Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Πραγματικά δεν ξέρω τι θα ήθελες να προγραμματίσεις σε μια τηλση αυτής της κατηγορίας ούτε και ξέρω αν η e-fly που σου έδειξα προγραμματίζεται γιατί 'όπως σου είπα δεν την έχουμε πάρει ακόμη
Σε μία τηλση το πρώτο που κοιτάμε είναι η αξιοπιστία της και όχι τα gadget που έχει ............που πιθανόν να μη τα χρησιμοποιήσουμε ποτέ σε μοντέλα σαν αυτά για τα οποία προορίζεται μια τέτοιου είδους οικονομική λύση
Σε απαιτητικότερα μοντέλα θα ήθελες κάποια καλύτερη fullrange γιατί εδω προέχει η ασφάλεια και όχι η τσέπη
Θα ήθελα να σου πώ κάτι μια και είσαι νέος στο petame για να μή έχουμε παρεξηγήσεις
Εμείς εδώ δεν έχουμε καταστήματα .................είμαστε μοντελιστές και το μόνο που θέλουμε είναι το καλό των συναδέλφων μας
Οτι και να αποφασίσεις καλές και ασφαλείς πτήσεις
η τ/κ θα μπει σε ενα 3D και σε ενα ανεμοπτερο οποτε δεν θελω να δωσω περισσοτερα!!τωρα αν το 3D δεν ηταν προφιλ θα εβαζα καλυτερη μια της futaba !!αλλα πιστευω απο εσας κανενας σας στα 14 του ειχε την δυνατοτητα να δωσει μονο 200 ευρω για 1 τ/κ!!!με 200 ευρω και πιο λιγα εχω στησει το αεροπλανακι ολοκληρο !!400 ευρω οσο μαλλον να φορεσω και καλα πραγματα θα πηγενε πανω απο 450-500 ευρω το μοντελο και το αλλο αντε να πηγενε 200-250!!