Επιλογή μοντέλου!
Επιλογή μοντέλου!
Χαιρετώ όλη την παρέα του φόρουμ!
Είμαι κάτοχος ενός easy star και θέλω να κάνω το επόμενο βήμα.
Αρχικά μου άρεσε πολύ το Messerschmitt Bf 109G της parkzone όμως όπως πληφορήθηκα (αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποιος) δεν έρχεται πλέον στην Ελλάδα.
Οπότε άρχισα να σκέφτομαι το Τ-28 της ίδια εταιρίας. Κάτι άλλο δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω..
Έχει κανείς να προτείνει κάτι παρόμοιο, scale κατά προτίμηση, περίπου στο ίδιο κόστος μοντέλο; Θα χαιρόμουν πολύ να το ακούσω και να το μάθω!+(*)
Αρχικά μου άρεσε πολύ το Messerschmitt Bf 109G της parkzone όμως όπως πληφορήθηκα (αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποιος) δεν έρχεται πλέον στην Ελλάδα.
Οπότε άρχισα να σκέφτομαι το Τ-28 της ίδια εταιρίας. Κάτι άλλο δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω..
Έχει κανείς να προτείνει κάτι παρόμοιο, scale κατά προτίμηση, περίπου στο ίδιο κόστος μοντέλο; Θα χαιρόμουν πολύ να το ακούσω και να το μάθω!+(*)
Απάντηση: Επιλογή μοντέλου!
...κυκλοφορεί και το F4U Corsair της Parkzone,...αν σε ενδιαφέρει...δες εδώ...
http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=2_182_185&sort=20a&page=3
http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=2_182_185&sort=20a&page=3
η ταν, η, τα πετάν...
jkatsou έγραψε: ↑Χαιρετώ όλη την παρέα του φόρουμ!
Με κλειστά μάτια το Τ28. Ειναι ίσως, το καλήτερο μοντελο που εχει φτιαχτεί σε αυτή την κατηγορία.
ενα πραγμα θα σου πω jkatsou...σπαει ξανασπαει και το κολλας και μεσα σε 5 λεπτα ιπταται παλι... το δικο μου ειχε γινει 3 τευχη και σε 5 λεπτα πετουσε παλι
Ψάχνω για την ακρίβεια κάτι βαρύτερο από το es που να απαιτεί διάδρομο για να απογειωθεί, και επειδή το Τ-28 το έχω δει από κοντά πιστεύω πως είναι κατάλληλο!
Είχα δει και τα scale ηλεκτρικά της Kyosho αλλά αυτά ανήκουν σε άλλη κατηγορία...(μάλλον!)
Οι 3s 2200mah μπαταρίες που έχω για το easy star θα χωράνε στην άτρακτο του Τ-28 ή θα χρειαστώ άλλες;
Είχα δει και τα scale ηλεκτρικά της Kyosho αλλά αυτά ανήκουν σε άλλη κατηγορία...(μάλλον!)
Οι 3s 2200mah μπαταρίες που έχω για το easy star θα χωράνε στην άτρακτο του Τ-28 ή θα χρειαστώ άλλες;
jkatsou έγραψε: ↑Ψάχνω για την ακρίβεια κάτι βαρύτερο από το es που να απαιτεί διάδρομο για να απογειωθεί, και επειδή το Τ-28 το έχω δει από κοντά πιστεύω πως είναι κατάλληλο!
Κουμπόνουν ακριβώς!!
Οι μπαταρίες μπαίνουν ακριβώς όπως λέει και ο Γιάννης. Το 109 υπάρχει σε κατάστημα http://www.myhelis.com
αλλά είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο από το Τ-28!
Αν θες να πας σε τέτοιου είδους α/φ τότε το Τ-28 θα το λατρέψεις!
αλλά είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο από το Τ-28!
Αν θες να πας σε τέτοιου είδους α/φ τότε το Τ-28 θα το λατρέψεις!
Αυτό μου δεν μου άρεσε στο Τ-28 (σε βίντεο που έχω δει στο διαδίκτυο, όχι στην πραγματικότητα) είναι τα "ψεύτικα" κατά μια έννοια ακροβατικά.
Δηλαδή ποιο πραγματικό αεροπλάνο κάνει roll τόσο γρήγορα;
Βέβαια είναι και θέμα χειριστή φυσικά. Ψάχνω κάτι αληθοφανές εαν με καταλαβαίνεται!
Αν και 99% με βοηθήσατε να καταλήξω στο Τ-28!
Δηλαδή ποιο πραγματικό αεροπλάνο κάνει roll τόσο γρήγορα;
Βέβαια είναι και θέμα χειριστή φυσικά. Ψάχνω κάτι αληθοφανές εαν με καταλαβαίνεται!
Αν και 99% με βοηθήσατε να καταλήξω στο Τ-28!
Φιλε μου καλε, πώς ειναι δυνατόν ενα σκαφακι 700γρ να πετάει σαν πραγματικό?? Εαν ήταν 8-9 κιλά κάτι θα έκανε.
Αλλα μην ξεχνας ότι ειναι και θεμα χεριών. Μπορεις εαν θές το ρολ ή το λουπ ή όποια αλλη φιγούρα θες να την κάνεις πιο αληθοφανή!
Αλλα μην ξεχνας ότι ειναι και θεμα χεριών. Μπορεις εαν θές το ρολ ή το λουπ ή όποια αλλη φιγούρα θες να την κάνεις πιο αληθοφανή!
Έχεις δίκιο! Αλήθεια, 700 γρ. ζυγίζει μόνο το Τ-28;
Να υπολογίζεις μερίπου 900γρ, αλλά όπως λέει και ο Γιάννης είναι καθαρά θέμα χεριών!
Πριν με τραβήξει το Τ-28 σκεφτόμουν για το Mentor που είναι και βαρύτερο αλλά δεν θέλω κάτι ψηλοπτέρυγο.. Και πιο ακριβό από το Τ-28...
Αν μπορεις πέρνα από Μαραθωνα που πετανε 5-6 Τ28 με ότι σχωματισμό μπορεις να φανταστεις, να τα δεις από κοντά
Σε σχηματισμό δεν τα έχω δει, αλλά έχω δει το Τ-28 του Αντώνη Κ. να πετάει!