_Β_Ο http://www.futabarc.com/downloads.html
_Β_Ο
.
Futaba Software Updates
- Dell Gatto Grande
-
Απάντηση: FUTABA SOFTWARE UPDATES
Είσαι πρώτος!!!
Απάντηση: Futaba Software Updates
Απο χθες περναω τα μοντελα μου απο τη Futaba T12Ζ στη 14MΖ. Οι ΤΚ εχουν 100% συμβατοτητα. Στα πλαισια αυτης αλλαγης που εκανα περασα εικονες απο τα μοντελα μου καθως και ηχους. Επισης αναβαθμισα το SW και τωρα δε σε ρωταει Transmit? Yes or No?!@/-=}{{ Πολυ καλο αυτο μου ειχε σπασει λιγο τα νευρα η προηγουμενη κατασταση.
Ενα video με τους διακοπτες του ΥΑΚ 54 35% που κυριως χρησιμοποιω κατα την πτηση. Λειπει το Smoke On, δεν ειχα ηχογραφηση θα γινει κι αυτο...
Σε δουλεια να βρισκομαστε....:D
http://www.youtube.com/watch?v=-1CX35CEEqw
Ενα video με τους διακοπτες του ΥΑΚ 54 35% που κυριως χρησιμοποιω κατα την πτηση. Λειπει το Smoke On, δεν ειχα ηχογραφηση θα γινει κι αυτο...
Σε δουλεια να βρισκομαστε....:D
http://www.youtube.com/watch?v=-1CX35CEEqw
Νικολα μεγειες και καλοπεταχτη. Μπαταριες να παρεις...
Πανο καλησπερα και ευχαριστω για τις ευχες. Δε νομιζω οτι θα μου προσφερει κατι σημαντικο σε σχεση με τη 12Ζ. Απλως επειδη ενδεχεται καποια στιγμη να βγει software για τη συγκεκριμενη ΤΚ σχετικο με τηλεμετρια, ειπα οτι καλο ειναι να την εχω. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκοπο ποτε μου να παρω 14ΜΖ, απλως προεκυψε...
Σχετικα με τη μπαταρια, η καταναλωση εξαρταται απο τη χρηση της οθονης βασικα. Αν δε κανεις μεγαλη χρηση οθονης στο μοντελοδρομιο και εχεις screen saver τοτε δεν εχεις προβλημα. Πολλοι νομιζουν οτι καταλωνει διοτι η μπαταρια που εχουν δεν ειναι καλη, εχει συμβει σε πολλους αλλαζοντας και βαζοντας μια υγειη μπαταρια με προσφατους κυκλους να εχουν μεγαλη διαρκεια διαρκεια πτησης > της μιας ωρας.
Πιο κατω οι καμπυλες εκφορτισης της Futaba LiIon και της Sony NP-F570.
Τα λεμε,
Νικος
Σχετικα με τη μπαταρια, η καταναλωση εξαρταται απο τη χρηση της οθονης βασικα. Αν δε κανεις μεγαλη χρηση οθονης στο μοντελοδρομιο και εχεις screen saver τοτε δεν εχεις προβλημα. Πολλοι νομιζουν οτι καταλωνει διοτι η μπαταρια που εχουν δεν ειναι καλη, εχει συμβει σε πολλους αλλαζοντας και βαζοντας μια υγειη μπαταρια με προσφατους κυκλους να εχουν μεγαλη διαρκεια διαρκεια πτησης > της μιας ωρας.
Πιο κατω οι καμπυλες εκφορτισης της Futaba LiIon και της Sony NP-F570.
Τα λεμε,
Νικος
- Συνημμένα
-
- Ki18818.jpg (54.16 KiB) Προβλήθηκε 28 φορές
Νικόλα,
Παρε μπαταριες...!@/-=}{{
Παρε μπαταριες...!@/-=}{{
Λοιπον Πανο,
Σημερα εκανα δυο πτησεις και μερικες ρυθμισεις και η μπαταρια πηγε στο 90%. Μια χαρα ειναι, χαλαρα βγαζεις μια ωρα πτησης.
Εχω και μαρτυρες...το Βαγγελη με το Henseleit...#**
Τα λεμε,
Νικος
Σημερα εκανα δυο πτησεις και μερικες ρυθμισεις και η μπαταρια πηγε στο 90%. Μια χαρα ειναι, χαλαρα βγαζεις μια ωρα πτησης.
Εχω και μαρτυρες...το Βαγγελη με το Henseleit...#**
Τα λεμε,
Νικος