t/k art tech 40 mhz help

monster_maniakos

Απάντηση: t/k art tech 40 mhz help

Δημοσίευση από monster_maniakos »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: Πραγματικά δεν ξέρω τι θα ήθελες να προγραμματίσεις σε μια τηλση αυτής της κατηγορίας ούτε και ξέρω αν η e-fly που σου έδειξα προγραμματίζεται γιατί 'όπως σου είπα δεν την έχουμε πάρει ακόμη
Σε μία τηλση το πρώτο που κοιτάμε είναι η αξιοπιστία της και όχι τα gadget που έχει ............που πιθανόν να μη τα χρησιμοποιήσουμε ποτέ σε μοντέλα σαν αυτά για τα οποία προορίζεται μια τέτοιου είδους οικονομική λύση
Σε απαιτητικότερα μοντέλα θα ήθελες κάποια καλύτερη fullrange γιατί εδω προέχει η ασφάλεια και όχι η τσέπη

Θα ήθελα να σου πώ κάτι μια και είσαι νέος στο petame για να μή έχουμε παρεξηγήσεις
Εμείς εδώ δεν έχουμε καταστήματα .................είμαστε μοντελιστές και το μόνο που θέλουμε είναι το καλό των συναδέλφων μας
Οτι και να αποφασίσεις καλές και ασφαλείς πτήσεις

η τ/κ θα μπει σε ενα 3D και σε ενα ανεμοπτερο οποτε δεν θελω να δωσω περισσοτερα!!τωρα αν το 3D δεν ηταν προφιλ θα εβαζα καλυτερη μια της futaba !!αλλα πιστευω απο εσας κανενας σας στα 14 του ειχε την δυνατοτητα να δωσει μονο 200 ευρω για 1 τ/κ!!!με 200 ευρω και πιο λιγα εχω στησει το αεροπλανακι ολοκληρο !!400 ευρω οσο μαλλον να φορεσω και καλα πραγματα θα πηγενε πανω απο 450-500 ευρω το μοντελο και το αλλο αντε να πηγενε 200-250!!
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Monster maniakos Πού πετάς;;;
monster_maniakos

Δημοσίευση από monster_maniakos »

Τρύφωνας έγραψε: Monster maniakos Πού πετάς;;;

σαλαμινα σε 2 αλανες συγκεκριμενα!!στην μια ειμαι μονος μου και στην αλλη εχει κοσμο αλλα της πτησεις δεν τις κανουμε απο πανς μας αλλα μπροστα μας!!

γιατι ρωτας? για να αποφυγεις μην φας κανενα αεροπλανο στο κεφαλι ? :p μην παθει κανενα προβλημα η τ/κ και να τρεχει ο κοσμος ?:p
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Όχι. Ρωτάω μπας και ήσουν κοντά μας και ερχόσουν να σε βοηθήσουμε (real time) στο Μαραθώνα. Από το φόρουμ η βοήθεια είναι σχετική. Στο real time τα πράγματα είναι πιο εύκολα για όλους μας...
Καλές πτήσεις φίλε
Τρύφωνας
hlsat

Δημοσίευση από hlsat »

Καλημερα. Με αφορμη μια ερωτηση για μια τηλεκατευθυνση που ειχε αγοραστει, διαβασα κατι που τελευταια εχει γινει μοδα σε ολες τις συζητησεις. Αφορα στην αντιπαραθεση ως προς το ποιο ειναι πιο σιγουρο, ποιο ειναι πιο καλο, ποιο ειναι το φθηνοτερο και τι γινεται με τα Ελληνικα μαγαζια και τους μαγαζατορες.
Η παγκοσμιοποιηση εχει φερει πολλες αλλαγες στη συμπεριφορα του καθενος μας, οποτε την ευθυνη την εχει αποκλειστικα και μονο ο καθε ενας ξεχωριστα, για τις οποιες αποφασεις μας. Τωρα οσο αφορα τα επωνυμα και ανωνυμα προιοντα, ο μυθος εχει αλλαξει δυστυχως και αυτο το λεω -τουλαχιστον για τα ηλεκτρονικα-, γιατι ειμαι επαγγελματιας -και οπως λεγεται- 40 χρονια φουρναρης εχω δει και εχω ψησει.
jaames74

Δημοσίευση από jaames74 »

hlsat έγραψε: Τωρα οσο αφορα τα επωνυμα και ανωνυμα προιοντα, ο μυθος εχει αλλαξει δυστυχως και αυτο το λεω -τουλαχιστον για τα ηλεκτρονικα-, γιατι ειμαι επαγγελματιας -και οπως λεγεται- 40 χρονια φουρναρης εχω δει και εχω ψησει..

Μπορείς να γίνεις πιο κατανοητός?
raptor30

Δημοσίευση από raptor30 »

Εγω παντος απο Hobby King που αγοραζω παρα πολλα πραματα ,σχεδον ολα
ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος ,απο heli kit μεχρι epoxy για τα αεροπλανακια μου ,δεν εχω απολυτος κανενα παραπονο .Βεβαια για Τ/Κ εχω μια Futaba 7c
και καλο θα ειναι εκει να επενδυσεις καποια χρηματα αν θες να ασχοληθεις σοβαρα με το μοντελισμο.
ο Λακης ο Λωτος

Δημοσίευση από ο Λακης ο Λωτος »

Ας μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα... πιοτητα και αξιοπιστια ελληνικων με ξενων μαγαζιων και online χωρων δεν μπορει να συγκριθει ουτε εαν ζουμε στο star wars...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεκατεύθυνση - Πομπός - Δέκτης - Servo - accessories & Flight Simulators”