Μαραθώνας - Σχινιάς
Απάντηση: Μαραθώνας - Σχινιάς
Eγινε λοιπον σημερα η παρθενικη πτηση του estarter στο Σχινια....καταρχην να ευχαριστησω παρα πολυ, κ διαδικτυακα, τον Αντωνη (Κριτζα), τον mrKaza, τον father mrKaza, αλλα κ τον Τρυφωνα για ολη τη βοηθεια που μου εδωσαν προκειμενου να γινει η πρωτη αυτη πτηση (δεν ειχα ξαναπεταξει αλλη φορα)...
Η 1η επαφη με την πτηση ηταν φανταστικη....αν κ δεν ελειψαν τα απροοπτα (λογω απειριας μου), κ δεν βλεπω την ωρα για την επομενη :) :) :)
Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια κ θα προσπαθησω να τα ξαναπουμε οσον το δυνατον το συντομοτερο (να κανω κ τις αλλαγες που χρειαζονται...ηδη πηρα κοντρα πλακε για τον καθρεπτη για να βιδωσω το αλλο μοτερ)
Η 1η επαφη με την πτηση ηταν φανταστικη....αν κ δεν ελειψαν τα απροοπτα (λογω απειριας μου), κ δεν βλεπω την ωρα για την επομενη :) :) :)
Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια κ θα προσπαθησω να τα ξαναπουμε οσον το δυνατον το συντομοτερο (να κανω κ τις αλλαγες που χρειαζονται...ηδη πηρα κοντρα πλακε για τον καθρεπτη για να βιδωσω το αλλο μοτερ)
-
κινεζιά μου ήθελες Ε!!
πέραν του αστείου τα πήγες μια χαρά για πρώτη πτήση και είμαι σίγουρος οτι στην επόμενη θα έχεις λύσει τα μικροπροβλήματα με το setup και θα είμαστε εκεί να το χαρούμε ακόμη περισότερο
Ισως σκάσεις μύτη και με καποιο easystar xα χα
πέραν του αστείου τα πήγες μια χαρά για πρώτη πτήση και είμαι σίγουρος οτι στην επόμενη θα έχεις λύσει τα μικροπροβλήματα με το setup και θα είμαστε εκεί να το χαρούμε ακόμη περισότερο
Ισως σκάσεις μύτη και με καποιο easystar xα χα
ισως αυτο...ισως το οτι δεν ειδα οτι ειχε φυγει κομματι απο τη προπελα μετα την 1η προσγειωση :) :) :) (η απειρια που ελεγα, δεν την τσεκαρα καν πριν τη 2η πτηση :) :) :) )..
ψαχνω τωρα το καλυτερο τροπο να βαλω το καμπανατο μοτερακι στο κοντρα πλακε να το εχω ετοιμοπολεμο για την επομενη φορα :) :)
σ ευχαριστω κ παλι Αντωνη...
ψαχνω τωρα το καλυτερο τροπο να βαλω το καμπανατο μοτερακι στο κοντρα πλακε να το εχω ετοιμοπολεμο για την επομενη φορα :) :)
σ ευχαριστω κ παλι Αντωνη...
Χτες ο Μαραθωνας ειχε την τιμητική του. Πολύς και καλός κόσμος, νέοι μοντελιστές, αλλα και παλιοι, που ειχαν καιρό να εμφανιστούν, γέμισαν την αλανα.
Παντα τετοια παιδιά!!!
Παντα τετοια παιδιά!!!
- Συνημμένα
-
- IMG_1532.jpg (96.27 KiB) Προβλήθηκε 62 φορές
-
- IMG_1531.jpg (97.03 KiB) Προβλήθηκε 62 φορές
Και εκτός των άλλων, ειδαμε και το "βιολογικό" στρώσιμο μοτερ!!!
Χωρίς ψεκασματα, λιπάσματα κλπ. Από τον παραγωγό στο πιατο σας!!!
http://www.youtube.com/watch?v=PUFbqQqAV6Q
Χωρίς ψεκασματα, λιπάσματα κλπ. Από τον παραγωγό στο πιατο σας!!!
http://www.youtube.com/watch?v=PUFbqQqAV6Q
-
Πολύ ωραίο μοντέλο και πέταξε υπέροχα
Κρίμα που δεν έμεινα να δώ και τις υπόλοιπες πτήσεις του
Πράγματι εχθές είδαμε πολύ κόσμο και πολλά διαφορετικά μοντέλα Είμαστε όλοι τόσο απασχολημένοι με την παρέα και τις πτήσεις και δεν βγάλαμε Φώτο και video
Πάντα τέτοια!!!!!!!
Κρίμα που δεν έμεινα να δώ και τις υπόλοιπες πτήσεις του
Πράγματι εχθές είδαμε πολύ κόσμο και πολλά διαφορετικά μοντέλα Είμαστε όλοι τόσο απασχολημένοι με την παρέα και τις πτήσεις και δεν βγάλαμε Φώτο και video
Πάντα τέτοια!!!!!!!
Το P36 πέταξε υπέροχα!!!! Αντώνη δεν έχασες και πολλά άλλες 3 πτησούλες του έκανα μερικά stall turn, low passes και αρκετά roll ( και ένα μου ήρθε να το κάνω αρκετά χαμηλά με αποτέλεσπα να σκούζει ο 3Φ :D:D). Όταν βρώ λίγο χρόνο θα ανεβάσω και ένα review γιατί τώρα με φιλοξενεί το εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου :p:p:p
Πολυ ομορφο το P36 οπως και τα 2 Parkzone ΕΧΤRA 300.........
Και τι δεν είδε ο κακομοίρης. Κάνω ένα low pass γύρω στα 3m και καπάκι ένα roll χωρίς pitch up (Dont try this at home!!!) και ακούστηκε ένα σκούξιμο από τον Δάσκαλο και μετά ο εξάψαλμος*SAR**SAR* (Έκανα αρκετά μεγάλη βλακεία αλλά το έμαθα το μάθημά μου ;) )
MarVal τώρα....
Η προσέλευση συνεχίζεται.....
Και η Αστυνομία πέρασε για να υπενθυμίσει να μην πετάμε πάνω απ' τον δρόμο....
Η προσέλευση συνεχίζεται.....
Και η Αστυνομία πέρασε για να υπενθυμίσει να μην πετάμε πάνω απ' τον δρόμο....
- Συνημμένα
-
- IMAG0098.jpg (97.34 KiB) Προβλήθηκε 62 φορές
-
……….και που να δεις τι έγινε μετά που παρά τις εξαγγελίες και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ο καιρός ήταν θαυμάσιος με λόγο αεράκι για να μας δροσίζει
μερικοί πιλότοι.......
μερικοί πιλότοι.......
- Συνημμένα
-
- DSCN3212.jpg (95.45 KiB) Προβλήθηκε 62 φορές
-
- DSCN3215.jpg (95.21 KiB) Προβλήθηκε 62 φορές
-
- DSCN3214.jpg (97.43 KiB) Προβλήθηκε 62 φορές
-
- DSCN3213.jpg (97.16 KiB) Προβλήθηκε 62 φορές
-
- DSCN3211.jpg (91.69 KiB) Προβλήθηκε 62 φορές
-
Το πάρκινκ που πετάτε που βρίσκεται στο Μαραθώνα?
-
ο Σωτήρης (pansot) σε συνεχείς απογειώσεις προσγειώσεις με το cessna180 και ο τρελλο mogolos να ροκαρει με το τ28 fennec
- Συνημμένα
-
- DSCN3208.jpg (99.09 KiB) Προβλήθηκε 62 φορές
-
- DSCN3210.jpg (97.42 KiB) Προβλήθηκε 62 φορές
-
- DSCN3209.jpg (99.1 KiB) Προβλήθηκε 62 φορές
-
gdimopoulos έγραψε: ↑Το πάρκινκ που πετάτε που βρίσκεται στο Μαραθώνα?
στη διαστάυρωση απο την Λ Μαραθώνα προς Σχοινία πίσω απο το supermarket Γαλαξια
-
- Συνημμένα
-
- t28 fennec 2.jpg (97.72 KiB) Προβλήθηκε 62 φορές