αμπερ
-
Απάντηση: αμπερ
Απαραιτητο εργαλειο για τους απανταχου ''ηλεκτρικακηδες'',πρωτα μετραμε στατικα τα αμπερ-watt του set up μας για να μην κλαιμε το μοντελο στον αερα.
Προτεινω αυτο εδω http://www.planodio.gr/shop/planodio-watt-meter-power-analyzer.html
Εχει χρησιμοποιηθει επανηλειμμενως και δια αυτο,διαθετει ακριβεστατες ενδειξεις,πληρεις ενδειξεις(σημαντικοτατο)!,και λειτουργει σαν διοδος με μηδενικο απαιτουμενο φορτο,δεν εχεις απωλειες για την εσωτερικη του καταναλωση.
Καλες απο-προσεγγισεις.
Προτεινω αυτο εδω http://www.planodio.gr/shop/planodio-watt-meter-power-analyzer.html
Εχει χρησιμοποιηθει επανηλειμμενως και δια αυτο,διαθετει ακριβεστατες ενδειξεις,πληρεις ενδειξεις(σημαντικοτατο)!,και λειτουργει σαν διοδος με μηδενικο απαιτουμενο φορτο,δεν εχεις απωλειες για την εσωτερικη του καταναλωση.
Καλες απο-προσεγγισεις.
σε ευχαριστω, απλα θα ηθελα να μαθω τα αμπερ (κατα μεσω ορο εστω )με το συγγεκριμενο set up που εχω,χωρις να χρειαζεται να αγορασω κατι τετοιο προς το παρων.παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον.
-
Εχεις προσωπικο μυνημα.
Να ρωτησο και εγω κατι?
Αν υποθεσουμαι οτι εχω ενα "ταδε" μοτερ,2-3s 10Α max15A.Ερωτηση....Αν για καποιο λογο καταφερω να το ζορισω,πχ του βαλω τεραστια ελικα.Φυσηκα και δεν θα μπορει να ανεβασει ολες της στροφες του αλλα θα ανεβουν και τα αμπερ που τραβαει προσπαθωντας να αποδοσει το μεγιστο, η θα φτασει στα μεγιστα αμπερ που λενε οι προδιαγραφες (10Α) και απλος δεν θα μπορει αλλο.Φανταζομαι θα ζεσταθη ομως.Αραγε ποσο ευκολα καιγεται ενα μοτερ!?
(O)#
Αν υποθεσουμαι οτι εχω ενα "ταδε" μοτερ,2-3s 10Α max15A.Ερωτηση....Αν για καποιο λογο καταφερω να το ζορισω,πχ του βαλω τεραστια ελικα.Φυσηκα και δεν θα μπορει να ανεβασει ολες της στροφες του αλλα θα ανεβουν και τα αμπερ που τραβαει προσπαθωντας να αποδοσει το μεγιστο, η θα φτασει στα μεγιστα αμπερ που λενε οι προδιαγραφες (10Α) και απλος δεν θα μπορει αλλο.Φανταζομαι θα ζεσταθη ομως.Αραγε ποσο ευκολα καιγεται ενα μοτερ!?
(O)#
-
yiorgos έγραψε: ↑Να ρωτησο και εγω κατι?
(O)#
Πολυ πιο γρηγορα θα παραδωσει το πνευμα του απο οτι πιστευεις.Φροντισε σε τετοια πειραματα...καταστροφικης διαδικασιας να εχεις....προστατευτικο εξοπλισμο_Β_Ο
Καποτε υπηρχε δικαιολογια πριν χρονια για τα ηλεκτρικα σεταπ που καταστρεφονταν στον αερα,τωρα πλεον με τα απιστευτα gadgets-tools που υπαρχουν,δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογια..
Φιλικα,Στεφανος.