Κατορθώματα - Σπασίματα

SHARKGR

Απάντηση: Κατορθώματα - Σπασίματα

Δημοσίευση από SHARKGR »

Εγω ειχα παει με τον αδερφο μ για πτηση με τα λαμα μας εδω πισω σε ενα παρκο π εχει,ηταν ωραια μερα αλλα ειχε κατι στροβιλισμους ο αερας κατα καιρους πολυ δυνατους
οπως πεταει λοιπον ο αδερφος το v4,ειναι μετα απο στροφη και με αρκετα μεγαλη κληση και ταχυτητα για λαμα,να σου και βαραει ενα χαστουκι ο αερας απο πισω και γυρναει το λαμακι τουμπα στε 2 μετρα υψος `M` κλεινει το γκαζι ο αδερφοσ κ απλα εσκασε κατω με την κεφαλη,ζημια?
flybar,ενα γραναζι κανοπι,και πανω ελικες :p
αλλα απο τοτε ο αδερφοσ μ εχει αποκτησει την φημη του inverted flying με λαμα v4 χαχαχαχα
gdimopoulos

Δημοσίευση από gdimopoulos »

Εχω ενα blade 400 με το stock gyro + ΗΧΤ900 servo ουράς και το πέταγα σε ένα γηπεδάκι Hover για να το σετάρω ώσπου ξαφνικά ενώ το heli είναι στα 2 μέτρα αρχισε να πέρνει στροφες και να μην ακούει με τπτ η ουρά αλλα μέχρι να το σβήσω χτύπησε σε ένα πλαινό τσιμέντο και έγινε κομμάτια! blades, main shaft, tail boom, canopy, feather shaft, main gear και skids, frame, flybar!

Τελικά το gyro έπαψε να ανταποκρίνεται γιατί το σερβάκι δούλεψε μόνο του. Αλλα προληπτικά και λόγο του μικρού κόστους του σερβο το αλλαξα με καινούργιο.

Αλλα όταν έπερνε τις στροφές ήταν φονικό όπλο. Ευτυχώς που δεν υπήρχε κόσμος στο γηπεδακι.
raptor30

Δημοσίευση από raptor30 »

Σπασιμο με Belt Cp v1 στο εξοχικο μου ,καθως ειχε αρχισει το χερι και λυνοταν ,εφευγα απο το hover και εκανα τις πρωτες μουδιασμενες βολτες και χαρουμενος εκανα την τριτη μπαταρια ,οπου και εγινε το κακο . γλυστραω λιγο κανοντας πισω και το αριστερο μου χερι δινει μια στο stic του throtle και το beltακι ανεβαινει αποτομα ...στην προσπαθεια μου να το γλιτωσω κλεινω αποτομα το throtle και κατεβαινει πολυ χαμηλα πανω σε μια ελια ...δεν χτυπησε στην ελια , το τραγικο ειναι οτι ειχε μπλεχτει ενα κλαρι της ελιας στα skid με αποτελεσμα το ελικοπτερακι να μη μπορει να φυγει ... εκανα κατι σαν hover πανω απο την ελια !!! αφου ειδα και αποειδα χωρις να μπορω να το ξεμπλεξω ...εκλεισα το γκαζι σιγα σιγα με αποτελεσμα το μοιραιο ,τουλαχιστον να ελαχιστοποιησω τις ζημιες ...
Blades ,main gear kai featcering sarft (αν το λεω καλα) ... και μια ακομα εμπειρια
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”