Μεντεσεδες για foames
Μεντεσεδες για foames
Καλησπερα φιλοι μου. Μια πληροφορια σας παρακαλω. Ετοιμαζομαι να ξεκινησω την κατασκευη ενος DERPON προφιλ μοντελακι και με προβληματιζη τι μεντεσεδες να βαλω. Βρηκα στο εμποριο κατι μεντεσεδακια πλαστικα αλλα δεν ξερω αν κολανε με το φελιζολ.Δεν ξερω πως αλλιως να τα φτιαξω τα πιδαλια, να τα κοψω και να βαλω ταινια συσκευασιας πανω-κατω; Μηπως υπαρχη κατι αλλο; Παρακαλω τα φωτα σας. Ευχαριστω εκ των προτερων._Β_Ο+(*)
-
Απάντηση: Μεντεσεδες για foames
βάλε ταινία
υπάρχουν και άλλοι τρόποι όπως το να φτιάξεις μεντεσεδακια από flopydisc η μαιλαρ(αν το λέω σωστά) αλλά καμία μέθοδος δεν είναι καλύτερη από την ταινία που κρατά όλο το ailerοn ας πούμε σε όλη του την επιφάνεια το ενισχύει και ταυτόχρονα μεταφέρει την δύναμη του servo σε περισσότερη επιφάνεια
υπάρχουν και άλλοι τρόποι όπως το να φτιάξεις μεντεσεδακια από flopydisc η μαιλαρ(αν το λέω σωστά) αλλά καμία μέθοδος δεν είναι καλύτερη από την ταινία που κρατά όλο το ailerοn ας πούμε σε όλη του την επιφάνεια το ενισχύει και ταυτόχρονα μεταφέρει την δύναμη του servo σε περισσότερη επιφάνεια
Υπαρχουν και αυτα http://www.coolmodels.gr/34x1cahinge24pc-p-754.html
αλλα θα συμφωνησω με τον Αντωνη οτι το καλυτερο σε depron ειναι η ταινια.
αλλα θα συμφωνησω με τον Αντωνη οτι το καλυτερο σε depron ειναι η ταινια.
-
αυτοί είναι οι Mylar hinge που γράφω παραπάνω αλλα τους κολλαμε με ca σε ξύλινα η πολυεστερικά μοντέλα..........δεν είμαι σίγουρος για χρήση με άλλη κόλλα κατάληλη για depron
Air-crete έγραψε: ↑Καλησπερα φιλοι μου. Μια πληροφορια σας παρακαλω. Ετοιμαζομαι να ξεκινησω την κατασκευη ενος DERPON προφιλ μοντελακι και με προβληματιζη τι μεντεσεδες να βαλω. Βρηκα στο εμποριο κατι μεντεσεδακια πλαστικα αλλα δεν ξερω αν κολανε με το φελιζολ.Δεν ξερω πως αλλιως να τα φτιαξω τα πιδαλια, να τα κοψω και να βαλω ταινια συσκευασιας πανω-κατω; Μηπως υπαρχη κατι αλλο; Παρακαλω τα φωτα σας. Ευχαριστω εκ των προτερων._Β_Ο+(*)
Καλησπέρα
Μια άλλη λύση φτηνή και ασφαλής είναι η χρήση του υλικού του δίσκου που περιέχουν τα floppy disk που χρησιμοποιούσαμε στα κομπιούτερ. Αν έχεις πουθενα κρυμμένα , ανοιξε ένα βγάλε το δίσκο, κοψε λουρίδες λεπτές περίπου 7-1 εκ. και κόλλα με εποξική. Χρειάζεται βέβαια να ανοίξεις τις κατάλληλες σχησμές και από τις δύο μεριές. Μηδέν βάρος, δεν κόβεται με τίποτε.
Μ.Λ
καλησπερα.ακομα ενας τροπος ειναι και με την κολα uhu pure.κανεις το φαλτσο στο πιδαλιο και βαζεις την κολα ακριβως στην γωνια του φαλτσου περιμενεις 1 -1.5 λεπτο και μετα το κολας στο αεροπλανο.απο τοτε που το βρηκα δεν ξαναβαλα μεντεσεδες.σχεδον ολα τα μοντελα μου ετσι ειναι.
-
DAPIAS έγραψε: ↑καλησπερα.ακομα ενας τροπος ειναι και με την κολα uhu pure.κανεις το φαλτσο στο πιδαλιο και βαζεις την κολα ακριβως στην γωνια του φαλτσου περιμενεις 1 -1.5 λεπτο και μετα το κολας στο αεροπλανο.απο τοτε που το βρηκα δεν ξαναβαλα μεντεσεδες.σχεδον ολα τα μοντελα μου ετσι ειναι.
Επιβεβαιώνω του λόγου το αληθές...έχω δει μοντέλα του Δημήτρη να τρώνε τρομερά "χαστούκια" στον αέρα και ποτέ δεν ξεκόλησε κάποια επιφάνεια ελέγχου!!_P_P
Καλησπερα φιλοι μου.Σας ευχαριστω πολυ για τα φωτα σας. Ολες οι ιδεες μου φαινονται εφαρμοσιμες και πολυ καλες. Αλλη μια λυση που μου ειπε σημερα ενας φιλος και παλιος αερομοντελιστης ειναι κομματια απο ακτινογραφια, τα χρησιμοπιοι λεη και στα μεγαλα ακροβατικα αεροπλανα του χωρις απολυτος κανενα προβλημα. και παλι σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας.+(*)_Β_Ο