DimRamos έγραψε: ↑Γιάννη οκ φεύγω, δεν ήρθα να κάνω φασαρία, ούτε να δημιουργήσω πρόβλημα στο petame, απλώς πέρασα να πώ την γνώμη μου, για κάτι που ακούστηκε και ήταν λάθος. Λάθος που ήρθα ? Δεν βαριέσαι υγεία και καλή καρδιά. Έτσι είμαι εγώ.....ανοιχτό βιβλίο δεν είπες κάποτε φίλε ?
Το πας συναισθηματικά και -μα την πίστη μου-, σου απαντώ με απόλυτη ειλικρίνεια.
Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις ότι η μαλθακία σου και οι εμμονές σου με τον "τάχα μου δήθεν" αεραθλητισμό, σε καθιστούν -το απόλυτα ηλίθιο- εργαλείο στα χέρια του αληταριού. Αν πράγματι είσαι εργαλείο, κάνε μια έρευνα για τον εαυτό σου, συγκέντρωσε πληροφορίες και μάθε για την εικόνα σου, αυτή που βλέπει η μοντελιστική κοινότητα στο σύνολό της.
Πολλές φορές έχει συζητηθεί η περίπτωσή σου. Αρκετοί νομίζουν ότι -εν τέλει-, δεν είσαι το αθώο υποχείριό τους.
Εγώ πάλι, σε γνώρισα, ξέρω το πάθος σου και επιμένω ότι απλώς είσαι βλαξ (στην περίπτωση). Ως βλαξ, έχεις το άλλοθι ότι δεν αντιλαμβανόσουν τόσο καιρό, τα σχέδια των "καθοδηγητών" σου.
Από την άλλη, αναρωτιέμαι: είναι δυνατόν επί μονίμου βάσεως τα ίδια σκατά να απασχολούν όλους τους μοντελιστές διαρκώς;
Είναι πάντα οι ίδιοι! Είναι εκείνοι που βάζουν τρικλοποδιές, εκείνοι που προτείνουν νόμους, καθιστώντας ΟΛΟΥΣ τους μοντελιστές παράνομους, εκείνοι που γλύφουν, εκείνοι που θέλουν να είναι μόνιμοι πρόεδροι, εκείνοι οι άχρηστοι ντενεκέδες που έφτασαν σύλλογο των 1000 μελών στα 35 μέλη, εκείνοι που αυτοαποκαλούνται θείοι του μοντελισμού, εκείνοι που ζητούν σκήπτρα αρχηγού στο εξωτερικό, εκείνοι που ζητούν κονδύλια, εκείνοι που αρπάζουν επιδοτήσεις ...και εσύ δεν έχεις πάρει μυρωδιά τίποτα;
Ή εσύ είσαι πολύ αθώος, ή εγώ που πιστεύω στην αθωότητά σου.
Δώσε προτεραιότητα στην προστασία του εαυτού σου και μην άγχεσαι για την προστασία του petame.
Άλλωστε, το petame δημιουργήθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ για να ακούγονται αυτά που δεν ακούγονταν επί χρόνια, στο στημένο παραμάγαζο - forum, της συγκεκριμένης ομάδας που προανέφερα.
Στην ουσία, δίνεις μια ευκαιρία για ένα "σεμινάριο" στους νεότερους. Να μαθαίνουν και να αντιλαμβάνονται τι παιγνίδι παίζεται γύρω τους, οδηγώντας τους μακριά από το άθλημα και την οργάνωση, γιατί στην τελική, αυτό -και μόνο αυτό- καταφέρνετε.