Νέος στο forum και στο χώρο
Απάντηση: Νέος στο forum και στο χώρο
Μογλυ->"Και Σαββατο και Κυριακή και Παρασκευή, και σημερα" δεν στηνουμε ενα κοντεινερ εκει ρε Γιαννη να μην κουβαλαμε τα μοντελα ....Λιωσιμο...
ο Λακης ο Λωτος έγραψε: ↑Μογλυ->"Και Σαββατο και Κυριακή και Παρασκευή, και σημερα" δεν στηνουμε ενα κοντεινερ εκει ρε Γιαννη να μην κουβαλαμε τα μοντελα ....Λιωσιμο...
Ρε Λωτέ, εσύ και στην τσεπη σου τα βαζεις, τι να πώ εγώ!!!
...καλώς ήρθες cpan στην παρέα του 'petame.gr'...αλλά σε περιμένουμε κ' στην παρέα του Marathon Valley (όπου οι πτήσεις συνοδεύονται πολλάκις κ' από επιτόπιες 'συνεστιάσεις'...)
η ταν, η, τα πετάν...
nasa έγραψε: ↑...καλώς ήρθες cpan στην παρέα του 'petame.gr'...αλλά σε περιμένουμε κ' στην παρέα του Marathon Valley (όπου οι πτήσεις συνοδεύονται πολλάκις κ' από επιτόπιες 'συνεστιάσεις'...)
απλώς γίνεται όλο και καλύτερο , τι να πώ ειλικρινα μπράβο για την υπέροχη δουλειά αλλα και το μεράκι σας , σε όλους ειλικρινά
Χρήστο καλωσήρθες στον υπέροχο αυτόν κόσμο του αερομοντελισμού και του petame.gr
Ο συνδυασμός αυτών των 2 θα σε κάνει να θες να πετάς συνέχεια, "εθισμός" έχει καταντήσει!!! :D
Περιμένουμε να σε δούμε και από κοντά στον Μαραθώνα!
Φιλικά,
Αντώνης (ναι, ακόμα ένας Αντώνης!!!)
Ο συνδυασμός αυτών των 2 θα σε κάνει να θες να πετάς συνέχεια, "εθισμός" έχει καταντήσει!!! :D
Φιλικά,
DjBac έγραψε: ↑Χρήστο καλωσήρθες στον υπέροχο αυτόν κόσμο του αερομοντελισμού και του petame.gr
Ο συνδυασμός αυτών των 2 θα σε κάνει να θες να πετάς συνέχεια, "εθιμσός" έχει καταντήσει!!! :D
Φιλικά,
Χάρηκα Αντώνη
Κατα τα αλλα 45 Γιαννηδες...
Ερε Αντώνηδες που εχει ο Μαραθωνας
χαχαχαχααχ
Ερε Αντώνηδες που εχει ο Μαραθωνας
χαχαχαχααχ
-
..............και χρόνια πολλά
- Συνημμένα
-
- 10.gif (19.02 KiB) Προβλήθηκε 38 φορές
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑..............και χρόνια πολλά
Ευχαριστώ πολύ Αντώνη , να σαι καλα
-
Καλημερα, καλως σας βρηκα, ειμαι και εγω νεος στο χωρο, αλλα ακομα ειμαι στο ψαξιμο για το θα παρω ακριβως σαν τ/κ και μοντελο, παντος τις "ασκησεις μου" +(*) τις κανω με το aerofly. Μεχρι στιγμης τα παω καλα.
Επιτέλους και ένας Γιάννης ακόμα!
Καλώς ήρθες και εσύ και καλή διαμονή και καλές πτήσεις!
Σε ποια περιοχή μένεις, για να δούμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε και σε κάποια από τις συναντήσεις που κάνουμε!!
Καλώς ήρθες και εσύ και καλή διαμονή και καλές πτήσεις!
Σε ποια περιοχή μένεις, για να δούμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε και σε κάποια από τις συναντήσεις που κάνουμε!!
-
Καλως ήρθες συντοπίτη!
-
Γιάννης Μπαρδόπουλος
Μοντέλα:-----
Προτιμήσεις: 3D, Biplane, scale
Eίδος πτήσης: 3D,Biplane, scale
Tόπος πτήσης: ΣΕΦ
Πρώτη επαφή: από τα παιδικά μου χρόνια που έφτιαχνα κάποια στατικά, και μετά κοπών κάποια στιγμή πήρα ένα θερμικό και με κατεύθυνση από σχοινιά στο φτερό. Μερικα πραγματα για μενα, καθος τωρα μετα απο πολυ καιρο ειδα τις ευχες σας. δε δικαιολογουμαι, το ξερω, και αυτο επειδη εψαχνα να βρω λεπτομεριες αλλα και πιο πολυ για να σιγουρευτω οτι εστω θα πεταω και εγω. Ετσι μετα απο το Βασικο αποκτημα της Futaba 7c, και την αναβαθμιση μου σε simulator, (πηγα σε Phoenix απο Aerofly), και την συνεχη εκπαιδευση μου στον Phoenix. εχω σκοπο να αγορασω ενα e-Starter για αρχη. Καθως να κανω και ενα υψυλοπτερυγο depron, εχω βρει καποια σχεδια απο το διαδικτιο. ...... πιστευω σε λιγο καιρο οτι θα εχω ενα και θα αρχισω τις πτησεις, φυσικα λογο ευκολιας και αποστασης, αναπνοης, απο την κατοικια μου, Πειραιας Πηγαδα, και της εργασιας μου, στο Νεο Φαληρο, ειναι το ΣΕΦ. Απο εκει εκανα τις πρωτες μου γνωριμιες, και μπηκα και εγω στο "ξανα στο μικροβιο"....... Αλλωστε απο μικρος εκανα και καποια στατικα, ειχα παρει και καπου στο γυμνασιο ενα με ζευξη, σχοινια με κυκλικη πτηση, το οποιο ημουν ο μονος στην γειτονια μου που ειχε "τετοιο πραγμα" και η ζηλεια ψωρα το 'φαγε. Τωρα που ειμαι εδω και χρονια στο Φαληρο, εβλεπα απο το παραθυρο της εργασιας μου τις πτησεις στο ΣΕΦ, ε, δεν ηταν και τιποτα το δυσκολο να παω. εγιναν οι σχετικες επαφες, οι λοιπες, ερωτησεις - απαντησεις .... και τωρα ειμαι με μια futaba 7c οπως σας ειπα... σε λιγο και με ενα e- starter. καλως σας βρηκα και εσας ...:D<:-)>>
Πρώτη επαφή: από τα παιδικά μου χρόνια που έφτιαχνα κάποια στατικά, και μετά κοπών κάποια στιγμή πήρα ένα θερμικό και με κατεύθυνση από σχοινιά στο φτερό. Μερικα πραγματα για μενα, καθος τωρα μετα απο πολυ καιρο ειδα τις ευχες σας. δε δικαιολογουμαι, το ξερω, και αυτο επειδη εψαχνα να βρω λεπτομεριες αλλα και πιο πολυ για να σιγουρευτω οτι εστω θα πεταω και εγω. Ετσι μετα απο το Βασικο αποκτημα της Futaba 7c, και την αναβαθμιση μου σε simulator, (πηγα σε Phoenix απο Aerofly), και την συνεχη εκπαιδευση μου στον Phoenix. εχω σκοπο να αγορασω ενα e-Starter για αρχη. Καθως να κανω και ενα υψυλοπτερυγο depron, εχω βρει καποια σχεδια απο το διαδικτιο. ...... πιστευω σε λιγο καιρο οτι θα εχω ενα και θα αρχισω τις πτησεις, φυσικα λογο ευκολιας και αποστασης, αναπνοης, απο την κατοικια μου, Πειραιας Πηγαδα, και της εργασιας μου, στο Νεο Φαληρο, ειναι το ΣΕΦ. Απο εκει εκανα τις πρωτες μου γνωριμιες, και μπηκα και εγω στο "ξανα στο μικροβιο"....... Αλλωστε απο μικρος εκανα και καποια στατικα, ειχα παρει και καπου στο γυμνασιο ενα με ζευξη, σχοινια με κυκλικη πτηση, το οποιο ημουν ο μονος στην γειτονια μου που ειχε "τετοιο πραγμα" και η ζηλεια ψωρα το 'φαγε. Τωρα που ειμαι εδω και χρονια στο Φαληρο, εβλεπα απο το παραθυρο της εργασιας μου τις πτησεις στο ΣΕΦ, ε, δεν ηταν και τιποτα το δυσκολο να παω. εγιναν οι σχετικες επαφες, οι λοιπες, ερωτησεις - απαντησεις .... και τωρα ειμαι με μια futaba 7c οπως σας ειπα... σε λιγο και με ενα e- starter. καλως σας βρηκα και εσας ...:D<:-)>>
...καλώς ήρθες στο forum Γιάννη...καλή παραμονή...όσο για την ηλικία μην σκοτίζεσαι...είμαστε όλοι παιδιά στην ψυχή και παιδιά θα παραμείνουμε (οι άντρες παραμένουν πάντα παιδιά...το μόνο που αλλάζει είναι το πόσο ακριβά παιχνίδια αγοράζουν..!)
η ταν, η, τα πετάν...
John Bardopoulos έγραψε: ↑Γιάννης Μπαρδόπουλος
Γειά σου Γιάννη,
Στο Σέφ είναι μια πολύ ζωντανή και καλή παρέα αερομοντελιστών που μπορεί να σε βοηθήσει στα πρώτα σου βήματα. Ανθρωποι σαν τον Βαγγέλη τον coolvag, τον Jek, τον Ζετέκο τον DUKE είναι ότι καλλίτερο να τους συμβουλευέσαι για τις πρώτες σου πτήσεις. Έχουν γνώση του αντικειμένου και καλή διάθεση βοήθειας όλων των νεότερων μοντελιστών που πετούν εκεί.
Εύχομαι Καλές γιορτές μαζί με ακόμα καλλίτερες πτήσεις.
Τρύφωνας