Καινούργιο μέλος
Καινούργιο μέλος
Καλήσπέρα σε όλους. Ευχαριστώ για την ευχάριστη φιλοξενία. Συμπαθητικό site, πραγματικά για όλα τα γούστα και τα ενδιαφέροντα. Είμαι πρίν μπώ στο χώρο και είμαι ακόμη στην αναζήτηση εξομείωσης. Θεωρώ οτι έχω διαφωτιστεί απο την περιηγηση στο site και απο την επίσκεψή μου σε κατάστημα του Χαλανδρίου. Είμαι κάτοικος Νεάς Μάκρης και προτίθεμαι να σας επισκευθώ στον Μαραθώνα. Φαντάζομαι πως ο χώρος συνάντησης είναι τα παρκιγκ της παλαιάς εισόδου του αεροδρομίου.
Τα είπα όλα και ησύχασα.
Ευχαριστώ για την ανοχή στην πολυλογία μου.
Τα είπα όλα και ησύχασα.
Ευχαριστώ για την ανοχή στην πολυλογία μου.
Απάντηση: Καινούργιο μέλος
καλος τον!+(*)
Καλώς ήρθες Γρηγόρη,...να σου πώ μόνο ότι το μοντελοδρόμιο Μαραθώνα-Σχοινιά ('Marathon Valley') είναι ακριβώς πίσω απο το supermarket 'Γαλαξίας'...στην στροφή απο την λεωφόρο Μαραθώνος προς Σχοινιά...δεξιά και στο πρώτο φανάρι πάλι δεξια...στα ~100m πιο κάτω το μεγάλο parking στο αριστερό σου χέρι...!
η ταν, η, τα πετάν...
-
καλώς ήρθες στην παρέα μας
Kαλως ηρθες στην παρεα μας Γρηγορη.Το οτι μενεις στην Νεα Μακρη ειναι ενα μεγαλο + για εσενα και την εξελιξη σου σε αυτο το hobby γιατι εκει στο Math vall θα βρεις πολυ αξιολογους ανθρωπους για να σε βοηθησουν στα πρωτα σου βηματα αλλα και στην μετεπειτα πορεια σου.
Καλώς ήλθες!
Κύριοι, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Ελπίζω να τα πούμε απο κοντά στο κέντρο των εξελίξεων.
-
Και από εμένα ένα ζεστό , φιλικό καλωσόρισμα!!!!+(*)
-
καλος ηρθες γρηγορη σου ευχομε τα καλυτερα!
-
welcome....!!!+(*)