Κρισηηηηη, Ποιααα Κρισηηηη...!!!
Απάντηση: Κρισηηηηη, Ποιααα Κρισηηηη...!!!
Θα διαφωνίσω και με τους τρεις.. Πρέπει να κάνεις ότι κρίνεις σωστό!!
v_tolias έγραψε: ↑Θα διαφωνίσω και με τους τρεις.. Πρέπει να κάνεις ότι κρίνεις σωστό!!
Διαφωνω....
χαχαχαχαχα
Ναι ρε συ, ετσι και αλλιώς πάντα πράτεις βάσει της κρίσης σου. :p
Για το αν η κρίση σου ειναι σωστή ή ελεγχόμενη ειναι η κουβέντα
-
Mogolos έγραψε: ↑Διαφωνω....
χαχαχαχαχα
Ναι ρε συ, ετσι και αλλιώς πάντα πράτεις βάσει της κρίσης σου. :p
Για το αν η κρίση σου ειναι σωστή ή ελεγχόμενη ειναι η κουβέντα
ΧΑΧΑΑΑ...τέλειο ΜΟΓΚ....ακριβώς έτσι είναι..."σωστή ή ελεγχόμενη":D
-
ή τηλεκατευθυνόμενη......για να είμαστε στο πνεύμα!!!
-
-
Τρελό video Αντώνη........
Πιο τρελές και αληθινές οι ταινίες που εχει το κλιπάκι :D
-
gxaid έγραψε: ↑Δικό σας...:-\
Φίλε μου σε ευχαριστούμε για το video…..πραγματικά πολύ διαφωτιστικό.
Όπως έχω πει και πιο πάνω, ένα από τα πιο ανησυχητικά πράγματα είναι ότι η κυβέρνηση από το πρώτο λεπτό πήγε στο ΔΝΤ και έφερε την χώρα σε αδιέξοδο με όλες τις παλινδρομήσεις και άστοχες κινήσεις που έκανε κατά την διάρκεια των επισκέψεων στη commission.
Θεωρώ ότι η δική μας γενιά θα είναι μάρτυρας μιας εκ των μεγαλύτερων εθνικών προδοσιών της χώρας.
Αν κάποιος σκεφτεί και μόνο το γεγονός ότι τα πάντα περικόπτονται χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ανάπτυξη, θα πρέπει να καταλάβει ότι η χώρα κινείτε προς την καταστροφή με μια απλή γεωμετρική πρόοδο.
Το σχέδιο είναι απλό. Καταστροφή του έθνους, και αυτό υλοποιείτε με μεθοδικότητα από τότε που τουλάχιστον θυμάμαι εγώ. Για παράδειγμα:
- Ενώ η παιδεία σε όλη την Ευρώπη αποτελεί σταθερό θεσμό με σταθερούς μηχανισμούς (άσχετα με την ποιότητα κτλ) στην Ελλάδα από το 1993 που έδωσα εγώ προσωπικά πανελλήνιες….το πράγμα έχει αλλάξει τουλάχιστον 6 φορές….ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
- Slogan του λαού μας: «Μπές ρε μ@λ@κ@ στο δημόσιο να βρεις την υγεία σου».
- Κλέψε, κάψε, καταπάτησε.
- Μηδενική δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα ακόμα και στα δικαστήρια.
- Ο Έλληνας δεν ξέρει να διαβάζει ελληνικά, δε διαβάζει εφημερίδα, ασχολείται μόνο με το στοίχημα και έχει για πρότυπο τις κυρίες και τους κυρίους των πρωινών και μεσημεριανών ζωνών των ΜΜΕ.
- Είμαστε οι μόνοι στην Ευρώπη που στις εταιρείες μας δε μιλάει κανείς, ούτε >ελληνικά αλλά ούτε και Αγγλικά.
- Η Ελληνίδα έχει γίνει χειρότερο τσουλί και από την Εγγλέζα….έζησα αρκετό καιρό στη Βρετανία και το λέω με πάσα επίγνωση πλέον.
- Ο Έλληνας έχει γίνει χειρότεροι φακλάνας και από Τούρκο και η γυναίκα στη ζωή του έχει γίνει «άπιαστο» όνειρο.
- 7 στους 10 υπολογιστές έχουν μόνιμο login στο facebook…..που κανείς δε γράφει Ελληνικά….και απεγνωσμένα όλοι ψάχνουν για κανένα low cost «γρήγορο» πήδημα…στα πλαίσια του ψάχνω να βρω τους συμμαθητές μου από την 2α δημοτικού.
- Έχουμε απαξιώσει κάθε θεσμός όπως πίστη, οικογένεια, φιλία.
- Ξεχάσαμε τη λέξη ΦΙΛΟΤΙΜΟ……
Παιδιά, το μαγαζί έχει κλείσει εδώ και καιρό….και εμείς ψάχνουμε αποζημίωση από εταιρεία που δήλωσε πτώχευση.
Προσωπικά θεωρώ ότι το σχέδιο είναι να μας βγάλουν από την Ε.Ε και να κόψουμε και Ευρω-δραχμή….χωρίς Κωλοκοτρόνη όμως. Όταν γίνει αυτό, δια μαγείας θα βρεθεί και το πετρέλαιο, και το φυσικό αέριο και ο χρυσός και ο χαλκός και το ουράνιο……τότε όμως ο Έλληνάς θα είναι «φτηνός» (με βασικό μισθό 380ευρώ ή 840 EuroDRH) και πεινασμένος.
Τα πρώτα σημάδια θα σκάσουν το Σεπτέμβρη όταν η σύνταξη του παππού και της γιαγιάς δε θα φτάνει για να τσοντάρει το ζευγάρι με το ένα παιδάκι και το 1600άρη crossover……κτλ κτλ κτλ…..
Ο μάγκας το είπε…..Couragio…..
το τικ της μουλαρας το προσεξατε?
μασονικη στοα ολοι τους
μην το λες αυτο john γιατι ο vhal θα σε πει εθνικιστη john lenon αλλα οχι μπουρδελο
αυτη την στιγμη ελλαδα δεν υφισταται οταν οι τουρκοι ερχονται στην αθηνα με τα πλοια τους
η επανασταση θα ρθει απο την ΜΥΚΟΝΟ!!!!
μασονικη στοα ολοι τους
μην το λες αυτο john γιατι ο vhal θα σε πει εθνικιστη john lenon αλλα οχι μπουρδελο
αυτη την στιγμη ελλαδα δεν υφισταται οταν οι τουρκοι ερχονται στην αθηνα με τα πλοια τους
η επανασταση θα ρθει απο την ΜΥΚΟΝΟ!!!!
Γραψτε στο video ενα δελτίο και δείτε το την επόμενη μέρα με προσοχη...
...δεν θα ξαναδείτε ειδήσεις ΠΟΤΕ
...δεν θα ξαναδείτε ειδήσεις ΠΟΤΕ
-
Η λύση:
Σπίτι - Δουλειά
Βόλτες
Πτήσεις RC
Κατασκευή RC
Μάσα
Sex
Όχι TV όχι Radio
Σπίτι - Δουλειά
Βόλτες
Πτήσεις RC
Κατασκευή RC
Μάσα
Sex
Όχι TV όχι Radio
-
Από ότι φαίνεται όλα ήταν σχέδιο……που κάποιο «Έλληνες» γνώριζαν.
http://www.youtube.com/watch?v=-HXjskb2EMY&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=6aRoAW17mzw&feature=player_embedded
Το τι πρέπει και τι προλαβαίνουμε να κάνουμε είναι το θέμα......;
http://www.youtube.com/watch?v=-HXjskb2EMY&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=6aRoAW17mzw&feature=player_embedded
Το τι πρέπει και τι προλαβαίνουμε να κάνουμε είναι το θέμα......;
-
Μετά από καιρό και αφού διάβασα και ξαναδιάβασα το συγκεκριμένο θέμα και ενώ έχουν υπάρξει όλες αυτές οι "αλλαγές" στην ζωή μας προσπαθώ να κάνω "ταμείο" που λέμε στην γλώσσα μας. Που καταλήγουμε κύριοι ? Εάν δω την δική μου μικροοικονομία (..το σπίτι μου δηλαδή..) αλλά και το γενικότερο πλαίσιο των σχέσεών μου με την επιχείρηση στην οποία εργάζομαι και το ύψος των αποδοχών που πλέον μπορώ να "διεκδικώ" σε σχέση με το κοντινό παρελθόν ,μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήδη πληρώνω την "κρίση" και το άμεσο οικονομικό μου μέλλον δεν είναι και τόσο καλό με δεδομένο ότι ο χειμώνας είναι συνήθως λίγο πιο "βαρύς" οικονομικά για τα νοικοκυριά. Ακόμα όμως δεν είδα κανέναν μπινέ να μπαίνει φυλακή ,δεν είδα κανέναν να του δημεύουν την περιουσία ,βλέπω ακόμα καθημερινά περιπτώσεις γνωστών μου ανθρώπων που βάζουν "βύσμα" και μπαίνουν με stage σε κάποια δουλειά ,βλέπω ,στην ακριβή περιοχή στην οποία μένω ,όλους τους "ευκατάστατους" οικονομικά "κύριους" και "κυρίες" να μην κυκλοφορούν πλέον τα cayenn (..συγγνώμη αν δεν το έγραψα καλά αλλά χέστηκα που δεν ξέρω πως γράφεται...) αλλά να τα έχουν βάλει στο γκαράζ και να κάνουν τις 3ήμερες αποδράσεις τους με τα mercedes c-class που είναι πιο οικονομικά σε σχέση με τα τζιπ τους.Βλέπω ακόμα να παίζονται "παιχνίδια" του μυαλού στην αγορά ,βλέπω ακόμα να μην μιλάνε-μιλάμε ,βλέπω ακόμα μια "αναμπουμπούλα" και ενώ όλοι μας λίγο πολύ ξέρουμε το τι παίζεται πλέον και γράφουμε και ξαναγράφουμε σε ποστ και μπλόγκς , το σύστημα συνεχίζει να δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι και δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ προσωπικά νοιώθω εντελώς αδύναμος στο να προβάλλω οποιαδήποτε ουσιαστική αντίδραση μιας και είμαι ένας από τους "φυλακισμένους" με οικογένεια που πρέπει καθημερινά να σκέφτομαι το πόσα περισσότερα θα πάω στο σπίτι μου για να καλύψω τις ανάγκες του και δεν με "παίρνει" να πουλάω μαγκιές πουθενά....Υπάρχει κάποιος που σκέφτηκε και εφάρμοσε κάτι το οποίο δείχνει να έχει ένα ,έστω και μικρό , αποτέλεσμα??>:(>:(
Γεια. Και γω διαβασα καμια ωρα ολο το thread, θυμαμαι μονο το απο πανω μυνημα...Ολοι λοιπον ειπαν την αποψη τους, ποικιλια, ολοι βλεπουν τον κοσμο απο το μερος που καθονται, τι να κανουν... Μπορουμε να συνεχισουμε και μεσα απο την παραθεση να ζητησουμε και συμφωνια και ετσι να εχουμε την πολυτελεια και τη χαρα να μισηθουμε και να νιωσουμε μοναδικοι και ανεπαναληπτοι, μπιλιες...παντως οι περισοτεροι εντοπιζουν το προβλημα σε αυτα που κανουν οι αλλοι, πως να κανεις κατι για αυτο? Ομως μικρα καθημερινα ψεματακια εχουν οδηγησει εδω. Ποια θα πεις, εδω δε θα σου πω, γιατι ο καθενας εχει τα δικα του και τα λεει με δικα του λογια γιατι βλεπει λιγο διαφορετικη αληθεια απο τον αλλο. Το θεμα δεν ειναι να περασει ο ενας την αληθεια του στον αλλο, αλλα να εξελιξει τη δικη του αληθεια και να προσαρμοσει τις δρασεις του.
Εγω τι νομιζω? :αυτη η κριση δεν ειναι ευκολα προσπελασιμη, την ονοματιζουμε χρηματοοικονομικη...λαθος! Η κριση ειναι ηθικη και ειναι πολυ βαθια...απλα δεν εχουμε προσαρμοστει στη βιομηχανικη κοινωνια και τον αστικο τροπο ζωης, τοχουμε παραμερισει τελειως. Ηθική, φιλοσοφία... κουβεντες, θα πεις. Σωστο και δικαιο! Καποτε ομως η ηθικη ηταν εργαλειο επιβιωσης... <,<,<
Εγω τι νομιζω? :αυτη η κριση δεν ειναι ευκολα προσπελασιμη, την ονοματιζουμε χρηματοοικονομικη...λαθος! Η κριση ειναι ηθικη και ειναι πολυ βαθια...απλα δεν εχουμε προσαρμοστει στη βιομηχανικη κοινωνια και τον αστικο τροπο ζωης, τοχουμε παραμερισει τελειως. Ηθική, φιλοσοφία... κουβεντες, θα πεις. Σωστο και δικαιο! Καποτε ομως η ηθικη ηταν εργαλειο επιβιωσης... <,<,<