Διάβασα όλα όσα γράφετε και οι ενστάσεις μου είναι πολλές ...και σε διάφορα μεγέθη.
Προτείνω τα εξής:
Α) Να διαβάσετε προσεκτικά ΟΛΑ όσα γράφει ο bladeskiller. Ορθότερος λόγος και πιο εμπεριστατωμένος, δε μπορεί να υπάρξει.
Β) Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε καταγγελία, επεκτείνετε τους όρχεις σας τόσο, ώστε να καταφέρνετε να μιλάτε με ονόματα και όχι με μισόλογα.
Με αυτόν τον τρόπο, η μπάλα δε θα παίρνει και άλλους αφενός, αφετέρου ο καταστηματάρχης θα σκεφτεί πολύ να ξαναλειτουργήσει έτσι.
Αν δεν είστε σε θέση να ανταπεξέρθετε στην επώνυμη καταγγελία σας, τα κουτσομπολιά και οι υποθέσεις θεωρώ ότι απλώς
διαιωνίζουν τις Ελληνικές κλαψο-μου-νιές. Πρέπει να ξεφύγουμε επιτέλους!
Λοιπον, ονόματα κύριοι. Για να δούμε!
Πάμε καλά?
Απάντηση: Πάμε καλά?
Γιάννης Ζαφείρης έγραψε: ↑Διάβασα όλα όσα γράφετε και οι ενστάσεις μου είναι πολλές ...και σε διάφορα μεγέθη.
Προτείνω τα εξής:
Α) Να διαβάσετε προσεκτικά ΟΛΑ όσα γράφει ο bladeskiller. Ορθότερος λόγος και πιο εμπεριστατωμένος, δε μπορεί να υπάρξει.
Β) Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε καταγγελία, επεκτείνετε τους όρχεις σας τόσο, ώστε να καταφέρνετε να μιλάτε με ονόματα και όχι με μισόλογα.
Με αυτόν τον τρόπο, η μπάλα δε θα παίρνει και άλλους αφενός, αφετέρου ο καταστηματάρχης θα σκεφτεί πολύ να ξαναλειτουργήσει έτσι.
Αν δεν είστε σε θέση να ανταπεξέρθετε στην επώνυμη καταγγελία σας, τα κουτσομπολιά και οι υποθέσεις θεωρώ ότι απλώς
διαιωνίζουν τις Ελληνικές κλαψο-μου-νιές. Πρέπει να ξεφύγουμε επιτέλους!
Λοιπον, ονόματα κύριοι. Για να δούμε!
Μιας και θες να τεντώσουμε τους ορχεις μας οπως λές Γιαννη, ο εν λόγω "εμπορος" ειναι ο κκ Κουτσός.
Εδώ και μηνες εχει ριξει την τιμή του p51 της Topflite στα 290 ευρώ διατειρώντας την τιμη του p47 στα 360 ευρώ.
Την προηγούμενη λοιπόν εβδομάδα, κατεβασε το p47 στα 325 ευρω και ανεβασε το p 51 επίσεις στα 325 ευρώ.
Εμενα αυτό μου δείχνει ΚΟΡΟΪΔΙΑ. Και όπως ειπα σε προηγούμενο ποστ θα προσπαθήσω να μην ξαναπατήσω στο συγκεκρημένο μαγαζί.
Να σημειώσω ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα τα ειχε αρχικά στα 350 ευρώ και τα δυο.
-
Πάμε καλά?
Χαίρομαι με το "τέντωμα" Γιάννο και έτσι πρέπει να γίνεται, για να τελειώνουμε με τα παραμύθια.
Προσωπικά, δεν κάνω εμπορική καριέρα στο μοντελισμό και το γνωρίζετε καλά οι περισσότεροι. Το αντικείμενό μου είναι παντελώς διαφορετικπό και -μάλιστα- θα έλεγα ότι το εμπόριο μου προκαλεί τόση αηδία, που κατάφερε να μου χαλάσει το hobby, όπως επίσης και να με αναγκάσει να "δώσω σκυτάλη" σε άλλον, με μεγαλύτερη υπομονή και δύναμη από εμένα.
Ωστόσο, -επαναλαμβάνω-, δεν είναι σωστό να "αιωρούνται" κουβέντες. Για ό,τι μας ενοχλεί, θα χρησιμοποιούμε ονόματα. Κρατάτε αποδείξεις για να είστε καλυμένοι, κάντε print screen στις οθόνες σας και ξεμπροστιάστε όποιον κάνει πονηριές εις βάρος των καταναλωτών, αλλά και των υπολοίπων. Τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τη σχολιάζω, γιατί δε νομίζω ότι πρόκειται και για κάτι σοβαρό.
Το σωστό πάντως είναι οι ονομαστικές αναφορές και έτσι ΠΡΕΠΕΙ να μάθουμε να λειτουργούμε όλοι.
Οι γενικοί αφορισμοί, ο αποκλεισμός του Ελληνικού εμπορίου, η στροφή στο φθηνό Κινέζικο και η παρανομία, θα αποτελειώσει την αγορά, αλλά και θα μειώσει τις πιθανότητες ενός τίμιου εμπόρου, να καταφέρει να επιβιώσει.
Η επιβίωσή του, δεν αφορά μονάχα τον εαυτό του, αλλά και τον δικό μας ως μοντελιστές.
Καλή συνέχεια..
Προσωπικά, δεν κάνω εμπορική καριέρα στο μοντελισμό και το γνωρίζετε καλά οι περισσότεροι. Το αντικείμενό μου είναι παντελώς διαφορετικπό και -μάλιστα- θα έλεγα ότι το εμπόριο μου προκαλεί τόση αηδία, που κατάφερε να μου χαλάσει το hobby, όπως επίσης και να με αναγκάσει να "δώσω σκυτάλη" σε άλλον, με μεγαλύτερη υπομονή και δύναμη από εμένα.
Ωστόσο, -επαναλαμβάνω-, δεν είναι σωστό να "αιωρούνται" κουβέντες. Για ό,τι μας ενοχλεί, θα χρησιμοποιούμε ονόματα. Κρατάτε αποδείξεις για να είστε καλυμένοι, κάντε print screen στις οθόνες σας και ξεμπροστιάστε όποιον κάνει πονηριές εις βάρος των καταναλωτών, αλλά και των υπολοίπων. Τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τη σχολιάζω, γιατί δε νομίζω ότι πρόκειται και για κάτι σοβαρό.
Το σωστό πάντως είναι οι ονομαστικές αναφορές και έτσι ΠΡΕΠΕΙ να μάθουμε να λειτουργούμε όλοι.
Οι γενικοί αφορισμοί, ο αποκλεισμός του Ελληνικού εμπορίου, η στροφή στο φθηνό Κινέζικο και η παρανομία, θα αποτελειώσει την αγορά, αλλά και θα μειώσει τις πιθανότητες ενός τίμιου εμπόρου, να καταφέρει να επιβιώσει.
Η επιβίωσή του, δεν αφορά μονάχα τον εαυτό του, αλλά και τον δικό μας ως μοντελιστές.
Καλή συνέχεια..
Ίσως να μην ενδιαφέρει κάποιους και σίγουρα δεν έχω καμία σχέση (προσωπική/επαγγελματική) με τον κκ. Κουτσό, αλλά ίσως ανέβασε την τιμή στο P-51, σε πολλά άλλα όμως την κατέβασε και αρκετά (μέχρι και 22% σε αεροπλάνο που με ενδιαφέρει είδα), που πλέον πλησιάζουν τιμές Αμερικής! Αναφέρομαι στην Top Flite.
Αγαπητοί φίλοι,
Δικαίωμα του καθενός εμπόρου είναι να κάνει ότι θέλει και να πουλάει τα εμπορεύματά του όσο εκείνος εκτιμάει. Αλίμονο να κάνουμε ότι θέλουμε στα μαγαζιά του καθενός.
Αν οποιοσδήποτε θίγεται απο τις τιμές του χ εμπόρου ή του ψ εμπόρου ας μην ξαναψωνήσει απο εκεί που θίγεται.
Οι αμερικάνοι απλά λένε: "Take it or leave it" . Απλά πράγματα. Δηλαδή σε μετάφραση: "Πάρτο ή αστο στο ράφι".
Αν λοιπόν δεν θέλει κάποιος να ψωνίσει απο την εγχώρια αγορά, ας ψωνίσει απο εκεί που θα τον φωτίσει ο θεός.
Τρύφωνας
Δικαίωμα του καθενός εμπόρου είναι να κάνει ότι θέλει και να πουλάει τα εμπορεύματά του όσο εκείνος εκτιμάει. Αλίμονο να κάνουμε ότι θέλουμε στα μαγαζιά του καθενός.
Αν οποιοσδήποτε θίγεται απο τις τιμές του χ εμπόρου ή του ψ εμπόρου ας μην ξαναψωνήσει απο εκεί που θίγεται.
Οι αμερικάνοι απλά λένε: "Take it or leave it" . Απλά πράγματα. Δηλαδή σε μετάφραση: "Πάρτο ή αστο στο ράφι".
Αν λοιπόν δεν θέλει κάποιος να ψωνίσει απο την εγχώρια αγορά, ας ψωνίσει απο εκεί που θα τον φωτίσει ο θεός.
Τρύφωνας
Mogolos έγραψε: ↑
Εδώ και 2-3 μηνες συγκεκριμένο μαγαζί είχε ρίξει την τιμή ενος μοντέλου. Δεν έλεγε πουθενά ότι ήταν προσφορά ή κάτι τέτοιο.
Παράλληλα όμως δεν ειχε κάνει το ίδιο σε αντίστοιχο μοντέλο της ίδια εταιρείας που μεχρι τότε είχαν την ιδια ακριβώς τιμή. Ειχα λοιπόν την απορεία γιατί γινεται αυτό, και σε κουβέντες με μοντελιστές όλοι έλεγαν το ιδιο...
..."ειδες έπεσε η τιμή, αλλα στο άλλο την εχει ίδια!"
Τις τελευταίες μερες λοιπόν πληροφορήθηκα ότι έπεσε η τιμή και του 2ου μοντέλου. Μπαινω να δώ με χαρά και πράγματι ηταν φτινότερο. Ελα όμως που την διαφορά της τιμής την "πείρε" το 1ο μοντέλο!!!!
Και ερωτώ: κύριοι μήπως μας περνάτε για μ@λ@κες?>:(`M`
Εγώ δέν μπορώ να καταλάβω πού είναι το μεμπτό σε αυτό πού συνέβη!
Δηλαδή για να καταλάβω,άν ένα μαγαζί μετά από 2-3 μήνες αναπροσαρμόσει τις τιμές του,για τον οποιοδήποτε λόγο και τις αναρτήσει στην ιστοσελίδα του,αποτελεί κοροιδία απέναντι στους πελάτες του??
Φιλικά
Γιώργος Μάρρος
-
ο Τρύφωνας το έθεσε σωστά ..........κάθε έμπορος πουλάει τα εμπορεύματά του όσο εκείνος εκτιμάει Ας μη ξεχνάμε ότι πολλές από τις αναπροσαρμογές μπορεί να οφείλονται πχ σε νέα παραλαβή με διαφορετική τιμή από τον αποστολέα η ακόμη και στο νόμο της προσφοράς ζήτησης
Επιλογή μας αν θα προβούμε σε αγορά
Επιλογή μας αν θα προβούμε σε αγορά