Καλημερα
Εγω θα εκανα ενα συνδιασμο.Με το ξυραφι θα αφαιρουσα αρχικα το μονοκοτ στις διαστασεις της θυριδας η της πορτας και στην συνεχεια πολυ προσεκτικα με το dremel θα εκοβα το ξυλο..ετσι τα εχεις και τα δυο.Συμφωνω μαζι σου οτι ηη κυανοακριλικη δεν ειναι και τοσο καλη λυση
Φιλικα Βασιλης
Σέγα μοντελισμού ηλεκτρικές
Απάντηση: Σέγα μοντελισμού ηλεκτρικές
Νομίζω η μικρότερη ζημιά θα γίνει με ένα κοπίδι Χcto #11. Oι πολλές στροφές του dremel μάλλον θα προκαλέσουν μεγαλύτερο μπελά στην balsa.
Αναλόγως το ξύλο και την σκληρότητά του..
Για μένα το καλύτερο είναι ένα κοπίδι-νυστέρι και με χάρακα να το κόψεις ευθεία!!
Φυσικά αν το ξύλο είναι χοντρό ή σκληρό να μην προσπαθήσεις να το κόψεις με τη μία άλλα πέρνα το κοπίδι πολλές φορές με πιο "απαλές" κινήσιες!
Για μένα το καλύτερο είναι ένα κοπίδι-νυστέρι και με χάρακα να το κόψεις ευθεία!!
Φυσικά αν το ξύλο είναι χοντρό ή σκληρό να μην προσπαθήσεις να το κόψεις με τη μία άλλα πέρνα το κοπίδι πολλές φορές με πιο "απαλές" κινήσιες!
Εγώ θα εβαζα και ταινία (ζιλοτεϊπ, οπως λέμε) στα σημεια που θα εκοβα.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Μάλλον θα το κάνω με κοπίδι σιγά σιγά και χάρακα!! Σελοτέιπ για πιο λόγο?
Για να μην σου κάνει "τραβηγματα". Βαζοντας το σελοτειπ κόβεται πιο καλα και δεν ξεφταει. Προσεχε να εχεις νεα λάμα στο κοπίδι.:p