Βοηθεια για αγορα 50αρι.
Βοηθεια για αγορα 50αρι.
Γεια χαρα σε ολους...
καταρχην τα συνχαρητιρια μου για τιν δημιουργεια αυτου του φορουμ.
καθος ειμαι καινουργειος στο φορουμ κ η πειρα μου οχι τοσο μεγαλη.καθως ασχολουμε με το μοντελισμο 2 χρονια.Θα ηθελα τιν βοηθεια σας για να αγορασω καινουργειο ε/π.
δν ειμαι τοσω πολυ τις 3d πτησεις.αλλα θα ηθελα αμα αλαξω στιν πωρεια να μπορει το ε/π να κανει 3d.Να ειναι σταθερω οταν το θελω κ ξυραφη οταν εγω το θελω.κ απο ανταλακτηκα να ειναι φτηνα.πριν ειχα ενα Robbe ornith 46 αλλα πλεων δν υπαρχη.Σκεφτομαι για Raptor 50 titan η για t-rex 600.επισης ακουσα κ διαβασα στο forum απο καπιους οτι τα t-rex ειναι λιγο αποτομα,αλλα απο ανταλακτηκα φτηνα.βεβαια το λεω για τα ανταλακτηκα γιατι οτι πεταει.... πεφτη....(παντα υπαρχη μια ατυχη στυγμη)δν ειμαι κ σε καπιο επιπεδω μεγαλω,ειμαι στο σταδιο του rool k loop.
οπιαδηποτε γνωμη θα ειναι μεγαλη βοηθεια.
Ευχαριστω εκ των προτερων...<:-)>>
καταρχην τα συνχαρητιρια μου για τιν δημιουργεια αυτου του φορουμ.
καθος ειμαι καινουργειος στο φορουμ κ η πειρα μου οχι τοσο μεγαλη.καθως ασχολουμε με το μοντελισμο 2 χρονια.Θα ηθελα τιν βοηθεια σας για να αγορασω καινουργειο ε/π.
δν ειμαι τοσω πολυ τις 3d πτησεις.αλλα θα ηθελα αμα αλαξω στιν πωρεια να μπορει το ε/π να κανει 3d.Να ειναι σταθερω οταν το θελω κ ξυραφη οταν εγω το θελω.κ απο ανταλακτηκα να ειναι φτηνα.πριν ειχα ενα Robbe ornith 46 αλλα πλεων δν υπαρχη.Σκεφτομαι για Raptor 50 titan η για t-rex 600.επισης ακουσα κ διαβασα στο forum απο καπιους οτι τα t-rex ειναι λιγο αποτομα,αλλα απο ανταλακτηκα φτηνα.βεβαια το λεω για τα ανταλακτηκα γιατι οτι πεταει.... πεφτη....(παντα υπαρχη μια ατυχη στυγμη)δν ειμαι κ σε καπιο επιπεδω μεγαλω,ειμαι στο σταδιο του rool k loop.
οπιαδηποτε γνωμη θα ειναι μεγαλη βοηθεια.
Ευχαριστω εκ των προτερων...<:-)>>
Απάντηση: Βοηθεια για αγορα 50αρι.
Ο Ραπτορας ειναι "δασκάλα"
Πολύ σταθερός και καλό ελικόπτερο για scale πτησεις αλλα δεν ειναι για πολλά.
Το Trex ειναι ολα τα λεφτα. Το απότομο ή όχι το καθορίζεις εσύ. Αυτό ειναι και ενα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Align. Φτιαχνεις το σκάφος σου οπως θες. Αγριο, ηρεμο, scale, 3D...
ps: Ηλεκτρικό ή θερμικό σκέφτεσαι να πάρεις?
Πολύ σταθερός και καλό ελικόπτερο για scale πτησεις αλλα δεν ειναι για πολλά.
Το Trex ειναι ολα τα λεφτα. Το απότομο ή όχι το καθορίζεις εσύ. Αυτό ειναι και ενα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Align. Φτιαχνεις το σκάφος σου οπως θες. Αγριο, ηρεμο, scale, 3D...
ps: Ηλεκτρικό ή θερμικό σκέφτεσαι να πάρεις?
Ευχαριστω για τιν βοηθεια σου.Επιδη δν ειμαι στο επιπεδω του hover αλλα μαρεσει κ ενα ε/π να ειναι σταθερω για f3c φαση.Βασικα οταν λεω για raptor ενοω το se το καινουργειο.αποσω βλεπω κ σε βιντεακια ειναι αρκετα σφερατω στα ακροβατικα του και σε 3d.
για θερμικο θελω.εχω και μια os max 50 hyper,401 με 9254 για ουρα.κ λεω για cycling να παρω ds610 align.
εχεις πεταξη αλλα ε/π?πιο οπολα σε εντιποσιασε πιο πολυ?
για θερμικο θελω.εχω και μια os max 50 hyper,401 με 9254 για ουρα.κ λεω για cycling να παρω ds610 align.
Nickolas έγραψε: ↑Ευχαριστω για τιν βοηθεια σου.Επιδη δν ειμαι στο επιπεδω του hover αλλα μαρεσει κ ενα ε/π να ειναι σταθερω για f3c φαση.Βασικα οταν λεω για raptor ενοω το se το καινουργειο.αποσω βλεπω κ σε βιντεακια ειναι αρκετα σφερατω στα ακροβατικα του και σε 3d.
Κατα την γνώμη μου το Τ rex ειναι ο τέλειος συνδιασμός. Ειχα 3 να καταλάβεις (πλέον έχω μονο το 600αρι, που το πουλάω)
Ο Ραπτορας, που ειχα κάποια στιγμη δοκιμάσει, μου ειχε φανει πολύ "χαλαρος".
Από μικρότερα δεν αξίζει να αναφερθώ καν, αν και σε αυτα τα μεγέθη η Align ήταν σαφώς καλλίτερη!!
ps: Να σημειώσω ότι όλα τα ελικόπτερα που είχα & εχω, ειναι & ηταν ηλεκτρικά
ηστερα αποσα μου ειπες σκεφτικα σοβαρα για το τρεξ.ψαχτηκα κιλολας κ ειδα οτι τα ανταλακτηκα του ειναι πολυ φτηνα.ενας φιλος μου εχει το 600αρι κ το πουλαει σκετω κιτ.στα 200 ευρω με φουλ μεταλικη κεφαλι κ πολλα optional πανω κ πολλα ανταλακτηκα κ λεω να το παρω.:)το ε/π το εχω δει να πεταει παραπολες φωρες(αφου ειναι φιλος κ παμε μαζι κ πεταμε)απλα σκεφτομουν να παρω καινουργειω αλλα δν θα ειχε κ ολλα μεταλικα κ ανταλακτικα εξτρα.τι λες?
Nickolas έγραψε: ↑ηστερα αποσα μου ειπες σκεφτικα σοβαρα για το τρεξ.ψαχτηκα κιλολας κ ειδα οτι τα ανταλακτηκα του ειναι πολυ φτηνα.ενας φιλος μου εχει το 600αρι κ το πουλαει σκετω κιτ.στα 200 ευρω με φουλ μεταλικη κεφαλι κ πολλα optional πανω κ πολλα ανταλακτηκα κ λεω να το παρω.:)το ε/π το εχω δει να πεταει παραπολες φωρες(αφου ειναι φιλος κ παμε μαζι κ πεταμε)απλα σκεφτομουν να παρω καινουργειω αλλα δν θα ειχε κ ολλα μεταλικα κ ανταλακτικα εξτρα.τι λες?
καλα ειναι σαν καινουριος να παρεις ενα νεο ελικοπτερο καινουριο για να μαθεις να το στεινεις κιολας....! Αν δεν το στησεις δεν θα μαθεις τι πρεπει να προσεχεις κτλ κτλ..!
PaNt έγραψε: ↑καλα ειναι σαν καινουριος να παρεις ενα νεο ελικοπτερο καινουριο για να μαθεις να το στεινεις κιολας....! Αν δεν το στησεις δεν θα μαθεις τι πρεπει να προσεχεις κτλ κτλ..!
Συμφωνω +100:>)
Nickolas έγραψε: ↑ηστερα αποσα μου ειπες σκεφτικα σοβαρα για το τρεξ.ψαχτηκα κιλολας κ ειδα οτι τα ανταλακτηκα του ειναι πολυ φτηνα.ενας φιλος μου εχει το 600αρι κ το πουλαει σκετω κιτ.στα 200 ευρω με φουλ μεταλικη κεφαλι κ πολλα optional πανω κ πολλα ανταλακτηκα κ λεω να το παρω.:)το ε/π το εχω δει να πεταει παραπολες φωρες(αφου ειναι φιλος κ παμε μαζι κ πεταμε)απλα σκεφτομουν να παρω καινουργειω αλλα δν θα ειχε κ ολλα μεταλικα κ ανταλακτικα εξτρα.τι λες?
Γειά σου Νικόλα
Καλωσήρθες στο petame.gr και ελπίζω στο χώρο του μοντελισμού να βρείς ότι καλλίτερο περιμένεις απο ένα χόμπι.
Στο θέμα του ελικοπτέρου, υπάρχουν πολλές απόψεις. Αν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα ε/π, καλό είναι να το αγοράσεις απο κάποιον "έμπειρο" έτοιμο-στημένο, διότι αυτό θα σε σώσει απο πτώσεις που προκύπτουν απο λάθος σεταρίσματα.
Επίσης καλό είναι αφού το αγοράσεις να είναι δίπλα σου στις πρώτες σου πτήσεις ο προηγούμενος ιδιοκτήτης για να σου δείξει και να σε βοηθήσει στίς πρώτες σου πτήσεις έτσι ωστε να μην έχεις αβαρείες και τραυματισμούς.
Καλές πτήσεις σου εύχομαι και καλή διαμονή στον χώρο του φόρουμ.
ΜΦΧ
Τρύφωνας
Nickolas έγραψε: ↑Ευχαριστω για τιν βοηθεια σου.Επιδη δν ειμαι στο επιπεδω του hover αλλα μαρεσει κ ενα ε/π να ειναι σταθερω για f3c φαση.Βασικα οταν λεω για raptor ενοω το se το καινουργειο.αποσω βλεπω κ σε βιντεακια ειναι αρκετα σφερατω στα ακροβατικα του και σε 3d.
Στέκομαι στην φράση που είπες.
Το τ-rex 600 για f3c δεν κάνει με τίποτα.
Αν σε ενδοιαφερει κάτι τέτοιο δες κάτι σε raptor και hirobo.
εχω στεισει 2 ε/π κ τα εχω σεταρει.οποτε δεν ειναι αυτό ιδιαιτερό προβλημα.απλα φοβαμαι να παρω κατι και να το μετανιωσω οπως ειχα κανει τιν βιαστηκη κ πολυ ακριβη(πιασοκολιαδικια)αγορα με το ornith 46.`M`το ε/π πετουσε εντελως σαν 30αρι με πολυ μεγαλη σταθεροτητα,οποτε θα ηταν καλυτερα να παω σε κατι ποιο αποτομο και ποιο ακροβατικο.εχω στην κατοχη μου ενα mini titan:>) οπου με τρελενει η επιδωσης του.αν κ μικρο μπορω να πω με doual rates k expo ειναι πολυ σταθερο.λεω να δοκιμασω την τυχη μου με ενα t-rex 600.κ βλεπουμε....οπως με συμβουλεψε κ ο φιλος ο MOGOLOS <:-)>>
Ευχαριστω τρυφωνα για το καλοσωρισμα
Ευχαριστω τρυφωνα για το καλοσωρισμα
Ειμαστε στην ιδια κατηγορια εχω κ εγω ενα μινι τιταν κ θελω να παω σε αγορα για 50αρη ομως μονο ηλεκτρικο,σκεφτομαι το hirobo sdx απο θεμα ποιοτητας κ αντοχης μου εχουν πει πως ειναι καλυτερο απο trex 600. Καμοια γνωμη απο καποιον που τα ξερει κ τα δυο ε/π
iliaskak έγραψε: ↑Ειμαστε στην ιδια κατηγορια εχω κ εγω ενα μινι τιταν κ θελω να παω σε αγορα για 50αρη ομως μονο ηλεκτρικο,σκεφτομαι το hirobo sdx απο θεμα ποιοτητας κ αντοχης μου εχουν πει πως ειναι καλυτερο απο trex 600. Καμοια γνωμη απο καποιον που τα ξερει κ τα δυο ε/π
καλησπερα iliaskak εγω τελικα χτυπησα τ-ρεχ 600 νιτρο τελικα...βεβαια δν το πεταξα ακωμη.....σαν πρωτη φασει φενεται καλο...:>)
με 7 μοιρες στο cyclin κ 30%expo κ βλεπουμε....ενας λογως που το πειρα ειναι οτι βρισκονται φτηνα ανταλακτηκα.το hirobo αποσω εχω ακουση ειναι λιγο ακριβουτσικα(δν ξερω ακριβως λογο οτι δν ψαχτηκα)το sdx μου φενεται οτι υπαρχη conversion kit για ηλεκτρικο.εγω προσοπηκα για τοσω μεγαλο μοντελω δν θα το ηθελα ηλεκτρικο.εαν εχεις μπαταριες κατι γυνεται.....;;)απλα ειναι λιγο ακριβες γιατι θα θελεις τουλαχιστον 6s μπαταρια.
τιν προσωπικη μου γνωμη λεω παντα δυχως να θυγω κανεναν κ καμια εταιρια.φιλικα Νικος(2f)
Nickolas έγραψε: ↑καλησπερα iliaskak εγω τελικα χτυπησα τ-ρεχ 600 νιτρο τελικα...βεβαια δν το πεταξα ακωμη.....σαν πρωτη φασει φενεται καλο...:>)
με 7 μοιρες στο cyclin κ 30%expo κ βλεπουμε....ενας λογως που το πειρα ειναι οτι βρισκονται φτηνα ανταλακτηκα.το hirobo αποσω εχω ακουση ειναι λιγο ακριβουτσικα(δν ξερω ακριβως λογο οτι δν ψαχτηκα)το sdx μου φενεται οτι υπαρχη conversion kit για ηλεκτρικο.εγω προσοπηκα για τοσω μεγαλο μοντελω δν θα το ηθελα ηλεκτρικο.εαν εχεις μπαταριες κατι γυνεται.....;;)απλα ειναι λιγο ακριβες γιατι θα θελεις τουλαχιστον 6s μπαταρια.
τιν προσωπικη μου γνωμη λεω παντα δυχως να θυγω κανεναν κ καμια εταιρια.φιλικα Νικος(2f)
Καλησπερα χρονια πολλα.Ολες οι γνωμες δεκτες το τρεξ 600 δεν το εχω αποριψει ομως επιμενω μονο ηλεκτρικο κ δεν θυγεις κανεναν η γνωμη σου σεβαστη οπως κ η επιλογη σου.Μονο θελω να μου πεις τις εντυπωσεις σου μολις το πεταξεις γιατι εχεις κ εσυ μινι τιταν να δουμε πως ειναι κ τα θηρια κ γενικα οτι σου τραβηξει την προσοχη σε σχεση με αυτο που εχουμε. Σε ευχαριστω εκ των προτερων Ηλιας._Β_Ο
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.
Για F3C πτηση η καλυτερη επιλογη ειναι το Hirobo.Ενα SDX πιστευω ειναι η καλυτερη περιπτωση.Το σεταρεις την κεφαλη για F3C και αργοτερα αν μαθεις να πετας πολυ ευκολα το αλλαζεις τα ντιζακια στην κεφαλη και το κανεις για 3D (ποσοι ειδατε τον Κουτσουλα να κανει καταπληκτικα πραγματα με στοκ πλαστικο SDX και δεν παθαινει τιποτα).Απο θεμα ανταλακτικων ειναι πολυ φθηνα (περιπου 18 ευρο τα main frame πχ).Το κακο ειναι οτι ολοι μας ειμαστε tunning οποτε θελουμε να βαλουμε upgrade και εκει η Hirobo οντως ειναι ακριβη.Τα ''μπλε'' μεταλικα κοματια ειναι ποιο ακριβα απο χρυσο.Εκει ειναι που τα Align υπερτερουν εχοντας και carbon και μεταλικες κεφαλες.
Μετα απο 4 Hirobo στην κατοχη μου απο τα οποια ολα ειχαν upgrade εχω να πω οτι δεν αξιζει μιας και βαζεις και εχτρα βαρος αλλα και δεν περνεις τιποτα για τα λεφτα που δινεις παρα μονο η ομορφια και το οτι ''εχω'' μεταλικη κεφαλη ή πχ carbon boom κτλ κτλ.
Υπαρχει κιτ μετατροπης σε ηλεκτρικο αλλα και ανεβαζεις το κοστος απο θεμα μπαταριων και οτι πρεπει να παρεις πολυ καλους φορτιστες και τροφοδοτικα και απο την αλλη το κιτ ειναι σχετικα ακριβο.
Καλη χρονια σε ολους και καλες πτησεις.
Για F3C πτηση η καλυτερη επιλογη ειναι το Hirobo.Ενα SDX πιστευω ειναι η καλυτερη περιπτωση.Το σεταρεις την κεφαλη για F3C και αργοτερα αν μαθεις να πετας πολυ ευκολα το αλλαζεις τα ντιζακια στην κεφαλη και το κανεις για 3D (ποσοι ειδατε τον Κουτσουλα να κανει καταπληκτικα πραγματα με στοκ πλαστικο SDX και δεν παθαινει τιποτα).Απο θεμα ανταλακτικων ειναι πολυ φθηνα (περιπου 18 ευρο τα main frame πχ).Το κακο ειναι οτι ολοι μας ειμαστε tunning οποτε θελουμε να βαλουμε upgrade και εκει η Hirobo οντως ειναι ακριβη.Τα ''μπλε'' μεταλικα κοματια ειναι ποιο ακριβα απο χρυσο.Εκει ειναι που τα Align υπερτερουν εχοντας και carbon και μεταλικες κεφαλες.
Μετα απο 4 Hirobo στην κατοχη μου απο τα οποια ολα ειχαν upgrade εχω να πω οτι δεν αξιζει μιας και βαζεις και εχτρα βαρος αλλα και δεν περνεις τιποτα για τα λεφτα που δινεις παρα μονο η ομορφια και το οτι ''εχω'' μεταλικη κεφαλη ή πχ carbon boom κτλ κτλ.
Υπαρχει κιτ μετατροπης σε ηλεκτρικο αλλα και ανεβαζεις το κοστος απο θεμα μπαταριων και οτι πρεπει να παρεις πολυ καλους φορτιστες και τροφοδοτικα και απο την αλλη το κιτ ειναι σχετικα ακριβο.
Καλη χρονια σε ολους και καλες πτησεις.
Nickolas έγραψε: ↑καλησπερα iliaskak εγω τελικα χτυπησα τ-ρεχ 600 νιτρο τελικα...βεβαια δν το πεταξα ακωμη.....σαν πρωτη φασει φενεται καλο...:>)
Νικο το εχει η μοιρα μας τελικα κ εγω πηρα το τρεξ 600 αλλα ηλεκτρικο, δεν το εχω πεταξει ακομα θα σου γραψω εντυπωσεις οταν με το καλο το πεταξω. Καλες πτησεις κ καλη χρονια.^%^