Καθίσματα από πραγματικό αεροπλάνο ???

Απάντηση
Nick1150

Καθίσματα από πραγματικό αεροπλάνο ???

Δημοσίευση από Nick1150 »

Ήρθε η ώρα να μελετήσω σιγά σιγά την επένδυση σε 2 καθίσματα (Κυβερνήτη - Συγκυβερνήτη) για το cockpit μου

Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό το χόμπυ, επενδύουμε πολλές φορές σε διαφορετικά πράγματα. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορείς να επενδύσεις σε όλο το cockpit στα καλύτερα αξεσουάρ που υπάρχουν. Έτσι άλλος επενδύει στα χειριστήρια αλλά κάνει οικονομία στους projector-ες, άλλος φτιάχνει καθίσματα με ξυλοκατασκευή ή αγοράζει μεταχειρισμένα καθίσματα αυτοκινήτου και τα μεταποιεί σε αεροπλάνου ή αγοράζει πραγματικά καθίσματα από 737 !!! Ο καθένας ανάλογα με τα γούστα του, την ικανότητα του, την τσέπη του, και την τρέλα του επενδύει αλλού πολύ και αλλού λιγότερο δλδ.

Εγώ θέλω το cockpit μου να έχει πραγματικά καθίσματα από 737, είναι η παραξενιά μου... έτσι το έχω ονειρευτεί βρε αδελφέ... `M`

Το ερώτημα τώρα είναι τώρα... έχουμε εδώ στην Ελλάδα κάποιο νεκροταφείο αεροπλάνων ή υπάρχει κάποιος (πχ. μοναστηράκι ; ) που να έχει τέτοιου είδους αξεσουάρ από πραγματικά αεροπλάνα ;

Έχετε δει κάτι βρε παιδιά ;

Παλιά θυμάμαι σε μια βόλτα στο μοναστηράκι είχα δει σε ένα μαγαζί με αντίκες κάτι όργανα από αεροπλάνο, μήπως έχει πάρει το μάτι σας κάτι ;

Ευχαριστώ

Νίκος
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Καθίσματα από πραγματικό αεροπλάνο ???

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

με τέτοιο cocpit όλοι τέτοιο κάθισμα θα θέλαμε αλλα μάλλον δεν θα βρείς στην Ελλάδα ........

ps αν όμως βρείς και νομίζεις οτι θα χρειαστεί νέα ταπετσαρία να ξέρεις οτι έχουμε μοντελιστή ταπετσέρη .......που είμαι σίγουρος πως ακόμη και κάθισμα αυτοκινήτου θα μπορούσε να το μετατρέψει σε 737
Nick1150

Απάντηση: Καθίσματα από πραγματικό αεροπλάνο ???

Δημοσίευση από Nick1150 »

Ενδιαφέρον Αντώνη...

Μπορώ να έχω το όνομα του με πμ για να επικοινωνήσω ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Flight Simulator - Εικονικές Πτήσεις & Αεροπορικές Εταιρείες”