Ποιά μπαταρία για Multiplex Easy Star;

ο Λακης ο Λωτος

Απάντηση: Ποιά μπαταρία για Multiplex Easy Star;

Δημοσίευση από ο Λακης ο Λωτος »

οχι μαν δεν εχω ασχοληθει με μετατροπη να δωσω λεφτα .. μια χαρα ιπταται με το permax που φοραει το καρβουνατο.. αμα πε8ανει ειδωμεν....προς το παρον το περμαξ και απο 2200 εως 3000 (ζυγιζει καλα με τις μεγαλες)
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΛΩΤΟΣ έγραψε: οχι μαν δεν εχω ασχοληθει με μετατροπη να δωσω λεφτα ..

Άρχισε να πρυτανεύει η λογική βλέπω (με χαρά)...*SAR*
ο Λακης ο Λωτος

gxaid έγραψε: Άρχισε να πρυτανεύει η λογική βλέπω (με χαρά)...*SAR*

ειπαμε το ΕΖ ειναι ανχολυτικο οχι να σκεφτεσαι τι μοντες θα του κανεις.. οτι και να του κανεις ΕΖ παραμενει ρε γιωργη και αμα τοιυ χωσεις γκαφρα χανει το μεγαλο του ατου... της φτηνιας..μετα θα ανχωνεσαι για τα καινουρια καλουδια που του εβαλες και εαν παθουν ζημια αμα πεσει

Σωστοοοοος?
ΑνδρεαςΛ

Δημοσίευση από ΑνδρεαςΛ »

Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΛΩΤΟΣ έγραψε: οχι μαν δεν εχω ασχοληθει με μετατροπη να δωσω λεφτα .. μια χαρα ιπταται με το permax που φοραει το καρβουνατο.. αμα πε8ανει ειδωμεν....προς το παρον το περμαξ και απο 2200 εως 3000 (ζυγιζει καλα με τις μεγαλες)

Σωστός!

Είχα ψηλο αγχωθεί γιατι κάποιοι, σε φορουμ εξωτερικού, γράφανε ότι με 3S το permax θα τα κάψει τα καρβουνάκια του αρκετά γρήγορα και προτείνουνε 2S.

Μόλις γύρισα απο άδεια. Μεσα στις επόμενες 10 μέρες θα το έχω έτοιμο το EZ*.\

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
ο Λακης ο Λωτος

ολοι 3 cell βαζουνε στην κοιλαδα μαν...κατα την γνωμη μου πραξε το εξης.. βαλε οτι 3 cell θελεις και οταν και αμα πε8ανει το μοτερ... η βαζεις 3 φασικο και speed control και μοντες και κολληματα και σπινερ και ελικες new.... η δινεις 11 ευρω για το μαμα και πετας παλι...
ΑνδρεαςΛ

Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΛΩΤΟΣ έγραψε: .... η δινεις 11 ευρω για το μαμα και πετας παλι...

OK! Φαντάζομαι τo βρίσκουμε εύκολα στην αγορα....
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

όσο το easystar παραμένει εργοστασιακό η 2200 είναι παραπάνω απο αρκετή και το μοτέρ μιά χαρά
ΑνδρεαςΛ

Η πρώτη πτήση του Easy Star έγινε στην αλάνα κοντά στο Ολ. Χωριό με τη βοήθεια και επίβλεψη του Αντώνη Κριτζά τον οποίο και ευχαριστώ πάρα πολύ. Πιστεύω ότι χωρίς τη βοήθεια του όπως και τις πληροφορίες από το petame.gr δεν θα ήταν τόσο εύκολη η είσοδος μου.

Τώρα κατάλαβα γιατί το μοντέλο αυτό έχει τόσους οπαδούς.

Το μοντέλο είναι σχεδόν όπως έρχεται από τη μαμά του με τις ακόλουθες τροποποιήσεις:

1. Carbon-βεργες στα φτερά και στο horizontal stabilizer
2. Επέκταση του rudder προς τα πάνω
3. 3ο καλώδιο από το μοτερ για μελλοντική αναβάθμιση σε brushless αλλά το βλέπω χλωμό.

Μπαταρίες πήρα 3000 3S και 33002S. Πέταξα με τη 3S με πολύ λίγο άνεμο και throttle περιπου στη μέση και όλα καλά αλλά στα 230γρ είναι αρκετά βαριά. Η 2200 3S στα 190 είναι καλύτερη περίπτωση όταν δεν φυσάει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανεμόπτερα/RC Gliders, Sailplanes and Slope Soaring”