Φωτιες
Φωτιες
Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλα τα παιδιά που με κάλεσαν στο τηλέφωνο, γνωρίζοντας ότι η περιοχή που κατοικώ βρέθηκε στο επίκεντρο των σημερινών καταστροφικών πυρκαγιών της Αττικής. Ότι γλίτωσε τον περασμένο Αυγουστο, κάηκε σήμερα.
Δυστυχώς, απ΄ότι φαίνεται το "είδος" μας δε θα μπορέσει ποτέ να συνυπάρξει με άλλα είδη "εν ειρήνη".
"Η γη δε μας ανοίκει, τη δανειζόμαστε από τα παιδιά μας"
Ινδιανικο ρητό
Γιαννελος Γιαννης w
Δυστυχώς, απ΄ότι φαίνεται το "είδος" μας δε θα μπορέσει ποτέ να συνυπάρξει με άλλα είδη "εν ειρήνη".
"Η γη δε μας ανοίκει, τη δανειζόμαστε από τα παιδιά μας"
Ινδιανικο ρητό
Γιαννελος Γιαννης w
-
Απάντηση: Φωτιες
Έγκλημα ,καταστροφή ..............
ηρωισμός αυτοθυσία!!!!
ηρωισμός αυτοθυσία!!!!
-
....Ενας ομορφος τοπος,με σκεπτομενους ανθρωπους???(ανω θρωσκω)γεννα ελπιδες...-στο τελος του βιντεο,παρατηρησα.!
Ποσο ''λιγοι'',ποσο μικροι ειμαστε,ποσο αναξιοι να δεχτουμε τα δωρα του Θεου,σε ανταποδωση μας αξιζει η αυτοκαταστροφη μας τελικα!!!
Δεν σωνομαστε με τιποτα ρε,με τιποτα!!w
Φιλοι μου καλησπερα.Απο χθες βλεπω στη τηλεοραση αυτο που συμβαινη στο Καπανδριτι και ειμαι συγκλονισμενος. Που θα παη αυτο το πραμα ρε παιδια καθε καλοκαιρι να καιγονται αυτα που δεν καηκαν περσι. Εχω τεσσερα παιδια και ειναι ολα στον Ερυθρο Σταυρο εθελοντες διασωστες και μετα απο ενα τετοιο γεγονος που εχουν παη να βοηθησουν οι περιγραφεςτους για αυτο που αφηνει πισω της η φωτια ειναι μακαβριο για αυτο που κανομαι αθελα μας η σκοπιμος στη φυση. Ευχωμαι να ειναι οι τελευταιες φωτιες σ' ολο το κοσμο και οσοι πληγηκαν απο αυτες καλο κουραγιο. Λεω τωρα εγω μηπως για αυτους που κανουν τετοιου ειδους εγκληματα κατα της φυσης και κατ' επεκταση της ανθρωποτητος διαπιστωμενα να επανελθη η θανατικη ποινη:w
-
Γιαννάκη θέλω να πιστεύω ότι δεν ήσουν πολύ κοντά από την φωτιά.
Όλα καλά ρε φίλε;
Τώρα μπήκα και έμαθα από το forum για τις φωτιές ρε φίλε. Όλο το ΣΚ δεν είχα TV εκεί που ήμουν και δε πήρα χαμπάρι τίποτα.
Κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα ρε γαμώτο.....από ότι βλέπω τώρα στη TV κάηκαν πολλές περιοχές στην Αττικη.....
Όλα καλά ρε φίλε;
Τώρα μπήκα και έμαθα από το forum για τις φωτιές ρε φίλε. Όλο το ΣΚ δεν είχα TV εκεί που ήμουν και δε πήρα χαμπάρι τίποτα.
Κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα ρε γαμώτο.....από ότι βλέπω τώρα στη TV κάηκαν πολλές περιοχές στην Αττικη.....
Air-crete έγραψε: ↑Φιλοι μου καλησπερα.Απο χθες βλεπω στη τηλεοραση αυτο που συμβαινη στο Καπανδριτι και ειμαι συγκλονισμενος. Που θα παη αυτο το πραμα ρε παιδια καθε καλοκαιρι να καιγονται αυτα που δεν καηκαν περσι. Εχω τεσσερα παιδια και ειναι ολα στον Ερυθρο Σταυρο εθελοντες διασωστες και μετα απο ενα τετοιο γεγονος που εχουν παη να βοηθησουν οι περιγραφεςτους για αυτο που αφηνει πισω της η φωτια ειναι μακαβριο για αυτο που κανομαι αθελα μας η σκοπιμος στη φυση. Ευχωμαι να ειναι οι τελευταιες φωτιες σ' ολο το κοσμο και οσοι πληγηκαν απο αυτες καλο κουραγιο. Λεω τωρα εγω μηπως για αυτους που κανουν τετοιου ειδους εγκληματα κατα της φυσης και κατ' επεκταση της ανθρωποτητος διαπιστωμενα να επανελθη η θανατικη ποινη:w
Μόνο μια λύση υπάρχει για αυτούς που προκαλούν αυτού του είδους την καταστροφή στην πατριδα μου. Εκτέλεση στα τρία μέτρα και ας με πουν οπως θέλουν κάποιοι.....
-
Kάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια και υπεύθυνοι είναι πάντα τα ίδια "ΓΙΔΙΑ"!!! Πρέπει να καεί το σπίτι τους για να ξυπνήσουν και να δράσουν! Δεν είδαμε να έγινε τίποτα με τους γνωστούς άγνωστους που σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνονταν να πετάνε ρουκέτα μέσα στο δάσος ,δεν έγινε τίποτα με όλους αυτούς του ύποπτους που έπιασαν κατά καιρούς , δεν έγινε τίποτα με την ενίσχυση της πυροσβεστικής... Θα μπορούσαμε ακόμα να έχουμε όλο το καλοκαίρι έξω σε σχοινάκια τον στρατό αντί να κάνουν ηλίθιες τις περισσότερες φορές υπηρεσίες...
Για να μην πω για όλους αυτούς που τρέχουν και χτίζουν σε καταπατημένες εκτάσεις...ΜΑ ΟΛΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ???ΟΛΑ????>:(>:(
Για να μην πω για όλους αυτούς που τρέχουν και χτίζουν σε καταπατημένες εκτάσεις...ΜΑ ΟΛΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ???ΟΛΑ????>:(>:(
Η περιοχή που κάϊκε!
Η φωτιά άρχισε από το κέντρο τις χαράδρας στα βόρεια.
Η φωτιά άρχισε από το κέντρο τις χαράδρας στα βόρεια.
- Συνημμένα
-
- 1.jpg (100.71 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
-
To σπίτι σου είναι οκ αδερφέ??
GREECEPILOT έγραψε: ↑To σπίτι σου είναι οκ αδερφέ??
Ναι μια χαρά. Αλλα όσα σπίτια και να καούν, ξαναφτιάχνονται. Οι ψυχές των ζωων και τα δεντρα που χάθηκαν δεν ξαναφτιάχνονται ποτέ!
Αν προσεξετε σε ορισμένα σημεια του βιντεο, τα πουλιά πετουν πανικόβλητα μην ξεροντας που να πανε. Φανταστείτε τις αλεπούδες, τις χελώνες, τα φιδια, τους λαγους, και όλα τα ζωντανά που "στηριζε" αυτή η χαράδρα...
Ακους τα δεντρα να καιγονται και ο ήχος τους ειναι μια κραυγή αγωνίας. Κραυγή αγωνίας για το αυριο, όχι το δικό τους αλλα το δικό μας. Και εμεις κουφοί, τρεχουμε να σώσουμε τα τσιμέντα. Αγνοώντας τις φωνές από το μέλλον.
Δυστυχώς εχω ζήσει τον ιδιο εφιάλτη πολλές φορές. Δεν θελω να κατηγορήσω κανεναν αυτη την στιγμή, απλα να κάτσω και να κλάψω για όλο αυτό το οικοσήστημα που χαθηκε για πάντα. Να κλάψω για το αυριο των παιδιών μας.w
-
Πληροφορίες θέλουν, μια σκυφτή φιγούρα με φουντωμένο μαλλί, ύψος 1.65 και δαιμονικά χαρακτηριστικά να κινείτε όλο το βράδυ της Πέμπτης και της Παρασκευής στην περιοχή του Καπανδριτίου και στην θέση «Μικρό Χωριό» όπου και όρχησαν οι φωτιές. H φιγούρα δεν φορούσε μπλούζα, παρά μόνο κοντό παντελόνι και παντούφλες. Διερχόμενα αυτοκίνητα καταγγέλλουν ότι στο λαιμό είχε περασμένη συσκευή με κεραία που βάσιμες πληροφορίες την θέλουν ως συσκευή ενεργοποίησης εμπρηστικών μηχανισμών.
Κάτοικοι πιστεύουν ότι οι εμπρησμοί είναι δάκτυλος μοντελιστών που θέλουν να διαμορφώσουν χώρο σχετικό με τις δραστηριότητες τους. Η δε δαιμονική φιγούρα, είναι άτομο γνωστό στους μοντελιστικούς κύκλους και φέρει το ψευδώνυμο Mogolos.
Κατά καιρούς η συμμορία «Τα λημμά του Μαραθώνα» με αρχηγό τον επονομαζόμενο Mogolo έχουν προκαλέσει «ζημίες» σε μπυραρίες, σουβλατσίδικά, καφετάδικα κτλ….σκορπώντας τον τρόμο.
Η συμμορία γράφει τις απόψεις της σε σχετικό μοντελιστικό site και έχει προκαλέσει και πάλι στο παρελθόν με ατάκες όπως:
….θα γίνει κόλαση….
….με το μοντέλο μου θα τα κάψω όλα…..
…..μια καρδιά απόψε καίγετε πήραν τα στήθη μου φωτιά…..
…..πήραν φωτιά τα δάκτυλα μου από τις ώρες πτήσης…….
…..θα τα κάψω όλα άμα και δε πετάξω σήμερα……
Και άλλα τέτοια.
Όποιος ξέρει κάτι γι αυτούς ας επικοινωνήσει με τον τοπικό μπόγια να τους μαζέψει…..ΠΡΟΣΟΧΗ……ο δε φερόμενος και ως δράστης έχει λύσσα και δαγκώνει!!!
Κάτοικοι πιστεύουν ότι οι εμπρησμοί είναι δάκτυλος μοντελιστών που θέλουν να διαμορφώσουν χώρο σχετικό με τις δραστηριότητες τους. Η δε δαιμονική φιγούρα, είναι άτομο γνωστό στους μοντελιστικούς κύκλους και φέρει το ψευδώνυμο Mogolos.
Κατά καιρούς η συμμορία «Τα λημμά του Μαραθώνα» με αρχηγό τον επονομαζόμενο Mogolo έχουν προκαλέσει «ζημίες» σε μπυραρίες, σουβλατσίδικά, καφετάδικα κτλ….σκορπώντας τον τρόμο.
Η συμμορία γράφει τις απόψεις της σε σχετικό μοντελιστικό site και έχει προκαλέσει και πάλι στο παρελθόν με ατάκες όπως:
….θα γίνει κόλαση….
….με το μοντέλο μου θα τα κάψω όλα…..
…..μια καρδιά απόψε καίγετε πήραν τα στήθη μου φωτιά…..
…..πήραν φωτιά τα δάκτυλα μου από τις ώρες πτήσης…….
…..θα τα κάψω όλα άμα και δε πετάξω σήμερα……
Και άλλα τέτοια.
Όποιος ξέρει κάτι γι αυτούς ας επικοινωνήσει με τον τοπικό μπόγια να τους μαζέψει…..ΠΡΟΣΟΧΗ……ο δε φερόμενος και ως δράστης έχει λύσσα και δαγκώνει!!!
To να κάνεις χιουμορ με αυτή την κατασταση, με τα δεντρα να καπνίζουν ακόμα, ειναι τουλάχιστον ανωριμο>:(
-
Έχεις δίκιο φίλε....sorry....είπα να το μαλακώσω λίγο γιατί υπάρχει πολύ φόρτιση και δεν βοηθά κανένα αυτό.
Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως είναι το πώς κάθε χρόνο μιλάμε για τα ίδια πράματα χωρίς καμία ουσιαστική κίνηση ή ενέργεια είτε από την πολιτεία είτε και από εμάς τους ιδίους….καλά που υπάρχει και ο SKAI δηλαδή.
Πιστεύω ότι με αυτούς τους ρυθμούς που καίγονται τα δάση μας (που δε τα λές πλέον δάση….αλλά anyway), δε νομίζω ότι θα υπάρχει δένδρο σε απόσταση 120χλμ από την Αττική….με ότι αυτό και αν σημαίνει για το μικροκλίμα της πόλης μας.
Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως είναι το πώς κάθε χρόνο μιλάμε για τα ίδια πράματα χωρίς καμία ουσιαστική κίνηση ή ενέργεια είτε από την πολιτεία είτε και από εμάς τους ιδίους….καλά που υπάρχει και ο SKAI δηλαδή.
Πιστεύω ότι με αυτούς τους ρυθμούς που καίγονται τα δάση μας (που δε τα λές πλέον δάση….αλλά anyway), δε νομίζω ότι θα υπάρχει δένδρο σε απόσταση 120χλμ από την Αττική….με ότι αυτό και αν σημαίνει για το μικροκλίμα της πόλης μας.
-
Μαυρίζει η ψυχή, μόνο μια ευχή, να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που μας έχει πιάσει. Αυτό το πράσινο θέλει πάρα πολλά χρόνια για να ξαναγίνει. Με την προϋπόθεση να υπάρξει υλικό και όχι οικοπεδοποίηση .
Πάντα με εκπλήσσεις, φίλε Γιάννη, με τις μουσικές σου επιλογές .
Πάντα με εκπλήσσεις, φίλε Γιάννη, με τις μουσικές σου επιλογές .