Σχινιας-Μαραθωνας
Απάντηση: Σχινιας-Μαραθωνας
Κώστα
Ξέρεις τώρα το Μογγόλο........Απόγονος του "Μεγάλου Χαν"......
Απλά νόμισε οτι επεσε θύμα κοροϊδίας και παραπληροφόρησης και έβγαλε αμέσως την "χατζάρα" να πάρει τα κεφάλια......
Έλεος βρε Τζέκις Χαν!!:p Τί απόγονο έφτιαξες;;;;;;;
Ξέρεις τώρα το Μογγόλο........Απόγονος του "Μεγάλου Χαν"......
Απλά νόμισε οτι επεσε θύμα κοροϊδίας και παραπληροφόρησης και έβγαλε αμέσως την "χατζάρα" να πάρει τα κεφάλια......
Έλεος βρε Τζέκις Χαν!!:p Τί απόγονο έφτιαξες;;;;;;;
-
Ρε συ δεν τρέχει κάτι.
Άλλωστε ο Mogolos είναι ο Mogolos......and I love Mogolos the way he is.
Με χαλάει η όλη κατάσταση......
έχει και καύσωνα.....μάματα!!!
Άλλωστε ο Mogolos είναι ο Mogolos......and I love Mogolos the way he is.
Με χαλάει η όλη κατάσταση......
έχει και καύσωνα.....μάματα!!!
Ολα καλά με τους Σεφαδες. Αλλα πλακα πλάκα πρέπει να δουμε από που εγινε η "στραβή". Υποψιάζομαι "τον θειο από το σικαγο". Ο Ζετεκος επιμένει (και δεν εχω λόγο να αμφιβάλω) ότι τους εδωσε ονοματα χειριστών και ότι η συμφωνία ήταν για κάθε ΣΚ.
-
'Ελα πάμε για άλλα.....
-
το κακό με τα forum είναι ότι αν δεν ξέρεις κάποιον από κοντά η αν δεν παρακολουθείς τα γραπτά του ............μπορεί να βγάλεις λάθος συμπεράσματα
Έτσι και με τον Γιάννη που είναι αυθόρμητος ,εκδηλωτικός ,και λίγο μογγολικός στις εκφράσεις και στην πτήση μπορεί να τον παρεξηγήσεις
Αυτό που ξέρω είναι ότι η αγάπη του για το μοντελισμό τον κάνει υπερβολικό σε ότι έχει να κάνει με αυτόν
νομίζω πως με την τρέλα που τον διακατέχει ............είναι άνθρωπος της πρώτης γραμμής για την υπεράσπιση του μοντελισμού από τους κόρακες
ps mogolos θέλω κέρασμα χα!χα!
Έτσι και με τον Γιάννη που είναι αυθόρμητος ,εκδηλωτικός ,και λίγο μογγολικός στις εκφράσεις και στην πτήση μπορεί να τον παρεξηγήσεις
Αυτό που ξέρω είναι ότι η αγάπη του για το μοντελισμό τον κάνει υπερβολικό σε ότι έχει να κάνει με αυτόν
νομίζω πως με την τρέλα που τον διακατέχει ............είναι άνθρωπος της πρώτης γραμμής για την υπεράσπιση του μοντελισμού από τους κόρακες
ps mogolos θέλω κέρασμα χα!χα!
-
+1
Αν ζούσε στην Κίνα του τότε....πιστεύω ότι θα είχε εφεύρει τον χαρταετό με τελεκατεύθηνση.:D
Πλάκα πλάκα, τώρα που πρόσεχα το avatar του Γιάννη, μου θυμίζει τον κακό από τη σειρά κινουμένων σχεδίων "Μια ζωή και ένα καιρό ήταν ο άνθρωπός"
http://www.youtube.com/watch?v=0tt8HefO3JI&feature=player_embedded
:D:D:D
Αν ζούσε στην Κίνα του τότε....πιστεύω ότι θα είχε εφεύρει τον χαρταετό με τελεκατεύθηνση.:D
Πλάκα πλάκα, τώρα που πρόσεχα το avatar του Γιάννη, μου θυμίζει τον κακό από τη σειρά κινουμένων σχεδίων "Μια ζωή και ένα καιρό ήταν ο άνθρωπός"
http://www.youtube.com/watch?v=0tt8HefO3JI&feature=player_embedded
:D:D:D
- Συνημμένα
-
- Mogolos.jpg (36.12 KiB) Προβλήθηκε 50 φορές
χαχαχαχαχαχαχα
καλοοοοοοο, και ελεγα ποιον μου θυμιζω!
χιχιχιχ:D
καλοοοοοοο, και ελεγα ποιον μου θυμιζω!
χιχιχιχ:D
-
Παίζω και εγώ στο βιντεάκι....κάπου υπάρχει και ένας τεράστιος κοκκινομάλλης.....!!!!
-
Σχινιας-Μαραθωνας
Κύριοι, δε μαζεύεστε με τίποτα ~!!
Σας παρακαλούμε, μην κάνετε chat στα θέματα. Χρησιμοποιήστε το "Πετάξτε Λόγια" (όσοι έχετε συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό μηνυμάτων)
Τα -άσχετα- μηνύματα αυτού του θέματος, θα διαγραφούν εντός 24ώρου.
.
Σας παρακαλούμε, μην κάνετε chat στα θέματα. Χρησιμοποιήστε το "Πετάξτε Λόγια" (όσοι έχετε συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό μηνυμάτων)
Τα -άσχετα- μηνύματα αυτού του θέματος, θα διαγραφούν εντός 24ώρου.
.
-
sorry Γιάννη.....το παρατραβήξαμε.
Τουλάχιστον από μένα δε θα ξαναγίνει.
Τουλάχιστον από μένα δε θα ξαναγίνει.