sokratis έγραψε: ↑Αυτο θα πρεπει να το μαθεις επισημα απο την ΥΠΑ,αφου τους ρωτησεις.Μην περιμενεις ομως να μαθεις και πολλα.Εγω εχω ζητησει εδω και πολυ καιρο απο τους υπαλληλους στα Γιαννενα τι εγγραφα θελουν προκειμενου να μου επιτρεψουν να πεταω,κι ακομη ψαχνουν να βρουν και συσκεφτονται.....`M`
Εγω βεβαια γνωριζω τι πρεπει να εχω,απλα οι ανθρωποι ειναι ασχετοι,ανευθυνοι και βλακες και γι`αυτο φοβουνται να μου απαντησουν....."εγγραφως"....
Δυστυχώς φίλε μου στην Ελλάδα έτσι είναι...
Αν δεν τρέξεις, δεν ρωτήσεις και δεν τσακωθείς πολλές φορές μαζί τους, άκρη με την ΥΠΑ δεν θα βγάλεις ποτέ...
Ακριβως ετσι ειναι,θελει ατσαλινα νευρα,επιμονη και υπομονη,στο τελος ομως θα αμοιφθεις,(αν δεν τα εχεις παιξει....).Προσφατο παραδειγμα το δικο μου,οπου μετα απο καταγγελιες,τηλεφωνηματα,επιστολες,δημοσιευσεις και σκληρο αγωνα ενος ετους,καταφερα και υποχρεωσαμε τον διοικητη της ΥΠΑ με κορυφαιο στελεχος-διευθυντη να επισκεφτουν τα Γιαννενα καλεσμενοι της Λεσχης μας,οπου ακουσανε τα παραπονα μας,παρουσια εκπροσωπων σωματειων των Ιωαννινων,Πρεβεζας,Λευκαδας,Ηγουμενιτσας αλλα και ιδιωτων.Το αποτελεσμα ηταν να ξεσκεπαστουν οι υπαλληλοι του αεροδρομιου που παρατυπουσαν και δημιουργουσαν απιστευτα προβληματα και να δοθουν λυσεις σε μεγαλα προβληματα που αντιμετωπιζαμε.Οι υπαλληλοι εξευτελιστηκαν μιας και δεχτηκαν τις ομαδικες επιθεσεις ολων των παρεβρισκομενων και τραπηκαν σε ατακτη υποχωρηση(τους περιμενει κι ο εισαγγελεας....).Φανηκε επισης η γυμνια καποιων "ιστορικων" σωματειων που μετα απο 36 χρονια παρουσιας,δεν εχουν να δειξουν καμια απολυτως δραστηριοτητα σημερα.Θεσαμε σοβαρα αιτηματα και δειξαμε οτι εχουμε λογο,αποψη και δεν το βαζουμε κατω.Η πρωτη νικη ειναι γεγονος και προχωραμε ακαθεκτοι και στην επομενη κατακτηση.Ετσι κερδιζονται οι μαχες.Επομενος στοχος,η ενεργοποιηση του αεροδρομιου Κατσικας και οι πτησεις ανεμοπτερων παλι στα Γιαννενα.Επισης η δημιουργια πεδιων σε ολη την Ηπειρο(ενα σε καθε Νομό)και η προσελκυση νεων παιδιων στο χωρο.Μην τους φοβαστε,γιατι μας φοβουνται περισσοτερο.....
Χαίρομαι! Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που το παλεύουν. Γιατί αυτοί μόνο με εκφοβισμό έχουν μάθει να δουλεούν.. Όπως και οι υπόλοιπες κρατικές υπηρεσίες άλλωστε.
Απανω τους και μη φοβαστε κανενα κερατα.Ας σταματησουμε επιτελους να σκυβουμε τη μεση στα λαμογια κι ας τους δωσουμε μια γερη κλωτσια στον πισινο για να πανε απο κει που ηρθαν.~!!
Αλοιμονό μας εάν δεχτούμε να περάσει το μήνυμα ότι μόνο με γερές κλωτσιές εκφοβισμό - απειλές -εξαναγκασμούς ,βρισιές και λασπολογίες τύπου κερατάδες -λαμόγια - βλάκες , κλέφτες και ένα σορό άλλα κοσμητικά επίθετα προς υπαλλήλους αλλά και συναθλητές μας όπως τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε συχνά στα μηνύματα διαφόρων κυρίων , μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας.
Κύριοι στο χώρο του αεραθλητισμού
τα προβλήματα λύνονται διά παντός όταν ξέρουμε να συζητάμε και με επιχειρήματα να πείθουμε και τους "άσχετους" για το δίκαιο των αιτήματών μας.
Είναι ο δύσκολος μα ο σωστός δρόμος..
(όξω απ' δώ πηγαίντε να πολεμήσετε και να βγάλετε τα μάτια σας )
Καλά αυτοί οι διαχειριστές πάλι "κοιμούνται"?
Οι διαχειριστές δεν κοιμούνται sofoklis ……………..απλά δεν φιμώνουν
Όταν χρειάστηκε έγιναν συστάσεις διεγράφησαν και μηνύματα
Οι απόψεις και οι εκφράσεις σας διαβάζονται και κοστολογούνται από τα μέλη και μη …………..τα συμπεράσματα βγαίνουν
Η λογοκρισία είναι περιττή
sofoklis έγραψε: ↑Αλοιμονό μας εάν δεχτούμε να περάσει το μήνυμα ότι μόνο με γερές κλωτσιές εκφοβισμό - απειλές -εξαναγκασμούς ,βρισιές και λασπολογίες τύπου κερατάδες -λαμόγια - βλάκες , κλέφτες και ένα σορό άλλα κοσμητικά επίθετα προς υπαλλήλους αλλά και συναθλητές μας όπως τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε συχνά στα μηνύματα διαφόρων κυρίων , μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας.
Κύριοι στο χώρο του αεραθλητισμού
τα προβλήματα λύνονται διά παντός όταν ξέρουμε να συζητάμε και με επιχειρήματα να πείθουμε και τους "άσχετους" για το δίκαιο των αιτήματών μας.
Είναι ο δύσκολος μα ο σωστός δρόμος..
(όξω απ' δώ πηγαίντε να πολεμήσετε και να βγάλετε τα μάτια σας )
Καλά αυτοί οι διαχειριστές πάλι "κοιμούνται"?
Φίλε sofoklis έχω την εντύπωση ότι μόνο λόγια είστε η "άλλη" πλευρά....Συγγνώμη αν κάτι έχω καταλάβει λάθος αλλά όλα όσα παραθέτει ο Σωκράτης αποδεικνύουν τα αντίθετα από όλα όσα ισχυρίζεται ότι έχει πετύχει η Αερολέσχη εκεί...Λυπάμαι που θα στο πω αλλά μερικά τηλεφωνήματα που είχα πριν λίγες μέρες για το θέμα ,από κάποιους παλιούς συναδέλφους χειριστές από την Αθήνα (...γιατί πολλοί μπαίνουν και διαβάζουν και ας μην παίρνουν θέση εγγράφως...) , μου έδειξαν ότι πραγματικά το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων είναι ίσως από τα πιο "επικυρηγμένα" non-friendly στην Ελλάδα!! Ψάξε λίγο και θα δεις...θα έχεις τις επαφές σου και εσύ όπως όλοι μας εξάλλου...
Έαν είναι non-friendly (που για μένα είναι), θα το αποφασίσει η ΥΠΑ.
Βέβαια από όσο γνωρίζω (ίσως να κάνω και λάθος) δεν κάνει απολύτως τίποτα...
Από την στιγμή όμως που υπάρχει κόσμος που θέλει να πετάει και να ασχοληθεί με τον αεραθλητισμό δεν μπορεί το αεροδρόμιο να ανοίγει μόνο όποτε βολεύει ορισμένους και να τους εμποδίζουν να πετάνε απλά και μόνο επειδή είναι ευθυνόφοβοι...
jkatsou έγραψε: ↑Έαν είναι non-friendly (που για μένα είναι), θα το αποφασίσει η ΥΠΑ.
Βέβαια από όσο γνωρίζω (ίσως να κάνω και λάθος) δεν κάνει απολύτως τίποτα...
Mα το non-friendly δεν το καθορίζουμε εμείς αλλά αυτοί που το "διαχειρίζονται"....
..........καταλαβαίνω το πρόβλημα αλλά ας μείνουμε στο θέμα ώστε όποιος ενδιαφέρεται να μην απογοητευθεί πριν καν ξεκινήσει αλλά να πάρει πληροφορίες για το ppl
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑..........καταλαβαίνω το πρόβλημα αλλά ας μείνουμε στο θέμα ώστε όποιος ενδιαφέρεται να μην απογοητευθεί πριν καν ξεκινήσει αλλά να πάρει πληροφορίες για το ppl
Έχεις δίκιο.Εδώ θα ήθελα να προσθέσω το εξής : όποιος θέλει να ασχοληθεί ,πριν αποφασίσει τον τύπο της πτήσης που θέλει να κάνει ,να πάρει όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορεί για το πως μπορεί να αξιοποιήσει το πτυχίο του...είναι πολύ σοβαρός ο περιορισμός των αεροδρομίων στην χώρα μας!!!..._P_P