SU-34 FULLBACK 360º TWIN VECTORED THRUST DUCTED
SU-34 FULLBACK 360º TWIN VECTORED THRUST DUCTED
Θα σας παρουσιάσω ένα μοντέλο που προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα αεροπλάνα που έχει βγάλει η αεροναυπηγική. Το είχα καημό να πάρω ένα τέτοιο μοντέλο και να δω τα πτητικά του χαρακτηριστικά. Ακόμα δεν το έχω πετάξει μιας και το έχω τελειώσει πριν μερικές μέρες και μόλις πριν 3 ημέρες μου ήρθαν οι μπαταρίες. Είχα παραγγείλει μεγαλύτερες αλλά για 2mm δεν έκλεινε το πορτάκι που έχει και δεν ήθελα να το ζορίσω, ώστε κατά την πτήση να έσπαγε, με τραγικά αποτελέσματα.
Εδώ μερικές φώτο όταν το παρέλαβα.
Έτοιμο και το πιλοτήριο. Και όπως θα παρατηρήσετε, έχει κοπεί το αρχικό φελιζόλ της συσκευασίας, ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν σταντ του αεροπλάνου.
Εδώ μερικές φώτο όταν το παρέλαβα.
Έτοιμο και το πιλοτήριο. Και όπως θα παρατηρήσετε, έχει κοπεί το αρχικό φελιζόλ της συσκευασίας, ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν σταντ του αεροπλάνου.
Απάντηση: SU-34 FULLBACK 360º TWIN VECTORED THRUST DUCTED
Εδώ λεπτομέρεια του cockpit.
Εδώ κολλημένα τα φτερά.
Σε αυτήν φαίνονται και τα πίσω Eleveitor.
Εδώ πριν την τοποθέτηση των κάθετων του ουραίου.
Εδώ κολλημένα τα φτερά.
Σε αυτήν φαίνονται και τα πίσω Eleveitor.
Εδώ πριν την τοποθέτηση των κάθετων του ουραίου.
Και μετά την ολοκλήρωση του ουραίου.
Εδώ τοποθετημένα και τα κανάρντ.
Και μία άποψη από πίσω.
Εδώ τοποθετημένα και τα κανάρντ.
Και μία άποψη από πίσω.
Τοποθέτηση των πυραύλων.
Και μία κοντινή.
Εδώ μία άποψη των τούρμπο φαν. Και αν προσέξετε πιο πάνω κρέμεται το πρώτο μου μοντέλο που δεν ήταν άλλο από το ιστορικό Decathlon το είχα τσακίσει κάμποσες φορές, μέχρι να βαρεθώ να το σπάω και να το χτίζω. Στην τελική είχε βαρύνει, τόσο πολύ από τις εποξικές που δεν έπαιρνε άλλο.... :p
Και μία κοντινή.
Εδώ μία άποψη των τούρμπο φαν. Και αν προσέξετε πιο πάνω κρέμεται το πρώτο μου μοντέλο που δεν ήταν άλλο από το ιστορικό Decathlon το είχα τσακίσει κάμποσες φορές, μέχρι να βαρεθώ να το σπάω και να το χτίζω. Στην τελική είχε βαρύνει, τόσο πολύ από τις εποξικές που δεν έπαιρνε άλλο.... :p
Εδώ πανέτοιμο και αν προσέξετε πίσω έχει τοποθετηθεί σέρβο για την λειτουργία των Rader, μιας και δεν υπήρχαν και αναγκαστικά τα δημιούργησα.
Επίσης την μύτη εμπρός δεν την έχω κολλήσει αλλά έχω βάλει μέσα φελιζόλ που το έκοψα κωνικά, ώστε να μπει σφηνωμένο μέχρι το σημείο που έπρεπε και κόλλησα δυνατούς μαγνήτες και στο μέτωπο του μοντέλου αλλά και στην μύτη στο φελιζόλ που τοποθέτησα ώστε όταν μπαίνει και κουμπώνει να μην μπορεί να φύγει με τίποτα.
Επίσης την μύτη εμπρός δεν την έχω κολλήσει αλλά έχω βάλει μέσα φελιζόλ που το έκοψα κωνικά, ώστε να μπει σφηνωμένο μέχρι το σημείο που έπρεπε και κόλλησα δυνατούς μαγνήτες και στο μέτωπο του μοντέλου αλλά και στην μύτη στο φελιζόλ που τοποθέτησα ώστε όταν μπαίνει και κουμπώνει να μην μπορεί να φύγει με τίποτα.
Υπόψη ότι τα σκέλη είναι ανασυρόμενα και του έχω βάλει και ένα slow servo ώστε να διπλώνουν σε αργή κίνηση όπως το αυθεντικό.
Και εδώ μία γενική άποψη όλων των μοντέλων, χωρίς όμως να φαίνεται το kangaroo.
Και για να μην παραπονιέται, ιδού λίγο μετά το ζύγισμα.
Και εδώ μία γενική άποψη όλων των μοντέλων, χωρίς όμως να φαίνεται το kangaroo.
Και για να μην παραπονιέται, ιδού λίγο μετά το ζύγισμα.
το αεροπλάνο είναι πανέμορφο και πετάει τέλεια , αφου έχω την χαρά με τον
φίλο Χρήστο να είμαστε γείτονες , φίλοι και να έχουμε αρχίσει μαζί το χόμπι και παλαια και τώρα και να πετάμε αρκετές φορές μαζί.
:,)
φίλο Χρήστο να είμαστε γείτονες , φίλοι και να έχουμε αρχίσει μαζί το χόμπι και παλαια και τώρα και να πετάμε αρκετές φορές μαζί.
:,)
Γεια σου Νάσο. :>)
Φίλε Χρήστο περιμένουμε νέο θέμα , ξέρεις με τι !@/-=}{{!@/-=}{{