..........._P_P
http://www.youtube.com/watch?v=W2VygftZSCs&feature=player_embedded
#!
The Best Shuttle Liftoff Video
- Dell Gatto Grande
Απάντηση: The Best Shuttle Liftoff Video
πολύ ωραίο βιντεο!!!!!!
Είδα ένα απόσπασμα και θα γυρίσω ξανά 45λεπτά είναι αυτά..._P_P..._Β_Ο
Είδα ένα απόσπασμα και θα γυρίσω ξανά 45λεπτά είναι αυτά..._P_P..._Β_Ο
...εξαιρετικό video Γάτε...είδες η NASA...?
...αν δεν κάνω λάθος απο τα έξη 'space-shuttlles' έχουν μείνει μόνο τέσσερα... Endeavour... Enterprise... Atlantic... Discovery...
...ακόμα θυμάμαι εκείνο το πρωϊνό στην Νέα Υόρκη (28/01/86) που παρακολουθούσα 'live' στην τηλεόραση το 'lift-off' του Challenger...και μέσα σε λίγα λεπτά...τραγωδία...εγώ και τα πάντα γύρω μου πάγωσαν...η Αμερική πάγωσε...!
...είχα επιστρέψει στην Ελλάδα όταν στις 01/02/03...χάθηκε κατά την διάρκεια της προσγείωσης το Columbia...τότε πέρασε απο τ' αυτί μου σαν μια μικρή είδηση ανάμεσα σε άλλες...
...αναλογιστείτε όμως...ότι μέσα απο το πρόγραμμα αυτό των 'space-shuttles' εμείς σ'αυτή την ζωή...'ρίχνουμε ματιές' στο μέλλον..!
...αν δεν κάνω λάθος απο τα έξη 'space-shuttlles' έχουν μείνει μόνο τέσσερα... Endeavour... Enterprise... Atlantic... Discovery...
...ακόμα θυμάμαι εκείνο το πρωϊνό στην Νέα Υόρκη (28/01/86) που παρακολουθούσα 'live' στην τηλεόραση το 'lift-off' του Challenger...και μέσα σε λίγα λεπτά...τραγωδία...εγώ και τα πάντα γύρω μου πάγωσαν...η Αμερική πάγωσε...!
...είχα επιστρέψει στην Ελλάδα όταν στις 01/02/03...χάθηκε κατά την διάρκεια της προσγείωσης το Columbia...τότε πέρασε απο τ' αυτί μου σαν μια μικρή είδηση ανάμεσα σε άλλες...
...αναλογιστείτε όμως...ότι μέσα απο το πρόγραμμα αυτό των 'space-shuttles' εμείς σ'αυτή την ζωή...'ρίχνουμε ματιές' στο μέλλον..!
η ταν, η, τα πετάν...
nasa έγραψε: ↑...εξαιρετικό video Γάτε...είδες η NASA...?
Τα οποία αποσύρει η NASA μέσα στο '11, μετά από 2-3 αποστολες που χρειάζονται για την τελειοποίηση του ISS, ώστε να επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός νέου σκάφους για αποστολές στο διάστημα!
Μέχρι τότε όλες οι αποστολές ανθρώπων και εξοπλισμού θα γίνεται μέσω ρωσικών soyuz!
Κάποια από αυτά θα μπούν σε μουσείο και θα μπορεί να τα επισκευθεί ο κόσμος..
- Dell Gatto Grande