Βοήθεια με belt cp

SHARKGR

Απάντηση: Βοήθεια με belt cp

Δημοσίευση από SHARKGR »

like said, (χαίρε φίλτατε Αντώνη χιχι) αυτο που ''καταιβαζει'' το belt cp ειναι το γυροσκόπιο του και το σερβο ουράς,άντε και το μοτέρ + esc αν κάνεις 3d...
αν δουλέψεις λίγο τη ρύθμιση του,και ειδικά αν το πετάς με μια σοβαρή τηλεκατεύθυνση,θα δεις τεράστιες διαφορές,γιατι και να πάρεις ενα καλό gyro δε θα μπορείς να το δουλέψεις στο έπακρο λόγω της τηλεκατεύθυνσης...
αλλα αυτα ειναι αλλα σεναρια,θα τα πουμε κ απο κοντα !@/-=}{{
Antoniso

Δημοσίευση από Antoniso »

Και όπως λέει και ο σοφός λαός 'από όσα ακούς μην πιστεύεις τίποτε και από όσα βλέπεις μόνο τα μισά'. Δες αυτό : http://www.youtube.com/watch?v=KAv7hajTE4Y
DUKE

Δημοσίευση από DUKE »

Του Απόστολου και τραπέζι να του δώσεις αυτός θα κάνει 3D μην το μετράς έτσι
Κακά τα ψέμματα το belt είναι το πιο τίμιο ελικόπτερο για τα λεφτά του απλώς οτι πληρώνεις παίρνεις
Η αλήθεια είναι πως για να πετάξει σωστά πρέπει ν' αλλάξεις 3 πραγματάκια
Gyro, sc, και servo ουράς
Δείτε και ένα video του αδελφού του Απόστολου του Αλέξη που κάνει scratch blade με το belt και αν θυμάμαι καλά το belt τότε ήταν "μαμά"

http://www.youtube.com/watch?v=yBfLoN6Jens
king2178

Δημοσίευση από king2178 »

Αν και προσφέρθηκε ο χρήστης SHARKGR να με βοηθήσει με το Belt εγώ λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να συναντηθώ μαζί του προχθές την Τετάρτη. Παρά όλα αυτά επιχείρησα να το πετάξω και πάλι μόνος μου (λίγο πριν φύγω για το γήπεδο) ενώ υπήρχε και σχετικό αεράκι. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσουν οι έλικες, να στραβώσει η μπούμα και να κουρέψω το ένα απο τα δύο μεγάλα γρανάζια. Και επειδή την είχα δει παλικάρι, γιατί βγήκα με το κοντομάνικο, άρπαξα και ένα κρυολόγημα (μέχρι χθές είχα 39 πυρετό). Στο γήπεδο άρπαξε και ο βάζελος τρία απο την Barcelona και ήρθα στα ίσα μου. Τώρα προσπαθώ να επιδιωρθώσω το belt και να αναρώσω, ώστε να μπορέσω να έρθω στην Marathon Valley το Σάββατο. Άντε να δούμε...
iliaskak

Δημοσίευση από iliaskak »

Τρύφωνας έγραψε: Γειά σου King2178,

Τα beltcp είναι προβληματικά απο κούτα. Δυστυχώς είναι μάλλον μονόδρομος αν το κρατήσεις να ξοδέψεις ένα κάρο χρήματα και θα πετάς πάλι μια μετριότητα. Προσωπικά πιστεύω οτι καλλίτερα είναι να το ξεφορτωθείς και να πάρεις κάτι άλλο με περισσότερα ανταλακτικά και καλλίτερο σέρβις. π.χ Thunder Tiger raptor, T-rex, Hirobo, Hurican, 3dx κτλ.
Καλές πτήσεις anyway
Τρύφωνας

ΥΓ. Το γεράκι του ηλεκτρονικού πολέμου της 140 ΣΗΠ που έχεις για άβαταρ τι σχέση έχει;;Έχεις σχέση με ΠΑ;;

100% μαζι σου το πληρωσα χρυσο κ εμαθα hover δεν κανει για τιποτε αλλο κ μετα πηρα ενα μινι τιταν κ νομιζα οτι πηρα 1 χρονο πτησης στα χερια μου.
king2178

Δημοσίευση από king2178 »

Όντως το belt cp είναι μεγάλο ψέμα. Δεν ξανασχολούμαι μαζί του και πλέον κοιτάω για άλλο.
iliaskak

Δημοσίευση από iliaskak »

king2178 έγραψε: Όντως το belt cp είναι μεγάλο ψέμα. Δεν ξανασχολούμαι μαζί του και πλέον κοιτάω για άλλο.

Κ πολυ καλα θα κανεις ετσι την πατησα κ εγω οταν το πηρα,παρε κατι που δεν θα σου κοστιζει μια περιουσια στις επισκευες τα ανθρακονηματα κ τα μεταλλικα αστα για αργοτερα οταν θα μαθεις να πετας καλα ομως μην παρεις κινεζικο υπαρχουν πολλες μεγαλες εταιρειες να επιλεξεις κ επειδη θα εχεις κ πτωσεις ζυγισε ολους τους παραγοντες.Καλες πτησεις οτι κ αν παρεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”