Καλησπερα σε ολους, με λενε Δημητρη, ειμαι νεος στο forum σας αλλα και
καινουριος "πιλότος" επισης!
Προσφατα αγορασα ενα:
Cessna 400 RTF BRUSHLESS 35MHz (Mode 1)
(Λογο του Mode 1 εκανα μια μετατροπη στο χειριστηριο
και εβαλα το throttle στην αριστερη μερια κανονικα και την πλοηγηση στα δεξια οπως στα mode 2.)
Ηθελα να ρωτησω, κανετε ποτε συναντησεις στην Αθηνα ολοι μαζι?
Αυτο που θελω ειναι αν μπορει καποιος σε μια τετοια συναντηση να ειναι μαζι
μου να μου δειξει πιθανα λαθη που κανω και γενικα αν χρειαστω την βοηθεια
του σε κατι, μιας και ειστε εμπειροι στον τομεα αυτο, να με βοηθησετε για αρχη!
Ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης Ελευσινα.
Νεος "Πιλοτος" :D
-
Απάντηση: Νεος "Πιλοτος" :D
Εχεις κανει ''προπονηση'' σε εξομειωτη να δεις απο που παει και απο που ερχεται το τ/κ μοντελλο σου?Αν οχι κανε το.Οδηγησου στο thread http://www.petame.gr/forumv/showthread.php?p=36906#post36906
εκει θα βρεις παλαιοτερους και νεοτερους που θα φροντισουν τουλαχιστον για την πιο ανωδυνη εισαγωγη σου στον αερομοντελλισμο.
Αν καποια στιγμη προχωρησεις πτητικα,σε περιμενουμε και στην στο βουνο-πτησεις πλαγιας.
Καλες απο-προσεγγισεις.
Στεφανος aka fazerdreamer.
εκει θα βρεις παλαιοτερους και νεοτερους που θα φροντισουν τουλαχιστον για την πιο ανωδυνη εισαγωγη σου στον αερομοντελλισμο.
Αν καποια στιγμη προχωρησεις πτητικα,σε περιμενουμε και στην στο βουνο-πτησεις πλαγιας.
Καλες απο-προσεγγισεις.
Στεφανος aka fazerdreamer.
MoRaLeSD έγραψε: ↑Ηθελα να ρωτησω, κανετε ποτε συναντησεις στην Αθηνα ολοι μαζι?
Αυτο που θελω ειναι αν μπορει καποιος σε μια τετοια συναντηση να ειναι μαζι
μου να μου δειξει πιθανα λαθη που κανω και γενικα αν χρειαστω την βοηθεια
του σε κατι, μιας και ειστε εμπειροι στον τομεα αυτο, να με βοηθησετε για αρχη!
Ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης Ελευσινα.
Καλημερα Δημήτρη και καλως ηλθες στην παρέα μας.
Μιας και μένεις στην ελευσίνα, ο κοντινότερος, για σενα, χώρος "συγκέντρωσης" αερομοντελιστών, ειναι η "αλανα του Ασπροπύργου". Εκει θα βρέις πολλά παιδιά πρόθυμα να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς
Αγαπητέ Δημήτρη
Αν δεν σε ενδιαφέρει πάλι και τόσο η απόσταση πέρνα απο Σχοινιά - Πάρκινγκ Μαραθώνα για να σε βοηθήσουμε επι τόπου.
Συνήθως είμαστε εκεί κάθε απόγευμα αποι τις 5.30 και μετά έως ότου βραδυάσει....
Καλές πτήσεις
Τρύφωνας
Αν δεν σε ενδιαφέρει πάλι και τόσο η απόσταση πέρνα απο Σχοινιά - Πάρκινγκ Μαραθώνα για να σε βοηθήσουμε επι τόπου.
Συνήθως είμαστε εκεί κάθε απόγευμα αποι τις 5.30 και μετά έως ότου βραδυάσει....
Καλές πτήσεις
Τρύφωνας
καλως ηλθες δημητρη ..συνφωνω με τον 3Φ ολο και καποιος ειναι στο παρκινγκ μαραθωνα.. μονο οταν φυσσαει μανιασμενα δεν παμε....
συγκεκριμενα εκει μαζευομαστε... http://maps.google.com/maps?q=38.142460,+23.969997&num=1&t=h&vps=1&jsv=265c&sll=38.07264,23.965542&sspn=0.023162,0.029663&hl=en&ie=utf8&geocode=FfwBRgIdzcBtAQ&split=0
συγκεκριμενα εκει μαζευομαστε... http://maps.google.com/maps?q=38.142460,+23.969997&num=1&t=h&vps=1&jsv=265c&sll=38.07264,23.965542&sspn=0.023162,0.029663&hl=en&ie=utf8&geocode=FfwBRgIdzcBtAQ&split=0