Γωνία κλίσης κινητήρα:Ερωτήσεις

fly free

Απάντηση: Γωνία κλίσης κινητήρα:Ερωτήσεις

Δημοσίευση από fly free »

Καλησπέρα σε όσους μας διαβάσουν,
το θέμα μάλλον δεν θα έπρεπε να μπεί εδώ αλλά έχει να κάνει με το PITTS και το έβαλα έδω!
Στο παρακάτω βιντεάκι είναι το εν λόγο pitts με brushless κινητήρα στη 2η πτήση του.

http://www.youtube.com/watch?v=RIYK90OwyNA

Η απορία είναι: οι διακοπές που ακούγονται απο το 12'' και μετά είναι απο παρεμβολή (το έχει ξανακάνει).
ή η μπαταρία πειράζει το ESC;
Έπίσης η τελευταία στροφή 180ο (όχι εύκολα ορατή στο βίντεο) και το loop - κάρφωμα έχω την εντύπωση ότι δεν έγινε απο λάθος χειρισμό.
Το είδα 10 φορές δεν μπορώ να θυμηθώ να έκανα τέτοιες κινήσεις και τόσο απότομες -δεδομένου ότι έχω φάει αρκετές ώρες σε FS (Phoenix) με setup αέρα και ελαφριά σκάφη.
Το pitts είναι έτοιμο πάλι για δράση.
phoenix2

Δημοσίευση από phoenix2 »

καλημέρα

Εχω το Phoenix2000 της sapac που εχει το μοτερ στη πλατη και φυσικα pusher προπελα. Με γκαζι το αεροπλανο στρίβει δεξιά ενώ με σβηστό το μοτερ παει καρφί ευθεία. Φταιέι η κλιση του μοτερ και προς τα που πρεπει να ειναι αυτη σε pusher?
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

πολύ λίγο αριστερά ...........αλλα γιατί έγινε αυτό είχες πτώση?
phoenix2

Δημοσίευση από phoenix2 »

Πολλες πτωσεις. Δεν φαινεται να υπάρχει όμως στρβλωση της ατρακτου, το ουραίο είναι παραλληλο με τα φτερα και με το rudder να φαινεται στη θεση του. Όπως και ναχει όμως, χωρίς μοτερ κανοντας ανεμοπορια, το μοντελο παει ευθεια. Στρίβει δεξιά, μονο στο πεταγμα με το μοτερ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”