο κενο σιδερακι? εαν την ανοιξω παλι και ειναι σε αλλη κατευθυνση συνδεδεμενα δεν χανω τιποτα να βαλω το γκρι στο σιδερακι που φενετε στις φοτο
εαν βεβαια γινετε να κανεις reset h update sto λογισμικο οκ
οσοι ειναι ηλεκτρονικοι εδω και δεν ξερουν να σκισουν τα πτυχια τους ahahahahahahah σοβαρα το λεω
-
Αν εννοείς να αντιστρέψεις τα καλωδιάκια, δεν νομίζω να γίνει τίποτα γιατί απο οτι βλέπω ο διακόπτης του tc είναι απλό μπουτόν. (μπλέ κυκλάκι?)
Μπορεί να γίνει κάτι αν δοκίμαζες να βάλεις μια μικρή δίοδο σε σειρά με κάποιο καλωδιάκι αλλά και πάλι δεν σου εγγυώμαι για το αποτέλεσμα.
Προσωπική μου άποψη, ότι φταίει το λογισμικό, το οποίο για να γίνει reset ή update θα πρέπει να σταλεί η τ/κ στο εργοστάσιο.
Θα το κοιτάξω το βραδάκι στην δικιά μου τ/κ να δώ πως δουλεύει το tc.
Μπορεί να γίνει κάτι αν δοκίμαζες να βάλεις μια μικρή δίοδο σε σειρά με κάποιο καλωδιάκι αλλά και πάλι δεν σου εγγυώμαι για το αποτέλεσμα.
Προσωπική μου άποψη, ότι φταίει το λογισμικό, το οποίο για να γίνει reset ή update θα πρέπει να σταλεί η τ/κ στο εργοστάσιο.
- Συνημμένα
-
- 8s.jpg (80.78 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές
asterixx25 έγραψε: ↑Αν εννοείς να αντιστρέψεις τα καλωδιάκια, δεν νομίζω να γίνει τίποτα γιατί απο οτι βλέπω ο διακόπτης του tc είναι απλό μπουτόν. (μπλέ κυκλάκι?)
σωστα λαθος διακοπτη κοιτουσα ναι αν τα βαλω αναποδα η αν δω που καταληγει ο διακοπτης? και εχoyn clip τα καλωδια να τα αλλαξω η να το αφησω ετσι?
τελος παντων να την στειλω αμερικη δεν νομιζω θα μου ρθει σε κανενα 4μηνο
Καλησπερα
Νομιζω οτι ΔΕΝ πρεπει να ανοιξεις την Τ/Κ και να αρχισεις να κολλας διαφορα. Πρωτον, σιγουρα κατι δεν κανεις σωστα και δευτερον αν νομιζεις οτι εχει προβλημα μπορεις να την τσεκαρεις παραλληλα με μια αλλη .Αν την εχεις παρει απο εδω μπορεις να την πας για ελεγχο.Αλλωστε σου ειπα να την δουμε παρεα.
Νομιζω οτι ΔΕΝ πρεπει να ανοιξεις την Τ/Κ και να αρχισεις να κολλας διαφορα. Πρωτον, σιγουρα κατι δεν κανεις σωστα και δευτερον αν νομιζεις οτι εχει προβλημα μπορεις να την τσεκαρεις παραλληλα με μια αλλη .Αν την εχεις παρει απο εδω μπορεις να την πας για ελεγχο.Αλλωστε σου ειπα να την δουμε παρεα.
-
Δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι αν αλλάξεις τα καλώδια.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει spektrum service εδώ στην Ελλάδα να κάνεις κάτι.
Έναν έλεγχο που έκανα στην δική μου (Futaba 7C) απο περιέργεια, όλα λειτουργούν κανονικά.
Προσωπική μου άποψη είναι οτι πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στο λογισμικό σε περίπτωση που εσύ τα κάνεις όλα σωστά.
Μια τελευταία βοήθεια που μπορώ να σου δώσω είναι να σε παραπέμψω σε διπλανά φόρουμ (aeromodelling.gr, aeromodelistis.gr) μήπως κάποιο παιδί γνωρίζει περισσότερα.
Δώσε τους και το link του petame.gr για να μην ξαναγράφεις απο την αρχή.
Αυτά...
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει spektrum service εδώ στην Ελλάδα να κάνεις κάτι.
Έναν έλεγχο που έκανα στην δική μου (Futaba 7C) απο περιέργεια, όλα λειτουργούν κανονικά.
Προσωπική μου άποψη είναι οτι πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στο λογισμικό σε περίπτωση που εσύ τα κάνεις όλα σωστά.
Μια τελευταία βοήθεια που μπορώ να σου δώσω είναι να σε παραπέμψω σε διπλανά φόρουμ (aeromodelling.gr, aeromodelistis.gr) μήπως κάποιο παιδί γνωρίζει περισσότερα.
Δώσε τους και το link του petame.gr για να μην ξαναγράφεις απο την αρχή.
Αυτά...
εχω το 1.04 λογισμικο και το νεο ειναι 1.06
οχι δεν προκειτε να την πειραξω
οκ καποια στιγμη μπορει να ανεβω χαλανδρι
οχι δεν προκειτε να την πειραξω
οκ καποια στιγμη μπορει να ανεβω χαλανδρι
δουλευει κανονικα στο mirage 2000 ηλεκτρικο κλεινει το γκαζι μια χαρα
παντως με ολο τον σεβασμο να εχω κανει λαθος δεν νομιζω
δεν ειναι πυρηνικη φυσικη
παντως με ολο τον σεβασμο να εχω κανει λαθος δεν νομιζω