οι κατασκευες μου CNC πρεπει να το δειτε αυτο
Απάντηση: οι κατασκευες μου CNC πρεπει να το δειτε αυτο
Ωραια κατασκευη μπραβο.Αλλα εχω καποιες ερωτησης!!
Με το Mach το δουλευεις?
Σε τι ακριβια φτανεις?
Και τι επαναλιψημοτητα εχεις?
Γενικα πως βγαζεις ακρη με τα ηλεκτρονικα,το΄χω κοιταξει και ΄γω λιγο το θεμα.....αλλα ποοολυ μπερδεμα!!!!!Θα ηθελα λιγο τη βοηθια σου αν ειναι δυνατων.
<:-)>>
Με το Mach το δουλευεις?
Σε τι ακριβια φτανεις?
Γενικα πως βγαζεις ακρη με τα ηλεκτρονικα,το΄χω κοιταξει και ΄γω λιγο το θεμα.....αλλα ποοολυ μπερδεμα!!!!!Θα ηθελα λιγο τη βοηθια σου αν ειναι δυνατων.
-
yiorgos έγραψε: ↑Ωραια κατασκευη μπραβο.Αλλα εχω καποιες ερωτησης!!
Με το Mach το δουλευεις?
Σε τι ακριβια φτανεις?
ναι με το μαχ το δουλεύω.
όσο για την ακρίβεια νομίζω πώς τα Φώτο τα λένε όλα
Και τι επαναλιψημοτητα έχεις? τι εννοείς επαναλιψημοτητα???
όσο για το πολύ μπέρδεμα κάνεις λάθος έχει πααααρα πολύ μπέρδεμα πρέπει να κατέχεις το ηλεκτρονικό ένα λάθος και έκαψες το σύστημα σε κλάσματα δευτερόλεπτου
αλλά πρέπει να κατέχεις και τα αγγλικά
αν θες τιν βοηθια μου ροτα με τη ακρηβος θες και θα σου πω
παντος πρεπει να εχεις πολυ πιζμα και θελιση αλιος μιν το ξεκινας καθολου
αν παντος το τηελεις πολυ εγω ειμαι μαζι σου +(*)
- Συνημμένα
- 260420102365.jpg (93.39 KiB) Προβλήθηκε 129 φορές
- 060520102378.jpg (92.16 KiB) Προβλήθηκε 129 φορές
- 160520102390.jpg (96.18 KiB) Προβλήθηκε 129 φορές
-
παντος αν ενδιαυερετε καπιος το πουλαω 2300 ευρω διλαδι οσο μου βγικαν τα υλικα κατασκευης
το δεινω μαζι με το προγραμα μαχ 3 κενουρια εγκδοση μαζι με το PC ετιμο ριθμισμενο κομπλε απλα το μονο που θα χριαστη ειναι τα το βαλετε στιν μπιζα
το τραπεζι ειναι 2300Χ1650 χιλιοστα καλιτερα να μιν σας πω ποσο κανουν τα CNC ετεριας σε αυτα τα μεγενθη
ο λογος που το πουλαω ειναι που δεν μου φτανουν τα λευτα για το τερας που φτιαχνω ενα τεραστιο 5αξονικο CNC που θα δουλευει σε ταχιτιτες εκτιποτη περιπου δλδ το πος θα το πετιχω αυτο δεν σας το λεω μιστικα του επαγκελματος χεχε:p το πιο γριγορο CNC του κοσμου και αυτο δεν ειναι πλακα http://www.youtube.com/watch?v=GTS38XnA1eo
το δεινω μαζι με το προγραμα μαχ 3 κενουρια εγκδοση μαζι με το PC ετιμο ριθμισμενο κομπλε απλα το μονο που θα χριαστη ειναι τα το βαλετε στιν μπιζα
το τραπεζι ειναι 2300Χ1650 χιλιοστα καλιτερα να μιν σας πω ποσο κανουν τα CNC ετεριας σε αυτα τα μεγενθη
ο λογος που το πουλαω ειναι που δεν μου φτανουν τα λευτα για το τερας που φτιαχνω ενα τεραστιο 5αξονικο CNC που θα δουλευει σε ταχιτιτες εκτιποτη περιπου δλδ το πος θα το πετιχω αυτο δεν σας το λεω μιστικα του επαγκελματος χεχε:p το πιο γριγορο CNC του κοσμου και αυτο δεν ειναι πλακα http://www.youtube.com/watch?v=GTS38XnA1eo
παραγγελιες αεροπλανων θα δεχοσουν καποια στιγμη?
να σου δινανε τα σχεδια και με το αζημιωτο να τα φτιαχνες
πχ mirage2000 ας πουμε 90αρη η φ-16 η κατι τετοιο
να σου δινανε τα σχεδια και με το αζημιωτο να τα φτιαχνες
πχ mirage2000 ας πουμε 90αρη η φ-16 η κατι τετοιο
-
ναι γιατη οχι .
οχι ομος να το σιναρμολογεισω δεν εχω χρονο.
εγω μπορω να σου τα τηποσω σε οτι μεγενθος μου πεις :)
οχι ομος να το σιναρμολογεισω δεν εχω χρονο.
εγω μπορω να σου τα τηποσω σε οτι μεγενθος μου πεις :)
-
jppp έγραψε: ↑ναι βεβαιως να τα φτιαξεις αρκει
φιλε μου σου ειπα δεν εχω χρονο να σου το φτιαξω μπορω ομος να σου κοψω ολα τα κοματια που χριαζεσε αρκι να μου δοσεις τα σχεδια σε dxf και να μου πεις τι ξιλο και τι παχος ξιλου θες αν παντος προκιτε για πανο απο 2 μετρα ανιγμα φτερον σου σινιστω κοντρα πλακαζ αγιουζ καθος ειναι ικονομικο και ελαυρη κατα προσοπικι μου αποπσι ειναι αμεσος μετα το μπαλσα και κοστιζει ψιχουλα εγω ολα τα μεγαλα με αυτο τα φτιαχνω
αλιθια που μενεις?
ναι αυτο λεω τα κοματια δεν ενοοω να το φτιαξεις μονο τα κοματια
απλα ρωτησα
αθηνα
απλα ρωτησα
αθηνα
Επαναλιψημοτιτα θα πει τι δυνατιτητα εχεις να επαναλαβεις το toolpath και η κεφαλη να επιστρεφει παντα στο απολιτο 0.Αυτο μπορει να το πετηχει μια μηχανη με encoder ας πουμε πιο ευκολα μιας και η ορμη της μαζας ελενχεται πιο ευκολα αφου ο εγκεφαλος μπορει να επαλιθευσει τη θεση του!!Ψιλα γραμματα!!!!Εχω το mahc το 2 σπασμενο και αλαγμενω με ελληνικο μενου!αυτο δουλευω.αμα θες να πιουμε κανα καφε και να τα πουμε απο κοντα, εγω ψηνομαι!και 'γω θεσσαλονικη κατοικοεδρευω.
-
οκ μαν γιατι οχι να τα πουμε
να σου δωσο και το 3 γιατι το 2 θειμαμε εκανε πολες μ@λ@κιες
εσυ εχεις σνσ ?
κεντρο εισαι αν εισαι κεντρο και εχεις μαλον εχεις προωλιμα με τους γιτονες :D
σαν τιν επαρχια δεν εχει ε?:p
να σου δωσο και το 3 γιατι το 2 θειμαμε εκανε πολες μ@λ@κιες
εσυ εχεις σνσ ?
κεντρο εισαι αν εισαι κεντρο και εχεις μαλον εχεις προωλιμα με τους γιτονες :D
σαν τιν επαρχια δεν εχει ε?:p
Ναι εχω μια μικρουλα Α4.Ενταξει σα την επαρχια δεν εχει..........αλλα και σαν το κεντρο της πολις δεν εχει επισεις!!!!
Οσο για το θορηβο τη να πω, εχω κανη αγωνα για να βρω "το πιο ησυχο ρουτερ του πλανητη"!Ενταξει εχει και τα υδροψυκτα αλλα κοστηζουν.
Οσο για το θορηβο τη να πω, εχω κανη αγωνα για να βρω "το πιο ησυχο ρουτερ του πλανητη"!Ενταξει εχει και τα υδροψυκτα αλλα κοστηζουν.
romanos1983 έγραψε: ↑Δημήτρη αν χρειάζεσαι βοήθεια θα σε βοηθήσω με το μαχ 3 το έμαθα αν και παιδεύτηκα πάρα μα πάρα πολύ να το μάθω πραγματικά είχα εξαντλήσει όλη την υπομονή μου ρώτα με ότι θες και θα σου πω
(2f)
Ρωμανέ εισαι φοβερος εχω κατεβασει και γω το ντεμο του mach 3 πριν 3 μερες και mazi me το lazy cam αλλα δε βγαζω άκρη αν μπορεις θα μουδωσεις τα φωτα σου;
-
ΣΑΚΗ πες μου σε πιο σημείο ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ και τι δεν κατάλαβες και θα σου πω
#**
#**
-
παρτε ενα λινκ με το κενουριο μου CNCακι http://www.youtube.com/watch?v=d13SGoGt0tU
Πολύ καλή κατασκευή! Μπράβο! Υπάρχει ακόμα διαθέσιμο προς πώληση? Τι έγινε τελικά με το cnc 5 αξόνων?