Μοτερ falcon400
Μοτερ falcon400
Μηπως ξερει κανεις να μου πει γιατι ζεστενεται τοσο ευκολα το μοτερακι και μετα καιγεται;
Ειναι το 3ο μοτερακι και κανεις δεν ξερει να μου απαντισει....
Η μπαταρια ειναι απο τη μανα του, το Speed Controller αλλαχθηκε μαζι με το μοτερ. Τι αλλο μπορει να ευθυνεται;
....ευχαριστω
Ειναι το 3ο μοτερακι και κανεις δεν ξερει να μου απαντισει....
Η μπαταρια ειναι απο τη μανα του, το Speed Controller αλλαχθηκε μαζι με το μοτερ. Τι αλλο μπορει να ευθυνεται;
....ευχαριστω
-
Απάντηση: Μοτερ falcon400
Μήπως δεν έχει επαρκή ψύξη?
Μήπως το μοτέρ είναι μικρό και τραβάει ζόρι?
Μήπως το esc δεν του δίνει το ρεύμα που χρειάζεται?
Για δώσε περισσότερα στοιχεία για μοτέρ-esc-μπαταρία
Μήπως το μοτέρ είναι μικρό και τραβάει ζόρι?
Μήπως το esc δεν του δίνει το ρεύμα που χρειάζεται?
Για δώσε περισσότερα στοιχεία για μοτέρ-esc-μπαταρία
φυλε μου το esc ειναι της art-tech 18A αυτό ειναι το δευτερο το προτο το εκαψε
το μοτερ ειναι ενα χρυσαφη και η μπαταρια ειναι απο τοτε που το πηρα,μην νομιζεις περιπου 4 μηνες το εχω και εχω φαλει 2 μοτερ και παω για τριτο.
Για πες μου υπαρχει τιποτα για την περιπτοσει μου?
το μοτερ ειναι ενα χρυσαφη και η μπαταρια ειναι απο τοτε που το πηρα,μην νομιζεις περιπου 4 μηνες το εχω και εχω φαλει 2 μοτερ και παω για τριτο.
Για πες μου υπαρχει τιποτα για την περιπτοσει μου?
-
Βάλε ενα πιο μεγάλο esc 20-25A γιατί προφανώς το μοτέρ ζητάει περισσότερο ρεύμα που το esc δεν μπορεί να του δώσει.
Η μπαταρία δεν φταίει σε καμία περίπτωση απο τις δύο.
Ξεκίνα πρώτα με ενα καινούριο και μεγαλύτερο esc και αν πάλι σου κάψει μοτέρ τότε θα πρέπει να πάς και σε μεγαλύτερο (πιο δυνατό) μοτέρ.
Η μπαταρία δεν φταίει σε καμία περίπτωση απο τις δύο.
Ξεκίνα πρώτα με ενα καινούριο και μεγαλύτερο esc και αν πάλι σου κάψει μοτέρ τότε θα πρέπει να πάς και σε μεγαλύτερο (πιο δυνατό) μοτέρ.
-
Μπορεί επίσης ,εκτός των άλλων ,να είναι και θέμα ρύθμισης. Αν το ελικοπτερο δουλεύει με πολύ βήμα και λίγες στροφές ,το στροφείο συναντάει μεγάλη αντίσταση και το μοτέρ τραβάει πολύ ρεύμα. Νομίζω ότι η μαμίσια Τ/Κ του φάλκον έχει πάνω κάτι ρυθμιστικά, που μπορεί κανείς να μεταβάλλει ,σε κάποια όρια ,τη σχέση στροφών βήματος.
Φιλικά Κώστας.
Φιλικά Κώστας.
ευχαριστώ για την βοήθεια θα δοκιμάσω τις πληροφορίες και θα σας απαντήσω
Με μια καθυστερήσει γιατι εδω μεχρι να τα παραγγηλεις κανουν καποιες μέρες.
Με μια καθυστερήσει γιατι εδω μεχρι να τα παραγγηλεις κανουν καποιες μέρες.
Φιλε μου να πάρουμε τα πράματα από την αρχή...
Τα μοτέρ για να καούν πρέπει να τα "σκίσεις". Πρακτικά δεν καίγονται εαν το φορτίο που τους δείνεις ειναι μεσα στα όρια αντοχής τους. Συνεπώς για να καεί το δικό σου, "τραβάς" περισσότερα αμπέρ απ΄όσα αντέχει. Εχεις μπαταρία και esc που μπορούν να "δοσουν" όσο τους ζητηθεί, αλλα το μοτερ "ζητάει" χωρίς να αντέχει. Αυτό με κάνει να φτασω στο συμπέρασμα ότι το μοτέρ σου ΔΕΝ ειναι το καταληλο για την δουλεία που το θες. Ειναι μικρότερο απ΄ότι θα επρεπε ή το φορτίο ειναι μεγαλήτερο απ΄ότι πρέπει (εχεις αλλαξει Blades?).
Συμπερασματικά:
Βαλε μεγαλύτερο μοτερ
Τα μοτέρ για να καούν πρέπει να τα "σκίσεις". Πρακτικά δεν καίγονται εαν το φορτίο που τους δείνεις ειναι μεσα στα όρια αντοχής τους. Συνεπώς για να καεί το δικό σου, "τραβάς" περισσότερα αμπέρ απ΄όσα αντέχει. Εχεις μπαταρία και esc που μπορούν να "δοσουν" όσο τους ζητηθεί, αλλα το μοτερ "ζητάει" χωρίς να αντέχει. Αυτό με κάνει να φτασω στο συμπέρασμα ότι το μοτέρ σου ΔΕΝ ειναι το καταληλο για την δουλεία που το θες. Ειναι μικρότερο απ΄ότι θα επρεπε ή το φορτίο ειναι μεγαλήτερο απ΄ότι πρέπει (εχεις αλλαξει Blades?).
Συμπερασματικά:
Βαλε μεγαλύτερο μοτερ
φίλε μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ναι έχω αλλάξει αλλά δεν νομίζω γιατί πριν δυο εβδομάδες πέταγε κανονικά και μετά τέλος...πιστεύω να διάβασες τι μοτέρ έχω και το esc..