Blade 400 vs Belt Cp v2
Blade 400 vs Belt Cp v2
Καλησπερα,
Οπως λεει και ο τιτλος ηθελα να ρωτησω αν αυτα τα 2 ελικοπτερα εχουν διαφορα στην ποιοτητα εκτος απο το Τχ που περιλαμβανουν.
Οπως λεει και ο τιτλος ηθελα να ρωτησω αν αυτα τα 2 ελικοπτερα εχουν διαφορα στην ποιοτητα εκτος απο το Τχ που περιλαμβανουν.
Απάντηση: Blade 400 vs Belt Cp v2
Φιλε μου αν σου χαρισουν το belt παρτο αλλιως blade 400 αν ειναι να διαλεξεις ενα απο τα 2 καμμια σχεση το εχω το belt cp v2 κ ειναι για πεταμα πηρα ενα mini titan e325 μετα κ νομιζα οτι πηρα ενα χρονο πτησης στα χερια μου. Παντως δες κ το mini titan σαν επιλογη φτηνα ανταλλακτικα πολυ σταθερο κ κανει τα παντα σε 3d ακομα κ τωρα που εχω trex 600 με αυτο κανω ολες τις τρελες αν το σεταρεις σωστα ειναι βραχος στον αερα,ε/π για να μαθεις να πετας κ οχι να το πεταξεις οπως το belt.
Φιλικα Ηλιας._P_P
Φιλικα Ηλιας._P_P
Γειά.Κυτα και τα ανταλακτικά, τιμές, γιατί το ύφος της ερώτησης μυρίζει σμουρδούφλα και ολονυκτίες με τα κατσαβίδια. Το blade το έχω, αν μύρισα σωστά, θα σου φανεί κοματάκι υπερβολικά άμεσο, στην αρχή...όμως ρυθμισμένο είναι παπί. Κάλο και με τίποτε αδιάφορο. Η dx6 αν είχε ένα διακόπτη τριών θέσεων για τα flaps θα με κάλυπτε για κάθε χρήση._Β_Ο
Καλησπέρα και από έμενα ξεκίνησα με ένα Lama και τώρα ψάχνω με τι θα συνεχίσω. Με βάση την Τ/Κ Dx6 έψαχνα στην αρχή για ένα Blade SR, τώρα σκέφτομαι πολύ ένα από τα Blade 400 και Mini Titan. Πραγματικά η απόφαση είναι δύσκολή και η γνώμη σας είναι πολύτιμη στην επιλογή :)
Φιλε μου καλη αρχη λοιπον στα αληθινα ε/π.Εχω στην κατοχη μου ενα μινι τιταν κ το λατρευω δεν το αφηνω ακομα κ τωρα που πεταω τρεξ 600.Πολυ γερο σασι εχω φαει πολλες πτωσεις κ δεν το αλλαξα ποτε φτηνα ανταλλακτικα κ κυριως οχι ανθρακονηματα γιατι ειναι πανακριβα.Ειναι παρα πολυ σταθερο κανει τα παντα απο 3d κ το κανεις απο αρνακι στο χειρισμο εως νευροσπαστο το ρυθμιζεις οπως θελεις.Εχει χαμηλο κοστος σε πτωσεις σε σχεση με ενα τρεξ 450 ας πουμε για το blade δεν ξερω να σου πω αλλα ποτε δεν μετανιωσα που το πηρα για μενα ειναι το καλυτερο value for money στην κατηγορια 450.Οτι θελεις ευχαριστως να σε βοηθησω.
Φιλικα Ηλιας._P_P
Φιλικα Ηλιας._P_P
Όντως το Mini Titan μετά απο ένα τσεκ που έκανα έχει πολύ φθηνά ανταλλακτικά το μόνο που με προβληματίζει είναι πως στο phoenix δυσκολεύομαι να κάνω hover. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ρυθμίσεων ?
-
είναι θέμα ωρων ........δουλεψε το!
Galans έγραψε: ↑Όντως το Mini Titan μετά απο ένα τσεκ που έκανα έχει πολύ φθηνά ανταλλακτικά το μόνο που με προβληματίζει είναι πως στο phoenix δυσκολεύομαι να κάνω hover. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ρυθμίσεων ?
Ναι ειναι θεμα ρυθμισεων στο phoenix ειναι ρυθμισμενο σαν απολυτο οπλο μπορεις να κατεβασεις το expo σιγα σιγα κ να το φερεις στα μετρα σου.Tον φοινικα τον εχω κανει σαν να πεταω το δικο μου μινι τιταν με μικρες διορθωσεις το καταφερα να ειναι πολυ κοντα στο αληθινο.Επισης για αρχη μπορεις να μειωσεις την ταχυτητα του phoenix κ σιγα σιγα οσο μαθαινεις να ανεβαζεις ρυθμο.Το sim ειναι ολα τα λεφτα μαθαινεις να πετας πριν πας στο αληθινο γιατι εκει η πτωση ποναει ενω στο sim κανει restart.
Για μενα mini titan αλλα η επιλογη δικη σου.
Φιλικα Ηλιας^%^
Θα το προσπαθήσω να αλλάξω ρυθμίσεις για να αρχίσω να μαθαίνω καλύτερα. Αν δεν τα καταφέρω θα σου ζητήσω βοήθεια :).
Να πω την αλήθεια στην αρχή είχα μια προτίμηση στο Blade 400 και γενικά στην E-flite ευκολία στα ανταλλακτικά και κόστος αγοράς, τώρα κλείνω προς το Mini Titan λόγω ποιότητας κατασκευής αλλά και πολλών δυνατοτήτων και αναβαθμίσεων. Θα επιδιώξω να τα δω να πετάνε από κοντά και τα 2 πριν κάνω την αγορά μου.
Να πω την αλήθεια στην αρχή είχα μια προτίμηση στο Blade 400 και γενικά στην E-flite ευκολία στα ανταλλακτικά και κόστος αγοράς, τώρα κλείνω προς το Mini Titan λόγω ποιότητας κατασκευής αλλά και πολλών δυνατοτήτων και αναβαθμίσεων. Θα επιδιώξω να τα δω να πετάνε από κοντά και τα 2 πριν κάνω την αγορά μου.
Βρες ενα καλομεταχειρισμενο mini titan και παρτο μαζι με μια καλη τ/κ. Ειναι η πιο καλη οικονομικη λυση.
Αν βρω αν ένα καλό μεταχειρισμένο δεν θα πω όχι. Για Τ/Κ όμως θέλω να πάρω καινούργια.
Galans έγραψε: ↑Αν βρω αν ένα καλό μεταχειρισμένο δεν θα πω όχι. Για Τ/Κ όμως θέλω να πάρω καινούργια.
+100 για την τ/κ.
Ηλιας._Β_Ο
Ήμουν μεταξύ Dx6 και Dx7 αλλά κατέληξα στην 1η λόγω τιμής και ότι προς το παρόν το 1 extra κανάλι είναι αχρείαστο. Ας μάθουμε να πετάμε καλά και μετά προχωράμε σε καλύτερο εξοπλισμό.
Galans έγραψε: ↑Ήμουν μεταξύ Dx6 και Dx7 αλλά κατέληξα στην 1η λόγω τιμής και ότι προς το παρόν το 1 extra κανάλι είναι αχρείαστο. Ας μάθουμε να πετάμε καλά και μετά προχωράμε σε καλύτερο εξοπλισμό.
Κοιταξε εχω futaba κ δεν ξερω τι γινεται με την spectrum αλλα τα πιο μεγαλα μοντελα εχουν πιο πολλες ρυθμισεις ομως σκεψου οτι αν παρεις σε ενα χρονο θερμικο ας πουμε θα πρεπει να παρεις παλι τ/σ οποτε θα προτιμουσα στην θεση σου μια με 7 καναλια.
Φιλικα Ηλιας#**
Γενικά έχω μια φοβία με τα θερμικά, και φυσικά η ευκολία του ηλεκτρικού είναι δεδομένη. Βασικά θέλω να κάνω μικρά μικρά βήματα γιατί ενθουσιασμός σε παρασέρνει εύκολα και το Ελικόπτερο δεν είναι τόσο εύκολο να το πετάξεις εκτός και αν το πετάει άλλος :).
Προς το παρόν προπόνηση στο phoenix και διάβασμα για το Mini Titan ρυθμίσεις, συναρμολόγηση κλπ.
Αυτή τη στιγμή το Budget είναι λίγο περιορισμένο Τ/Κ - Mini Titan,και παρελκόμενα και σίγουρα κάποιες επισκευές που θα χρειαστούν είναι αρκετά ευρουλάκια για αρχή :)
Προς το παρόν προπόνηση στο phoenix και διάβασμα για το Mini Titan ρυθμίσεις, συναρμολόγηση κλπ.
Αυτή τη στιγμή το Budget είναι λίγο περιορισμένο Τ/Κ - Mini Titan,και παρελκόμενα και σίγουρα κάποιες επισκευές που θα χρειαστούν είναι αρκετά ευρουλάκια για αρχή :)