Επιλογή Training gear για Blade 400 - Setup
Επιλογή Training gear για Blade 400 - Setup
Καλησπέρα σε όλους,
Συγχαρητήρια στην παρέα του petame.gr
Είμαι καινούργιος στο χόμπυ και κάθε μέρα μαθαίνω κάτι καινούργιο στον καταπληκτικό αυτό κόσμο του μοντελισμού.
Χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία πριν, αγόρασα εδώ και 2 μήνες το Blade από Γ. Κούτσουλα Greek - Rotors καθώς και ένα εξωμοιτή Phoenix. Σίγουρα η πρώτη συμβουλή ήταν να αγορασθεί κάποιο coaxial τύπου CX2 αλλά ήθελα να πέσω στα βαθειά...
Μετά αγόρασα και ένα MSR και πιο μετά ένα mCX s300 - ακολούθησα δηλ την ανάποδη πορεία.
Έχοντας εξοικοιοθεί κάπως τώρα σε κάποια βασικά βήματα στον εξομοιοτή hover και κινήσεις αριστερά - δεξιά ανυπομονώ να δοκιμάσω να εξασκηθώ και με το Blade που προς το παρών αναγνωρίζοντας την ασχετοσύνη μου δεν έχω τολμήσει να το πετάξω. Βέβαια για να πετάω σε κύκλους στον εξομοιωτή ούτε λόγος να γίνεται μου φαίνονται ακόμα ΒΟΥΝΟ!!
Δεν βρίσκω για το Blade κάποιο training gear της προκοπής - μόνο στο internet έχω δεί κάτι αξιόλογα σε video.
Επειδή νομίζω το Blade ήταν - είναι το πρώτο ε/π πολλών φίλων μήπως έχει κανείς να προτείνει κάτι??
Επίσης το setup που προτείνει η eflite για βελτίωση πως σας φαίνεται?
Καλές Πτήσεις
Σωκράτης
Συγχαρητήρια στην παρέα του petame.gr
Είμαι καινούργιος στο χόμπυ και κάθε μέρα μαθαίνω κάτι καινούργιο στον καταπληκτικό αυτό κόσμο του μοντελισμού.
Χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία πριν, αγόρασα εδώ και 2 μήνες το Blade από Γ. Κούτσουλα Greek - Rotors καθώς και ένα εξωμοιτή Phoenix. Σίγουρα η πρώτη συμβουλή ήταν να αγορασθεί κάποιο coaxial τύπου CX2 αλλά ήθελα να πέσω στα βαθειά...
Μετά αγόρασα και ένα MSR και πιο μετά ένα mCX s300 - ακολούθησα δηλ την ανάποδη πορεία.
Έχοντας εξοικοιοθεί κάπως τώρα σε κάποια βασικά βήματα στον εξομοιοτή hover και κινήσεις αριστερά - δεξιά ανυπομονώ να δοκιμάσω να εξασκηθώ και με το Blade που προς το παρών αναγνωρίζοντας την ασχετοσύνη μου δεν έχω τολμήσει να το πετάξω. Βέβαια για να πετάω σε κύκλους στον εξομοιωτή ούτε λόγος να γίνεται μου φαίνονται ακόμα ΒΟΥΝΟ!!
Δεν βρίσκω για το Blade κάποιο training gear της προκοπής - μόνο στο internet έχω δεί κάτι αξιόλογα σε video.
Επειδή νομίζω το Blade ήταν - είναι το πρώτο ε/π πολλών φίλων μήπως έχει κανείς να προτείνει κάτι??
Επίσης το setup που προτείνει η eflite για βελτίωση πως σας φαίνεται?
Καλές Πτήσεις
Σωκράτης
Απάντηση: Επιλογή Training gear για Blade 400 - Setup
Γεια ς φιλε κ σ ευχομαι καλη συνεχεια στον χορο των ελικοπτερων,χουχου,
για training gear εγω προσωπικα δε τα προτιμω,μ φενετε οτι κανουν το χελι πιο ασταθες και καπως,επισης δε χρειαζετε να ειναι κατι ιδιαιτερο,οποιο gear κ να παρεις καλο θα ειναι,αρκει να αποτρεπει το χελι να αναποδογυρισει σε μια ανωμαλη προσγειωση,π ολα το κανουν,οσο για το νεο σεταπ το πεταξα σε ενα blade φιλου,φενεται καλο για αρχαριο,αν κ με ενοχλησε ενα πραγμα,οτι το ελικοπτερο κανει χοβερ πολυ πανω απτη μεση του στικ,και γενικα σαν να ην ειναι κ πολυ ωραια κατανεμημενο το γκαζι,αλλα οπως ειπαμε ειναι φτιαγμενο για αρχαριους οποτε ειναι οκ,γτ σε κραταει στα ευκολα!
για training gear εγω προσωπικα δε τα προτιμω,μ φενετε οτι κανουν το χελι πιο ασταθες και καπως,επισης δε χρειαζετε να ειναι κατι ιδιαιτερο,οποιο gear κ να παρεις καλο θα ειναι,αρκει να αποτρεπει το χελι να αναποδογυρισει σε μια ανωμαλη προσγειωση,π ολα το κανουν,οσο για το νεο σεταπ το πεταξα σε ενα blade φιλου,φενεται καλο για αρχαριο,αν κ με ενοχλησε ενα πραγμα,οτι το ελικοπτερο κανει χοβερ πολυ πανω απτη μεση του στικ,και γενικα σαν να ην ειναι κ πολυ ωραια κατανεμημενο το γκαζι,αλλα οπως ειπαμε ειναι φτιαγμενο για αρχαριους οποτε ειναι οκ,γτ σε κραταει στα ευκολα!
Σε ιδιοκατασκευη training gear καταληξα χρησημοποιοωντασ 2 ραβδους cabron 60 εκ εκαστοσ αν και νομιζω αλλα 5 εκ 8α ηταν πιο τζετε, και 4 μπαλακια πινγκ πονγκ λιγο κολλα σιλικονης για τα μπαλακια και τελος 4 πλαστικα σφικτηρακια το μικρο μεγε8ος... και λιγη ωρα δουλιτσα και λεπτοδουλια στο καθετο τρυπημα στα μπαλακια και το κολλημα να μην φαινεται ασχημα μετα ... 8α βαφτουν ολομαυρα τα μπαλακια για αισ8ητικους
λογους... κανες δεν ειχε προς πωληση οταν τα η8ελα...
-
Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΛΩΤΟΣ έγραψε: ↑Σε ιδιοκατασκευη training gear καταληξα χρησημοποιοωντασ 2 ραβδους cabron 60 εκ εκαστοσ αν και νομιζω αλλα 5 εκ 8α ηταν πιο τζετε, και 4 μπαλακια πινγκ πονγκ λιγο κολλα σιλικονης για τα μπαλακια και τελος 4 πλαστικα σφικτηρακια το μικρο μεγε8ος... και λιγη ωρα δουλιτσα και λεπτοδουλια στο καθετο τρυπημα στα μπαλακια και το κολλημα να μην φαινεται ασχημα μετα ... 8α βαφτουν ολομαυρα τα μπαλακια για αισ8ητικους
Ωραίο ακούγεται...Πήγα και γώ προσφατα και δεν βρήκα. Carbon ράβδους που βρήκες? σε μοντελ shop?
-
στη neotex και στον my helis έχει ..........για κάπου αλλου δεν ξέρω
Απάντηση:ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΤΕΣ
θα ηθελα να κανς μια ερωτηση σχετικα με το λεπιδι 400 προς οποιον γνψωριζει περι του αθληματος canopies και εαν μπορω να φορεσω κατι ποθ μου γυαλισε σε ενα σιτε αλλα ειναι μαρκαρισμενο οπως και αλλα ομορφα κανοπια για 450 class γινερται να φορεθουν σε λεπιδι? και εαν ναι πως γινεται? γιατι το εργοστασιακο ειναι λιγο βαρετο και διολου ιδιαιτερο η προσωπικου χαρακτηρα και θα η8ελα να δειχνει αλιως στην μουσοθδα... αθτο ειναι το canopie μεταξυ μερικων αλλων κλασησ 450 οπωσ λεει εκει.. ΦΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΕΠΙΔΙΔΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΣΚΛΟΛ Η ΚΑΤΑ ΑΣΤΕΕΙΣΜΟΝ ΣΩΒΡΑΚΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΕΛΕΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ?#**
http://www.coolmodels.gr/product_reviews_write.php?products_id=344&pID=344
ΡΙΧΤΕ ΕΝΑ ΟΦΘΑΛΜΙΚΟ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ Η ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΚΑΛΩ ΠΟΛΥ..Καλοι μου ανθρωποι....μην το παρω και το κανω φιμωτρο για το μικρο σκυλι.. κριμα 8α ειναι
http://www.coolmodels.gr/product_reviews_write.php?products_id=344&pID=344
ΡΙΧΤΕ ΕΝΑ ΟΦΘΑΛΜΙΚΟ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ Η ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΚΑΛΩ ΠΟΛΥ..Καλοι μου ανθρωποι....μην το παρω και το κανω φιμωτρο για το μικρο σκυλι.. κριμα 8α ειναι
Απάντηση: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ****ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΕΤΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΣ
παλι εσωροθχο τα τελικα ς με τα γκρικ-λις που εχω συνηθισει... σορρυ εαν ειναι ρεμπουσ να βγανουν νοημα τα ς ωσαν ωμεγα .... λυπουμαι ντρεπομαι και θα βελτιωθω με τον καιρο....συνχωρεστε με...γδιοτι ειμαι και νευρικοσ και οξυθυμος και βομολωχοσ εαν γελουν με κατι που εχω κανει και ειναι μικρο παραπτωμα και το μεγενθυνει ο χλευασμοσ περι αυτου....(συνιστω να μην κοροιδευτει το μπερδεμα με τα θ και τα ς στην ελληνικη μου γραφη... )**στα γκρικλις βριζω τοσο ασχημα- σιχαμερα- και επισης προσβαλω τοσο αηδιαστικα που μετα νοιωθως σκουλικι για οτι εκανα.. ..ακτοπιν ομως.. ποτε πριν... κατανοηστε την αδεξιοτητα μου στο να γραφω ελληνικα με ελληνικα φοντα....`M`..
-
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑στη neotex και στον my helis έχει ..........για κάπου αλλου δεν ξέρω
Αντώνη καλημέρα...Εταιρίες που κάνουν αναστηλώσεις παλαιών κτιρίων και χρησιμοποιούν carbon σε λωρίδες για την περιτύλιξη των κολόνων από μπετόν μπορούν να προμηθεύσουν τέτοιο υλικό..είναι σε λωρίδες και μπορείς να το κόψεις σε ότι φάρδος θέλεις...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΡΑΒΔΩN να προμηθευτεις ενα απο τα τυποποιημενα σετακια training gears τα οποια εχοθν και αψογο σταθρο στηρηξης για τια κουιεσ με κυκλικη τρυπα για στη στερεωση των οχι τοσο ατιθςσων σφαιριδιων τα οποια ειναι αντικειμενικα ανωτερα κατα πολυ απο τα πινγκ πονγκ που 8α κατασκευασεισ μονος εκτος τοθ οτι κουφιες ραβδους carbon και αν βρεις χλωμο να βρεισ κεντρικο σταυρο ορθο και μεσωστη κλιση...οπως διατιθεται στα ετοιμα gear sets..το μονο που δεν ειναι αξιολογο ειναι τα λαστιχακια φετας οπου διδονται για στερεωση στα πεδιλα.. τάιρ απ και εχεισ ξενοιασει
Ρε παιδια μηπως το training gear δινει πολυ βαρος στο ελικοπτερο?
-
δίνει...... αλλά κατεβάζει και το κέντρο βάρους χαμηλά με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να παίρνει ποιο δύσκολα κλίση και σε συνδυασμό με τα μπαλάκια να μη κτυπάς εύκολα τις λεπίδες Το σύνολο γίνεται γενικά αργό στις κινήσεις