Επισκευη TX (graupner mx12)

Απάντηση
SHARKGR

Επισκευη TX (graupner mx12)

Δημοσίευση από SHARKGR »

Καλησπερα,εχω μια ΜΧ12 η οποια κετως απτο παρακατω ποβλημα ειναι μια ολοκαινουρια τηλεκατευθηνση...
Η τηλεκατευθηνση λοιπον,χανει συνεχεια τις μνημες της..ακομα κ αφου αλλαξα την μικρη μπατατιουλα λιθιου π εχει για τις μνημες συνεχιζει να βγαζει BACKUP ERROR και να χανει τα πααντα,απο μνημεσ μοντελων μεχρι και τα τριμ των στικ..με περναει απο ενα μενου με διαφορες λειτουργιες καθε φορα π δε ξερω πως να ρυθμισω..
αν υπαρχει καποιος με εμειρια που θα μπορουσε να με βοηθησει να την φτιαξουμε η να την δει κ να μ πει εστω τι μπορουμε να καννουμε,(φυσικα με το αζημιωτο) παρακαλω βοηθηστε ...

Την εστηλα στην Graupner τον σεπτεμβρη ολοκαινουρια,ηταν ενως μηνα οταν το επαθε,οι τυποι οχι μονο δε μ εδωσαν τη σωστη υποστυριξη αλλα την κρατησαν εκει και για πποσουσ μηνες...την πηρα πισω μολισ προχτες...>:(!@/-=}{{`M`
SHARKGR

Απάντηση: Επισκευη TX (graupner mx12)

Δημοσίευση από SHARKGR »

κανεις?..........B
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Για να καταλάβω...
...αγοράζεις ΤΚ, χαλάει, την στέλνεις στην εταιρεία, την κρατανε 1-2 μηνες, στην στελνουν πίσω και κάνει τα ίδια??????

Που την εστειλες? (ελλαδα ή έξω)
Ποιος ειναι ο αντιπρόσωπος?
jppp

Δημοσίευση από jppp »

Mogolos έγραψε: Για να καταλάβω...
...αγοράζεις ΤΚ, χαλάει, την στέλνεις στην εταιρεία, την κρατανε 1-2 μηνες, στην στελνουν πίσω και κάνει τα ίδια??????

Που την εστειλες? (ελλαδα ή έξω)
Ποιος ειναι ο αντιπρόσωπος?

μογγολε ειναι συνηθες το σωστο θα ηταν να την αλλαξουν
αν ψαξεις θα δεις οτι και οι ξενοι εχουν ιδια προβληματα
αντιπροσωπος ελλαδα δεν υπαρχει με την ενοια να την ανοιξει
ολοι θα σου πουν να την στειλουν εξω η να την στειλεις,
κατευθυνσεις να αγοραζετε απο εξω καλυτερα σαν ιδιωτες οχι απο εδω, σε αναγκη δεν θα σας βοηθησει εδω κανενα μαγαζι
το λεω εν γνωση μου και δεν θελω αμφισβητηση σε αυτο απο κανεναν ευχαριστω
η graupner , αν εχεις αποδειξη shark απο εδω να απαιτησεις να στην αλλαξει η graupner
αν δεν στην αλλαξει κανε τους ρομπα σε οτι forum μπορεις
ο αντωνης ξερει καποιον πολυ καλο

κατι ακομα οταν αγοραζετε απο εξω συνηθως αγοραζετε τις τελευταιες εκδοσεις,οταν βγαινει μια καινουρια μην σπευδετε να την παρετε αφηστε τους αλλους να αναφερουν bugs και προχωρειστε μετα απο κανενα χρονο και στην αγορα
jppp

Δημοσίευση από jppp »

shark πετας black shark και flamming cliffs?
hlsat

Δημοσίευση από hlsat »

SHARKGR καλημερα.Το προβλημα σου ειναι οτι η μπαταρια πριν την αλλαξης εσυ ηταν ψοφια.Αυτο εχη ως αποτελεσμα να παρουσιαζη αυτες τις ενδειξεις στο καντραν,Τωρα εσυ αλλαξες την μπαταρια αλλα ηταν αργα και μαλιστα οταν αλλαζης μπαταρια σε αυτες πρεπει να υπαρχη τασι στην θεση της για να μην χαθη το προγραμμα.Τωρα εχης χαμενο το βασικο προγραμμα της μνημης στο λειτουργικο της.Το μυστηριο ειναι γιατι το σερβις που την εστειλες δεν το ξαναπερασε η δεν το εχουν η δεν γνωριζαν η υπαρχη προβλημα στο τσιπακι της μνημης και επρεπε να το αλλαξουν και να την ξαναπρογραμματησουν.Ολες αυτες η τηλεκατευθυνσις που εχουν μπαταρια στην μνημη το παθαινουν αυτο το προβλημα και δυστυχος δεν μπορουμαι εμεις οι τεχνικοι να βοηθησουμαι γιατι δεν εχουμαι το προγραμμα και δυστυχος λογο της ιδιομορφιας δεν μπορουμαι ουτε να το διαβασουμαι και να το σωσουμαι απο μια αλλη που δεν το εχη χαση ακομα.Να απαιτησης να αλλαχθη ο πομπος.
SHARKGR

Δημοσίευση από SHARKGR »

Παιδια ευχαριστω ειλικρινα για το ενδιαφερον,
Καταραχας,δε κρατηθηκε μονο 2 μηνες αλλα 10 μηνες....γιαυο και δεν θελω να τη στηλω πισω γιατι θα την παρω μετα την αποκαλυψη:D
Οταν την εστειλα,δεν ανοιγε καν βασικα,και δε μου μετρησαν εγκυηση,μαλιν επιδη την ειχα ανοιξει,επιδη αλλαξα την ασφαλεια για να δω αν φταιει αυτη,
στη συνεχεια δεν ειχα καμια,μα καμια απαντηση για 5-6μηνες,απο κανεναν,και το ελεηνο της υποθεσης ειναι οτι στη Γερμανια ειναι τα κεντρικα τους,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ EMAIL!!!!???!!!!αν ειναι δυνατον! εχουν ολες τους οι αντιπροσωπιες και στη γερμανια γιοκο!!
Την αποδειξη την εστηλα μαζι,αλλα ουτε που την αναφερανε,μου ειπαν μαλιστα οτι εχει καταστραφει ο επεξεργαστης και οτι δε φτιαχνεται,και μουσυτησαν να μου στηλουν μια καινουρια για περιπου 160ε....οχι ευχαριστω,τους ειπα οχι και να μου τη στηλου πισω αμεσως,αυτο εγινε 2/2010....και τωρα θυμηθηκαν να την στηλουν.....
Εντομεταξυ,οχι μονο μου την εστηλαν μετα απο τοσο καιρο και αφου ειπαμε στηλτε τη πισω,αλλα την εστειλαν και ανοιχτη...ωω ναι...δεν ειχαν βαλει ουτε μια βιδα στην κασα,μου τις πεταξαν χυμα μεσα στο κουτι,μαζι με την κεραια,και την εστηλαν....ΟΥΤΕ 6 ΒΙΔΕΣ???τοοοσοο αχρηστοι πια?
Δεν ξερω τι να κανω,εχω και μια ΜΧ16s οποτεθα εχω ανταλλακτικα χΔ
Το θεμα ειναι οτι δεν ειχα ουδεμια υποστηρηξη απτο μαγαζι εδω στην αθηνα,και δεν ηθελε να αναλαβει να την στηλει καν ο τυπος...μου πε να τη στηλω γω γτ ειναι καλυτερα...!@/-=}{{

Το θεμα ειναι οτι πεταξα τοτε 170ε και εχω μια αχρηστη τηλεκατευθηνση και ολους να μη ν'αναλαμβανουν ευθυνες...να μην αρχησω τωρα για τους Γερμανους γιατι ειναι και στην επικαιροτητα..`M`
SHARKGR

Δημοσίευση από SHARKGR »

για οσους δε καταλαβαν,στη Γερμανια την εστηλα στα κεντρικα,οπου κ να την εστελνα εκει θα πηγαινε..
Τωρα ο αντιπροσωπος εδω δε ξερω πιος ειναι αλλα ουτε και θελω να αναφερω και το ονομα του μαγαζιου απ οπου την αγορασα,γιατι δεν τον πιεσα κ γω να κανει κατι,αλλα κ αυτος μ ειχε πει οτι η graupner ειναι τυπικη εταιρια και μπλα πμλα κ οτι θα την αλαζαν κλπ....
jppp

Δημοσίευση από jppp »

λοιπον
ακου τι θα κανεις αφου εκει και καλα υποπτευονται οτι την ανοιξες
μ@λ@κιες σου λενε βεβαια για οφελος τους και δεν εμπιστευονται βεβαιως, επρεπε να τουσ πεις οταν σου παν καινουρια με 160 καινουρια μονο

θα πας εδω και θα πεις στο μαγαζι να αναλαβει πληρως την ευθυνη αλλα προσεχε αν εσυ εισαι οκ δεν την εχεις πειραξει με την ενοια να την χαλασες

πες στο μαγαζι να ζητησει να αλλαχτει τι εννοω ,θα την στειλουν και μολις διαπιστωθει προβλημα το μαγαζι θα απαιτησει να αλλαχτει οχι ομως απο την graupner
αλλα το μαγαζι να σου δωσει καινουρια και μετα η graupner ας στειλει στο μαγαζι το αποθεμα

ελεος σε αυτη την χωρα υποστηριξη μηδεν αλλα και τα μαγαζια ειναι ομηροι φιλε μου των γιγαντων της γερμανιας αμερικης κτλ

ρε συ οι γερμανοι ειναι για κλαματα ακου που σου λεω καλυτεροι ειναι οι αμερικανοι
ολοι μα ολοι ενδιαφερονται να πουλησουν μεχρι εκει καλα σε γλυφουν σε στολιζουν μολις πουλησουν αν χρειαστεις βοηθεια αρχιζει το μανικι

κανε τους ρομπα φιλε μου οχι απο εκδικηση αλλα δεν πρεπει να αφηνονται αυτα ετσι

παιδια οι παντες επενδυουν στην αγνοια σας οχι στο πορτοφολι σας να το ξερετε για αυτο να ψαχνετε

την δικια μου εβαλα αναποδα το throttle τιποτα αλλο δεν πειραξα 4βιδες γιατι? γιατι τα γνωρισα αυτα αλλιως δεν ξερω τι θα ειχα κανει

και αν μπορει και θελει ο αντωνης να σου πει καποιον που ξερει

για να μην ειμαι υπερβολικος δεν ειναι ολοι κακοι υπαρχουν πολλοι που εχουν φιλοτιμο και μπεσα
SHARKGR

Δημοσίευση από SHARKGR »

Παιδια δε θα το πιστεψετε.......
Την τηλεκατευθηνση την επισκευασα....και ειμαι πολυ χαρουμενος γιαυτο....
Τωρα,πως εχουν τα πραγματα,αυτο το ποτ δε θα το εκανα κανονικα αλλα μετα αποσα τραβηξα και βλεποντας τι **** ειναι οι Γερμανοι μερα με τη μερα θα το κανω!!!

Η τηλεκατευθηνση λοιπον οταν εσταλη στο service, δεν ανοιγε καθολου....μου ειπαν οτι ειναι κατεστραμενος ο επεξεργαστης....
μου την εστηλαν μετα απο 9 βασανιστικους μηνες,και η ΤΚ ανοιγε!
αλλα εβγαζε συνεχεα ενα μηνυμα Backup error!!!
οποτε κ γω αρχικα νομιζα οτι ειχαν δικιο....εδω αρχιζει το παραμυθι....
μιλουσα μεσω email με εναν παπου,να αγιασει ο ανθρωπος,οτι καλυτερο του ευχομαι,ο οποιος ηταν καποτε στο service της JR....
μιλοντας λοιπον μ ειπε να ψαξω διαφορα πραγματα να μετρησω ταση σε καποια σημεια κλπ...τιποτα...ψαχνωντας ομως μονος μου βρηκα σε μια πλακετουλα να μη τα πολυλογω,2 ακροδεκτες,φανερα πειραγμενους και κατι ελειπε....>F<
απο περιεργεια εψαξα σε ξενα site για φωτογραφιες αυτης της πλακετας και σε ολες διαπιστοσα οτι αυτο το σημειο,αυτοι οι 2 ακροδεκτες δλδ,ηταν βραχυκυκλωμενοι μεταξυ τους...
τι εχω λοιπον λεω να χασω,το κανω,αφου μετρησα καποιες τασεις κλπ,μη το καψω κιολας....
ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΒΕΙ!!!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΙΙΙΝΟΥΥΥΥΥΡΓΙΑΑΑΑ!!!!!
ΑΑΑΑΨΟΟΟΟΓΗΗ!!!!
δηλαδη προσπαθω να καταλαβω...και αυτο π νομιζω ως τωρα ειναι οτι απλα ο τυπος το εκανε επιτιδες οταν του ειπα οτι δεν πληρωνω για καινουρια,για να μη μπορεσω να ην επισκευασω...η τκ το μονο που χρειαζοταν δλδ ηταν ενα RESET...το εκανε,και γιαυτο οταν μ ηρθε ανοιγε...τι να πω...ειμαι πραγματικα εκπληκτος....χαρουμενος δε που εχω παλι την τκ μου...αλλα νιοθ αηδιασμενος απο καποια μυαλα και συμφεροντα...αισχος...ΑΙΙΣΧΟΟΟΟΣ!!!!
αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα με την MX12 η την JR2610,ασ μ στηλει πμ,να τ πω την λυση,δε θελω να το ποσταρω γιατι θελω σε αντιθεση με καποιους να κρατησω ενα επιπεδο...και παλι αισχος,και ενα ΜΕΓΑΑΛΟΟ ευχαριστω για τον χρονο σας!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεκατεύθυνση - Πομπός - Δέκτης - Servo - accessories & Flight Simulators”