Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.

Τρύφωνας

Απάντηση: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Αγαπητέ φίλε Νίκο (nasa),

Οι ευχές σου και η συμπαράστασή σου (απο αρχής) φίλε μου ελπίζω να μας κάνουν να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σου! +(*)
Χαρά δική μας που σε έχουμε στους κόλπους της Π.Ε.Τ.Μ.Ε. και ακόμη μεγαλύτερη που θα πετάμε παρέα!!

ΜΦΧ
Τρύφωνας
Pantelis papageorgiou

Δημοσίευση από Pantelis papageorgiou »

Καλή επιτυχία στο εγχείρημά σας. Με το καλό να εγκαινιάσετε και τον χώρο που ονειρεύεστε εσείς αλλά και πολλοί μοντελιστές της Αττικής. Ένα νέο μοντελοδρόμιο μόνο καλό στον αερομοντελισμό μπορεί να κάνει.
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

Δεν νομίζω ότι κανένας μπορεί να πει κάτι λιγότερο από συγχαρητήρια και σε σένα Τρύφωνα αλλά και σε όλη την ομάδα που συντέλεσε, έτσι ώστε ένα όνειρο που απλά πολύ δεν τολμούσαν καν να το φανταστούν, να γίνει πλέον πραγματικότητα.

Αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά πράματα και ειδικά τώρα που όλοι μας έχουμε μπουχτίσει από μίζερες και αρνητικές σκέψεις.

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι η πόλη μας απέκτησε ένα χώρο που τα μοντέλα όλων θα μπορούν με πραγματικά πολύ χαμηλό ετήσιο κόστος να πετάνε επιτέλους ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΝΟΜΙΜΑ.

Και πάλι συγχαρητήρια…..Keep RCing
Τρύφωνας

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για τις ευχές. Με την δική σας αγάπη και συνδρομή θα είναι ένα ακόμα λιθαράκι στην επίτευξη των στόχων μας.

Το ΔΣ της Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Lemon

Δημοσίευση από Lemon »

Ευγε!!! Σας ευχομαι τα καλύτερα,Καλή αρχή παιδιά...
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

Καλή επιτυχία…και καλές πτήσεις σε όλα τα μέλη…!@/-=}{{
Συνημμένα
Constantine_Mitsotakis.jpg
Constantine_Mitsotakis.jpg (13.98 KiB) Προβλήθηκε 72 φορές
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Κώστα σταμάτα τις δολιοφθορές=B=
φτου φτού
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Δημοσίευση από Dell Gatto Grande »

μπραβο παιδια:>)καιρός ήταν !
Air Walker

Δημοσίευση από Air Walker »

Καλορίζικοι και καλή επιτυχία, στην δύσκολη προσπάθεια που άρχισε από μία σκέψη κάποιων φίλων . Ευτυχώς υπάρχουν μοντελιστές που έχουν όρεξη και πάθος για να μπορέσει αυτή η κίνηση να φθάσει στο τέλος της και να μπορέσουν όλοι οι λάτρεις του μοντελισμού να απολαμβάνουν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που έχουν συμβάλει στην έως εδώ προσπάθεια και όλους αυτούς που θα συνεχίσουν με όποιο τρόπο μπορούν. +(*)
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

Τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα που σε πείσμα των καιρών μετατρέπει το όραμά της σε πραγματικότητα όλων μας.

Γνωρίζοντας τον τρόπο σκέψης της ομάδας αυτής είμαι απόλυτα αισιόδοξος ως προς την υλοποίηση μιας Ένωσης Τ/Κ μοντελισμού, πρότυπης για τα έως σήμερα Ελληνικά δεδομένα σε επίπεδο ασφάλειας πτήσεων, ποιότητας παροχών και, το σημαντικότερο, εξωστρέφειας προς το ευρύ κοινό αφού μόνο αυτή η προσέγγιση μπορεί να προάγει ουσιαστικά το πολύτιμο χόμπυ μας.

Καλή επιτυχία!

Γιώργος Χαϊδάρης
@P@
Τρύφωνας

Αγαπητοί φίλοι, Lemon, John Χάλαρης, Dell Gatto Grande, gxaid,

Ευχαριστούμε απο καρδιάς για τις ευχές σας και τους λόγους παραίνεσης.

Η φρεσκάδα του χόμπι είναι οι νεότεροι φίλοι, εκεί ποντάρω όλες τις ελπίδες που μου έχουν απομείνει. Καλώς ή κακώς όλοι εμείς οι παλαιότεροι ευθυνόμαστε για το τέλμα στο οποίο έχει έρθει ο αερομοντελισμός στην Αττική.

Το μότο μας είναι: ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και όχι αερομοντελισμός για λίγους!!
Οι στόχοι μας σίγουρα είναι κοινοί (να είσθε σίγουροι φίλοι μου γι αυτό) ειδικά στις δύσκολες οικονομικά μέρες που διανύουμε.... Ένα χόμπι μας έχει μείνει και αυτό δεν θα πρέπει να εκλείψει απο την σκληρή κατά τα άλλα καθημερινότητά μας. Απο εκεί αντλούμε όλοι μας την ενέργεια για να μην τρελαθούμε....

Πάντα κόντρα στο κατεστημένο, στα συμφέροντα, στην διαίρεση του αερομοντελιστικού κόσμου, στις "και καλά ελιτίστικες συμπεριφορές", θα είναι η στρατηγική που θα χαράσει η Π.Ε.Τ.Μ.Ε.

Θα πρέπει η ηθική μας πυξίδα να δείχνει πάντα το βορά φίλοι μου. Αν συμβαίνει αυτό τότε όλα θα πηγαίνουν προς το καλλίτερο.

Οψώμεθα λοιπόν. Ευχαριστώ και εκ των υπολοίπων μελών της Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Και διατελλώ με φιλικούς χαιρετισμούς
Τρύφων Κούστας
Συνημμένα
Ερμής-πετάμε.jpg
Ερμής-πετάμε.jpg (54.21 KiB) Προβλήθηκε 72 φορές
2planos

Δημοσίευση από 2planos »

στα χαρτια τελειωσαμε, τωρα μενουν τα εργα, και οπως μπορει ο καθενας να βοηθησει καλο θα ηταν.
εγω ειμαι μεσα στις σιδηροκατασκευες λογω προηγουμενου επαγγελματος και εχω και τα εργαλεια
εμπρος και οι αλλοι τι καθοσαστε??
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Περιμένουμε και την χαρτούρα της πολεοδομίας
Όμως όλοι θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε
Σημαντική είναι και η βοήθεια που προσφέρουν με τις συνδρομές τα νέα μέλη του μοντελοδρομίου …………που από ότι μαθαίνω ήδη άρχισαν και συνεχώς θα αυξάνονται για να προστεθούν στο ποσό που ήδη έχουν προσφέρει τα ιδρυτικά μέλη
Όσο περισσότερες γίνουν τόσο ποιο γρήγορα θα υλοποιηθεί το όνειρο των Αθηναίων μοντελιστών για ένα χώρο με οικονομική συνδρομή και το σημαντικότερο μέσα στα πόδια μας χωρίς διόδια, καύσιμα και πολύωρες διαδρομές
Ένα χώρο που θα πληρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας και αξιοπρεπούς διαμονής με ύδρευση , ηλεκτρισμό, χώρους υγιεινής και σύντομα πλήρη καντίνα για εμάς και την οικογένεια μας
Ένας χώρος που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα απο αντίστοιχους Ευρωπαικούς
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Αγαπητοί φίλοι, το ΔΣ του Ερμή σας ενημερώνει ότι το ΣΚ που μας ερχεται (18-19/12/2010) θα εγγραφουμε νεα μελη στην αλανα του Σχοινιά (με μπλόκ αποδειξεων φυσικά)
Η βοήθειά σας ειναι σημαντική αυτή την στιγμή.

Γιαννελος Ιωαννης
sav.in

Δημοσίευση από sav.in »

μπράβο παιδιά πολύ καλή προσπάθεια ........και αφού είναι μη κερδοσκοπική καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να προστρέξουν γιατί ένα τέτοιο σοβαρό εγχείρημα χρειάζεται οικονομική υποστήριξη για να υλοποιηθεί
Δεν έρχονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σύλλογοι & Αερολέσχες/Greek rc clubs”