Κακος Flight Simulator
Κακος Flight Simulator
Καλησπερα σε ολους. Αγορασα σημερα εναν Flight Simulator (http://www.planodio.gr/shop/dynam-usb-flight-simulator-4-channel.html
) ,δεν τον πηρα απο αυτο το καταστημα απλα τον βαζω για να τον δειτε. Το προγραμα που εχει μεσα "FMS" για καποιο λογο δεν ανοιγει. Εχω windows 7, υπαρχει καποια λυση για το συγκεκτιμενο?Η υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που μπορω να κατεβασω? Ευχαριστω :)
) ,δεν τον πηρα απο αυτο το καταστημα απλα τον βαζω για να τον δειτε. Το προγραμα που εχει μεσα "FMS" για καποιο λογο δεν ανοιγει. Εχω windows 7, υπαρχει καποια λυση για το συγκεκτιμενο?Η υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που μπορω να κατεβασω? Ευχαριστω :)
Απάντηση: Κακος Flight Simulator
MoRaLeSD έγραψε: ↑Καλησπερα σε ολους. Αγορασα σημερα εναν Flight Simulator (http://www.planodio.gr/shop/dynam-usb-flight-simulator-4-channel.html
σε windows 7 ultimate παντως εμενα δεν μου παιζει...παρε τον phoenix για εξωμοιωτη που εχει και τα κανονικα μοντελα
-
MoRaLeSD έγραψε: ↑Καλησπερα σε ολους. Αγορασα σημερα εναν Flight Simulator (http://www.planodio.gr/shop/dynam-usb-flight-simulator-4-channel.html
Καλή σου μέρα. Εάν είσαι κάπου εδώ πάνω μπορώ να σου δώσω τον Aerofly σπασμένο. Εγώ ψηφίζω Aerofly ή ακόμα καλύτερα real flight.
Φιλικά
Απόστολος.
GREECEPILOT έγραψε: ↑Καλή σου μέρα. Εάν είσαι κάπου εδώ πάνω μπορώ να σου δώσω τον Aerofly σπασμένο. Εγώ ψηφίζω Aerofly ή ακόμα καλύτερα real flight.
Φιλικά
Απόστολος.
αδερφε pilot το Aerofly παιζει με το καλωδιο φοινιξ?το ξεθαψα και εγω σπασμενο και λεω να το κοιταξω...
Το πρόβλημα είναι ότι τα Windows 7 δεν υποστηρίζουν άμεσα το OpenGL. Χρειάζονται drivers της κάρτας γραφικών που να υποστηρίζουν OpenGL και μετά παίζουν.
-
Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΛΩΤΟΣ έγραψε: ↑αδερφε pilot το Aerofly παιζει με το καλωδιο φοινιξ?το ξεθαψα και εγω σπασμενο και λεω να το κοιταξω...
Καλησπέρααα....Νομίζω ,από ότι άκουσα από έναν ελικοπτερά εδώ πάνω ,ότι παίζει.....Καλύτερα να το τσεκάρεις και εσύ._P_P
το aerofly (οπως και το G4.5), μου παιζουν μια χαρα στα windows 7 χωρις να χρειαστει κανενας driver....και ειναι κ τα 2 συμβατα με το καλωδιο της GWS για τη 6ΕΧ μου....
-
stav έγραψε: ↑το aerofly (οπως και το G4.5), μου παιζουν μια χαρα στα windows 7 χωρις να χρειαστει κανενας driver....και ειναι κ τα 2 συμβατα με το καλωδιο της GWS για τη 6ΕΧ μου....
Καλημέρα.Λωτέ έλαβες τις απαντήσεις σου?? Thanks ΣΤΑΒ..._P_P