Μαραθώνας - Σχινιάς
Απάντηση: Μαραθώνας - Σχινιάς
Jonny be goooood...!!!:,)
... και να δεις και πτηση ακριβειας απο τον Γιαννη και με αερα...!!!...!!!...!!!
-
Νομίζω ότι δε μπορούμε να πούμε και πολλά για τα χέρια του κ. Κούτσουλα.
Αν και δε ξέρω τίποτα από RC Ε/Π.....αυτό που είδα ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό….ο έλεγχος και η ακρίβεια ήταν όλα τα λεφτά
Αν κατάλαβα καλά, η προσγείωση πρέπει να έγινε με αυτόπεριστροφή.
Αν και δε ξέρω τίποτα από RC Ε/Π.....αυτό που είδα ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό….ο έλεγχος και η ακρίβεια ήταν όλα τα λεφτά
Αν κατάλαβα καλά, η προσγείωση πρέπει να έγινε με αυτόπεριστροφή.
Τα Νοτιοδυτικά μποφωράκια χθές Κυριακή προσφέρανε το... αερόστρωμα* για πολλές crosswind προσεγγίσεις-προσγειώσεις-πρόκληση.
Εποικοδομητικότατη μέρα...@P@
*το έδαφος δεν στο προσφέρανε τόσο απλόχερα, έπρεπε να το κερδίσεις εσύ.../!/!*
Κάτι σαν το video, αλλά υπο κλίμακα _P_P
http://www.youtube.com/watch?v=_lL4UIKKTV8
Εποικοδομητικότατη μέρα...@P@
*το έδαφος δεν στο προσφέρανε τόσο απλόχερα, έπρεπε να το κερδίσεις εσύ.../!/!*
Κάτι σαν το video, αλλά υπο κλίμακα _P_P
http://www.youtube.com/watch?v=_lL4UIKKTV8
Μπραβο ρε Λύκε! Σουπερ το κλιπακι!!!! +(*)
ps: " Αζαντ σε εχω καδραρει στο πλάνο" :D
ps: " Αζαντ σε εχω καδραρει στο πλάνο" :D
Πολύ ωραίο το Video.
Tα πλανά στο έδαφος είναι φοβερά.
Άντε Γιάννη φτιάξε το Thunderbolt να επιστρέψουμε στο valley *SAR*
Tα πλανά στο έδαφος είναι φοβερά.
Άντε Γιάννη φτιάξε το Thunderbolt να επιστρέψουμε στο valley *SAR*
-
Την καλησπέρα μου!! Πρώτη φορά βλέπω αυτοκίνητο drift με πτέρυγα!! Όπως επίσης δεν έχω ξαναδεί και knife edge στο έδαφος,χαχαχα......
Φιλικά ΠΑΝΤΑ!!:p
Φιλικά ΠΑΝΤΑ!!:p
-
Πολύ καλό το M2000.
Αν κοντύνεις τα πίσω σκέλη και βάλεις μεγάλες ρόδες (σε ακτίνα) πίσω και 2 μικρές εμπρός δεν θα κάνει side tilting (αυτό που παθαίνει το μοντέλο σου γίνεται και στο αληθινό mirage)
Η συμπεριφορά του μοντέλου στη προσγείωση φάνηκε πολύ scale, και το πραγματικό mirage κατεβαίνει κάνοντας την ίδια μικρή ταλάντωση.
Μπράβο.
Αν κοντύνεις τα πίσω σκέλη και βάλεις μεγάλες ρόδες (σε ακτίνα) πίσω και 2 μικρές εμπρός δεν θα κάνει side tilting (αυτό που παθαίνει το μοντέλο σου γίνεται και στο αληθινό mirage)
Η συμπεριφορά του μοντέλου στη προσγείωση φάνηκε πολύ scale, και το πραγματικό mirage κατεβαίνει κάνοντας την ίδια μικρή ταλάντωση.
Μπράβο.
John Χάλαρης έγραψε: ↑Πολύ καλό το M2000.
Μπράβο.
Σε ευχαριστώ φίλε Γιάννη που με έκανες ρόμπα στο Forum.:D
Κώστα το πρόβλημα δεν είναι στην θέση αλλα στο ότι το μοντέλο είχε πολύ αδύναμα σκέλη και με την ταχύτητα λύγισαν.
Μετά από το υαλόνημα και την epoxy και τις βαφές και με μια μπαταριά 5000Mah 6s 35C είναι στα 3 κιλά.
Το πρόβλημα λύθηκε και το αεροπλάνο είχε μια άψογη απογείωση και προσγείωση , ο παλιάνθρωπος όπως ανέβασε αυτό το βίντεο. w
-
Φίλε η λεπτομέρεια με τα αδύναμα σκέλη δε φαίνεται στο video (ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου)....οπότε υπέθεσα ότι μάλλον έφταιγε το ύψος τους.
Πάντως πολύ πρώτο το mirage......μου άρεσε πολύ και ο τρόπος που έστριβε αλλά η προσγειώση όλα τα λεφτά. Να υποθέσω ότι έβαλες σε ένα κανάλι το αριστερό aileronκαι στο άλλο το δεξί και παράλληλα έβαλες την μίξη για το elevator.
Και πάλι μπράβο ρε τσακάλι…πολύ το χάρηκα το μοντέλο σου…..next project Rafael ή Eurofighter???
Πάντως πολύ πρώτο το mirage......μου άρεσε πολύ και ο τρόπος που έστριβε αλλά η προσγειώση όλα τα λεφτά. Να υποθέσω ότι έβαλες σε ένα κανάλι το αριστερό aileronκαι στο άλλο το δεξί και παράλληλα έβαλες την μίξη για το elevator.
Και πάλι μπράβο ρε τσακάλι…πολύ το χάρηκα το μοντέλο σου…..next project Rafael ή Eurofighter???
John Χάλαρης έγραψε: ↑Να υποθέσω ότι έβαλες σε ένα κανάλι το αριστερό aileronκαι στο άλλο το δεξί και παράλληλα έβαλες την μίξη για το elevator.
Το ένα κανάλι Elevator το άλλο Aileron το Wing type στο Delta και η DX7 κάνει τα υπόλοιπα.
Ακόμα πρέπει να τελειώσω την παραλλαγή και τα ελληνικά χρώματα στο Mirage όποτε δεν έχει άλλο Project ακόμα. w
-
kordi έγραψε: ↑Το ένα κανάλι Elevator το άλλο Aileron το Wing type στο Delta και η DX7 κάνει τα υπόλοιπα.
Έχεις δίκιο....σκεφτόμουν the Futaba way.....χαχαχαχα
kordi έγραψε: ↑
Ακόμα πρέπει να τελειώσω την παραλλαγή και τα ελληνικά χρώματα στο Mirage όποτε δεν έχει άλλο Project ακόμα. w
Καλή επιτυχία φίλε.