Βοηθεια για αγορα 50αρι.

iliaskak

Απάντηση: Βοηθεια για αγορα 50αρι.

Δημοσίευση από iliaskak »

NIKOS έγραψε: Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.

Για F3C πτηση η καλυτερη επιλογη ειναι το Hirobo.Ενα SDX πιστευω ειναι η καλυτερη περιπτωση.Το σεταρεις την κεφαλη για F3C και αργοτερα αν μαθεις να πετας πολυ ευκολα το αλλαζεις τα ντιζακια στην κεφαλη και το κανεις για 3D (ποσοι ειδατε τον Κουτσουλα να κανει καταπληκτικα πραγματα με στοκ πλαστικο SDX και δεν παθαινει τιποτα).Απο θεμα ανταλακτικων ειναι πολυ φθηνα (περιπου 18 ευρο τα main frame πχ).Το κακο ειναι οτι ολοι μας ειμαστε tunning οποτε θελουμε να βαλουμε upgrade και εκει η Hirobo οντως ειναι ακριβη.Τα ''μπλε'' μεταλικα κοματια ειναι ποιο ακριβα απο χρυσο.Εκει ειναι που τα Align υπερτερουν εχοντας και carbon και μεταλικες κεφαλες.

Μετα απο 4 Hirobo στην κατοχη μου απο τα οποια ολα ειχαν upgrade εχω να πω οτι δεν αξιζει μιας και βαζεις και εχτρα βαρος αλλα και δεν περνεις τιποτα για τα λεφτα που δινεις παρα μονο η ομορφια και το οτι ''εχω'' μεταλικη κεφαλη ή πχ carbon boom κτλ κτλ.

Υπαρχει κιτ μετατροπης σε ηλεκτρικο αλλα και ανεβαζεις το κοστος απο θεμα μπαταριων και οτι πρεπει να παρεις πολυ καλους φορτιστες και τροφοδοτικα και απο την αλλη το κιτ ειναι σχετικα ακριβο.

Καλη χρονια σε ολους και καλες πτησεις.

Νικο χρονια πολλα κ καλη χρονια με πολλες πτησεις.
Τελικα αγορασα ενα τρεξ 600 esp σε αριστη κατασταση με 3 μπαταριες με futaba bls251 ουρα κ spartan 760 gyro.Η τιμη ηταν χαμηλη το ε/π ευκαιρια κ γλυτωσα τουλαχιστον 800 ευρω απο καινουργιο hirobo sdx η trex 600esp. Ειναι σε αριστη κατασταση ουτε γρατζουνια δεν εχει κ περιμενω να το σεταρω για την πρωτη πτηση.
Σ'ευχαριστω για την απαντηση.

Φιλικα Ηλιας_P_P
Nickolas

Δημοσίευση από Nickolas »

καλες πτησης φιλε μου Ηλια....:)πιστευω πως εκανες καλη επιλογη....
εγω το πεταξα το δικο μου αλλα θελω ριθμηση τιν μηχανι οποτε δν το ευχαριστηθικα κ ιδιαιτερα...σαν πρωτη αποψη μου φανηκε αρκετα σταθερω.κ η κινισης του ξυραφη.οτι το πεις θα κανει...V:))στιν αρχη το ξακοινισα με 7 μοιρες στο cyclin κ μου ηταν πολυ αποτομω,μετα το κατεβασα στισ 6 κ ολα ηταν τελεια..:D(ολα αυτα σε χοβερ λογω οτι η μηχανι δν ειναι καλα ρυθμησμενη)με το που κανω τιν μηχανι θα το δω κ σε βολτιτσα κ σε κανενα λουπακι..
σου ευχωμαι να το ευχαριστηθης το τρεξακι σου.καλο πεταχτω.
Για το cyclin τι σερβο θα του βαλεις?
iliaskak

Δημοσίευση από iliaskak »

Nickolas έγραψε: καλες πτησης φιλε μου Ηλια....:)πιστευω πως εκανες καλη επιλογη....
εγω το πεταξα το δικο μου αλλα θελω ριθμηση τιν μηχανι οποτε δν το ευχαριστηθικα κ ιδιαιτερα...σαν πρωτη αποψη μου φανηκε αρκετα σταθερω.κ η κινισης του ξυραφη.οτι το πεις θα κανει...V:))στιν αρχη το ξακοινισα με 7 μοιρες στο cyclin κ μου ηταν πολυ αποτομω,μετα το κατεβασα στισ 6 κ ολα ηταν τελεια..:D(ολα αυτα σε χοβερ λογω οτι η μηχανι δν ειναι καλα ρυθμησμενη)με το που κανω τιν μηχανι θα το δω κ σε βολτιτσα κ σε κανενα λουπακι..
σου ευχωμαι να το ευχαριστηθης το τρεξακι σου.καλο πεταχτω.
Για το cyclin τι σερβο θα του βαλεις?

Φιλε Νικο χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια κ καλες πτησεις.Το πηρα ετοιμο το τρεξ δεν του λειπει τιποτα κ cyclin εχει τα inolab 760 mg.Για την ωρα δεν πειραζω τιποτα αργοτερα οταν θα μπορω να το πεταω οπως του αρμοζει θα δω αν χρειαζεται κατι να αλλαξω.Ισως πιο δυνατο μοτερ κ 12σελη μπαταρια ομως αυτα στο μελλον γιατι ακομα ουτε hover δεν εχω κανει,το εχω ακομα χωρις ρυθμισεις την Δευτερα θα το παω Αθηνα κ μετα την παραλαβη θα ερθει κ η ωρα για δοκιμες^%^.Περιμενω νεα σου μετα τις πρωτες (πρωτη?) βολτα,να πανε ολα καλα κ να το χαρεις.

Φιλικα Ηλιας+(*).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Ελικόπτερα”