Καλυτερο για πρωταρη

Skropi

Καλυτερο για πρωταρη

Δημοσίευση από Skropi »

Πιο rtf θα επρεπε να πρωτιμησω?
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Καλυτερο για πρωταρη

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

καλησπέρα
Γίνε λίγο ποιο σαφής στην ερώτηση Έχεις κάποιες προτιμήσεις ανάμεσα σε κάποια? Ποιο είναι το πτητικό επίπεδο σου?
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Σε αεροπλανα καμια εμπειρια.Απλα βλεπω τα μικρο ηλεκτρικα και απορω αν ενα Τ-28 θα ηταν καλυτερο απο ενα Ρ-51 η ενα sukhoi su 26xp?
ο Λακης ο Λωτος

Δημοσίευση από ο Λακης ο Λωτος »

T-28 η Wilga
ισως οι καλυτερες δασκαλες
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Φιλε μου, καλοσόρισες στον κόσμο του αερομοντελισμού.
Κανενα από αυτά που λές δεν ειναι για να αρχίσεις. Μια και λές ότι δεν εχεις καμία εμπειρία, θα πάς και θα αγοράσεις ενα esy star ή καποιο αντίστοιχο. Δεν ειναι ακριβό, και δεν σπάει δεν χαλάει. Θα σου δώσει ότι χρειάζεται ενας νεος μοντελιστής. Θα σου συγχωρέσει ολα τα λάθη, και άν γινει το κακό, επισκευάζεται ευκολα και γρήγορα, ακόμα και στην αλανα. Μετά από μερικές ώρες (πτητικές) στο easy star, θα ξανακουβεντιάσεις το θεμα T28. Για p51 δεν το κουβεντιάζω κάν.

ps: Σε ποια περιοχή μενεις? Που πετάς? Μια επίσκεψη στο κοντινότερο για σενα σημειο συγκέντρωσης αερομοντελιστών θα σε βοηθούσε πολύ, να κουβεντιάσεις, να δεις, και θα σου λυθούν πολλες απορείες.

Φιλικά
Γιαννης Γιαννελος
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Μενιδι μενω,δεν ξερω που εχει κοντα μου μερος συναντησης.Παντως μια μικρη εμπειρια απο ελικοπτερα εχω(τονιζω την μικρη).Μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ για το easy star?
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=841
για να διαβάσεις μερικές απόψεις........ καταστήματα που το έχουν θα βρείς πολύ ευκολα όπως και ανταλακτικά
ο Λακης ο Λωτος

Δημοσίευση από ο Λακης ο Λωτος »

Δεν ειναι ακριβό, και δεν σπάει δεν χαλάει..(ταδε εφη μογγολος)...

Ισως να μην μπορει να το πει κανεις για αλλο σκαφος περισσοτερο απο οτι για το ΕΖ...το μακροβιοτερο και το πλεον καταπονημενο του στολου μου.. σπαει κολλαει ξαναπεταει..πολλαπλασιασε το επι 10-20 φορες με οτι πιο ανθεκτικο εχεις δει (δεν κανω πλακα)...ΠΟΛΥ καλη επιλογη για αρχικη επαφη με τα πετουμενα.. συνιστω ανεπιφυλακτα!!
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Γεια σας και παλι!!!Λοιπον εχω ενα δηλλημα.Πουλησα το blade 400 μου και τωρα εχω budget 200 ευρω boyz,και ενα dx6i προχειρο :).H πρωτη μου επιλογη ειναι το T-28d trojan,και η δευτερη να παρω το micro t-28 και ενα su 26xp ταυτοχρονα.Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι το μεγαλο αεροπλανο θα το απολαυσω και με λιγο αερακι,ενω τα μικρα δεν ξερω πως στεκονται σε τετοιες συνθηκες.Απο την αλλη με τα micro θα εχω και το su να το σκιζω λιγο μολις μαθω καλα.Μην μου πειτε να παρω 3καναλο η εκπαιδευτικο σας παρακαλω,θα το ρυθμισω με το dx6i να γινει παπι το αεροπλανο :) και κανω ΠΟΛΥ πρακτικη στο phoenix με το t-28.Και το τελευταιο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν μπορει καποιος να κανει ποστ αναλυτικες ρυθμισεις για το dx6i ωστε να εχω καλες πιθανοτητες να το πεταξω την πρωτη φορα στον αερα και οχι στα σκουπιδια !@/-=}{{
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

Skropi έγραψε: Γεια σας και παλι!!!Λοιπον εχω ενα δηλλημα.Πουλησα το blade 400 μου και τωρα εχω budget 200 ευρω boyz,και ενα dx6i προχειρο :).H πρωτη μου επιλογη ειναι το T-28d trojan,και η δευτερη να παρω το micro t-28 και ενα su 26xp ταυτοχρονα.Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι το μεγαλο αεροπλανο θα το απολαυσω και με λιγο αερακι,ενω τα μικρα δεν ξερω πως στεκονται σε τετοιες συνθηκες.Απο την αλλη με τα micro θα εχω και το su να το σκιζω λιγο μολις μαθω καλα.Μην μου πειτε να παρω 3καναλο η εκπαιδευτικο σας παρακαλω,θα το ρυθμισω με το dx6i να γινει παπι το αεροπλανο :) και κανω ΠΟΛΥ πρακτικη στο phoenix με το t-28.Και το τελευταιο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν μπορει καποιος να κανει ποστ αναλυτικες ρυθμισεις για το dx6i ωστε να εχω καλες πιθανοτητες να το πεταξω την πρωτη φορα στον αερα και οχι στα σκουπιδια !@/-=}{{

1/ Ξέχνα τα μικρά
2/ Trojan με DX6i είναι εξαιρετικό δίδυμο
3/ Έλα για τη πρώτη πτήση μια μέρα με αέρα έως 3bf στο Μαραθώνα να το ζυγίσουμε, ρυθμίσουμε σε mode πάπιας που θέλεις(!) και να πετάξεις.
4/ Μέχρι τότε συνεχίζεις να λιώνεις το Phoenix
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Ψιλομακρια ο μαραθωνας,αλλα για πες μου πως ερχομαι εκει και τι ωρες θα σας βρω και μερες.Αμα μπορεσω θα παρω τον μικρο και θα ερθω :)
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Και κατι αλλο,ο phoenix ειναι καθολου ρεαλιστικος?Με αρνητικα expo κτλ ωστε να κανω ακροβατικα,το πεταω καλα και το προσγειωνω,και μου κανει εντυπωση...
Επισης προγραματιζουμε καθολου mix στο Dx6i?
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Ειμαι κατοχος του Τ-28 πλεον!!!Ειμαι πανευτηχης αν και τρομαξα οταν ανοιξα το κουτι,ειναι τεραστιο το ατιμο...Ρε παιδια στη συναρμολογηση θα τα ταφερω αραγε?Η να ερθω μαραθωνα να με επιβλεπει και καποιος παλαιοτερος(που στο καλο στο μαραθωνα ειναι το μερος,τι ωρες μαζευεστε?)?Εν τω μεταξυ εγω εχω μια τεραστια αλανα περιπου 15-20 στρεμματα ακριβως εξω απο το σπιτι μου,περιφραγμενη και χωρις καθολου κοσμο(αντε τιποτα πιτσιρικια που και που που παιζουν μπαλα.Εχει χαλικακι ψιλο ομως κατω,προσγειονονται αυτα τα θηρια σε τετοιο τερεν?Αν το μερος ειναι καλο γιατι δεν ερχεστε οσοι θελετε την παρασκευη να πεταξουμε(να πεταξετε δηλαδη,εγω θα το φτιαχνω το αεροπλανακι μαλλον και θα φοβαμαι να το πεταξω:D )Κερναω και καφε,για μπριζολες δυσκολα γιατι ειμαι 4 μηνες απληρωτος>:(
Α,ξεχασα,γιορταζω κιολας την παρασκευη!
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

1. ειναι πανευκολη η συναρμολόγησή του. Ακολούθα το manual και ολα θα πάνε καλά.
2. Σε 20 λεπτά (αν όχι γρηγορότερα) ειναι ετοιμο για πτήση
3. Ευχαρίστως να σε δούμε στον Μαραθώνα και να σε βοηθήσουμε να το σετάρεις και να το πετάξεις.
4. Στην Λεωφ. Μαραφώνος πίσω από το SM Γαλαξία. Στο φαναρι για Σχινιά δεξια και πάυ δεξια στα 100 μετρα.

ps: Δεν μας ειπες που ειναι αυτα τα 20 στρεματα
ps2: Σε λίγο καιρό αυτο το μεγεθος θα σου φαίνεται παιδικό χααχαχα
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Μενιδι μενω,στον Αγ.Πετρο,και κυριολεκτικα ακριβως εξω απο το σπιτι μου ειναι η νεκρη ζωνη της ΔΕΗ.Πριν ανυσηχησετε,να σας πω οτι καλωδια και πυλωνες εχει μεν,αλλα πολυ μακρια δε.Ειναι τελειο το μερος!Βεβαια αυτο ποιο ευκολα θα το κρινει ενας εμπειροτερος,γιατι μιας και ειμαι νεος μπορει καποιο ελατωμα του χωρου να μην το εχω προσεξει.Παντως απο μαραθωνα ρε παιδια ειναι πολυ ποιο κοντα για τους περισοτερους,δεν το κοιτατε να ερθει καποιος να τον κερασω ενα καφε και να δει το χωρο?Ισως αξιζει και το καθιερωσουμε να πεταμε εξω απο το σπιτι μου +(*)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”