Αυτοκρατορες, τα σεβη μου.

Απάντηση
mms

Αυτοκρατορες, τα σεβη μου.

Δημοσίευση από mms »

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε με ΥΓΕΙΑ και λιγη τυχη οπου χρειαστεί.
Λοιπόν, αποφάσισα να κανω ενα λογαριασμό και να συμμετέχω στην παρεα σας με την οποια δυνατότητα εχω η αποκτήσω στο μελλον.
Με λενε Δημήτρη, ειμαι πρώιμος στην ηλικία και όψιμος στο χόμπι σας (ελπιζω και δικο μου βραχυπρόθεσμα).
Ειμαι στην Κέρκυρα απο πάντα και μάλλον για πάντοτε.
Αποφάσισα να ασχοληθώ με το αντικείμενο αφου επιβεβαιωσα την διαθεση μου με το να λυσω και να επασυναρμολογησω ενα lama του γιου μου.
Αυτο εν τελει, που μ'αρεσει απο οσα κοιταξα ειναι τα ελαφρια μοντελα αεροπλανων τυπου Easy Star για ξεκινημα και τον ανηφορο (αν με κρατησει) για μετα.
Η επιλογες μου θελω να ειναι μετρημενες και σοφες.
Τεινω προς τον Λακη αναφορικα με την οικονομια κινησεων και τον Αντωνη στη σχεση του αντικειμενου με τον χρηστη.
Χαρηκα που ειμαι μαζι σας Κυριοι.
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Απάντηση: Αυτοκρατορες, τα σεβη μου.

Δημοσίευση από CARAPIS »

Δημητρο γεια σου...

.., Καλως μας ηρθες και καλως σε βρηκαμε.
Ευχομαστε να εχεις μια καλη χρονια με υγεια και χαμογελο & οοολα τα αλλα γινονται, οτι θελεις ρωτα και παντα καποιος θα βρεθει να σου απαντησει-βοηθησει...!

Φιλικα
Χρησταρας
ο Λακης ο Λωτος

Δημοσίευση από ο Λακης ο Λωτος »

καλως ηλθες μαν και καλη χρονια και οτι ποθεις να το παθεις.. η καλυτερη επιλογη ειναι το ΕΖ .. να φανταστεις το σαββατο το ευχαριστηθηκα οσο τπτ αλλο αν και ηταν και ειναι το πρωτο μου σκαφακι δινει ακομα χαρα σαν τρελο ασε δε που δεν χαλαει και γενικα δεν μασσαει τζισους.. το προτεινω ακομα και σε μεσης εμπειριας πιλοτους...για αρχαριους δε ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ
nasa

Δημοσίευση από nasa »

...καλώς ήρθες στο forum 'mms'....χρόνια πολλά...καλή διαμονή...καλές πτήσεις...όσο για το ΕΖ Star...πέρα του ότι είναι άριστη επιλογή για ξεκίνημα, δεν θα το βαρεθείς ποτέ...
η ταν, η, τα πετάν...
ο Λακης ο Λωτος

Δημοσίευση από ο Λακης ο Λωτος »

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ....εμεις μετα απο 4-5 μοντελα μετα απ'το ΕΖ τα πεταμε και το γλενταμε
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

πράγματι το easy star είναι ένα πολύ καλό μοντέλο για αρχή
Ανθεκτικό όσο κανένα άλλο μα και ευκολο στην κατασκευή και επιδιόρθωση αν χρειαστεί Το μοτέρ έχει πλεονεκτική θέση Ευκολο στη πτήση με διπλό χαρακτήρα (αεροπλάνο και ανεμόπτερο) Δεν είναι όμως καλός δασκαλος στη απογείωση -προσγείωση μια και δεν έχει ροδες
http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=841

φυσικά δεν είναι το μόνο εκπαιδευτικό αλλα είναι μια τίμια επιλογή
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλώς ήρθατε/welcome”